World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja igen, elnéztem. De általánosságban, az ilyen xp-szerzős eventekre attól még igaz😊 Csodálom, hogy még nem nerfelték az xp-szorzóját annak a tanknak.
Azzal csak azt akartam én is erősíteni amit írtál, és néha nagyon kilóg a lóláb: előre eldöntött csaták.
Ezt főleg artyval lehet érzékelni, az egyik körben a már láthatatlanná vált spottert is kilövöm futás közben, a másikban meg hiába törpölök a legkisebb célzó körrel: kapitális mellé. És nem egyszer...
De a type 62est csak medium tankokkal lehet megszerezni

WoT: Nishizumi77

Nem hiperszuper grafika kell, hanem egy közepes grafikán futó de nagyjból laggmentesen futó játék kell. Ne akarjanak WT-s grafikát. WG arról már lekésett.

Type 62-vel meg lehet csinálni a KV-200-as eventet?

angelus1991ster.blogspot.hu

Church III-at ajánlom, xp-hozamban még mindig az a császár.
Nekem is így van mert van SP-m. Próbálgattam az utóbbi pár napban, hogy lehet a küldetést megcsinálni és az xp a buktatója abból pedig az sp többet kap mint a többi tankom. Ha lenne Type62-m akkor a másik se lenne túl nehéz.
Józan paraszti ésszel ezt hinné az ember. De látod, mégis ezért hisztizik a nép.
csata közben azt nézi a normális játékos, hogy hol a weakspot, nem pedig, hogy jééé, de szépen néz ki.
engem nem vesznek le a full hd-s modellekkel a lábamról. ha full hd-ban akarom nézni, akkor odamegyek a vitrinhez és megnézem a makettet:-D

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

No meg a T-csőszájfékes KV-1S:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

És az új, 105-ös JP dizájn:

Na de közben néhány 9.3-as szépség😊

patchaou
A repülőst olyan faszán sikerült optimalizálniuk, hogy azona vason amin a wot eldöcög 30-al azona warplanes stabilan hozza a max 15-öt ultraronda beállítással :-)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

eza hd mizeria is parasztvakitas, mert csak a garazsban latszik. Csata kozben csak valami butitott cucc megy. mondjuk csereb legalabb a kliens szepen hizik, pedig van vagy 15 hd model osszesen eddig.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.01. 11:16:00
Azért nem, de a szerintem tök fölösleges HD-modellekért már igen. Erről nincs mit beszélni, az egész HD-sítás azért kezdődött a 9.0-ban, mert a fórumokon kitört a lázadás, hogy ők itten ilyen-olyan jó grafikát akarnak. Ez kell a népnek.
a grafikabuzi vilag az tiszta, de ettol meg tobbet nem fog senki fizetni, h harom fuszallal tobb latszodjon celzas kozben.
Fasz kivan ezzel a 128-as pöcs löveggel hogy olyan pontatlan mint egy utolsó 122-es kályhacső...
Mondjuk ott a repülős, és a készülő hajós játékuk? Tényleg a repülős az több processzort használ vagy maradt a régi engine?

Örömmel látom hogy amióta letettem ezt a játékot ( kb 2 hónapja) nem változott semmi....

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

igaz.
még egy érdekes dolog. ha a hd-s tankokat külsős cég csinálja, az új pályák sok kreativitást nem mutatnak(új prokhorovka, winter himmelsdorf, új sacred valley) ami nem egy hatalmas dolog(gyanítom, hogy a mostani gárda ezeket megcsinálja, max egy hét alatt), akkor mi az istent csinálnak a fejlesztők/programozók? kimerül a tudás a nerf/buff okoskodásban?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

patchaou
Még itt a fórumon is van olyan, aki inkább játszik 15-20 fps-el magas grafikai beállítások mellett minthogy kicsit csúnyábban lásson folyamatos képet. És az sg fórum bizony csak egy kis mérhetetlen szelete a játékosállománynak.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Akkor csak az italt fizeted😊 Ha ugyanazt a csajt többmillió srác hívja meg akár csak egy italra, nem fog szomjazni egy ideig. <#awink>
Ezért kell először meginni vele egy italt valahol. Azzal gyorsabban lehet végezni, mint egy vacsorával, tehát hamarabb szabadulhatsz. 😛

Mert a kérdést úgy kéne feltenni, hogy olajozottan futó játékot, vagy sok HD-tankos játékot akartok-e. Mondjuk 10 éves pistikét lehet hogy ez se zavarná, nem hiszem, hogy sok belátás szorult a playerek nagy százalékába.
A legsikeresebbek igen, de ez nem változtat a tényen, hogy totál felejthető tucatjátékokból lehet sokmillió dolláros haszonnal eladni, mert a grafika meg a marketing eladatja őket. Lehet hogy nem hoznak annyit, mint a best of címek (amikből mellesleg igencsak egyszámjegyű készült mondjuk 2008 óta), de így is megtömik a kiadó pénztárcáját. Mire a közönség szeméről lejön a halál dögös grafika miatti hályog, és rájönnek, hogy a játék maga egy tartalmatlan vacak, addigra a kiadó már degeszre kereste magát. Mint mikor elviszel egy bögyös leányzót vacsorázni, és csak a randi végére derül ki, hogy kő buta szegény. Elsőre érdekelt? Nem hát. A végére már zavar, de attól még a kaját ki kell fizetni.
amíg a játékosállomány fizet ilyen állapotban is, addig nem fognak nagy energiákat beleölni a "nem látványos" fejlesztésekbe. Azért kíváncsi lennék, hogyha lenne egy szavazás, hogy mit akartok? multi-core támogatás, vagy full-hds tankhadsereg, akkor a tankhadsereg nyerne, mert a nagy többségnek gőze sincs arról, hogy mi a multi-core support.

Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.09.01. 10:58:03

patchaou
Ja bocsi, mióta meghalt a gépem nem igazán jártam már errefelé, elfelejtettem ki kivel van :-) de ha semmi nem jön már közbe akkor hétvégétől újra lendületbe hozom magam :-)

type 62 mission sokkal könnyebb a KV-220nál

WoT: Nishizumi77

Type 62 misszió esélytelen...
KV-220 menni fog
Azért a legsikeresebb játékok, mind tartalommal is rendelkeznek, míg a csak jó grafikájúak beállnak a sorba a többi tucatjáték közé.

Én is ezeket mondtam, de úgy látszik, üres fülekre talált. Csak azt nem értem, hogy ha lassan 10 éve 10-ből 9 játékban meg tudják oldani a több mag támogatást (WoT-nál jóval kisebb neveknél is), akkor a WG miért nem. Ja, hogy addig húzták-halasztották, amíg késő lett egy ekkora mérvű váltáshoz? Hát aki hülye...
Igen goldammos f***kalap IS 6-ok akik még az ARL 44-re is azt töltenek mert luxus célozni😄
Ezt komolyan elhiszed a mai, grafikabuzi világban?😄 Amikor a játékok 90%-ában nulla a tartalom, a játékidők lassan 4-6 óra között változnak, még RPG-k esetében is, mert meg lehet venni kilóra a népet pofás grafikával? Ugyan kérlek, épphogy egyre inkább áttevődik a hangsúly a grafikára a tényleges tartalomról. A WoT-ba sem véletlenül jöttek a HD-elemek. Ment a nyafi a fórumokon, hogy milyen csúnya, meg ez meg az mennyivel szebb.
ki hogyan szereti a grafikai beállításokat. de mondjuk a havoc motornál majd sok mindent nem lehet csavargatni :-)

gábor8211
kösz

Meghalt az egyik venti a videokartyamon, amig nem jon meg a csere, addig drasztikusan csokkentett grafikaval tologatom.Igy most 100 feletti fpsem van 😊
ami lenyegesebb, h egyaltalan nem hianyzik a jobb grafikai csilivili igazabol. ugyhoyg ketlem h barki tobbet adna azert h jobban fusson, egyszeruen csak lejebbcsavarjak a beallitasokat.
Antimat
Nálam is.
EU2 egyáltalán nem megy, EU1 meg ezt írja.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.01. 10:45:46

cyka blyat

gábor8211
Nem tudok belépni a játékba ezt írja ki A szerver túlterhelt kérlek próbálkozz később valaki járt így?

akkor írják újra. véleményem szerint amíg nincs meg a rendes alap(multi-core, dx11 support) addig teljesen felesleges a full hd-s madársz@r. persze marketing nyelvén jól hangzik, de a játékban más. Ez pont olyan, mintha építeni akarsz egy 2 emeletes házat, de a alapot nem csinálsz...
és szerintem nagyon sok játékos hajlandó lenne esetleg többet áldozni a játékra(anyagilag), ha a gépén rendesen fut.

valamelyik ftr bejegyzesben volt nemreg, h a tobbmagos ceco azert tart olyan regota, mert a motort majdnem ujra kell irni hozza..
Victory!
Battle: Lakeville
Vehicle: Type 3 Chi-Nu Kai
Experience received: 4 593 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 39 037
Battle achievements: Top Gun, Sharpshooter, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Added: Automatic Fire Extinguisher (x2)

Eskü még ezek után se tudtam megszeretni ezt a szutykot .
gábor8211
A szerver túlterhelt kérlek próbálkozz később lol

Ha a CPU gyártók rájöttek, hogy nem lehet az órajeleket az egekig húzni és ennek megfelelően léptek(több mag), akkor a WG miért nem képes felfogni ésszel, hogy a jövő erre mutat? Tudom, mert nem fűződik hozzá anyagi érdek. De majd ha vérpistike csilivili gépe is szaggatni fog(mert teszemazt 6x1,8ghz) és ő sem fog már fizetni, akkor már késő lesz elkezdeni a multi-core support kódolását.
Utoljára szerkesztette: carp3tm0nster, 2014.09.01. 10:28:09

Tévedsz, én vagyok a legfőbb terjesztője ennek, csupán megörültem, hogy mások is észrevesznek bizonyos jeleket, ismétlődő mintákat. Ennyi.

Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.01. 10:26:11

patchaou
Szóval a rengeteg 15:2 és hasaonló végeredményű csata csak véletlen.

"előre eldöntött csaták"

Yeah, terjed a konteo vallás.

A lényege annak amit te írtál: Több magon futnia azt jelenti, hogy több processzormagot használ.... Remélem érzed hogy ez nem válasz a kérdésemre, sőt ez már a ködösítés kategória. 😊 Nem vagy informatikus igy nem is várja el tőled senki, hogy tudd mit jelent egy játéknak rendszerszinten több magot használni.
Egy wot esetében a következőt kell tenni a töbmagos támogatáshoz: Szét kell bontani az egész játékot egymással párhuzamosan futó szálakra (ezek fogják végezni a számításokat, rendereléseket stb). Ehhez persze átnézni az EGÉSZ kódot, működést mindent, hogy melyik számítás(oka)t lehet kidobni másik szálra ami párhauzamosan is mehet. Majd ezeket a szálakat szinkronizálni is kell, hogyha az egyik gyorsabban számolta ki a saját részfeladatát, de szüksége van részeredményekre a további számításaihoz akkor bevárja azt a szálat ami ezt az infot szolgáltatja neki és ne menjen tovább amig nem kapja meg, mert akkor az általa szolgáltatott későbbi adat is hibás lesz. De ezeknek a szálaknak nem szabad a végtelenségig sem várakoznia, mert akkor meg könnyen előfordulhat deadlock. Amikor 2 vagy több szál vár a másikra és egyik sem tud továbblépni. Ilyenkor jön a jó öreg win feladatkezelő vagy éppen az alt-f4.
Nem tudom láttál e olyan játékot aminél csúszott a hang. Az egy tipikus esete az elhibázott párhuzamos futásnak. A grafikai renderelő még nem végzett, de a hangok bejátszásáért felelős folyamat már igen, igy te még a loading screent csodálod de a háttérben már javában hallod az eseményeket. Ez rengeteg tervezést igényel és ahogy írtam a játék egészét érinteni fogja, szóval nem lehet félvállról venni. Egyébként is, ha nem jól végzik a végeredmény, a sok szinkronizáció miatt és párhuzmos futások ellenére még lassabb is lehet mint a kiindulóállapot...
A saját cégemből kiindulva, ilyenkor van az hogy összeülnek a vezető programozok megvitatják, az igényt, hogy párhuzamosan kellene futnia a gémnek. Átnézik a kódot, megtárgyalják, majd becsülnek rá egy óraszámot. A megrendelő (itt a wg) meg hüledezik egy sort, hogy ez túl sok és inkább mégsem kéri a fejlesztést és visszairányítja az embereket a régi feladataik felé.
Na mindegy, szóval én személy szerint nem csodálkozok rajta, hogy eddig nem erőltették ezt a fejlesztést. Ha nagyon ég a ház, akkor biztos meglépik, de abban biztos vagyok hogy azt a játékot már 2.0-nak is hivhatnák mert akkora ujraírást jelentene az egész játéknak...

Nem mennek a szerverek?
Meglett a tank ász a AMX 13-90
Ezúton szeretnék utólag igazat adni (talán?) Specnyaz kollégának, aki anno azt mondta, hogy a medekkel a legélvezetesebb játszani. Igaza volt!<#alien2>
Ők az új hülyegyerkekeket szeretik akik apuci pénzéből vesznek 4 tier 8 prémtankot.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

A regi, kitarto jatekosok sosem voltak meg egyetlen alkalommal sem prioritasban a wg-nel...