World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Ráadásul jelenleg a vk 4502 eleje többet ér mint a MAUSé. De ha el is rakom az alját, leszarja lövi a tornyot akárhogy forgatom. Mit neki a 240mm forgatva, T57 HEAT átmegy rajta, mint fing a gatyán. Oszt ha mégsem, akkor meg telibe mákolja a láncot szemből ami varázslatos módon még sebezni is képes. Mindezek ellenére szertem, igazi troll. xD
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Éjszaka, hmm dolgozok. általában. De te biztos hajnalig wotozol.
angelus1991ster.blogspot.hu
Mihez kezdenél akkor a munkahelyeden éjszaka? A WT topik lenne az új siratófalad?
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
7-es nehézpáncélosokkal még megyeget, de vk-val a hajamat tépem.
Mondjuk engem nem zavarnak, inkább balance legyen, engem nem érdekel, hogy az IS-4en nem az a löveg volt stb. War Thunderbe éppen ezért legyőzhetetlenek az orosz tankok, Hát most persze egy háborús tank, hogy szálljon szembe egy T-54el. Vicc...
Majd meglátjuk mi lesz ebből a nagy balancolgatásból, meg szemléletváltásból. Bár amit írtak FTR-en egyszer, hogy lehetett volna történelemhű lövegekkel berakni őket, és a lőszertípusokkal variálni, hogy a mostani arany lenne ezüstért és még valami modernebb lőszer lenne mondjuk aranyért, az nem hülyeség...
mármint úgy értem, hogy ugyanazon ágyúk esetében. Pl D25-T az IS-en ap-t lő, az IS-3on APCR-t alapból, az IS-4en meg valami még modernebb lőszerrel, ha van ilyen, de gondolom van...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.08.26. 22:42:47
Amúgy még az a szerencse, hogy király az ág! Egyedüli szar tier 6 felett a 10-es, az meg úgyis le lesz cserélve, szóval végülis megéri kihúzni, bár az újról se tudjuk milyen lesz. Tényleg most akkor biztos ez az Actionman Xfighter Centurion, vagy Vickers MBT lesz? 😄
ez:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

WoT: Nishizumi77
ezért vettem vissza azt a szar KV-1S-t? -.-"

Nem azt mondom, hogy élete legjobb köre lett volna, de kb harmad annyi xp-t kapott, mint kellett volna. Múltkor én is kiléptem JagdE100-al, mielőtt kilőttek volna. Azért tettem, mert előttem magam és három med is körbe vett, mindez kevés hp-val(mert amúgy nem szokásom kilépkedni). Nem csak xp-t, de lóvét is alig kaptam, szóval nem éri meg <#hehe>#hehe>
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
OBIWAN123
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.26. 20:28:25
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
kb hetenete merul fel h egyszer le lesz cserelve, egyszer meg h nem.
szeretem a kovetkezettesseguket:
- VK4502B with rear turret will definitely be switched for Maus prototype
Nem értem, egyre több van belőlük minek nézik ezek a wotot? Point and click szimulátornak?
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.26. 20:00:27
Hehe.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én ma -lekopogom- 67% wr rel és bőven 2300 feletti wn8 cal fejeztem be és mentem vagy 30-40 csatát. Aztán vannak "azok a bizonyos napok" mikor 20% 600....
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ez olyankor a legidegesítőbb, amikor szeretnél is játszani az adott tankkal, de nem akarja. Legalábbis én ezt vettem észre magamon. Sokszor van, hogy csapatnám valamelyik kedvenccel, de egyszerűen ellenem van. Na ilyenkor szoktam berágni <#hehe>#hehe> Aztán vagy hanyagolom még a fajtáját is, vagy kilövöm a WoT-ot.
uhhhh szétvágom ezeket ha kicsesznek velem 😄
Amúgy a pershing meg a Cent, vagy 416 simán ki tudja játszani a lightokat sztem ésszel. Meg hát más az MM. 8-as med sokat van azért felül is, a light meg úgyis a 10-esekkel fog játszani, nem a 8as medekkel...
Szuper ezt mindenképpen tudnom kellett!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Azért ilyen átlátszó dumát...
- the split of engine module to separate transmission and engine modules is already being worked on and will be done soon
Évek óta mondogatják a playerek hogy válasszák szét őket.
WoT: Nishizumi77
- Lószart, elavulttá fogják tenni az összes jelenlegi medet, T8-ig.
- Storm megerősíti, Malinovka át lesz dolgozva
- a 9.3 tesztszerver nemsokára indul
- a 9.3 szuperteszt augusztus 28.-án indul
- Havok: "ha kész lesz" Gyakorlatilag majdnem készen áll, csak épp egy rakás dolgot kell átalakítani, hogy együtt tudjon működni a Havok-kal (a nem túl távoli jövőben lesz kész)
- a prémium Panther az év vége felé érkezik, ha a külsős modellezők akik készítik, semmit nem rontanak el. Mivel még nincs kész, nem lehet tudni hogy kedvezményes MM-je lesz-e
- ingyen FV4202 T8 prémium? "Később, az év vége felé megmondjuk" (Muhahaha, szóval már mégsem biztos)
- a 9.3 új könnyű tankjai eleve HD-ban érkeznek
- a Stronghold mód tovább lesz fejlesztve
- SerB nagyon szerette a Panthert, mikor még megvolt neki
- lesznek tanknevek a minimapon (nevetséges...)
- Storm nem érzi úgy, hogy az új "alagútpályák" rosszak lennének (“Ez nem probléma. Ez változatosság. És előny bizonyos típusú járműveknek”)
- Storm az alagútpályákról “Régebben senki nem panaszkodott emiatt. Voltak alagútrendszerű, és nem alagútrendszerű mapok. Együtt megfelelő változatosságot adtak. Mostanában miért akad ki rajtuk mindenki? Mert átdolgoztuk El-Hallufot és Severogorskot?”
- Storm megvitatja ezt az "alagutas" kérdést a map-tervező csoport vezetőjével, ha visszajött a nyaralásból
- Storm helyesli a nemrégiben történt 8000 bannolást botozókkal szemben (a legtöbben a "CyberTank" nevű botot használták). Azt viszont nem tudja, hogy a WG miért nem pereli be a botkészítőket, ahogy azt a Blizzard tette
- Storm a botokról: "Akkor lehet majd együtt élni a botokkal, ha azok már jobban játszanak majd a játékosoknál."
- a fejlesztők nem gondolkodtak még a kikapcsolt chattel játszó játékosok jelöléséről ingame
- nem lesz lehetőség a prém előfizetés átmeneti kikapcsolására, bevételkiesést okozna a WG-nek. "Már rég el lett döntve."
- az új mozgásmodell a közel, vagy legalábbis nem túl távoli jövőben érkezik, már megtalálták a módját a játékba való helyes implementálásának
- az új álcarendszer és HD talajtextúrák a nem túl távoli jövőben érkeznek
- az első HD-ba átdolgozott prémium tankok a Type 59, és a Jagdtiger 8.8 cm lesznek
- a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem változtatnak a parancsnoki kupolák sebzésmodelljén
- a 25%-os RNG nem lesz csökkentve
- a Type 59 páncélzata valószínűleg nem fog változni, mikor átdolgozzál HD-ba
- valószínűtlen, hogy bármelyik prémium tank páncélzata megváltozik a HD modelljével
Van még, de így egy lélegzetre ennyit bírtam fordítani. Többit később, vagy más forrásból.
Na végre.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.