418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
DantesHUN #343828 Én csak azt mondom, hogy csalna a WG? Nos, a Warship-nél kiadtak egy patch-et, azért, mert bug-os a térkép választás, és mindig ugyanazt adta be. A patch után, ez ugyanígy maradt, nem sikerült kijavítani. Na, akkor ők biztos tudnak kimondottan csaló rendszert programozni? Kötve hiszem. -
#343827 Lehet hülye kérdés,de kipróbálni most nem tudom,de a prémtankokkal is lehet csinálni az IM-t?? -
lammaer #343826 + ha nagyon akarnánk, elő lehetne venni mondjuk 10-20 replayt az IM előtti időkből és szépen kielemezni hogy átlagosan hány med volt akkor egy csatában, hányszor kaptunk városi pályát stb.
Persze ilyenkor a replay senkinél nincs bekapcsolva, meg különben is, egyszerűbba gőzt kiengedni egy csal a WG felkiáltással :)
-
lammaer #343825 Sztem megint csak az emberi agy játszik... és mivel előzőleg nem jegyzeteltük hogy milyen meccsekben milyen összetételű csapatok vannak, nem tudjuk objektíven összehasonlítani a dolgokat.
pl vegyük a scout missionokat: ott ugye idegesitő ha városi pályára rak be, mert ott nem tudsz mit csinálni. Igen ám, de simán kaptál eddig is egy rakat városi pályát, csak épp nem zavart mert heavyben meg TDben voltál, ahol meg ÖRÜLSZ ha városi pálya van.
Spec én konkrétan emlékszem hogyaz IM előtt húztam a T37-et, és ugyanúgy tele volt atököm azzal hogy városi pálya volt állandóan (vissza lehet keresni). Most viszont amikor továbbra is városi pályák vannak, csak mostmár arra fogjuk hogy a scout azért kap sok városi pályát mert a WG csal.
Vagy itt van a medek esete ("lőj ki 2 medet de nincs elég med a túloldalon"): ha nincs küldetés, ki az aki meg tudja mondani hogy az utolsó X meccsen hány med volt? Senki, mert nem arra figyelsz. Simán lehetett akkor is zsinórba TD feszt meg Heavy feszt... csak mostmár elvárjuk hogy legyen oldalanként 5 med, mert hát nekem 2t ki kell lőni, és ugye ha csak kettő van tuti egy csapattárs lövi ki vmelyiket. És máris csal a WG ha nincs sok med a túloldalon.
Vagy a felgyújtás: amíg nem az a küldetés hogy gyújts fel valakit nem figyelsz rá hogy kigyullad e vagy sem. Ha felgyulladt örülünk, de amúgy meg agyonlőjük. De most, ha az a küldetésed hogy gyújtsd fel, minden egyes lövés ami nem gyújtja fel a célpontot egy újabb csepp a WG összeesküvés pohárban...
Szóval sztem ez úgy működik mint az időérzék: ha nem figyelsz rá, az idő röpül, de ha számolod a másodperceket hirtelen hosszú lesz.
Jelen esetben konkrétan fókuszálunk egy apró momentumra (legyen a túloldalon light. Legyen nálunk 2 arty. Legyen odaát 2 med) és ha nem az történuik egymás után 5 alkalommal, akkor a WG már csal...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.29. 14:49:03 -
#343824 nincs elég hely a barakkban, ezért nem bírok eladni tankot, ilyenkor mit lehet csinálni? most már mk3 tankokkal megyek és a T18 pl eladhatóvá vált -
foxbat88fx #343823 mögöttük szoktam lenni -
lammaer #343822 Ne állj be a csapattársaid elé :) -
foxbat88fx #343821 nem tudom... de nem akarja megadni :D -
Nazarov77 #343820 Egyébként elméletbe nem is olyan nehéz manipulálni, összesen csak egy pálya gyakorisági táblázatot kell hozzárendelni az adott missionökhöz amit figyel az MM és kész, még csak be se lassítaná nagyon. -
#343819 "túl sok itt a "véletlen egybeesés" és ez nem csak a mai napra vonatkozik nálam hanem az elmúlt 3-4be" Ott a pont, nálam is ugyanez van, meg ahogy látom még sokan másnál.
És ebben is lehet vmi: "Mit gondolsz 2-3 hét alatt hozzád vágnak 3 jó tankot? (+stug)" A WG-nek az az érdeke, h minél többet játszon a player, hátha költ is közben a játékra. Erre kiválóan alkalmasak ezek a "véletlenek", mivel így hosszabb ideig játékban tudják tartani a játékosokat és elnyújthatják a küldik "élethosszát". -
técs #343818 Irtam itt pár hete(honapja?), hogy sutg3-al 3 héten keresztul minden nap himmesdorfon nyitottam és mivel csak napi 1 csatát játszottam, mindig csak ezt a pályát játszotttam. Nem lennék meglepve hogy azok fényében amiket itt írkáltok kiderulne , hogy ez a játék sokkal nagyobb mértékben van manipulálva mint azt sokan el tudják képzelni -gondolok itt a konteo ellenesekre- és a fejlesztések hiánya(havok, tobb mag támogatás) nem a hozzá nem értésnek koszonheto, hanem csak és kizárolag anyagi okai vannak. -
lexlutor #343817 detto, ugyhogy nem vagy egyedul. amikor berakott egyszer vegre kempinovkara akkor is artyval voltam :) -
lexlutor #343816 szerintem spottolast varna.. -
foxbat88fx #343815 mit jelent az, hogy
Tedd lehetővé, hogy a csapattársaid megsebezzenek 4 ellenséges tankot?
ehhh a fogalmazás nem a WG erőssége -
Nazarov77 #343814 Én mióta az LT-15el szenvedek Malinovka Prokhorovka amik idáig nagyon gyakori pályák voltak nekem, és legjobbak scoutolásra viccen kívül megszűntek létezni, 40 csatából 0 volt Malinovka, és 1 prokhorovka volt összesen, de Himmelsdorfot be bírja rakni egymás után háromszor (abból 2x teles kiadásba) meg utána Kharkovot.... túl sok itt a "véletlen egybeesés" és ez nem csak a mai napra vonatkozik nálam hanem az elmúlt 3-4be.
Itt azért elpattant egy két ér az agyamba:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.29. 14:11:11 -
madmanic #343813 semmi nem jön... nekem elhiheted.. -
#343812 Ez "csak" összeesküvés elmélet :)
Mondhatnám én is, mikor artit kellett ölni az nem volt v csak 1, mikor medet, ht-t, lt-t akkor az volt alig... ha foglalni kellett volna akkor az nem sikerült, mert mindenkit kilőtt a csapat .. , de ezek csak "kitalációk", ilyenre nem képes a wg :) -
#343811 Másképp túl "egyszerű" lenne az egész ezért agyonszopat mellé a WG. -
#343810 Ezekkel az user missionokkal semmi gond sincs csak a wg agyonszopat. E100-al nincs meccsem amiben győznénk így hát lehetetlen megcsinálni a missziót. Aztán 20 meccs alatt végre meglett a 2 arty kill cromwellel. -
#343809 hát én már qrvasokat kaptam, de eddig semmi retorzió
különben is miért fáj az nekik, ha az ammo rack sérült, magatehetetlen tankot otthagyom, mikor 5-ellen lő rá?
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.01.29. 13:06:18 -
lexlutor #343808 ma te is rajossz, h a sokadik utan jonnek a retorziok :) -
#343807 ezt a fegyelmi büntetés izét minek küldözgetik?
nem jöttek még rá, hogy ha akarok akkor úgyis kilépek a csatából mielőtt teljesen szétlövik a tankomat?
mi a francnak nézzem végig, ahogy a leláncolt tankomat hamuvá lövik? -
MrGringo #343806 Köszi szépen!!! -
#343805 egy fordulóban lőttem t18 al 5 öt miután rátettem egy új ágyút, gyökeresen megváltozott róla a véleményem :D -
Kubukli #343804 Kissé off-topic, de mégis csak tartály...
"Terrible sportmanship!"
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84924572&v=kn271kr_ks0&x-yt-ts=1422411861
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.29. 12:36:26 -
lammaer #343803 Lehet küldetést csinált azt betettél neki., Vagy foxi az, álruhában és ideges vmiért. -
#343802 Kettő is van. Az egyik csak dmg-t néz, a másik killt, spotot stb. Ez és ez. -
MrGringo #343801 Hali!
Tudna valaki segíteni?? Melyik is az a weboldal ahol meg lehet nézni hogy melyik tankkal mennyit kell teljesíteni, vagy sebezni hogy bizonyos effit el érjél? Köszi! -
99lufi #343800 menj 5ös szakaszban, a fox fő feladata a heal, azaz hátulról lövöd golddal a csapattársaidat, persze közben sebezheted is az ellent.
azért lövik a foxot ki elsőként mert ezzel jelentősen romlik a csapatod esélye, nem tudod őket támogatni HP-val. mindig olyan poziciót vegyél fel hogy az ellen téged ne tudjon lőni de te ráláss a csapatod nagy részére...
Utoljára szerkesztette: 99lufi, 2015.01.29. 12:20:33 -
#343799 ha hátulról támadnak, semmi esélyem, egyelőre a vickers mk3 a kedvencem -
András77 #343798 Ugye a 3-as tára miatt speciálisnak mondható a tier7-ben (lightokat leszámítva), szóval aki akarja, megtarthatja, mint egy egyedi tank, de összességében nekem például nem jött be. Nem egy igazi med, bár a wg elég sok olyan medet gyártott, aminek rossz a mobilitása, de a chi-ri dobogós helyen van. Tényleg nem vicceltem, at8 leforogja, próbáljátok csak ki. Az ágyú meg tier9 ellen semmit nem ér, de mondjuk szintén vannak hasonló tankok, úgyhogy egyedül a 3-as tár, ami miatt kicsit érdekes lehet, de ennyi az egész tank. -
messerharcos #343797 Egyetértek, én utáltam. Állandó tier 9, mindentől ég, minden átviszi, artycsemege, 2 lövés közt nem akar teljesen összeszűkülni, jó negatívja hiába van a tornyot is mindenhol átlövik, lomha.... Ha tier7 ben van ott valóban tud aprítani, és nagyjából ennyi. A chi-to meg a chi nu szuper volt, ez meg egy kínszenvedés, szerintem ezt szeretni valami nagyon bizarr fétis -
#343796 Spottoltam többek között 3 artyt is, a csapat kilőtte őket, nem adta meg sokadjára már. Mit rontottam el???
"Spot 3 enemy SPGs and immobilize them or enable your allies to cause damage to them." -
#343795 menj polar bear-el
igaz akkor azt lődözik mindenki
ismerem az érzést
-
András77 #343794 Csak tudnám, ezt a Chi-ri-t miért szeretik annyian. Pont semmi med szerűség nincsen benne. Egy at8-t basszuskulcs nem lehet vele körbefutni, mert leforog. -
András77 #343793 Én hagytam mára a fenébe, nem megy ez a winter mód. Persze, hiperagresszíven játszom, mert csak az idő számít, de ma egyszerűen nem lehet lesebezni a szintet. Értem, ha hátramaradok meg sunnyogok, akkor össze tudom hozni, de az legalább dupla idő.
Valamiért mindenki a foxot lövi. Akkor is ha ott van mellettem egy alacsonyabb hp-s bear, ami jóval nagyobb fenyegetés, nem, az idióták rám nyomják az össztüzet, hogy semmit ne tudjak sebezni, közben a bear röhögve meglövi a szintet magának.
Majd holnap folyt köv, úgyis csak az 5 db 25e-es részt akarom befejezni ebben, aztán hagyom a fenébe, mert már nagyon unalmas és most már ilyen mega lemming csordák vannak, 8-10 tank egy irányba, de akkor is, ha ott van 6 tank és egy fox, akkor a foxot lövik, pedig komolyan mondom, meglőném az 1700-t és otthagynám nekik a tankot, szedjék szét nem érdekel, de nem működik. -
#343792 Chi-Ri. A többitől kiütést kapok, különösen a Comettől és a T-43-tól, amelyek lényegében 6-os tankok, leginkább t9-ben.. -
#343791 Nem hagynám ki a Panthert a szívószál löveggel. Nem túl jó vele a statom de szeretek vele játszani. Pontos és szinte mindent penetrál.
-
#343790 megírtam angolul, de csak krix-kraxokat válaszolt, sztem simán nem értette -
Simulacrum #343789 Köszönet.