418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kubukli
    Az első 10 arty küldetéshez elég lesz a kis FV. Ezért nem érdemes nagyobb buzimobilt venni.

• foxbat88fx
    14 millióm maradt még így is....
  • András77
    Igen. Szakaszost nem tudom mennyi, azt nem mentem, de nem is érdekel. Ha sikerül a gyógyítás, amit nem tudom megmondani pontosan hogy működik, a fox-al elég volt 6 gyógyító lövés, de a mammoth-al nem, szóval fogalmam nincs. Maximum 5250xp lehet egy csatában a legénységi xp, prémiummal, anélkül 3500.

Az a baj vele, hogy a kreditet viszont nem növel, az 10e kredit, mindegy, hogy van-e prémium és csak azért prémiumot venni, nekem meredek lenne. Akkor inkább ráhajtok az IM-re, mert ott kapásból 2 skilles nőt kapok.

Az 5x 25e-s küldetést megcsinálom (ami valójában 50e legénységi xp-t ad, sőt egy legénynek 100e-t ha be van kapcsolva a gyorsított mód), de utána csak stresszoldásként játszom ezzel. Ha kiszámolom, a második teljes skill sorhoz kell 600e xp, ha be van kapcsolva a gyorsított képzés, akkor 450e. Tehát durván 150 ilyen csatát kéne befejeznem a megfelelő sebzéssel, az olyan 180-200, mert többször is van, hogy egyszerűen nem sikerül. Ha egy tankra teszem az 5db 50e legénységi xp-t, akkor is kéne durván 60-70 csata, hogy a két skill sor teljes legyen. Ez még belefér nekem, de a 180-200 csata már nagyon sok ezzel.
  • fsb1000
    A prémium acc növeli a legénységi XP-t ebben a Winter 8bitben?
  • lammaer
    Höh, akkor ez egy elég minuszos kör volt... olyan -2.5 milla credit :)
  • foxbat88fx
    naja :)
    sok hülye sír hogy hogyan lehet kilőni 2 medet meg 1 hvyt ami nagyobb mint te :D
    beülsz Matildába azt csá.... kurva egy OP tank
  • foxbat88fx
    visszavettem, megcsináltam, eladtam :D
  • McFrost
    Pedig a játék egyik legjobb vasa simán hozza, imádom Tildát, bár lomha, de fordulékony, elképesztő tűzgyorsaság, és lebecsülik! Egyik meccsen KV-1-et lőtte egy T1Heavynk jobbról, én balról álltam. T1 állandóan lepattant róla, ezért úgy gondolta velem nem foglalkozik, lövi a T1-et. Elfordította a tornyát és már meg is halt, rommá lőttem :D

• R3nton
    Igen, de azért mondom, hogy cromwell, mert ott általában több med van, de van bőven szívás ezekkel a küldikkel azt aláírom. Kinek ez kinek az van meg könnyebben a random miatt. Nyilván valamennyi tudás azért kell, de sok az rng, hogy most mikor nyílik egyáltalán lehetőség megcsinálni egyet-egyet.

Platoon az segíteni szokott, nekem tegnap segítettek a platoontársak a foglalósban.
  • R3nton
    azt hittem nincs 10-esed :D
  • Master91
    könnyű igen

mikor van elég médium, és nekem az a bajom, hogy baromira nem kapok ellenfélnek mediumokat
    de platoonos mediumot meg próbáljuk majd, azzal tuti össze jön

gyújtósat most leköpöm rohadjon meg
  • foxbat88fx
    is-7
  • R3nton
    azért kérdeztem, hogy melyik heavyvel csináltad?
  • foxbat88fx
    nincs tier X-em.... de szerintem ezt már tudtad eddig is...
    hvy elsőre meglett :D
    most ezzel szívok de kurva keményen....
  • R3nton
    pedig crommal könnyű azt. Lesznek itt még szépek, mednél nekem most olyanok vannak, hogy gyújtsak fel egy magasabb szintű heavyt, meg 1 olyan, hogy lőjek ki 2 heavyt, ami 1 szinttel nagyobb nálam.

De a kedvencem az objectnél lesz: gyújts ki 2 tankot, ami 1 szinttel nagyobb nálad. Ez akkora random szar, hogy ilyen a világon nincs. Jó, ha beadja sztem 10 000 csatából :D
  • madmanic
    a tankot nem lehet megszerezni a szaros artys küldetések nélkül?
  • Master91
    Nincs tier4 körül mediumom, legkisebb a cromwell tier6 asszem
  • R3nton
    WTe-100! A heavyt mivel csinálod? Tegnap nekem meg lett a 10000, de döntetlen lett lol, nagyon örültem neki.
  • foxbat88fx
    baszki, nem gondoltam volna h T28-nál a TD-15 misszióval fogok szopni....
    5000 dmg... eddig 50 csata ISU-val.... semmi esély nem volt az 5k-ra :(
  • András77
    Hány gyógyítót kell lőni? vacakolok itt vele, 3 nem elég,arra nem ad plusz xp-t, 6 elég, de olyan pocsék csatáim vannak, hogy nem tudok most 3 fölé menni.
  • TiborTamas
  • András77
    A gyógyításért tényleg ad plusz xp-t, nekem 500-t így 3500-al nőtt a legénység xp-je. Ha lenne prémiumom, akkor egy csata 5250xp-t adna, az azért elég szép.

Szépen lesebzem, amit kell és belelövök egypár gyógyítót valakibe. Arra vonatkozóan viszont semmi infot nem találtam, hogy számít-e mennyit gyógyítottam.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 16:22:32
  • Gege00
    Sikerélmény az iq nulláknak.
    Szerintem, ha nem lehetne foglalni, akkor kb csak a profi, és a jobb játékosok nyomnák legénység miatt.
  • lammaer
    Vajh minek rakta be a WG?
  • McFrost
    Tier 4be kell menni.
  • lammaer
    Sztem áljatok össze platoonba :)

Két kimenetel lehetséges:

1. Az MM-et felkészítették erre is, és csak TDk lesznek a túloldalon. Ezesetben hozzatok a platoonba 3.nak egy TDt, és akkor lesz egy csupa arty meccsetek, amit lefotózva híresek lesztek.
    2. Az MM felrobban, mert nem tudja lekezelni a dilemmát hogy melyikőtökkel csesszen ki :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.27. 16:09:02
  • Master91
    2 medet kell meg ölnöm médiummal, de letettem róla

zsinórba 2 nap alatt max 3 medium volt ellenfélnek, azok is szana szét voltak a pályán, esélyem nem volt killre
    ma még nem tudom mi vár rám, de ma meg csinálom
  • Malarki
    Én is így voltam vele, épen készültem jó jó kis velős káromkodásra, hogy már itt is golodt spammel valami agyhalott, aztán kapcsoltam.
  • okosszöszi26
    bázz mekkora csaló ez a játék!!!

8458972568. csata, hogy meddel eggyel magasabb osztályú HT-t kéne kilőnöm, persze olyan csatákba rak, ahol 1-1 HT van oldalanként, meg nyilván minden lepattan az oldaláról is meg a seggéről is, de a legjobb, hogy egyszer végre egy T32 seggét lődözöm T34-1-el, még egy találat kéne, látom, a tornya visszafordul sebaj, ha rámlő az se gáz, full HP vagyok 2 találatot is kibírok

találjátok ki mi történt?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ammo rack hit, hát persze! köszönöm WG
  • Toweliee
    Aktuális még?
  • bekescsaba
    A healt úgy számolja, mintha ellenségbe sebeznél?

Aza ha gyógyítok valakin 1750-et, az olyan, mintha annyit sebeztem volna?
  • Sunsetjoy
    Legelőször én is meglepődtem... ki a fene lő már itt is arannyal? És hátulról, ahonnan nincs ellenség? (ugye a dmgpanel)
    Aztán láttam, hogy -250 dmg, és eszembe jutott, hogy dolgozik a healer :D
  • joe662
    Az IM végére még függő leszek
  • fsb1000
    Érdekes LT taktika... kipróbálom.
    Egyébként egyre többen gyógyítanak. Volt hogy kiálltam takarás nélkül HT-val és hatulról 2-3 an is gyógyítottak.
    Érdekes volt. Milyen lenne ha ezt bevezetnék randomba is? lenne gyógyító tank...
  • Malachit
    Hát a light-al tegnap a végére tanultam meg játaszani a 8 bitesben :) Akkor már lesebeztem ami kellett. Viszont olyan mintha a csapat tagok gyógyítására is járna xp :) Kaptam ilyen 4750-et, meg hasonlókat vegyesen. Általában úgy kezdtem már a végén, hogy jó messze hátul áltam mindenkitől a lighttal és míg a nagyvasak püfölték egymást addig 20 lőszerrel gyógyítottam a sajátjaimat aki épp sírt, vagy láttam, hogy haldoklik, majd mikor elfogyott a 20 gyúgyító, vagy már nem kellett gyógyítgatni épp, gyorsan elrohantam sebezni valami olyat amit többen püföltek, vagy kevés hp-ja volt már nagyon. Elég fontos volt a jó pillanat felismerése, mikor érdemes elmenni sebezni mert az elején rengetegszer lecsúsztam a sebzséről, vagy belerohantam az ellen csapat 4-8 tankjába és elpukkantam :/
  • András77
    Én csak akkor vagyok ideges, amikor a sebzést sem tudom összeszedni. Mondjuk ha artic fox-al benézem és beleszaladok egyedül két ellenbe. Mondjuk tényleg ilyenkor döbben meg az ember, hogy milyen mértékű lehet az igénytelenség. Volt olyan winter mód csatám, hogy egyedül én értem el a sebzés szintet, más senki a csapatból. A mammoth-ok sem, pedig azzal tényleg nagyjából annyi a feladat, hogy kiáll és lő, de azért az ostobáknak nem kellett volna egyesével kimenni sok ellenség elé.

Na kellett ezt leírnom, gyors foglalás az ellenség részéről és senki nem érte el a sebzés értéket. Ez már a fájdalom küszöb, amekkora idióták játszanak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 14:45:42
  • madmanic
    Nem is igazi magyar ki nem tud fél óráin szóismétlés nélkül káromkodni
  • fsb1000
    8 bitesen nem számít a győzelem, csak az hogy egyéniben hozd a sebzés limitet (1700,2500,3300) és/vagy szakaszban a 15.000 dmg-t.
    Csak erre fizet. Se win-re, se kill-re.
    Amúgy van igazságod, mert ugyanazokat a dolgokat látom 8 biten is.
    Volt olyan aki beállt hátul kempelni a zöld kockába. Állandó ütközések. nem néz csak tol, hiába vagyok beakadva vagy nem akarok kimenni az ellenség elé. Ő csak tol... tol.. tol...
    .
    Tegnap már 3x elértem a 25x-es határt, de ha jól számoltam (mert nem mutatja a legénységnél) akkor mind a 3x HT-ra ment az a rengeteg legénységi XP. Ha jól értelmeztem, arra a tankra megy amivel a 25. csatában elérem a sebzés limitet.
  • DantesHUN
    A magyar is pont ilyen
  • madmanic
    T9 T10