World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát igen a rof tényleg siralmas, de hát valahogy balancolni kell a 9est 😄
Speciel ha elforgatod, a lánc első felén keresztül, közvetlen a sárvédő alatt szemből és szögben ki lehet kerülni az oldalpáncél kötényezését.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mit vesz el a Mausból? ROFot? Ne vicceljünk kérem, azon olyan nem létezik. <#vigyor5> Legkisebb DPM t10-ben.

Ráadásul jelenleg a vk 4502 eleje többet ér mint a MAUSé. De ha el is rakom az alját, leszarja lövi a tornyot akárhogy forgatom. Mit neki a 240mm forgatva, T57 HEAT átmegy rajta, mint fing a gatyán. Oszt ha mégsem, akkor meg telibe mákolja a láncot szemből ami varázslatos módon még sebezni is képes. Mindezek ellenére szertem, igazi troll. xD
JeffDunham
Három év alatt egyszer sem sikerült hajnalig játszanom. Általában 9 óránál tovább nem szoktam maradni. Ma pl be sem léptem, annak ellenére hogy van prémem is. Rossz helyen kopogtatsz. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ha a szőlő savanykás nekem akkor ízlik.
Éjszaka, hmm dolgozok. általában. De te biztos hajnalig wotozol.

angelus1991ster.blogspot.hu

JeffDunham
Savanyú a szőlő?

Mihez kezdenél akkor a munkahelyeden éjszaka? A WT topik lenne az új siratófalad?

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

A "nagy" "balansz" érinti a szemétláda mm-t is? csak irritál hogy fele t9-es fele t7-es.
7-es nehézpáncélosokkal még megyeget, de vk-val a hajamat tépem.

ja lol 4 év után rájönnek, hogy kár volt belerakni ennyi fiktív tankot 😄

Mondjuk engem nem zavarnak, inkább balance legyen, engem nem érdekel, hogy az IS-4en nem az a löveg volt stb. War Thunderbe éppen ezért legyőzhetetlenek az orosz tankok, Hát most persze egy háborús tank, hogy szálljon szembe egy T-54el. Vicc...

Majd meglátjuk mi lesz ebből a nagy balancolgatásból, meg szemléletváltásból. Bár amit írtak FTR-en egyszer, hogy lehetett volna történelemhű lövegekkel berakni őket, és a lőszertípusokkal variálni, hogy a mostani arany lenne ezüstért és még valami modernebb lőszer lenne mondjuk aranyért, az nem hülyeség...

mármint úgy értem, hogy ugyanazon ágyúk esetében. Pl D25-T az IS-en ap-t lő, az IS-3on APCR-t alapból, az IS-4en meg valami még modernebb lőszerrel, ha van ilyen, de gondolom van...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.08.26. 22:42:47
Akkor megérdemlik hogy becsődöljenek. úgy viselkednek mint egy harckocsi gyár, holott egy szaros irodaépültben vannak,ülnek a seggükön és egésznap kávézgatnak, cigizgetnek.

Action X lesz.
rájöttek, hogy most meg túl erős lett 😄 Na akkor inkább vegyük ki azt a szart 😄 Kicsit átskineljük a maust, előrébb rakjuk a tornyot, kicsit gyengítünk a páncélon, elvesszük a rofot meg a pontosságot és kész 😄 Brainstorminggal max 1 órás meló, teszten meg majd finomhangolnak 😄
Egyszerűbb lenne mellékágazni mint a Jagdpanther II-t.

ja tényleg 😄 lol behülyítik a népet, hogy grindeld ki azt a fost, mert megkapod, aztán meg mégse <#taps>

Amúgy még az a szerencse, hogy király az ág! Egyedüli szar tier 6 felett a 10-es, az meg úgyis le lesz cserélve, szóval végülis megéri kihúzni, bár az újról se tudjuk milyen lesz. Tényleg most akkor biztos ez az Actionman Xfighter Centurion, vagy Vickers MBT lesz? 😄
Mi történik ha az ellenséges KV-1 nem tudja hogy a KV-220nak a tornya a gyenge pontja, és szorgalmasan lövi az extrémen beforgatott frontomat?

ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77

Ajjaj gyerekek nem lesz itten free t8-as prem, ha azt a szaros kv1s-t sem adják oda.
"no free tier 5 KV-1S for KV-1S owners"

ezért vettem vissza azt a szar KV-1S-t? -.-"
Valamelyik nap valaki nem értette miért robban fel 1-2 játékos a vége előtt, tök egyszerű, kilép hamarább. Támadás módban védekeztünk, egy szerencsétlen IS maradt hátra, de letelt az idő. A vége előtt pár mp-el a Type úgy döntött, hogy kilép(feladta a harcot). Azért nem kereste az IS-t, mert elég gatyán volt hp-ilag, így hátramaradt. A képből nem tűnik ki, de elég aktív volt a csatában, gyakorlatilag egyedül tartott egy pontot, amíg oda nem robogtam villámgyorsan( <#hehe> )

Nem azt mondom, hogy élete legjobb köre lett volna, de kb harmad annyi xp-t kapott, mint kellett volna. Múltkor én is kiléptem JagdE100-al, mielőtt kilőttek volna. Azért tettem, mert előttem magam és három med is körbe vett, mindez kevés hp-val(mert amúgy nem szokásom kilépkedni). Nem csak xp-t, de lóvét is alig kaptam, szóval nem éri meg <#hehe>

Count Adyn
Ma a Crusader SP-vel kiszedtem 2 artit 1 lövéssel az ellentől😄 Ilyen se sikerült még 16k csata alatt😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nem megy tankkal? Be kell ülni az artyba és nem bánt senki. Csávókám artyval szépen fejlődik.
OBIWAN123
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.26. 20:28:25
Ez mind szép és jó lenne, de mostanában azt tapasztalom, hogy 10-ből 8x kicsapja a nyélgázon rohanó light-om/med-em közelharcba az arty. Ha berohanok 2-3 közé, az elsőt sem tudom kiszedni. Az biztos, hogy a TD módot el kellene tőlük venni....

Bueno nacho
Amióta elkezdtem lightozni, az ilyen helyzetképnek csak örülök. Egyrészt ez azt jelenti, hogy nálunk is sok arty van, akiknek lehet spottolni, másrészt, van kire ráagrózni a játék közepén/végén, ha úgy adja az ég. Még ha sok esetben nem is tudsz kezdeni sokat a csapat minősége révén, én sokkal felszabadultabbnak érzem velük a játékot.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Az legalább üdítő pillanat, amikor a Comet prémet lövöldöz az MT-25-öm valagába, hát ezt nem is hagyhattam szó nélkül <#hehe>

Ez legalabb olyan hir mint a tied.
kb hetenete merul fel h egyszer le lesz cserelve, egyszer meg h nem.
szeretem a kovetkezettesseguket:

- VK4502B with rear turret will definitely be switched for Maus prototype

Mi a jó büdös .......... ez? Tier 7-es mecsbe bebasz 3-3 t7-es artyt. ÍGY VAN, EZ KELL.

Nem értem, egyre több van belőlük minek nézik ezek a wotot? Point and click szimulátornak?
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.26. 20:00:27
Az a kis fos belő mindenhova.
Nagy ritkán beülök én is artyba. Ez komolyan arra jó, hogy hová nem tudnak ezek a szarok belőni. De külön ezért nem fogok még egy szemetet fejlesztgetni, hogy hová is tud belőni ez a kis szutyok. Hát komolyan, ha ott a szikla mögött kapok egy splasht, azt mondom oké. Az elsőt a szikla szélén kaptam, ezért én kis naiv azt gondoltam, hogy visszamegyek a BIZTONSÁGOS ZÓNÁBA. Erre telibebasz ott.

Maala
- 25 percent RNG does not have a linear distribution, it’s considered sufficient and won’t be reduced.

Hehe.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Bizonyos napok? Hát tényleg olyan mintha...menstruálna a WoT <#banplz>
Vigyázz, mindjárt megidéződik valami önérzetes artysta, és megmagyarázza, hogy te vagy a hülye <#nevetes1>
Értem én, hogy a játékban lehet műholdról is rakétát kérni, de szerintem kakáljon sünt, aki az ilyesmit jóváhagyja.

csak felpattantál a szopórollerre...

Én ma -lekopogom- 67% wr rel és bőven 2300 feletti wn8 cal fejeztem be és mentem vagy 30-40 csatát. Aztán vannak "azok a bizonyos napok" mikor 20% 600....

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én ilyenkor az egész fajtát hanyagolom. Lehet, hogy csak neked nem megy, játssz medekkel, lightokkal, vagy td-kkel(esetleg arty/nem, azzal ne/).
Ez olyankor a legidegesítőbb, amikor szeretnél is játszani az adott tankkal, de nem akarja. Legalábbis én ezt vettem észre magamon. Sokszor van, hogy csapatnám valamelyik kedvenccel, de egyszerűen ellenem van. Na ilyenkor szoktam berágni <#hehe> Aztán vagy hanyagolom még a fajtáját is, vagy kilövöm a WoT-ot.

FV4202 premium tier 8 for free? “We will decide closer to New Year”

uhhhh szétvágom ezeket ha kicsesznek velem 😄
Áh biztos, hogy nem. Lighttal folyton t9, de inkább t10. Meg annyira nem lesznek azok jók szerintem. Még a német ígérkezik jó scoutnak, az usa meg érdekes a troll ágyúval. A szovjet sztem szar lesz...A wz-132-t se mondanám éppen op-nak a medekhez képest. Kíváncsi vagyok rájuk főleg ESL szinten lesz érdekes, bár már nem ESL-ezek. De azért lehet a 13-90 hegemóniáját megtörik az új tankok, ha éppenséggel a német annyival jobban fog spotolni. Vagy az is érdekes mi van akkor, ha szembejön egy ilyen trollágyús usák light és egy lövéssel gyakorlatilag hazavágja a 13-90-et a HE tölténnyel.
Amúgy a pershing meg a Cent, vagy 416 simán ki tudja játszani a lightokat sztem ésszel. Meg hát más az MM. 8-as med sokat van azért felül is, a light meg úgyis a 10-esekkel fog játszani, nem a 8as medekkel...
Ja ez elég szar indok. Ez pedig nem is lenne rossz ötlet. Mondjuk 500 alap XP-től felfelé ha kapna az ember vesztes csatára, akkor megkapná a nyertes szorzót.
- SerB nagyon szerette a Panthert, mikor még megvolt neki

Szuper ezt mindenképpen tudnom kellett!
Nem tudom. Lehet, hogy tényleg csak nagyon nincs szerencsém. Jó, persze nem adom el, csak nagyon felbosszantott. Nem hiszek a szememnek olyanokat látok vele.
Tono34
At15-el kamikaze medál 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Köszi, ez jó hír.
- there is no plan to award top 3 tanks of the team with bonuses, because there are cases when the entire team sucks (even top 3 get very little XP) and developers don’t want to reward that. A threshold of minimum XP is also not a solution, because people will complain that they got for example “required XP-1″ and didn’t get a reward

Azért ilyen átlátszó dumát...
Gondolom, a bekapott potenciális sebzés arányában kapsz majd némi plusz xp-t. Végre értékelik a magamfajta "vaddisznó" stílusban játszókat.

Na végre:
- the split of engine module to separate transmission and engine modules is already being worked on and will be done soon

Évek óta mondogatják a playerek hogy válasszák szét őket.

WoT: Nishizumi77

- for now, it’s difficult to say how the new LT’s will play in the game, Storm hopes they will not become simply nimble medium tanks with nerfed hitpoints

- Lószart, elavulttá fogják tenni az összes jelenlegi medet, T8-ig.
Ez örvendetes. Kivéve, ha a tankolásért járó bónusz xp-t az alap xp-k csendes megnyirbálásával kompenzálják. Nem lennék meglepve.
Ez micsoda?
- az új, átdolgozott El-Hallufról érkezett visszajelzések 90%-a pozitív volt
- Storm megerősíti, Malinovka át lesz dolgozva
- a 9.3 tesztszerver nemsokára indul
- a 9.3 szuperteszt augusztus 28.-án indul
- Havok: "ha kész lesz" Gyakorlatilag majdnem készen áll, csak épp egy rakás dolgot kell átalakítani, hogy együtt tudjon működni a Havok-kal (a nem túl távoli jövőben lesz kész)
- a prémium Panther az év vége felé érkezik, ha a külsős modellezők akik készítik, semmit nem rontanak el. Mivel még nincs kész, nem lehet tudni hogy kedvezményes MM-je lesz-e
- ingyen FV4202 T8 prémium? "Később, az év vége felé megmondjuk" (Muhahaha, szóval már mégsem biztos)
- a 9.3 új könnyű tankjai eleve HD-ban érkeznek
- a Stronghold mód tovább lesz fejlesztve
- SerB nagyon szerette a Panthert, mikor még megvolt neki
- lesznek tanknevek a minimapon (nevetséges...)
- Storm nem érzi úgy, hogy az új "alagútpályák" rosszak lennének (“Ez nem probléma. Ez változatosság. És előny bizonyos típusú járműveknek”)
- Storm az alagútpályákról “Régebben senki nem panaszkodott emiatt. Voltak alagútrendszerű, és nem alagútrendszerű mapok. Együtt megfelelő változatosságot adtak. Mostanában miért akad ki rajtuk mindenki? Mert átdolgoztuk El-Hallufot és Severogorskot?”

- Storm megvitatja ezt az "alagutas" kérdést a map-tervező csoport vezetőjével, ha visszajött a nyaralásból
- Storm helyesli a nemrégiben történt 8000 bannolást botozókkal szemben (a legtöbben a "CyberTank" nevű botot használták). Azt viszont nem tudja, hogy a WG miért nem pereli be a botkészítőket, ahogy azt a Blizzard tette
- Storm a botokról: "Akkor lehet majd együtt élni a botokkal, ha azok már jobban játszanak majd a játékosoknál."
- a fejlesztők nem gondolkodtak még a kikapcsolt chattel játszó játékosok jelöléséről ingame
- nem lesz lehetőség a prém előfizetés átmeneti kikapcsolására, bevételkiesést okozna a WG-nek. "Már rég el lett döntve."
- az új mozgásmodell a közel, vagy legalábbis nem túl távoli jövőben érkezik, már megtalálták a módját a játékba való helyes implementálásának
- az új álcarendszer és HD talajtextúrák a nem túl távoli jövőben érkeznek
- az első HD-ba átdolgozott prémium tankok a Type 59, és a Jagdtiger 8.8 cm lesznek
- a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem változtatnak a parancsnoki kupolák sebzésmodelljén
- a 25%-os RNG nem lesz csökkentve
- a Type 59 páncélzata valószínűleg nem fog változni, mikor átdolgozzál HD-ba
- valószínűtlen, hogy bármelyik prémium tank páncélzata megváltozik a HD modelljével

Van még, de így egy lélegzetre ennyit bírtam fordítani. Többit később, vagy más forrásból.
- experience for “tanking” (soaking up damage with armor) will come in 9.3, only XP (no extra credits)

Na végre.

Tono34
Írja, hogy mennyi megy kárba.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

N3su
gondolom elveszik a 77 % os képzettség ,vagy nem ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !