World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lesznek pillanatai, persze. De ez nekem olyannak tűnik, mintha valaki beállítana egy középkori mordállyal egy modern tűzharcba. Fáj, ha eltalál, de egyébként nem praktikus.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Fosnak tűnik ez, maradjunk annyiban.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Nekem ezen a szinten ilyen paraméterekkel ez komolytalan fegyvernek tűnik, pukkan egyet, vagy sebez rendesen, vagy nem (de inkább nem). Erre minden cső odafordul, mert meg kellett állnia a lövéshez, és leradírozzák.
It\'s a trap!!! :)
Remélem lesz hozzá 90mm M41, különben el se kezdem.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
mondjuk tényleg ilyen wt-e100-ba bele lőnék én is 1-2 HE-t a tornyocskájába, hogy kaphassak őőő...
300 dmg-et 😄
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Lehet nem is botokat tesznek be, ez csak az én ötletem, mert ha a repülőknél ezt csinálták, lehet itt is az lesz.
De lehet hülyeség se volna, amilyen csapattársak vannak...hm. Még lehet jobb is lenne.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Na ez mi lesz? Mint a repülősben?Harcolj bot-ok ellen? Remek.
Szóval nem vagyok képes most az ellenfeleimre és bokorhősökre is figyelni. Úgy érzem most kell bejelentkezni a wotba másik néven és játszani egy teljesen MÁS játék stílust, mint eddig.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.27. 10:43:17
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Néztem régebben a QB streamet és állandóan Comettel tolta. Nekem valahogy nem jött be eddig ez a tank.
Lehet hogy nem stock legénységgel kellett volna kezdeni?
Győzelem!
Csata: Ruinberg
Jármű: Comet
Szerzett tapasztalat: 5 321 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 58 813
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
WN8: 9 392 (100)
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Murovanka változások
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Érdekes egyébként, h 1 hét kihagyás mennyit számít, nem is gondolná az ember. Kb. mint egy profi focistánál 1-2 hónap edzés nélkül. Első csatában fura érzés volt újra tankozni. Hogy úgy mondjam remegett kicsit a kezem. Hová is célozzak, hová is menjek, merre és mit figyeljek? Ha mondhatom ezt, elszoktam attól, h több fele kell koncentrálni a figyelmemet és a minimapot folyton figyelni kell. Jól a seggembe is kerültek, túl későn vettem észre a dolgot. 2 hónap kihagyás után is ez volt, de hamar visszaszoktam anno és utána olyan jól ment a játék, mint soha azelőtt😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Cromwellel van az egyedüli kis Poolom és ha jól emlékszem 1 db goldot sem lőttem el abban a körben. Színtiszta flank volt az egész csata.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
T-34-2-vel elboldogulok Tier X-esek közt.
Ezeken a szinteken ( VI-VII ), ezt csinálnám:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nehéz harckocsik, páncélvadászok: megmaradna a 2 tieres különbség.
Közepes harckocsik: 1 tieres különbség lenne.
Könnyű harckocsik: 0-2 tieres különbség lenne.
angelus1991ster.blogspot.hu
Elköltött tapasztalat: 111000
Elköltött szabad tapasztalat: 0
megéri? kicsit lassúnak tűnik.
angelus1991ster.blogspot.hu
Remelem nem... <#hehe>#hehe>
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
cyka blyat
cyka blyat