World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De miért akarod aranyért, ha kreditért is meg lehet változtatni?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ha pár hete az egyik legjobb prémium tanknak számított, akkor mára mi változott?

Küldd el nekem, én beérem vele így is <#nevetes1>
Komolyan eladom a picsába az IS6-ot. Nem tudom mit csináltak vele, de ilyen nincs. Teljesen használhatatlan. Ennyire elcseszett tankot még láttam. Sok vackot próbáltam már ki, de ez mindent alulmúl. És az benne a durva, hogy pár hete még az egyik legjobb prémium tanknak számított. Ha nem látom és tapasztalom nem hiszem el.
N3su
10 x

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Az én véleményem erről az egészről:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Count Adyn
Hányszor leszel bannolva mire feladod az Sg-t?😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

N3su
az nagyon fog fájni ,gondolom ő is akkorát ,mint a többi homokos

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

xotyi
A vizes témához..

Egyetlen poszt ehhez és befejeztem mielőtt flame lenne belőle, de nem tudok mellette elmenni szó nélkül mert sajnos közelről érint a téma.. A LÉNYEGI célját az egész jelenség elérte mert a közösségi médiának hála a 10 éves kisgyerektől kezdve az USA elnökéig milliós nagyságrendek hallottak ELŐSZÖR a betegségről amit ha kezdeti stádiumban észrevesznek évtizedekkel növelhetik a beteg életkorát és fényévekkel javíthatják az életminőségét és ez a célja a kampánynak, de mindjárt úgy is megkapom hogy már előtte is tudatában voltál a Lou Gehring-betegségnek..

ÉS az öncélú majomkodást "mert éppen ez a trendi" Én is elítélem, gondolhatod hogy egy picit jobban is mint az átlag.. éés ezzel jegeltem a témát!

Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.08.26. 16:40:28

Trance&Friends nothing more..

N3su
tudtam és közben meggondoltam magam és nem dobtam el aranyért
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.26. 16:37:13

Ezekkel a képekkel csak azt demonstrálod, hogy mennyire nem értesz a játékhoz.... azt tudtad-e, hogy a BIA skill csak akkor aktív, ha mindegyik legénységi tagon ki van fejlesztve?
Utoljára szerkesztette: Pares, 2014.08.26. 16:34:43

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

téves

Ry0K3N-nek ment

Ezért megérte újra regisztrálni a prohardverre.
Gratulálok.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.08.26. 16:21:10

wot nick: PsychoTrooper

Legkozelebb tegyel fel replayt is mert igy csak az derul ki, hogy mennyit sebeztel. Meg, hogy szarul osztottad ki a skilleket 😊
Az alabbi linken magyarul le van irva faszaul minden amit a legenysegrol meg a skillekrol tudni kell.
http://www.wotinfo.hu/index.php/component/k2/item/80-leg%C3%A9nys%C3%A9gi-k%C3%A9szs%C3%A9gek-%C3%A9s-k%C3%A9pess%C3%A9gek
Bocs, hogy igy linkelem, de az ujaknak 30 napig nem engedi rendesen.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

JeffDunham
Amíg Johnny ezt a nevét is szájba nem... 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

N3su
A Ferdinándot még nem hurrogták le ,
...
TiborTamas a troll ,egy barlanglakó aki csak enni jár ki az sg.hu fórumról

Ezt hívják trollkodásnak.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Csak azt nem értem, miért teszed ki őket újra meg újra, ha mindig lehurrogják.
Most olvastam a WGL EU Season 4 Finals kiírását és a végén megakadt a szemem: "You will also be able to enjoy some exciting contests on our social media channels, so don’t forget to follow them before the event starts! You’ll be able to win in-game Gold, premium time, premium vehicles of various kinds and possibly even a Type 59!"

Hétvégén megint lehet stream-et nézni, aki szeretne nyerni. Legalább most (remélhetőleg) élvezetes meccseket fognak közvetíteni.

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

N3su
Akkor legközelebb , 4,5k sebzéstől teszem ki ,Ferdi esetében ...

(így is van értelme ,mert lehurrogjátok ...)
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.26. 15:42:50

Ebbe nem érdemes mondjuk belekötni Az ember azt sebzi amit éppen tud. Arról senki se tehet, ha adott csatában kevés a nagy célpont, és egyik se sétál be az ágyúja elé. De a Ferdinand-al 3000 felett sebezni, az nem kimagasló, akárhogy is.
N3su
olyat én is szeretnék ,

Meg ha ne mT6-7-es tankokat sebezne...

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Hát mivel Ferdinand, ha egy ezressel több sebzés lenne, na az már jobb körnek számítana.
<#szomoru2>
A legények skill elosztása,nagyon komoly <#awink>

WOT nick: tepi1

Akkor tedd.

WR104: Ezt már meg sem említem, többször, többek részéről megtörtént, semmi foganatja nem volt. Nem egy Stephen Hawking.
Vagy csak a tenyleg ertelmes csatakat rakna ki replay-jel amit meg is lehetne nezni mert igy ezek az atlagnal kicsit jobb körökrol keszult screenshot-ok szart sem ernek.

N3su
tehetném ...

Legalább tennéd ezeket spoilerba.
N3su

ilyenkor bezzeg nagy a sebzésem ...

Tono34
Amikor a kv2 velem szembe jön, vagy csak rámfordul olyan pontosan lő, hogy csak na, 0 célzással. Igazi sniper ágyú ... 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sok ezer csatányi TD-zés után mostanában váltottam medekre. KV-13; T-43; T-44. Királyságos játék, csak a T-43 ágyújának a penjével szenvedtem eléggé sokat.
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valami jó és hasznos tutorial leírás vagy videó, amit érdemes megnézni?
okosszöszi26
próbáld ki az IS-2-t ha totál beszűkülve is szeretnél 25% találati arányt

|Származási hely: Degec|

Én is ezt mondom, igencsak szeszélyes. A Patton a maga gyengébb ágyújával jobban bejön.
Na, az meg nálam lő úgy, mint az ökörhugyozás.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Medviszonylatban nekem ezt a Type 61 szerette játszani, mondjuk némileg kárpótolt érte az alfa/pen kombó, meg a nagysebességű APCR lőszer.
Nem tudom, nekem homlokegyenest ellenkező a tapasztalatom. Az L7 a Cent 7/1-en viszont nekem produkál olyanokat, ha nincs teljesen beszűkülve, hogy "ez már megint hova ment???".

No jó, de te azt mondod, hogy kapásból is lehet viszonylag pontosan lőni vele (meg mástól is hallom, hogy milyen pontos). Ezt viszont nem a játékos, csak a random, meg az ágyú veleszületett karakterisztikái befolyásolják. Nekem pont hogy nem teljesen beszűkülve produkálta a legarcpirítóbb mellélövéseket (beszűkülve csak kevésbé arcpirító mellélövéseket).
Hát én legtöbbet olyan 900 m/s körüli ágyúkkal lövök a gyári célkereszttel, azokat tudom a legjobban kiszámítani. Lehet azért tudok velük így lőni.

Fos, de a következő már jobb.
lassan, marha lassan muzsikal, amugy jo 😊
Üdv,

Tegnap meglett a Tiger (P)
Van valakinek tapasztalata, hogy miként muzsikál?
Üdv,

Tegnap meglett a Tiger (P)
Van valakinek tapasztalata, hogy miként muzsikál?
M62? Komolyan nem értem én ezt. Mindenkitől azt hallom, hogy az M62 az orosz heavyk sniper ágyúja. Hát én még a büdös életben olyan pontatlan, megbízhatatlan fossal nem találkoztam orosz gépen, mint az. ST-I-n volt meg, de egyszerűen utáltam. Ha nem volt TELJESEN beszűkülve, nemhogy a weak spotot nem találta el, de még csak a cél közelébe se ment a lövés. Arról nem is beszélve, hogy teljesen beszűkülve is hajlamos volt nevetséges földbe/mellélövéseket produkálni. Körülbelül a KV-1S nagy mordályával volt hasonló érzésem utoljára.
Mighty
Szombaton a kb 30 meccsemből a WR 30%, vasárnap kb 40 meccs 85% 😊 Vasárnap ráadásul 30 meccs alapján kb 90% volt a WR.
Szombaton az RNG játszott velem és nem én a WoT-tal 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Tono34
Nem rossz az az ágyú sem, de meglepően sokszor nem tudok átütni vele gyenge pontokat sem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

+ A 105-ös csak akkor precíz, ha fullra van szűkülve, igaz, akkor nagyon. Ha ezt nem várod ki, a lövedékek hajlamosak össze-vissza vándorolni a célkörben (erre a BL-9 és az M-62 az ellenpélda, azok elképesztő pontosan tudnak lőni kapásból). A 20 fontossal nyugodtan lőttem menetből is, ha mellé is ment, na bumm, 5mp múlva már jött a következő. Az L7-el nem érdemes így kockáztatni, mert szereti megbosszulni.

Tono34
A lánctalp és a nagy ágyú van vissza, a többi meg a heavy ágról megvolt, torony meg fee xp-ből.

Mighty
Most mit akarsz? A találat és az átütés rng legalább bejött 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

en a nagy agyut hagytam utoljara, mert a kisebbikkel igazabol nem volt komoly bajom, a sebzesen kivul. a rof-ja nagyon fekudt.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.08.26. 13:37:59