World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N3su

Ilyen hülyeséget és ezért mit adnak ?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Igen, nekem is meglett, bár második skillen csak kb. 20-25 százalékot dobott.
Count Adyn
Hm lol ezt a 75k crew xp-s dolgot többször is meglehetett csinalni? Most vettem észre csata végén hogy megint kaptam, kár hogy nem azzal a tankkal amire kelett volna xp😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Nyomsz egy Alt+F4 -et és miután bezáródott a játék újra belépve ugyanabban a csatában már menni fog.
Aslain's modpackot használok, amivel nekem is volt ilyenem. Érdemes frissíteni, mert van rá kb 2 naponta.
Aufklärungspanzer Panther tank ász.

Golddal ilyen mérleg. Sose többet.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.08.31. 20:33:10
VK7201-nek, WT E-100-nak nekiállsz?
WoT textúrái és 3d-s modell fájljai kiválóak a papírmakettezéshez.
Jpz E-100-at most csinálom.
Nekem is megvan az a bizonyos ötéves terv, hogy megcsinálom a wot tankok papírmakettjeinek nagy részét.

Jelenleg majdnem kész a Toldi, V-3, Tas és Tas rohamlöveg sémája.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.08.31. 20:15:03

angelus1991ster.blogspot.hu

valakinek nincs valami tippje, hogy miért nem enged be csatába a játék? délelőtt még semmi baja sem volt, most meg egyszerüen nem lép be, a csík sem indul el van mutatja hogy kik haltak meg a csapatból és annyi
szomorú...
N3su
nincs

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Nem tudjátok, nincs tervbe hogy csak gold-ért lehessen venni a goldammot?
Nem

Mindenki hülye csak én nem!

Sziasztok! wot ligás izénénél volt bónuszkód?

angelus1991ster.blogspot.hu

Megint bot lettem, legalábbis az egyik csapattársam szerint. (760-as wn8 érték volt neki, és 49% pontossággal lő, ez alapján inkább Ő az aki egy jobban megprogramozott bot) Nem értem. Értik egyáltalán mi a bot kifejezés, vagy csak úgy mondják?
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.08.31. 18:46:02
Master91
Azt gyújtsd fel, és ásd el a maradványokat jó mélyre 😄

Nagyon nagyon haragszom mostanában arra a tankra....
Sunsetjoy
Tudod, az is megváltozik, ami benne van. Szóval az is megváltozhat, mi kerül bele 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Inkább a hugától

Solten
Az egy erotikus masszazst kap SerB-tol Minszkben.

Saor Alba

Főleg, hogy azt ígérték, soha nem lesz simacsövű tank a játékban. Bár már ennél nagyobb pálfordulásokat is láthattunk a WG-től.
És akinek a WOT az élete?

Solten
Na holnaptol tolhatja a missziokat az akinek nincs elete: link 😊
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.08.31. 16:38:09

Saor Alba

Jó ez a japán tankos küldi, mindenki a 300 K ra hajt... Én meg csatánként kilövök egy japót, eladom a tűzoltót, 15 csatánként megvan a 300 k.. <#nyes>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Solten
A mail.ru jateka, az meg a WG osellensege.

Saor Alba

N3su
Melyik torrent oldalról ?

Artman
Le van töltve, de még nem csináltam meg. Sok TD van leszedve, lassan megcsinálom őket 😊

Nem, de jólesett: <#banplz>
Huh meleg helyzet volt de mivel sikerült anyáznod így mindjárt megmentetted a csatát <#worship>
Jaj de imádom. T9-es csata, 1-1 t9-es heavy. Ruinberg. KV-5el bemegyek keményen, láncolom a rusholó VK-B-t, hogy a sok noob tudja lőni az oldalát, kiszedjük szépen, marad pár heavy ~3-500 hp-n a városban. Szarul állunk, de gondolom, megvan a csata, hisz kell lennie még valahol egy hibátlan t9-esünknek. Meg is lett base kempelt a Conqueror-al. Szerencsétlenségére a neve elárulta, így élvezettel küldhettem el ékes anyanyelvünkön melegebb éghajlatra.
Szekérvárról nem hallottál? Középkorban is működött, a játékban a zászló körül miért ne működhetne?

3 top heavy vérpiros és mind bot. Ott álltak a kezdőn amíg ki nem lőtték őket. Én hiszek a WG bannolásaiban meg a sárkányokban és egyéb mesebeli lényekben.
Az egy simacsövű, HEAT-lövő ágyú. Érdekes lesz, ha bekerül.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

- there will be no tanks above tier 10, at least not in WOT (SS: specific hint at the fact WG is creating WoT 2.0 with modern tanks) Érdekes!

- there are candidates for light tanks of tier 9, but not for all nations – for example AMX-13/105 hoppá hoppá 😄
xotyi
Én T-44-re most kaptam meg az első csillagot,egy kérdés, ha eladom a tankot amin már van ilyen jelzés és később visszaveszem, újra meg kell szereznem vagy emlékszik rá a rendszer hogy az adott járművön már meg vont?

Trance&Friends nothing more..

Sunsetjoy
Valszeg a kifullozást is belekalkulálták- 100 csata után már elég sok tank elitté is válhat- ha utána is gyilokgép vagy vele, akkor nosza, itt a csíkod😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Aha, kezdem érteni amit mondasz. Úgy tudom elképzelni, hogy az összes eddigi csatád sebzésének összegét figyeli a rendszer. Ezt osztja el százzal, mivel száz csatára van belőve. Tehát ha mondjuk 100 csatában 2000 volt a sebzésed, akkor a századik csatánál már reálisan mutatja a kétezres átlagot.. Amíg viszont nincs annyi csatád, addig is 100-zal oszt. Tehát ha mondjuk csak 20 kört mentél 3000 sebzéssel, akkor az 20x3000=60 000 / 100 = 600. Ezért hiszi, hogy szar az átlagsebzésed.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.31. 13:10:14
Master91
valami fun módba én ! <#wave>
N3su
lehet túlpörögtek magát

- it’s possible WW1 tanks will appear in WoT

Ki a fene akar 2-3 km/h-val gurulni egy panelház méretű 1mm páncélzatú géppuskaállványokkal?

Bueno nacho
A jelzéseket nagyon jó eséllyel az utolsó 100 csata alatt nyújtott teljesítményed alapján kapod. Ha nem játszottál még 100 csatát azzal a tankkal a bevezetésük óta, akkor a kevesebb csatádat valahogy levetítik 100 csatára, ezért jön ki az elején ilyen gyenge érték, akármilyen jó köröket is mész.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Na erre mondjatok valamit. T28 proto, a top 120-as ágyújával, HE-vel lőtt! Én Löwe-ben voltam, tartottam tőle, a proto ágyúja kemény nem rohanom le, erre HE. Biztos véletlen. Erre megint HE. Mi? He-vel lő ? Miért? Ennyire hülye nem lehet valaki. Ez hihetetlen. 14 ezercsatás játékos, wn8=877. Hát ez, nem semmi.
Master91
- the fate of FV4202 will be officially disclosed by the end of November/in early December

- Action X Centurion will have HESH shells as well
- Italians can build only a partial branch, but WG wants a full branch
- WG has not forgotten the EU tree
- WG has enough material for two Chinese TD branches, only one will likely be made out of that

- it’s possible WW1 tanks will appear in WoT (EZAZ 😄)

- there exists an entire branch for Sturmtiger and it is on tier 10 in it (SS: from tier 6 – Brummbar, Sturmpanther, SturmFerdinand, Bär, Sturmtiger – this however will not be implemented)
Még csak 11 csatám van vele, de eddig tetszik. Leginkább olyan mint az elődje, nem kifejezetten kiváló, nem lehet vele eszetlenül rohangászni fel-alá, de ha kihasználod a depressiont, és nem bulldózer üzemmódban próbálsz játszani, teljesen jó vas. Mozgékonysága kb. mint az elődjéé, árnyalatnyival jobban fordul, a végsebessége nem valami brutális (45), de hamar eléri, és elég jól tartja. Tornya ha nem a ragyát lövik rajta egész kemény, testét viszi minden. Az ágyúja olyan, amilyet az ember elvárna, elég pontos, és mindent üt.
Master91
én úgy vettem észre, ha sok jó kört megyek (sok dmg-el), hajlamosabb oda adni a csövekre a jelöléseket

menj a tankkal pár napig 10+ csatát, és meg lesz
Érdemes azt a tankot megvenni? Mik a tapasztalatok? Sok rosszat olvasok róla.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.31. 12:43:19
Egyébként ez a marks of excellence mennyire bugos? Jelenleg 3145 az átlagsebzésem az M48-cal, és azt írja, hogy a játékosok 88%-ának ennél több. Ezt azért nehezen hiszem. Lehet hogy azért, mert még csak kevés csatám van vele? Bár a statisztikát akkor sem értem.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.08.31. 12:42:51
Master91
platooooon, tegnap haverral toltam, jó volt nagyon
Azt hiszem a mai nap se lesz jobb mint a tegnapi. Ma is izzadni kell, hogy legalább egy satnya győzelem összejöjjön. Leduplázni is kihívás.
Kishawer
😄

Si vis pacem, para bellum.

Már ha a Gagyijin balance-olja a játékot... vagy pl letesznek arról hogy hidegháborús tankok ellen küldje a KT-kat.
Hogyan is van? "a jó festő másol a zseniális lop"

Még akár jól is elsülhet a dolog. Bár, az biztos, hogy a 2. VH-s hangulatos vasakkal, amik önmagukban érdekesek és változatosak, nem lesz egyszerű felvenni a versenyt.

325053 Azért a WT-t nem szabad leírni. Az egy zseniális tankos szimulátor (lesz). A WOT egy arcade lövölde.
Utoljára szerkesztette: gezu1025, 2014.08.31. 10:58:31
Ez egy az egyben world of tanks lett modern tankokkal. Gondolom copy-paste a wg áldásával titokban, szóval a hibák is ugyanazok lesznek. Spotting system, random dmg-ek, artik... Mindenesetre ez a War Thunderrel ellentétben legalább megér egy próbát. Viszont azt olvastam, hogy 2015 elején akár már indulhat is a béta.