World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.08.27. 20:07:44
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Pont most ment a reklám. Rajtad a sor. Van értelme a reklámnak? Vagy a sok totál gügye pont a reklámok miatt keveredik bele?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
E-50, én így szeretlek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
- it’s likely that premium FV4202 will come around New Year, but no promises
- Storm, regarding the FV4202 changes: “The vehicle will get its armor nerfed by a lot, the gun will be switched for a less powerful one and the engine will be worse as well. Generally, the only thing in common with the old tank will be the name and partially the way it looks.”
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ha már misszió van csapat módra....
Maala: Mondom gold lőszer == ami aranyért is vásárolható. Kit érdekel a típusa. Úgyis csak a pen meg a dmg számít egy lövedéknél. Minden más meg csak porhintés... Egy 900-as HE pedig a legtöbb 8-as tankra oda fog ránatni jó egy 400-ast. Ha megküldöd szemből a tornyát akkor meg kb szétesik a tornyán lévő összes modul. ami meg a (nagy)javítócsomagok, eü csomagok használatát fogja felpörgetni. Ki van ez találva rendesen.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
(Mondjuk most hétvégén sokkal jobban lehetett haladni a dupla xp-s crew eventen, mint amit az egész 75000-es ért)
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.08.27. 16:44:59
cyka blyat

racing revolution
Mikor 3x nyírja ki zsinórba egy-egy artysta majom a tankomat, na az azért odabax
Szerk.: ja és igen, tudom hogy az én hibám. A KV2-vel , meg a BDRGB1-el gyorsan artysafe-be kellett volna gurunlom...
Utoljára szerkesztette: sempike, 2014.08.27. 16:20:53
Az FV TD is egy vicc. Gyakorlatilag egy arti med hp-val.
De lenézve az új light tankot, pont ezek a gold ammos op szarok kellenek a népeknek, elvégre erre nyílik ki a pénztárca... Az is light tank, camo bónusszal mindennel, szóval még látni sem fogod, ahogy 50 méterre elszáguld előtted és pofánver egy gyenge kis 700-as dmg-el.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ez ,egy kilövésre sem elegendő ...

replay : http://wotreplays.com/site/1117258#ruinberg-nesuten-8_8_cm_pak_43_jagdtiger
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Egyébként talán a Hetzer nem tud 1hitelni? Ráadásul saját tierben. Arra mégse panaszkodik senki. De mindegy is, én nem vagyok KV1-S párti, úgy szedik szét, ahogy akarják. Nálam nem oszt, nem szoroz.
Feljebb vannak a problémák.
1hittel egy 5ös tankot......én egy 9es tankot se tudok 1 hitelni Jpz-vel (arty nem ér)
Soha nem fostam a KV1-S-től, de az is igaz, hogy a legtöbb kezdő játékos választja ezt kiinduló pontnak. Viszont egy pro kezében sem mindenható, a fent felsorolt két negatívum miatt. A KV-1 T5-ben, vagy a KV-2 T6-ban már inkább elrettent, mint ez.
Nem mondom, hogy zavar a szétszedése, inkább az bosszant, hogy ezzel foglalkoznak. Az egy lazán kivédhető tank, ellenben egyes csillagrombolókkal felsőbb szinteken, amik műholdról köpködik az 1000-1800 sebzést. És akkor ilyen limlom KV1-S-el vannak leragadva.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
angelus1991ster.blogspot.hu
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mindenki hülye csak én nem!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!