World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt főleg artyval lehet érzékelni, az egyik körben a már láthatatlanná vált spottert is kilövöm futás közben, a másikban meg hiába törpölök a legkisebb célzó körrel: kapitális mellé. És nem egyszer...
WoT: Nishizumi77
Type 62-vel meg lehet csinálni a KV-200-as eventet?
angelus1991ster.blogspot.hu
engem nem vesznek le a full hd-s modellekkel a lábamról. ha full hd-ban akarom nézni, akkor odamegyek a vitrinhez és megnézem a makettet:-D
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.01. 11:16:00
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
még egy érdekes dolog. ha a hd-s tankokat külsős cég csinálja, az új pályák sok kreativitást nem mutatnak(új prokhorovka, winter himmelsdorf, új sacred valley) ami nem egy hatalmas dolog(gyanítom, hogy a mostani gárda ezeket megcsinálja, max egy hét alatt), akkor mi az istent csinálnak a fejlesztők/programozók? kimerül a tudás a nerf/buff okoskodásban?
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.09.01. 10:58:03
WoT: Nishizumi77
KV-220 menni fog
ami lenyegesebb, h egyaltalan nem hianyzik a jobb grafikai csilivili igazabol. ugyhoyg ketlem h barki tobbet adna azert h jobban fusson, egyszeruen csak lejebbcsavarjak a beallitasokat.
EU2 egyáltalán nem megy, EU1 meg ezt írja.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.01. 10:45:46
cyka blyat
és szerintem nagyon sok játékos hajlandó lenne esetleg többet áldozni a játékra(anyagilag), ha a gépén rendesen fut.
Battle: Lakeville
Vehicle: Type 3 Chi-Nu Kai
Experience received: 4 593 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 39 037
Battle achievements: Top Gun, Sharpshooter, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Added: Automatic Fire Extinguisher (x2)
Eskü még ezek után se tudtam megszeretni ezt a szutykot .
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.09.01. 10:28:09
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.01. 10:26:11
Yeah, terjed a konteo vallás.
Egy wot esetében a következőt kell tenni a töbmagos támogatáshoz: Szét kell bontani az egész játékot egymással párhuzamosan futó szálakra (ezek fogják végezni a számításokat, rendereléseket stb). Ehhez persze átnézni az EGÉSZ kódot, működést mindent, hogy melyik számítás(oka)t lehet kidobni másik szálra ami párhauzamosan is mehet. Majd ezeket a szálakat szinkronizálni is kell, hogyha az egyik gyorsabban számolta ki a saját részfeladatát, de szüksége van részeredményekre a további számításaihoz akkor bevárja azt a szálat ami ezt az infot szolgáltatja neki és ne menjen tovább amig nem kapja meg, mert akkor az általa szolgáltatott későbbi adat is hibás lesz. De ezeknek a szálaknak nem szabad a végtelenségig sem várakoznia, mert akkor meg könnyen előfordulhat deadlock. Amikor 2 vagy több szál vár a másikra és egyik sem tud továbblépni. Ilyenkor jön a jó öreg win feladatkezelő vagy éppen az alt-f4.
Nem tudom láttál e olyan játékot aminél csúszott a hang. Az egy tipikus esete az elhibázott párhuzamos futásnak. A grafikai renderelő még nem végzett, de a hangok bejátszásáért felelős folyamat már igen, igy te még a loading screent csodálod de a háttérben már javában hallod az eseményeket. Ez rengeteg tervezést igényel és ahogy írtam a játék egészét érinteni fogja, szóval nem lehet félvállról venni. Egyébként is, ha nem jól végzik a végeredmény, a sok szinkronizáció miatt és párhuzmos futások ellenére még lassabb is lehet mint a kiindulóállapot...
A saját cégemből kiindulva, ilyenkor van az hogy összeülnek a vezető programozok megvitatják, az igényt, hogy párhuzamosan kellene futnia a gémnek. Átnézik a kódot, megtárgyalják, majd becsülnek rá egy óraszámot. A megrendelő (itt a wg) meg hüledezik egy sort, hogy ez túl sok és inkább mégsem kéri a fejlesztést és visszairányítja az embereket a régi feladataik felé.
Na mindegy, szóval én személy szerint nem csodálkozok rajta, hogy eddig nem erőltették ezt a fejlesztést. Ha nagyon ég a ház, akkor biztos meglépik, de abban biztos vagyok hogy azt a játékot már 2.0-nak is hivhatnák mert akkora ujraírást jelentene az egész játéknak...
Ezúton szeretnék utólag igazat adni (talán?) Specnyaz kollégának, aki anno azt mondta, hogy a medekkel a legélvezetesebb játszani. Igaza volt!<#alien2>#alien2>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.