418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Ezek a spot dmg-es küldetések undorítóak. Teljesen pályától de méginkább a csapattól függ. Most is Fiery Salient, encounter mód. Elindulok LTTB-vel spottolni a 1-2 oszlopban, ellenfélnek két tanka van ott, egy Nashorn meg egy T26E4. A T26-ot is csak fél perc után kezdik el lőni a csapattársaim...
    Karelia, támadás mód, mi védünk. Spottolok legalább 7 harckocsit, Tiger P, IS, T95, T26E4 szóval nem túl gyors gépeket, amik a 0-és vonalon A0 felé tartanak. Az SPG erre mit lő? Másik oldalon valami szar tier 7 közepest.

Ezt is SPG szakasszal kell megcsinálni... Ráadásul nekem a másodlagos része is kéne mert nincs SPG-m, az meg megint annyira véletlenszerűen teljesíthető. Szégyenszemre 34k csata után neki kéne állnom SPG-zni, márpedig egy ócska tier 5 TD-ért nem fogok. 9-10-esért még esetleg, de úgy tudom, akkor is előről a Stug küldetéseivel kéne kezdenem az SPG-s részt.

Amúgy meg ha nincs bekapcsolva a támadás játékmód, akkor talán lehet érdemes lenne.
  • TiborTamas
    Igen, win 7 alatt kevesebb fps-m volt és perceket kellett várnom míg tálcára raktam a játékot. Mondjuk a csata betöltés az ugyanolyan lassú, de hát szarból ugye nem lehet várat építeni. Nekem jobb 8.1-el, mint 7-el. (Acer 5740G: i3 330M 2,13 GHz, 2 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD 5470 512 MB)
  • madmanic
    csak sikerült felbasznom magam 3 csata után... Rohanok vissza wz vel az artikat támadó amx et kilőni, erre célzás közbe hátulról belém rohan a polak nyomorék, majd folyamatosan tol, és kilő... És még ugat is a siemkaköcsög, hogy ne blokkoljam...

Szánalompolakszar...
  • joe662
    Performance problèmàm az nekem se nagyon van[spoiler][/spoiler]
  • Maala
    Ez komoly? Hogyhogy?
  • pingex
    Nekem személyes tapasztalatom,hogy amikor frissített a win 8-ról 8.1-re 50-60 fps helyett 10-20-al ment ami elég gyenge.Nem csak a Wot de minden más is lassabb lett.Visszaváltottam az eredetire,és újra a régi volt.Nem tudom hogy mi okozhatta de az én gépemet lelassította.
  • Sherman0070
    Ééééééés megint csak velem történhet ez a szopatás. Matildával megyek MT-15 misszióért, 6 TD ellenségnél ami nagyon jó nekem, kilövöm az elsőt és mi fogad? Hát persze oldalról egy ellenséges Stug a 75mm-esével 370hp-ról egylövésez.... biztos hogy ne jöjjön össze az a misszió, nehogy elsőre kész legyen mert felrobbant 1 lövéssel egy Stug..

Remélem T28 concept misszióknál is ilyen élvezetesek lesznek a missziók.
  • McFrost
    Nekem is extrán melegszik a vasam a wot alatt, tojást lehetne sütni a házon. Igaz az enyém még kőkorszaki, most vettem egy zalman z12 plus házat, abba átrakom a belét, nehogy egyszer lefüstöljön valami.
  • lexlutor
    nekem nincs performance problemam a win7tel. inkabb az tart vissza, h baromi sok lenne, mig mindent ujra felhuzok ami ezen volt :)
  • patchaou
    Lehet hogy nálam is az lesz. Van eredeti 7-es amit elvileg ingyen lehet majd 10-re frissíteni. Nem tudom van e kedvem virágbolti verzióval szórakozni :) Csak gondoltam ha már nincs túl erős masinám egy kevesebb erőforrást fogyasztó oprendszer talán javíthat a wot futásán.

Joe662 - legutóbbi patch óta engem is random kidobál, főleg betöltéseknél... pár verzión keresztül nem csinált ilyet. Klántársak is sokat panaszkodnak emiatt.

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.25. 10:59:14
  • joe662
    Mondjuk nem tudom mit csinàltak a legutobb pöccsben,de nekem azota.ha a csatàbol lèp vissza a garàzsba 70-72c fokra ugrik a proci 62-3rol.frissen van pasztàzva minden.
  • lexlutor
    en kivarom a win10est inkabb.
  • TiborTamas
    Nekem is egy 4,5 éves laptopom van és tényleg sokkal jobban fut rajta Win 8.1-el a WoT. Megéri váltani.
  • patchaou
    Köszi!
    Lassan ideje újraraknom a wint és gondoltam kipróbálom ha már elvileg kevesebb erőforrás kell neki :)
  • joe662
    Hali! :-)
    Nekem azon megy nincs vele gondom.
  • patchaou
    win 8.1 -en normálisan fut a wot?
  • Nazarov77
    Jó az a VK4502A nekem nagyon bejött, főleg mivel LFP jobban pattog az UFPnél ezért kénytelenek azt a 120mmes részt lőni, nem úgy mint a Tiger IInél ahol a 100mmes aljára megy mindenki.

Én az LT-15el szenvedek már péntek óta, természetesen most direkt nem adja az MM a jó pályákat csak olyanok jönnek ahol nehéz scoutolni, 40 csatából egy se volt Malinovka és összesen 2 prokhorovka volt, persze máskor minden 4. pályám az...
  • markastor84
    Az életben nem gondoltam volna, h. VK45.02A-val, 6. érzék nélkül meg tudom csinálni a HT-15-öt. :P

Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.01.25. 07:51:39
  • apcsagi
    Tudna valaki segíteni az LT-12 ,HT-14 , TD-11 szakaszos küldetésben? nick ugyan ez
  • fsb1000
    Ilyen nincs csak a mesében....
    Szenvedek a HT rammolással. Sokadik csata. BP-t láncolom és lelövöm 1 HP-ra (EGY! hp) és Tigrissel forgázzal belemegyek az oldalába,
    És nem sebződik!!!!!!! marad az 1HP.
    Besza-behu.
  • Maala
    Bármelyik 4-es arty, ami nem brit, vagy amcsi.
  • Maala
    Sosem értettem, miért kell ilyen agyfaszfakasztóan felfogni, és "a végén mindenáron támadni kell!" Mi a fasz van akkor, ha döntetlen a csata? Ahogyan neked, úgy az ellennek is támadnia kell ahhoz, hogy győzzön. Megteheted, hogy bevárod, ahogy ezt megteheti ő is. A TE döntésed, hogy vársz rá, vagy előre mész. Ha előre mész, és kikapsz, te vesztettél. Ha előre mész, és győzöl, te nyertél. Ha kempelsz, és döntetlen, legrosszabb esetben egyikőtök sem nyer. És akkor mi van? Semmi. Max látja a WG, hogy valami gebasz van a mappal, túl sok a döntetlen.

Ami nem megy, nem kell erőltetni.
  • Madi92
    Megköszönném! Madi_Hun.
  • yossarianHUN
    8-as TD-zésben tudok segédkezni meg heavysben is.
  • Madi92
    Küldetésben valaki tudna segíteni? Mindenhol elértem a szakaszos részhez. Az sem lenne hátrány, ha artyzna is kicsit az illető.
  • McFrost
    Éppen átcsoportosítottam magam a jobb szárnyra:
  • Kubukli
    Tolná föl a jó qrva anyjának...
  • Pares
    Én Grillével játszom, már az utolsó küldiket csinálom, de azok el fognak tartani egy darabig...
  • Hassel74
    "gaypack" Ezen felsírtam!
  • Kubukli
    HOAX klántársak TD-11 küldetéshez TD platoon? Preferált Stug III G vagy T25/2.
    Sajnos csatbanned vagyok (tegnap egy vörös hármas arty gaypack nem bírta a kritikát valószínűleg).
    TS mehet.
  • lammaer
    látod látod, egy jó rávezető kérdés sokat ér :D
  • lammaer
    mondjatok vmi artit ami gyorsan tölt és lehet vele missionozni

Egyszerűen nem bírom ki amig ezek a szarok betöltenek azt utána a randomisten meg eldönti hova essen...
  • Sherman0070
    Vettem egy pz III-at azzal 1.-re sikerült a misszió..... xddddd
  • ilovearty
    Tudna valaki egy egyszeru kis klant ajanlani ahol nincsenek nagy elvarasok ? Tegnap kezdtem el a kuldeteseket es hamarosan szugsegem lesz szakasztarsakra.
  • fsb1000
    Hasznos lenne.
  • TiborTamas
    Természetesen nem hasraütésszerűen írnám. Forrás a hivatalos WoT Wiki lenne, mivel ott van leírva, miként is működnek ezek a "varázslatos" dolgok. Arra gondoltam, hogy nagyrészt azt lefordítanám, esetleg ahol szükséges még kiegészíteném képekkel/tippekkel/tapasztalatokkal, etc.
  • DasIsFuck
    WZ-111 nem lesz a kedvenc tankom, végre kipróbáltam a sok szenvedés után amit miatta csináltam, hát nekem már az is-3-ra sem áll rá annyira a kezem, mindig kell 5-10 csata hogy valamennyire normális szinten játszak vele, már ha nem hagyom addig abba.

Nagyon jó tank egyébként, de nem igazán jön be az, hogy nem én dolgozok meg a lepattintásokért hanem a randomra kell hagyatkozni.
    Nem túl szimpatikus ez a szovjet stílusú no-skill játékstílus.
  • Sherman0070
    Nem, de más nincs :D
  • fsb1000
    Jó lenne. Némi forrás megjelöléssel.
  • TiborTamas
    Igen, olyankor a bokor takarásában lévő ellenséges tankok is megkapják a bokortól származó bónuszt.

Egyébként a fenti Láthatósági/álcázási rendszer magyarázata "egy kicsit" elavult (2010.11.22). Ha gondoljátok február folyamán összedobhatok egy frissebb verziót.