World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meccs után megnéztem, 9 lövésből okozott 1389 sebzést, mielőtt kinyiffant. 781 wn8.
cyka blyat
első a sok gold ammos f***kalap, második a sok low statos noob, harmadik az előre eldöntött csaták 😊
Ez a "játék" azoknak szól akik birkatürelemmel képesek végighallgatni számtalan csata során a "we can't penetrate", "didn't even scratch him" és hasonló üzeneteket.
Persze mindez a "fejlődés" során, amikor esélytelenül vánszorogsz az alulpáncélozott, gyengel löveggel felszerelt self propelled coffinban - ahogy az El Alamein múzeumában az egyik kis olasz tankot jellemezik 😊
Tier X az okés.
Clan War az okés.
De csapatjátékot játszani egy csapattalan tömeggel... hát az minden csak nem játék.
P.S: de az ember csak próbálkozik, tiszta flappy bird érzés, ugye? 😄
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Az új küldik sincsenek aktiválva, szal nem szabad még játszani (eu2 megy csak, gondolom az eu1-et most csinálgatják).
Remélem a kapkodásba becsúszik ma valami vasza kis hiba 😄 így lenne életszerű.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
2. Az újabbakkal igen, a 9.1, 9.2, 9.3-mal. De nem a 9.0-val. Legalábbis még senkit nem láttam, aki azt mondta volna, hogy a 9.0 dobott az FPS-én, se itt, se hivatalos fórumon, az ellenkezőjét állítót viszont meg se tudnám számolni hányat.
3. És akkor mi alapján vonunk le következtetéseket? Hasraütéssel? Amíg neked és nekem nincs hozzáférésünk a WG hajszál pontos, és abszolút hiteles (tehát nem az, amit időnként közzétesznek) játékosszám-görbéihez, addig szerintem maradnak a fórumok, mint a játékoselégedettség, és ebből egyenes ágon következő játékosszám legreálisabb tükrözői. Egyébként meg sóhaj. Elmondtam párszor, nem az érdekli a csendes többséget, hogy hány magot használ a játék, hanem hogy akadozik, vagy nem akadozik az a vacak, amit a monitoron bámul.
Processzormagon, de egyébként ez most beugratós kérdés? Nem vagyok informatikus, de ennyit még én is tudok. Azt, hogy a játék nem egy magra terheli az összes prociigényes számítást, hanem elosztja a terhelést 2 (vagy több) mag között. Mert a jelenlegi állás szerint azok, akiknek kevesebb magos, de magonként magasabb órajelen dolgozó proci van a gépében (mint pl. én) előnyös helyzetben vannak azokkal szemben, akiknek teszem azt 6 magos, de magonként csak 1,8 GHz-en dolgozó masina dorombol a gépházában. És ez ez utóbbiaknak nem tetszik, amit meg is tudok érteni. Én is morcos lennék, ha súlyos pénzekért vennék egy sokmagos procit, hogy aztán holmi WoT-ok akadozzanak rajta, mert a fejlesztő úgy gondolta, hogy nem többmagos támogatással járó engine alá fejleszti a játékát.
2. Nekem meg az ujabb peccsekkel, 20-30%-al nőtt az fps-m. A tiéden romlott, sok másik emberén köztük az enyémen, meg javult. Akkor most mi van?
3. És mindenki tudja, hogy a hivatalos fórumokon a játékosok milyen elsöprő százaléka képviselteti magát. Szerintem nem érheti el még a 0.5%-ot sem ezeknek a hangembereknek az aránya. A csendes többség meg csak belép megy pár kört, veszi a premiumot és fel sem tűnik neki, hogy a háttérben meg hány magot használ a játék.
Egy kérdés viszont felmerült bennem elolvasva azokat amiket írtál ide:
Tudod hogy mit jelent egy programnak több processzoron futni?
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.01. 01:36:13
" Na az ilyen embereknek szerinted feltűnne az hogy az egyik nap 60fps-el megy a játék a következő peccs után meg 70el?" - Nem, az viszont igen, hogy 50-nel, vagy 25-tel. 9.0-ban nekem is vagy 20-at esett az FPS, az azelőtt átlag 40-50 lement 25-30-ra, és igen, nagyon zavaró volt. Márpedig ahhoz nem kell agysebésznek lenni, hogy az akadozást felismerje az ember.
"Igen? Ki érezte meg?" - Nem tudom te hogy vagy vele, én rendszeresen olvasom a hivatalos, angol nyelvű EU és NA fórumot is. Bizony hatalmas nyígás és lincshangulat volt a 9.0 megjelenése után. Még gazdagapukás paradicsompistáék is ott ütötték az asztalt, és másolgatták be a 24 giga ramos, i7 procis konfigjaikat, mondván ennyit és ennyit romlott a játék teljesítménye. És igen, erre lehet mondani, hogy mindig megy valamiért a hiszti a fórumokon, csak épp nem mindegy, hogy 50 ember 50 különböző okból nyafog, vagy egy, ugyanazon probléma miatt.
Az észrevételt meg arra írtam, hogy a WoT játékosok 90%-nak az sem tűnik fel, hogy melyik a tankjának az eleje, vagy éppen, hogy a piros az ellenség és a zöldekre nem kellene rálövöldözni, vagy ha vár pár másodpercet akkor pontosabban tud lőni. Na az ilyen embereknek szerinted feltűnne az hogy az egyik nap 60fps-el megy a játék a következő peccs után meg 70el?
"igenis érezhető mennyiségű játékos hagyta ott a játékot"
Igen? Ki érezte meg? Számokban nincs változás, HD modellek kb a nagy méretük miatt senkinél sincsenek bekapcsolva, már ha egyáltalán be lehet már őket kapcsolni. Azt meg erősen kétlem, hogy az emberek az alacsony fps miatt hagynák abba ezt a szart. Sokkal inkább az unbalanced játékmenet és egy kezdő játékos számára józan ésszel felfoghatatlan spotting system miatt. Szerintem erről statisztikát sem vezet senki, hogy ki miért szállt ki...
Megvásárolva:
'FV4202' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 6 100 000.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
És arról, hogy senki nem vette volna észre, így nem volt értelme. De még mennyire, hogy észrevették volna. Nézzük csak meg, mi történt. Úgy egy éve elkezdődött a nyavajgás, hogy ilyen csúnya, olyan csúnya ez a WoT, meg egyébként is jön majd az a Vártándör, és az milyen szép lesz, satöbbi, satöbbi. Na erre persze megijedtek WG-ék, és gőzerével nekiugrottak a HD-kliensnek, HD-tankoknak, HD-effekteknek, anyám kínjának. Ennek az lett az eredménye, hogy elkezdődött a nyavajgás, hogy Lajcsika másfél milkós Alienware erőművén 30 FPS-sel döcög a játék. Akkor meg az optimalizációnak kellett rohamtempóban nekiveselkedni, mert igenis érezhető mennyiségű játékos hagyta ott a játékot, mert egyszerűen játszhatatlanra amortizálódott az FPS-e. Ez a kapkodó optimalizálás ha megnézed 9.0 óta folyamatosan tart, minden patchben jönnek kisebb-nagyobb javítások, hogy a nem csillagászati árú gépeken is játszható legyen a gamma. Ettől a hosszadalmas, baromira idő-, munkaerő-, és pénzigényes hercehurcától megkímélhették volna magukat egy dinamikusabb, korszerűbb engine megvásárlásával.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.31. 23:32:50
"A több mag támogatás hiánya már 4 éve is ugyanolyan ciki volt, mint most."
Egyébként meg miért ciki? SerB is megmondta régebben, hogy nagyon kevés embert érint a többmagos támogatás ezért nem is foglalkoznak vele. XDDD
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.08.31. 22:58:53
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.31. 22:52:44
Schwarczer: Anno pont az volt a wg mondás, hogy rákenték az engine-re hogy nem tudja és a játékból is emiatt hiányzik, csak hogy hagyják már őket békén. Egyébként, hogy mennyire jó és mennyire működik a bigworld többmagos processzor támogatása azt nem tudom. Egyetlen más játékot sem ismerek ami ezzel készült volna. A legtöbb ilyen ázsiai mmorpg, szóval csak egy szűk helyi közösség játszhat velük, ami kínai viszonylatban olyan 40-50 millió játékost jelenthet... 😛
angelus1991ster.blogspot.hu
Azért ott is lehetne 2-3 tier szint.
Bürsztin harckocsi, Lipták-féle tankok.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.31. 22:25:37
igen még mindig ,ja és nyertem egy T34 -et
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.08.31. 22:20:53
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.08.31. 22:14:54
Saor Alba
(bocs ha ez durva volt)
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
de nem vágom hogy értette ezt amúgy 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"- SerB states he played War Thunder and confirms that WG engine is better (SS: this caused a riot in stream chat)"
Saor Alba
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.31. 22:05:36
Nekem több is van😉
Oddball29: Golda Meir talmud, ezen besírtam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!