418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    "erre egy magyar gyerek sorba csapja ki az enemyt... hiába írtam neki, végig pofáztam neki a csatát és csak nem hagyta hogy sebezzek még...
    na csata után rá írtam a kis gecire :)
    ekkora gyökerek hogy képesek játszani bazdmeg pffffff "

Egy beteg gyökér vagy, nincs ezen mit szépíteni.
  • EmR3
    Ezt beteszem az aláírásomba, hogy ha megint kinyitják legyen miről csámcsogni.
  • fsb1000
    " a hivatalos topicot meggyilkolták a retardált ifjú lilák és egy moderátor."
    .
    Szerintem jól látod a szitut...
  • Bee
    Megnéztem a kérdéses fórumot, de nem volt durva; itt keményebb csörték voltak, lehet, hogy emiatt magasabb az ingerküszöböm.
    A PH-n rengeteg amőba fórumozott, a hivatalos topicot meggyilkolták a retardált ifjú lilák és egy moderátor. Maradt a wotinfo és az SG.
    Az mondjuk fura, hogy a PH-s csókák lenézik ezt a fórumot.
  • voivod32

Azért, ez a WZ-111 tud pattintani, ha nagyon muszáj...
  • Solten
    En meg pont ezert ruhellem a PH-s moderatorokat, Rakosi elvtars buszke lenne rajuk. Az okoskodo szakmai huszarok maradjanak is ott. Kellenek a francnak. Jo regen irtam oda, szamomra az SG joval emberibb.
  • fsb1000
    Itt nincsenek modi-havar-vélemény formálók. Viták itt is ott is mindig voltak és lesznek, de a vita hamar lecsendesedik ahol a gözt ki lehet ereszteni.
    A Wot nem gyerek játék, bár sok gyerek is nyomja. A férfiakból kihozza azt ami amúgy is bennük van. Indulat, agresszió, és addiktív mámor az öléskor. A vita is lehet heves... és aztán elfelejtjük, mert egy csónakban evezünk. A probléma ott van ha szép lelkű europér "gyerekek" finomkodó buzis modort erőltetnek 30-50 éves férfiakra. Ok, ne bazdmegezzünk minden hsz-behn, de az már gáz ha nem írhatom le a véleményem egy játékról, vagy annak eleméről mert az FESZÜLTSÉGET KELT MÁSOKBAN!!!!
    .
    Amúgy lenézik az SG WoT fórumát. Nem fognak itt tolongani. Kilúgozták már azt a nagy SZAKMAI topikot. Egyenvélemény a lényeg, vita ne legyen.
    Már az is mekkora lúzerség, hogy egy játék hobby fórumát "szakmainak" nevezik. És ezt a többség komolyan is gondolja.
    Szakmai.... bmeg. pokemon miért nem szakmai?

Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.28. 00:49:19
  • yossarianHUN
    Remek példa, mikor a környékünkön sétáltattam a kutyát, és a már kevésbé lakott részen belebotlottunk egy bevásárlásból hazafelé tartó éltes asszonyságba. A hölgy egy eldugott mellékutcából jött ki, a kutya meg odakocogott hogy megnézze magának, aztán jött vissza hozzám. Na más se kellett, kezdődött a vernyákolás, hogy miért nincs szájkosár, meg miért van elengedve a pórázról ez a vérengző vadállat, és hogy őt itt majdnem fellökte (közelébe nem ment). Erre én is felpaprikázódtam, de lehetőség szerint még szalonképesen válaszoltam, hogy eddig pórázon volt, azért engedtem el, mert egy lélek nem volt látótávolságban, és egyébként sem bánt senkit, nem kell itt kicsapni a hisztériát a semmire. Na erre jött a válasz, hogy akkor ő feljelent. Ezen a ponton hagytam faképnél, kínomban röhögve.
  • yossarianHUN
    És nem véletlenül lett kivéve innen is (meg az egész SG-ről) az egész mínuszolásos rendszert. Itt is volt nem egy, sötétben rejszoló elmerozzant, aki azzal szórakozott, hogy naponta végigmínuszolta az összes hsz-t, tartalomtól függetlenül. Meg persze régi haragosok renoméjának csökkentésére is jó volt. Volt is olyan egyén, aki (véletlenül pont egy vesztett vita után) kampányolni kezdett a visszahozásáért, de persze név nélkül, nehogy már vállalni kelljen a dolgot. Úgy látszik, bennünk magyarokban csontig ott van ez a feljelentgetős mentalitás.
  • Master91
    nem mondom hogy jöjjenek át ide, mert akkor itt is káosz lenne :D
  • fsb1000
    Prohardver fórumon teljesen megbolondultak a moderátorok. Bezárták a Wot Topikot,
    .
    Pedig semmi rendkívüli nem történt, csupán fórumlakók vitáztak az artyk játékbéli helyzetén.
    Pár hete (hónapja) engem is kitiltottak, pedig semmilyen szabályt nem sértettem meg - 10 év alatt megtanultam eléggé mit lehet - csupán a véleményem mondtam el, ahogy most az arty nem kedvelők tették.
    Még a témákat sem én kezdeményeztem, csupán elmondtam mit gondolok a kékülésről, az artyzásról, és a magukat über királynak tartó mindent megmondó gyerekekről.
    .
    Egyébként megfelelő forrásból tudom, hogy a bezárás fő oka nem a szabálysértések tömkelege volt (mert az nem sok volt...), hanem az 1 hsz-re eső feljelentések száma haladta meg a modik türelmét.
    Értsd: tele van az a PH topik gerinctelen feljelentőkkel, nyalizó genyládákkal, szaréletű fosadék jellemekkel, akik úgy hiszik a Wot-ban elért vélt vagy valós eredményeik naggyá teszik öket. (pirosak, narancsok akik prónak képzelik magukat, és szaladnak a modi-haverhoz ha valaki ellentmond nekik)
    Rühellem a feljelentőket. Még éltem abban a világban amikor ez vérre ment. Nem hiába tették zárttá a feljelentő topikot, a feljelentő nyalizók szaporodnak mint a tetvek.
    Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.28. 00:31:19
  • haflac
    Nagyon finoman szólva a Lőwének trágya a kredit hozama.120k adhatott volna igazán,nem könnyű ezzel a fossal 5000 sebzést összelőni.
    Győzelem!
    Csata: Karelia
    Jármű: Löwe
    Szerzett tapasztalat: 2 746 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 90 619 (prém nélkül, 5000 dmg)
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Spártai, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • popey8
    Végre sikerült a 13-as TD küldi, nem is akárhogy: egyéni dmg rekorddal:) Azért az elég durva, h 1071 base xp-re Ace-t ad. Vicces ez a játék egyébként. Az elmúlt hetekben/napokban folyton szopatott az rng, meg az mm is, nekem sem ment olyan jól, de egy-egy ilyen jó kört beadott pár naponta, biztos kompenzáció gyanánt:)

• Angelus1991ster
    Alsóbbrendű vaginaváladékoknak minek? Nem érdemlik meg.
  • zozoalma
    Wg mint dagobert kacsa úszik az aranylázba :)
    Ez az új mód is nevetséges hogy visszatöltöd arannyal az életerőt :D
    Mottojuk "aranyeső hulljon rátok"
    Ilyen sok arany melett a páncélnak a tankok 70%án tök felesleges egyáltalán hogy van :D

Utoljára szerkesztette: zozoalma, 2015.01.27. 22:36:16
  • OnkleTonto
    jááj mik ezek a pixelszarok a garázsban?
  • Antimat
    Nem jött össze :(
    Megjött a táp, ki is cseréltem, persze nem indul. Mondom pfff.. Kezdem lehúzogatni a meghajtókat, hogy esetleg valamelyik okozza, aztán mikor a vga-hoz érek, és lehúzom a PCI-e csatlakozóját, szépen beindul a gép, de jelzi, hogy vga-hiba... a vicces az, hogy mielőtt megrendeltem a tápot, azelőtt egy régi, ezer éves Codegennel leteszteltem, hogy azzal megy-e a rendszer. Persze azon alapból nincs PCI-e tápcsati, így mikor elindult vele a gép, a vga-hibára utaló egy hosszú-három rövid csippantást betudtam annak.
    Nem kellett volna..
  • Hassel74
    Akkor ezt nem vágtam, hogy azzal lehet sebezni is.
  • András77
    Arannyal lehet gyógyítani meg sebezni. Aki hozzászokott a normál csatákban az aranyhoz, az a winter módban is azt használ, igaz hogy totál idiotizmus, de az egységsurúaknak ezt úgysem tudod elmagyarázni. Szerintem ő biztos benne, hogy így magasabb a sebzés átlagja.
  • yossarianHUN
    Igen, a lövegpajszon kívül a frontja se olyan elvetemült vastag, mint az E3-nak. A mai aranyesőben egyáltalán nem egy nagy falat.
  • Kubukli
    Siemka cunami. Nyolc a kettőhöz...
    Ahhoz most ideges vagyok, hogy a Lakeville pályán elfoglalt pozíciójukat is jelöljem. Legyen elég annyi, hogy a T29-es polákot az ellen Mt-25-ös polákja qrta seggbe 13 perc kempelés után a szorosban.

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.27. 21:13:23
  • rogan99
    + a lövegpajzs közepe körül és a torony elejének oldalsó része is átlőhető magasabb pennel. Ami valljuk be nevetséges. Ettől függetlenül nem rossz tank a nagy alfa és a torony miatt.
  • Userx2
    HT-15-ért olyan sokat nem tettem. Az enemy annál inkább. Persze az artyk kiszedtek.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.27. 21:14:55
  • yossarianHUN
    Hát azért az E4-et se nagy művészet belőni. Alján weak spot, tetején weak spot, oldala papírvékony. Ha nincs beforgatva, Foch-ra kevésbé szeretek lőni.
  • Hassel74
    Aranyat? Azt hogy?
  • zozoalma
    T110E4-E3 , sajnos a fochal mire betöltesz egy tárat addigra vagy megölik a csapatod és vége a meccsnek , vagy ti öltök meg mindenkit és azért van vége :)
    Meg nagyon tudják hol kell löni a fochokat alig pattan valami .
  • Angelus1991ster
    T110E4 vagy Foch 155?
    Melyik éri meg jobban?
  • foxbat88fx
    az semmiség....
    a winter mód az fun
    én meg már 100 csatát nyomtam le ISU-val, hogy meglegyen az 5000 dmg, erre ez a kis agyhalott elcseszi nekem, és még ne legyek ideges
  • András77
    Vannak a fokozatok az idiótizmusban, de nálam most az a gyerek van a csúcson, aki aranyat lőtt winter módban a foxból. Nem, nem gyógyítani akart, mielőtt valaki arra gondolna, mert többször lőtt és ellenfél se volt közelben, akit esetleg gyógyíthatott volna, csak gondolom megszokta, hogy arannyal lő, mert annak nagyobb az átütése
  • lammaer
    Köszi a tapasztalatokat, sztem akkor egyelőre itt megállok az angol med ággal.
  • foxbat88fx
    ezt nem hiszem el.... 4805 dmg ISU-val....
    erre egy magyar gyerek sorba csapja ki az enemyt... hiába írtam neki, végig pofáztam neki a csatát és csak nem hagyta hogy sebezzek még...
    na csata után rá írtam a kis gecire :)
    ekkora gyökerek hogy képesek játszani bazdmeg pffffff
  • yossarianHUN
    Med viszonylatban gagyi sebesség, átlagos mozgékonyság. Remek ágyú, és kemény torony (különösen a kilencesnél, azzal már szopattak szét nagyon csúnyán hulldownban), viszonyt jó nagy hodály, papír test. Nem kiemelkedő élmény, de semmiképp nem rosszak.
  • joceruza
    Így vagyok én is,de nekem meddel 2 td-t kellene kiszednem.....én feladtam...
  • Desmodromic
    Pont tegnap ért véget a grind az FV4202 megvételével. Hiányzik a sebesség, viszont kemény a kupak, röviden összefoglalva a két centit. A 7/1 fullosra fejlesztése kicsit hosszúnak tűnt, meg a top gunnal a 10,2 sec reload sem rövid. Egyébként semmi extra, el lehet velük lődözni, de túl nagy élményt nem nyújtanak, kategóriájukban gyengébben muzsikáltak nálam a többihez képest.
  • András77
    Fenébe, nem tudtam már szerkeszteni. Számolgatok, számolgatok és rosszul írtam másodszor, de az már tényleg a helyes:

A 25e-s akció 25e legénységi xp-t és egy legénynek 50e, akinél aktív a gyorsított képzés. Valamiért elszámoltam korábban és többnek hittem. Azért rossz hír nekem, mert akkor ez azt jelenti, hogy legalább 100 csata kell ahol teljesítem a szintet a két teljes skill sorhoz. Elég sok, akkor valószínűleg ráállok valamelyik tankra és azt nyomom inkább, a többit meg teljesen hanyagolom.
  • András77
    Nekem mod írja ki, hogy mennyi a legénységi xp és ott látom, hogy mennyi most, prémium nélkül és mennyi lenne prémiummal. Egy normál kör, most prémium nélkül és persze ha megcsinálom a szintet, 3e legénységi xp-t ad. Ezt le is ellenőriztem, valóban ennyit ad. Én azt látom, hogy prémiummal 4,5e lenne, de persze inaktív nekem.

Egy olyan csatám volt, ahol a fox-al kaptam 3500 legénységi xp-t a gyógyítás miatt, azt is pontosan megkapta a legény, pont néztem előtte, hogy hol áll. Prémiummal az 5,25e lett volna.

Egy dolgot írtam rosszul a 25-es jutalom, amit 5x lehet felvenni, nem 100e legénységi xp-t ad a kiválasztott legkevesebb xp-vel rendelkező legénynek, hanem csak 75e-t. Fogalmam nincs, hogyan számolja ezt ki, de így működik. A többi meg 50e-t kap. Valamiért csak a 25-t duplázza (persze csak ha aktív a gyorsított képzés).

fsb: azt csinálom, hogy meglövöm a szükséges sebzést és ha van még idő és lehetőség, akkor gyógyítok, de most nem nagyon merültem el ebben jobban. Jó lenne tudni, hogy mi a minimum, mert nem szívesen puffogtatok el 400 kredites lőszereket. Ha tudnám a minimumot, mindig annyit gyógyítanék csak.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 19:06:36
  • fsb1000
    10 gyógyításra is 750xp-t kaptam...
  • lammaer
    Centurionról tapasztalatok?
    Befejeződött a comet grind, de nem lettünk nagy barátok, szóval megy a levesbe, de a centire nemtudom hogy vágyjak e.
  • fsb1000
    Ez 29 gyógyító lövés volt. (1 mellé ment)
  • fsb1000
    A legénységi XP-t hogy nézed meg? Vagy minden arra megy?
    Próbáltam gyógyítani és nekem prémmel 1500+375 XP lett (amit kiír)