418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #343507 TD platoon valaki? -
madmanic #343506 polak nyelvlecke...
-
#343505 Artyval úgy csaptam ki egy lightot (küldetés), hogy egy heavyt céloztam és a töltény a célkör szélére esett, és kicsapta a felderítetlenT21et. -
Desmodromic #343504 Úgy tudom a 13 90-ből fejleszthető két med lesz. Megpróbálom lórira képezni őket, aztán továbbképzem, ha aktuális lesz. -
#343503 Az új módokat az egységsugarúak sokáig nem bírják felfogni (lásd encounter, assault). Azonban mire ezt felfognák, kiveszik ezt a módot :)
Azt láttátok, hogy a módhoz kötődő küldetés február 9-ig tart?
Valahol írták, hogy a 0.9.6-al lesz átrendezve az innen kapott legények helye és képzettsége, barakkosítása, stb. (ha nem cselekszel hamarabb). Tehát valamikor február 10-15 között következő patch szerintem. -
András77 #343502 Hogy vágnám szájba az összes taknyot, elkezdték a gg-zést a winter módban is sikeres foglalások után. De minek foglalnak egyáltalán???? -
András77 #343501 Várjál az prém tank lesz, nem? Akkor meg csak kiválasztod a kompatibilis francia tankot és kész. -
Pares #343500 Nem lehet. Amint kész az utolsó küldi, a nőciket csak úgy tudod átvenni, ha kiválasztod a nemzetiséget/tanktípust/tankot/legénységi pozíciót, és csak ezután kerülnek a barakkba. Persze nem muszáj rögtön átvenni a jutalmat, úgy is maradhat, csak akkor nem tudsz továbblépni a T28Concept küldikre, és nem kapod meg a stugot sem. -
András77 #343499 Azt nem lehet sajnos, csak ha nem választod ki a jutalom felvétele gombot, de akkor meg a tankot sem kapod meg és nem mehetsz tovább.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.27. 12:13:54 -
Pares #343498 Én rátettem a T-34-85-re a troll ágyút, és szinte azonnal kész is volt a küldi (belelőttem az egyik Hellcatbe egy baszott nagyot, -90%hp, a maradék meg leégett). -
Desmodromic #343497 Terveim szerint, ha sikerül megszerezni a luvnyákat, akkor az AMX30-ra teszem félre őket. Remélem be lehet spájzolni anélkül, hogy tankot válasszak nekik. -
#343496 Nekem meg pont az arcticcal nem jön össze semmi, mindegy ruszki annyi van mint a nyű. -
András77 #343495 Én ezt csinálom, bár nem 2-3 skilles, hanem kicsit gyengébb csapatom volt az mt-25-n, átképeztem az artic fox-ra és majd bekerül lttb-be, tehát még konverziót sem vesztek, annyi a hátrány, hogy az utolsó 5e xp-t ilyen 75%-os csapattal kell teljesítsem az MT-25-n. Maximum kapnak prémium eleséget, nem nagy ügy. A skillek megmaradnak.
Az oda-vissza konverzió is megéri, vesztesz durván 80e xp-t, de sokkal többet össze lehet hozni vele, csak nekem kell majd csapat az E5-be meg a T57-be is úgyhogy én ezt nem csináltam, de működik.
Francia legénység meg egyáltalán nem kell nekem, úgyhogy azzal megyek párat és annyi, amúgy is a legfosabb tank az a td a három közül.
Ha sikerül 2-3 küldetés tankot is szereznem, akkor már tényleg az a helyzet áll elő, hogy túl sok tankos csapatom lesz és egyelőre fogalmam sincs mit csináljak ennyi legénységgel, mert ott vannak a női csapatok, meg ebből a winter módból is kapok 3 csapatot. Ez a kellemesebb probléma, de most komolyan fingom sincs, hogy mit kezdjek velük. -
#343494 Két rohadt küldetésnek nem volt értelme. Egy artynak kurvára nem dolga szaladgáló light tankokra vadásznia és egy light tank sem jellemzően a csapat legjobbja xp szempontjából, főleg hogy a könnyű tankok dolgát a legnehezebb xp-vel honorálni. Mégis mindkettőt emberi időn belül megcsináltam.
Eddig két alkalommal felejtettem el megnyomni azt a kurva start gombot...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#343493 Üdv a klubban. Kb 180 csata kellett és szintén 5 nap. Az 5. nap első csatájában gyújtottam STB-vel. Az azt következő utáni meccsen kétszer gyújtottam meddel. Bekaphatják.
A barátos meghívós acc-on az első csatára beadta. Kicsit megkönnyeztem a boldogságtól és dühtől. -
#343492 meg -
Gege00 #343491 Valaki csinálja úgy ezt a 8bites játékot, hogy egy 2-3 skilles legénységet képez át valamelyikhez, és azt húzza, majd a végén visszaképezi?
Ehhez kapcsolódóan, ha pl egy nehéz tankról átképezem a legénységet az arctic fox könnyű tankra, az alap % esés mellett, a skillek ugye megmaradnak? -
#343490 De tele van a f@szom ezzel! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
besti #343489 Az ilyen killes küldire legjobb a táras szvsz. Én Battal csináltam meg az első csatára (3 TD bánta). -
Simulacrum #343488 Tárgytalan, megtaláltam a wotinfo-n. -
ilovearty #343487 Na kiprobaltam az uj arty cheat modot. Ebben mi a cheat ? Ugyanugy melle lo zsinorban 4-szer is ha olyan kedve van. Raadasul ugy lo melle hogy elhuz mellette es mogotte csapodik valahol igy a robbanasi sugarban sincs benne. Komolyan mondom hogy jobb eredmenyt lehet elerni normal celzassal. -
Simulacrum #343486 Ha nincs helyem a barakkban kapok vagy akkor veszik minden ilyen 8 bites srác? -
#343485 Mivel a por jó hőszigetelő az megmagyarázza az újraindulgatást :) -
lammaer #343484 EGyszerű: azért mert mindkét team agyhalott, és a szerencse dönti el melyik győz. -
TiborTamas #343483 Tegnap húgom gépe is levágta az áramot füstölés keretében (néhány napja már újraindulgatott neki random időközönként). Szétkaptam a házat, de (sok poron kívül... :D) nem láttam semmi problémásat benne, úgyhogy szerintem abban is a táp füstölhetett el. Legalábbis szintén reménykedek... :D -
Angelus1991ster #343482 Hála az mm-nek, az rng-nek azt a szaros MT 15.-st nem engedi normálisan megcsinálni.
Ti milyen meddel csináltátok? -
#343481 Reménykedjünk! Az enyém "szerencsére" vitte az alaplapot magával.... de ha nem így lenne még mindig 15 fps-el wotoznék :) -
#343480 Nekem meg a bázis foglalás nem akar összejönni heavy-vel. -
#343479 5 hosszú nap után végre sikerült meddel felgyújtani valakit...... -
Angelus1991ster #343478 "Licenszel védett MM" - hát azt a szart jobb ha védik. Azt a gennyet aki jóváhagyta ezt a szar mm-t azt falhoz állítanám. -
Gyuszopapa #343477 Ha már lúd legyen kövér is. -
Toweliee #343476 Örihari!!! -
TiborTamas #343475 "Hozom nekik a csatákat sebeztem már 10000 felett is de a Light tankkal is kilőttem már 4-et,és még így is szoros volt."
Feleslegesen, mert semmi bónuszt nem ad a győzelem, se a killek, se a csillió sebzés. Ha megvan a küldetéshez szükséges sebzésmennyiség, akkor a többi már csak időpocsékolás... :) -
#343474 Ja tok veletlenul agyonszopat... :D Felgyujtos kuldi elott csatankent (nem viccelek) begyujtottam egy tankot mikor aktiv lett varatott vagy 50 csatat a random. -
#343473 Csak fel orat birt az idegrendszerunk :D -
Gyuszopapa #343472 Kipróbáltam ezt a 8 bit-es jármű és játékmódot.Nem rossz kifejezetten tetszik.De egy dologra rádöbbentett többet nem írom be a fogyatékosoknak hogy játszanak a SuperMario-val.Ezek még ezzel a 8 bit-es szarral se tudnak játszani.Hozom nekik a csatákat sebeztem már 10000 felett is de a Light tankkal is kilőttem már 4-et,és még így is szoros volt.
Ezek papucsállatkák vagy hasonlóak vagy még annál is fejletlenebbek,prokarióták.
Mi a fenéért nem keresnek ezek valami Free MMORPG-t ahol senkit nem zavarna az agyhiányuk és nem rontanák el mások szórakozását.
Fejlesztgetnék a kis élőlényüket kimennének kaszabolni az erdőbe a szörnyeket és farmolgatnának magukban senkit nem zavarva. -
#343471 Tessék. 5 medes csatában 3-ban nem volt arty -.- -
#343470 A legjobb volt az a küldi, amikor LT-vel kellett láncolni.
Én még annyiszor nem penetráltam nagyobb tankot. Legalább 10 csatán keresztül nem tudtam láncolni, pedig nagyon ráhajtottam.
Hiába lőttem, mindig sebzés lett a vége.
.
A HT rammolást sem tudtam megcsinálni, szenvedtem vele. 1 HP-s BlackPrincét nem sebzett le a Tigrisem amikor az oldalába mentem.
Végül egy idióta artysta nekem szaladt. Becsszó nem is láttam, mert 2 meddel küzdöttem az meg hátulról belém jött amikor már csak 60-70 HP-m maradt.
Szerintem ezek már túl vannak a vicc határán. -
Kubukli #343469 Nekem mára elég is... 1 tier VIII heavy +5 tier VII heavy vs 4 tier VIII heavy +2 tier VII heavy.
Lehoztuk, de akkor is. Licenccel védett MM :) -
#343468 Vicc az egész, komolyan. Most is az ellennél 3 lila, nálunk 2 kék velem együtt. Nem olyan simán, de nyertek. Másik meg ez a belenyúlás... Meddel lőj ki egy patkányt küldi, erre a csatánkénti 3-4 arty hopsz eltűnik (úgy hogy a sorban legalább annyian vannak, mint a többi típus) és hirtelen 0 vagy 1 van csatánként.