418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kubukli
    Az arty küldetések miatt lelkiismereti válsággal küzdőknek mondom, hogy az első 10 küldi akár egy FV304 pöcsköszörűvel is hozható. Igaz nem minden kitüntetéssel, mert ugye a win és az 1k sebzés vagy az ergya csapat (hétvége) vagy a kis sebzés miatt nem mindig hozható.
    Cserébe 8-10 másodpercenként lő és a repos sem gond.
    Nekem a legjobban az tetszik amikor vérpistikét az ellen tankjában 5x egymás után trackelem és az én oldalamon lévő hasonlóan 60- IQ vérjancsikák meg szétszedik.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.25. 21:11:13
  • András77
    Ma ez volt az első értelmes pályám ebből a szempontból a rengeteg ruinberg, himmelsdorf meg hasonlóak után. Szóval igen, örülök neki nagyon. Ha nehéz tankkal mennék, akkor tutira jönnének sorban, sand river, malinovka, prokhorovka
  • Mnemomic
    ja lehet :) ott azt hiszem azt hittem onnan fog bejönni. az a baj, hogy kb mindig ilyen meccseket kellene mennem ezzel a tankkal ha nyerni akarok vele. azt meg nem tudom hozni azért. pedig nagyon jó de kb mindig így rak be vele szinte esélytelen meccsekbe ahol az ellenfélnél csupa epic van.
  • Gege00
    Jól látom, hogy a női harckocsizókat csak már meglévő tankokra lehet kiképezni? :(
    Például a Stug4-re se képezhetném így őket?
  • lexlutor
    nyugi ugy 30 meccs mulva leszel ujra azon a palyan :)
  • Sunsetjoy
    Valaki írta, hogy nem árt kóla a spottankos legénységnek. Ez igaz, Fjords, B7 bokor (127% legények, álcaháló és festés) 87 méterről nem spottoltak fel az északról jövők (folyamatos tüzet kaptak ha kijöttek), meglett egy küldetés.

Aztán másik pályán természetesen pont a tűzoltókészülék kellett volna, aminek a helyére beraktam :D
  • ximix #343341
    Az izgalom teszi biztos, de előtte elmentél vissza a hídon (gondolom azt hitted az artyra megy a 140) majd utána vissza jöttél és mentél arra amerre.
    Ha oda mész mindjárt akkor lehet a 140 vagy a valamelyik arty-t felderíted és nem mer akciózni így meg míg hátul voltál rájöttek, hogy nincs a E100 mellett senki és rámozdultak.
  • Sunsetjoy
    A prém csak egyszer jár, az alap ismételhető.
    http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/44/fall-tripoli-2015/
  • Phara
    2x is megkaphatom ezt a prémium napot ha 2x meglesz a hétvégi küldi?
  • Artman
    Sorry, Replay :)
  • András77
    Prokhorovkán a spotter bokorból felspotoltam elsőnek 6 ellenséget én magam és utána is világított folyamatosan 7-8 tank oldalt és középen egészen addíg, amig nem ért az ellenség középre és meg kellett lépnem. Azaz durván 8-9 percig. Kaptam érte 2625 spot sebzést úgy, hogy egyedüli scout tanknak maradtam meg kb 3 perc után.

A szemét idióta agyhalottak, tényleg, de komolyan, mi kell ezeknek? Kérjem meg az ellenséget, hogy menjen az ágyúcsöveik elé és ne is mozogjon?
  • Artman
    Egy rosszul indult (számomra) csata, amelyet a végén sikerült megfordítani a biztos vesztésből :)

Replay itt :)
  • madmanic
    az utolsó 10 csata mind vereség, diconnect, suicide... szánalmas ami ma este megy.. megint..
  • Mnemomic
    :)
  • VaFec
    Szerintem jobb is, mert ha tudtad volna, akkor ennél csúnyább szavak tarkították volna a chat-et. :)
  • Mnemomic
    azt nem is figyeltem :)
  • VaFec
    Szép kör volt, bár aki szidott téged, szintén magyar volt, és az enemy 2-es szakasz is magyar játékosokból állt.
  • madmanic
    T10 ben megint tele van idiótával... lakevillen elment az összes debil a völgybe.. az ellen meg foglal..

Drága fürdés volt a legényeimnek..
  • Mnemomic
    azért indultam el a dombon fel, csak közben fel lett spotolva a 140. ki akartam őket szedni csak aztán nem akartam egyedül hagyni a társamat.
  • ximix #343328
    Én amikor kicsapta mellőled az enemi 140 a juzert és a baráti E 100 elindult felé akkor elmentem volna bal szélen leszedni az artykat, amúgy korrekt.
  • madmanic
    heavy vagy med platoon valaki..?

( ne 300 wn8 as pls )
  • Mnemomic
    szinte még most is remegek. A szakasztársam nem hitte el mikor még élt az e100-ban, hogy simán bukhatjuk. Ja és a saját obj. 263-unk meg egyfolytában szapult, mert nem ölettem meg magamat az ő megmentéséért.
  • Mnemomic
    Most mentem egy izgalmas meccset. A taktikázásról szólt nem a sebzés a lényeg. Két epic játékost ellen kellett lehoznom az egyik artyban a másik pedig szintén object140-ben.

Talán érdemes megnézni.
  • Maala
    Szerencse is kell hozzá, nézd meg a tegnap feltett FV-s csatámat... Ne add fel. :)
  • ximix #343323
    :) jó a műsor.
    AZ E 100-nak írtál, hogy lol minek jön a híd alá,(persze ha eljutott volna odáig) azt figyelmen kívül hagyva, hogy a csapatodban 6db E 100 is magának érezheti a lol-t, a WTE100 rakott egy ? jelet miszerint nem érti és magára vette dolgot.
    Amúgy ha pont egyre gondoltok véletlen és az E100 lemegy veletek a híd alá vagy esetleg pont ezt beszéled meg vele hamár arra jön, hogy addig meg se álljon amíg a híd alá nem ér, és ott az enemi medeket lehet lenyomjátok viszonylagos arty safe-ben enenmi támogatástól részleges takarásban. (a fene tudja)
  • madmanic
    platoon?
  • voivod32
    Az artyzásnál undorítóbb játékmód nincs. Mocskos unalmas valami. Mi a szart élveznek benne egyesek, elképzelni sem tudom!
  • Sherman0070
    Jöhetnek a heavy missziók
  • Sherman0070
    EZZAZ
  • lexlutor
    hat nekem mar csak ez az egy hianyzik a stughoz.
    a tobbi mind meglett, nagyobb problemak nelkul.
    egyedul az utolso light volt meg szivas amig be nem jott kempinovka vegre, de az meg nem lett mester, igy nem tudok kihagyni egy agat...
  • yossarianHUN
    Én a lightozásnál adtam ma fel, masszív asztalcsapkodás után. Még a Stug közelében sem járok, mire a T28 meglesz, addigra kihozzák a következő adag reward tankot.

Madi, ha olvasod ezt, este (11 után) megint gurulhatunk párat, egyedül egyébként sem indítom már el ezt a szutykot.
  • lexlutor
    hat ez nekem nem megy.
  • András77
    Először is ha spotra mész, prémium kaját neki. Így leéghet ugyan, mert gondolom a tűzoltó helyére rakja mindenki, de cserébe észrevehetően megnő a látótávja a tanknak. Azt a pár csatát kibírod kredit szempontból is. Bokor mögött ha megmozdul az ellenfél, már fel is spotoltad.
  • Maala
    Nem annyira counterelni kell, inkább kezdés után betöltéskor egyből lőni a spotokat, ahová beállnak fél perc alatt az emberek, stb...
  • Maala
    És, jó az Object 260? :D
  • viper07
    Köszönöm szépen a segítséget !.
    Ha bárkinek megbízható, gyors, segítség kell, szeretném OT3P szolgáltatásait ajánlani. Korrektül, maga szinten teljesítette amit vállalt !
  • patchaou
    Viper07 ment privi.
  • lexlutor
    hmm.. megprobalom a counterartyt akkor. kosz, az otletet.
  • R3nton
    Nekem prohorovkán lett meg valamelyik spotterel, már nem tudom melyikkel, de gyanítom, hogy a RU-val. Szerencsére kevés light volt a csatában, megpróbáltam az elején az aktív spotot, de nem volt túl hatásos, és mivel üres volt a spotbokor az egyenesen fel tudtam sunnyogni hátulról, és szét spotoltam a hátul kempelő TD-ket.
  • patchaou
    Nem tudok tankot eladni!
    Az eladás ablak 2 másodperc alatt bezárul... modok nélkül is. Valakinek ötlet?