418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pongyi #343387 Hali. Nem tudom eladni a Crusadert a garázsból. Jobbklicc eladás, felugrik az ablak ahova a kódot kelll beírni, de akár elkezdem beütni a kódot akár nem, az ablak eltűnik (!!!!) egy pár másodperc után..... És így képtelen vagyok eladni. Ez milyen bug? Megvan javítva a tank természetesen, már nincs benne a crew, nincs agyonmoddolva a game, csak xvm van fent. Mi lehet a hiba? -
-
Gyuszopapa #343385 Nem,csak a nyomorékok szerencsétlenkedésének nézése helyett kilép.Én is ezt tenném legszívesebben néha. -
lammaer #343384 Mi ez az állandó disconnect nálad? Rossz a neted?
Már feltűnt hogy mindig ezt írkálod...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.26. 08:55:23 -
Gyuszopapa #343383 Ez mi a faszom,egy tetves 4-es átlövi a pályát az 5-ös grille a félpályáig sem lő el.Meg 7 másodpercenként lő?Plusz szét se ugrik a célzóköre,ha egy milit mozdítok már 60 méteresre ugrik szét a célzókör. -
Gyuszopapa #343382 Az este minden csatában minimum 3 de volt hogy 5 arty.Na megcsinálom a medes arty kilövést.Utána csatánként 1 arty plusz 8-as tierbe rakott folyamatosan Cromwell-el.Esélyem se volt. -
EmR3 #343381 Egyszerűbb leírni a kérdést, mint 2-3 kattintással rákeresni?
-
Gege00 #343380 Tényleg nem értem...Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de meg tudom érteni azokat akik azt mondják, hogy a wg bőven belenyúl a randomba.
E75-tel 12csata: 3 Fiery Salient, 2 Prokhorovka, 2 Sand River, 2 Mines, 1 Malinovka, 1 Erlenberg, 1 El Halluf.
T37-tel 12 csata: 2 Winter Himmelsdorf, 1 Himmelsdorf, 2 Winterberg, 2 Ensk, 1 Stalingrad, 1 Kharkov, 1 Sacred Valley, 1 Pearl River, 1 Mountain Pass.
De pár napja is könnyű tank küldetés 2 artyval, és egymás után két Himmelsdorf, egy teljes napig nem láttam Prokhorovkát vagy Fiery Salientet.
Azt se mondhatjuk, hogy csak a kedvezőtlen pályákat jegyzem meg, mert például tegnap T29-nek nagyon is kedvezett az állandó Malinovka, Prokhorovka(és testvére) ismétlődés, de könnyű tankkal hetente, ha betesz ilyen pályára, pedig tudjuk jól, milyen szépeket lehetne itt alkotni. -
Gyuszopapa #343379 Mi ez a tracer?Látszik hogy honnan lő az ellenséges arty? -
#343378 Tegnap Pares-el szakaszoztunk, ő is tanúsíthatja: 2 TD-t kell kilőni küldetésben.
Nálunk 7(!) TD, náluk 2. Aha... :D -
EmR3 #343377 Segít, de a tracert nem lehet vele jobban látni. Ez hagyományos nézetből jobban kivehető. -
Rivanka #343376 Ez az új arty mód mutatja -e a tracert (segít -e valamit), ha counter-artyt játszom?
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.26. 06:55:56 -
ilovearty #343375 Szerintem a grill sokkal jobb mint a gw panther. Hiába sebez nagyobbat a gw, ehhez túl lapos szögben lő és a tankok fronját találja el 3-400 között sebezve. A grill meg fentről érkezik ezáltal belő olyan helyekre is ahová a gw-nek esélye sincs. Plusz nagyobb esélye van hogy motortérbe csap a papír páncélba = full sebzés.. -
Gyuszopapa #343374 Ettől a Grillétől agybajt kapok.Először is utálok artyzni meg az artykat és vele való kapcsolatos dogokat is utálom.
De amilyen szardarabokat kapok magam mellé csapattársnak hát az eszméletlen.Volt olyan hogy 3db 5-ös nehéztankunk sebzett összesen 300-at.
Spot az nincs illetve van de amint odaviszem a célkört már vagy kilövik vagy azt lövik ki aki spottol.
Volt olyan hogy az ellenség 15 tankjából 6-ot fedeztek fel mert elpusztult az egész bagázs addigra.
Tele van ez a szar 300wn8 alatti hulladékokkal.Mintha ott se lennének a csatában,nem vagyunk többen velük csak sűrűbben.
Hogy miért hulladékok miért nem emberek?Egy állat is megtanulja ha valahol baj éri oda többet nem megy,de ezek,10-20-30-40-50 ezer csatával csak kimennek oda ahol biztos halál vár rájuk,igaz ott van már 3-4 roncs de nem baj megy oda még a 7.is.Na ezek biztos nem emberek de még nem is állatok.Mert ugyebár a béka alatt is csak a szara van az meg hulladék.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2015.01.26. 02:43:41 -
#343373 Próbáld ki a Bishopot, meg az Fv304-et, ha pontos artyt akarsz látni. -
yossarianHUN #343372 A teszt teszt mivoltjának arty szempontjából pont nincs sok jelentősége, a folyamatos goldspam a térkép sarkában üldögélve nem érint. Az Objectet illetőleg komolyan mondom, kis túlzással hamarabb beszűkül, mint a retek ST-I-em. És ez utóbbival szemben ha már beszűkült, akkor pontos is. -
#343371 Ebből látszik, hogy néha amikor írjátok, hogy mindig nagy tierbe rak és hasonlóak nem a WG kitolása -legalábbis nem közvetlen- hanem nagyban függ mivel akar játszani a játékos állomány, az ilyen eventek nagyban befolyásolják a játszott tiert, de ez ellen a MM sem tud mit csinálni.
A legtöbb játékos most ért az arty küldikhez hát sokan vannak.
Ha WG előre látott volna akkor minden teljesített küldi után tudatosan szabályozva kaptad volna a következő valmilyen küldit ami ép illeszkedik az MM-hez és akkor ez a káosz elkerülhető lett volna. -
#343370 teszt az teszt
nekem ki volt húzva a GWE100, van is vele pár csatám
franciáknál tier7
brit tier8
amcsi tier7
pár csatát lenyomtam már velük, igaz, más más "korszakban", mostanság brit és amcsi vonalon megyek,többi kuka.
tizesek azért durvák szerintem mert nagy a splash,és erőset sebeznek(T92 és a brit). Bchat igen, nagyon parasztság hogy forgó tornyos és revolveres. Conquerorom nem szereti, Jpz-be meg 3-400akat üt , az meg lófasz. Német nagyon ratyi a kitérhetősége miatt, hiába sebez hatalmasat.
Brit és az amcsi, ami miatt nagyon félni kell. Oroszt nem tudom hova rakni, mert annak is nagyon gyehena a kitérhetősége.
De igen, valóban bosszantóak, és értem az arty utálokat! -
yossarianHUN #343369 Ahamm. Azért teszten próbáld majd ki a tízes artykat. Meg fogsz lepődni, de elég hülyének kell lenni hozzá, hogy ne találj el valamit, Obi 261-gyel legalábbis. Vagy ott a T92, ami egy fokkal pontatlanabb, de öt méterrel mellé lőve is 600-at csapsz az célpontba. A Conq GC, amivel a házak mögött álló ellenséget simán abajgathatod. A BC arty, amivel anélkül belezhetsz ki top tier tankokat, hogy a láncukat vissza tudnák tenni. Ha a top tier artykat is normalizálnák a T5-6-os kistesóik relatív képességeihez, akkor talán még élhető is lenne a T10. Nem mondom, én is vettem egy Hummelt a küldetésekhez, 75-ös emberekkel, equipmentek nélkül (buzimobilra biztos nem költök a feltétlenül szükségesnél többet az amúgy is szűkös költségvetésből). Hát egy horror, az arcomat lekaparom tőle minden csatában. De a T10-ek a közelében nincsenek ennek, azok pofátlanul görény jószágok. -
#343368 Grille valóban jó tüzér volt, Hummel fokkal jobb, GW Panther meg kegyetlen
jó rof, nagyon jó kitérhetőség, és jó mozgás
ez kell egy artynak
gondold el, mikor már az elit alakulatos legénységed van + töltés gyorsító+célzás gyorsító....és akkor dobálod 20 másodpercenként a lövedékeket, akkor már nem annyira fontos hogy lehető legtöbb övésed találjon
kíváncsi vagyok a pontosság nerf után milyen lesz tüzérkedni -
Pares #343367 Grille Tank ász, ha valakit érdekel a buzulásom:
Utálom az artykat, és továbbra is azt mondom, hogy így ebben a formában nem való a játékba. Ez a Grille például iszonyat OP-nak tűnik. Annak ellenére, hogy még a fejlesztett ágyú sem lövi be az egész pályát, hogy az ágyú oldalirányú kitéríthetősége nagyon kicsi, a pontosság meg totál random (néha mintha taszítanák, máskor mintha vonzanák a lövedékeimet a tankok, értsd: van amikor teljesen becélzott lövések mennek félre, van amikor olyanokat bead, hogy hangosan felröhögök) elképesztő sebzéseket lehet vele kiosztani, a lövedék pályája is brutális, olyan helyekre be tudok lőni (csomó szikla mögé, amiről azt hiszik az emberek, hogy artysafeben vannak, de a házak se kivételek), hogy tényleg nevetséges. Amikor meg az ellenség azt gondolja, hogy könnyű préda vagyok 1v1-ben, akkor meg ott a TD-mód + autoaim, egy csomó engem kinyírni szándékozó tankot kiszedtem már így. 2-3 tierrel magasabb csatákban is egy csomószor a lista tetején végeztem sebzésben és xp-ben is. Már csak attól félek, hogy rászokok... -
#343366 artizok
sokat, mert ha felcseszi az agyam a goldammo spammelés, megyek pár kört artyval, ott nem érdekel ha arannyal ölnek meg (szokszor van olyan, persze, tudom, pont az volt betöltve...)
lényeg az, hogy valóban van amikor csoda lövést beadja, csoda sebzéssel, de ritka
inkább az van, hogy lőném azt a tankot, ami kulcsfontosságú hogy meg haljon (erős,olyan helyen áll hogy a csapat nem tudja ki lőni,stb) és elmegy a halál faszára a lövedék
átlagosan minden 4. vagy 5. lövedék sebez, vagy splashből vagy pedig hitből. splasht se értem. épp az előbb esett le egy Wolverine elé a 7es arty lövedékem, közvetlen elé. Sebeztem 76ot kb.
Előtte 2 csatával a Cromwellem mellé, sokkal távolabbra esett 6os amcsi lövedék, splashelt 240et. Ezt nem fogom meg érteni, hogy ezt hogy csinálja a WG. Mert tuti bugos. Volt hogy alá lőttem a tanknak, ebbe a másik arty nézetbe, és semmi. Felvillant azt csá, 0 dmg.
Szóval igen random az arty, csak van, amelyiknek sokszor beadja. Cromwelemet később cikázva 50-el ugyan az az arty talált telibe, baromi szar érzés. De nekem azért, mert tudom, ha nekem kell hogy beadja a lövést mert lényeges lövés lenne, akkor tuti nem fogja beadni. -
yossarianHUN #343365 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#343364 elárulok neked valamit: nincsen artym, mert gyűlölöm, szerintem iszonyat szar játékmódot kínál, unalmas, és nincs benne kihívás (óó persze tudom, kemény dolog kiszámítani, meg belőni valaki elé, meg persze kiszámítani hogyan fog mozogni blabla)
a küldetéseket meg nem csinálom, nem fogok görcsölni ezeken. főleg nem az artyn. azt hiszem a su-8-ig vittem el, az volt az egyetlen arty ágam (meg lehet nézni: "Lederhose"), de borzalmasan unalmasnak tartottam, és engem az sem töltött el boldogsággal, hogy 800 méterről, a semmiből one-shotoltam tankokat. Akkor inkább a szemtől szembeni csihi-puhi.
Most is volt egy Highways pálya, JgdpzE100. Iszonyat nagy csatát vívok, van velem még egy JgdpzE100, T57. Jön egy E100, 2 JgdpzE100, E4, küljdük egymást mint a barom, pattintok rengeteget, 4500 sebzésnél járok.
Erre a halál f@száról kib@sz 1200 hp-ről egy M50/53. Ő meg gondolom elégedetten csettintett. És ne legyek ideges.
Utoljára szerkesztette: Mor3llo, 2015.01.25. 23:56:20 -
Gyuszopapa #343363 Miért nem jó az IS-7? -
#343362 t49-en melyik lőszert használjam? a nagyobb átütésűt ami 700-at üt, vagy a kisebbet ami 900-at? Most lett meg a troll ágyú. A nagyobb átütésűt gondolom jobban nyeli a lánc. -
Kubukli #343361 Ok, grat! -
foxbat88fx #343360 Nem :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Úgy adtam el egyből IS-7-et, hogy csak úgy zörgött a garázsom :D:D:D -
Kubukli #343359 Foxy biztos nem gyógyszerre ittál megint?
:) -
foxbat88fx #343358 beszarok :D
eljutottam HT-15-ig a T28 Concept-nél..... 10k total dmg... na mondom ez jó szívás lesz
erre elsőre sikerült XDDDD -
Kubukli #343357 Mondok jobbat: már a T7 is játszhatatlan!
Próbálom a Tiger 1.3x szorzós hétvégi akcióban duplázni a Tiger-t. A magyarhülye T25/2-vel kisregényt ír, hogy a kukutyin klán felvételt hírdet TS, aktivitás, tökömtudja baromságok. Közben az ellen AMX 13-90 elmegy mellette és kikapja a 2 arty buzit, aki vele egy platoonban van és basznak 2 métert is arrébb menni. 2:8-nál lett elegem.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.25. 22:29:17 -
Kubukli #343356 Azt hogy lehet megnézni, hogy a következő "marks of excellence" jel mikor kerül fel a csőre? -
lexlutor #343355 mondjuk a legjobban akkor nevetgeltem ma, amikor gw e100ban irta be felhaborodottan hogy sok szemet clikker :)
aztan counterba kilottem:D
nah akkor nyomta igazan a musort :D -
lexlutor #343354 te akkor a kuldetest arty nelkul csinalod ugye? vagy te is hulladek clikker leszel? -
lexlutor #343353 biztos hogy nem 9.6.
legutolso hir szerint a skillreworkel jon majd, arre meg meg kozelito idopont sincsen. -
#343352 Ne anyázz, azoknak csak "üzemanyag" hogy rage-elsz. Mikor dühöngsz, csak röhög és felbátorodik, hogy ő is írkáljon - olyanok mint a netes trollok.
Ergo kilőtt, és még fel is húzod magad, semmi jó nem származik belőle. Aki ilyeneket írogat vissza, az a beszólást se veszi magára.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.01.25. 21:55:01 -
#343351 egészen hihetetlenül játszhatatlan lett a játék tier8-9-10ben
folyamatosan dobja be a hármas arty t10-es platoonokat, legtöbbször 30 tankból 8-10 arty
Gratulálok a wg-nek ezekhez a küldetésekhez, komolyan.
És ha felbaszom magam, és elkezdek anyázni ezek miatt a hulladék clickerek miatt, visszakapom, hogy "haha", meg "skill", meg "ap power". -
Gege00 #343350 Ebben az esetben a meglévő parancsnoki 6. érzék átkerül a rádiósra, vagy gyűjthetem elölről?? -
replicabuk #343349 Nem tudjátok, hogy a 6. érzék átdolgozás (rádiós kapja meg) a 9.6-al jön be? -
Pares #343348 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!