418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Igen, engedi megcsinálni, sőt javítani is lehet azon, ami nem sikerült tökéletesre. Egyedüli kikötés, hogy minden tanktípusból csak egy küldi lehet aktív. Szóval nem aktiválhatsz egyszerre egy stug LT küldit meg egy T28 LT küldit.
  • Tono34
    Írd meg neki, hogy gyógyítod ..
  • okosszöszi26
    létezik olyan marha, aki mikor elkezdem a 8 bites ökörségben arannyal lődözni, hogy gyógyítsam, elkezd rám lőni, de nem arannyal, nem foglalkozik az ellenséggel csak engem lő
    ja, szakaszban vagyunk jut eszembe
    aztán a további csatákban engem lökdös, és lövöldöz
    hát noooooooormális?
  • Malarki
    Én a T20-at is ajánlom. Korrekt mozgékonyság, jó ágyú, jó csőlehajlás, nem kimondottan modulérzékeny. Én szerettem.
  • Simulacrum
    A Comet azért nem, mert a Cromwell a 6-os megtartós és ugyanaz a két tank, két hasonlót nem akarok megtartani két külön szinten. A Cromwell meg jobb a maga szintjén sokkal.
    A Chi-Ri az jó tipp, mert én szerettem és jól tudtam vele játszani, csak kiemelkedőnek semmiképp nem mondható, illetve ahogy kinéz az nem igazán egy medium kinézete sajnos.
  • András77
    A chi-ri meg a vk tankokat inkább olyan réteg tanknak mondanám. Nem rosszak, arról nincs szó, de szerintem eléggé rájuk kell állítani az agyat, ha valaki jókat akar velük játszani.

A comet viszont tényleg jó, azt minden fenntartás nélkül lehet ajánlani.

A vk m, a kis panther valóban olyan semmilyen tank, nagyon töltelék szaga van, ott van de minek. Amúgy azt se mondanám fosnak, de nem is jó. A kínai t34-1 viszont egy érdekes tank. A tornya mindent pattint, ami azért ritkaság, cserébe nulla csőlehajlás, de szerintem talán egy árnyalatnyit jobb, mint a chi-ri vagy a vk d, de rosszabb, mint a comet. Mondjuk erre is rá kell állítani az agyat de ha a tornyát ki lehet használni (himmelsdorf halálfolyosó például), akkor kellemetlen perceket lehet az ellenfélnek szerezni vele.
  • Malarki
    Hát nem tudom, szerintem ezzel a bombával nem nagyon illik tankra, inkább repülőre.
  • Tono34
    Comet, Chi-Ri, VK30.02D (bár ez utóbbi régen volt). Leginkább Chi-Ri.
  • Simulacrum
    Még egy kérdés: Ha Stug küldetést befejezem úgy, hogy egy ágat, tanktípust kihagyok, akkor azt később tudom-e még esetleg csinálni, ha már belekezdtem a T28-ba? Vagy ha átveszem a Stugot, akkor azokra a küldetésekre már nem tudok visszatérni?
  • Simulacrum
    T4-től szeretnék a garázsban tudni minden szinten legalább egy nehéz és egy közepes tankot. Ez egyetlen kivétellel meg is van. Ez pedig a T7 közép.
    Más is egyetért vele, hogy T7-ben nincs kiemelkedő közepes tank?
    A T-34-1-el brutális jó a statom, mégis úgy emlékszem vissza rá, hogy nagyon utáltam a két évig szűkülő lövege miatt, úgyhogy annyira nem vágyom a visszavételére. A T20-at viszont szerettem anno, bár mivel az volt az első med ágam a játékban nagyon rég volt és lehet megszépültek az emlékek. Itt úgy emlékszem sokan szidták.
    Szóval aki T7-ben játszik medekkel az melyiket ajánlaná, ha csak egyet tarthatna meg?
  • okosszöszi26
    pedig a T18 egy állat
    egyetlen negatívum talán a tetűlassú hátramenet
    az néha tud meleg pillanatokat okozni
  • Palinko
    na megindultam T18al meg a Matildához vezető úton, hát a T18 nem egyszerű a rögzített torony miatt
  • Plata
    Beírom csata vége felé hogy gg,erre csapattárs elkezd csúnyán ugatni és megöl.

• lammaer
    Megszavaztuk, este mire belépek már ez virítson a tankomon....
  • lammaer
    Ennyi év után még mindíg kinézitek a WGs fejlesztőkből hogy KÉPESEK ilyen matchmakert írni.. eh... sose tanultok :)
  • lammaer
    Há' ez egy gebe, nincs benne anyag :)
  • Simulacrum
    Köszi, kipróbálom majd teszten, ha lesz még szerver.
  • fsb1000
    Azt sosem lehet tudni.
    Legalább 1000 csatát kell menned mire kipróbálod az alsóházat és ráérzel neked melyik a legjobb.
    Persze vannak átlag felett teljesítő és/vagy könnyen játszható tankok, azokat feltétlen próbáld ki.
    Nekem ezek a kedvenceim t2-t4 szinten: link
  • Palinko
    az alap tankok közül a vickers tetszett legjobban az angol tank, el is fejlesztettem mk2 medium-ig, de ha a garázsban nézem azt írja még mindig mk1es :S egyébként nagyon elvesztem a sok lehetőség között, hogy melyik tank lesz számomra a legjobb
  • Master91
    na ő az én célzóm

mikor menstruál / be van rúgva / fáj a feje mindig mellé lő megmagyarázhatatlanul a tankom, és sajna sűrűn van ilyen :D
  • Gyuszopapa
    Én a retard csapatok meg a szar tankjaim miatt szívtam már eleget.A light küldetést sajnos Amx 12t-vel húzom más értelmes nincs.
    Az hogy egy hulladék az nem kétséges lövegsüllyedés az 0 tehát a pályák nagy részén szart se érek vele.Az első küldetést 60-70 csata alatt csináltam meg tökéletesre.Az még igazán nem olyan hatalmas baj hogy 8-9-esek ellen játszom vele,de amilyen retard csapattársakat kapok az hihetetlen,Ez egy retardmágnes van még 3 ilyen járművem Type 58,Nashorn és a KV-3.Ezekkel csak hülyéket kapok pedig maguk a járművek nem rosszak de 2 szinttel magasabbak ellen nem tudok mit tenni.Arra csak szupport vagyok.
    Volt olyan csata ahol 5 killt csináltam vele de a fogyatékos top tankok helyett én se csinálhatok mindent.
    Indítom a küldetést:löjj ki egy artyt.Előtte minden csatában 3-4,a küldetés indítása után 1 vagy 1 sem,érdekes.
  • ximix #343767
    Megtaláltam a titkárnőtöket :)
  • Userx2
    Még az artyk is eltünnek a csatákból, mert LT, MT vonalon is arty skalp a cél. Mit gondolsz 2-3 hét alatt hozzád vágnak 3 jó tankot? (+stug) 3 különböző célú embernek kell szakaszba állni, máshogy nem tudsz védekezni programozott MM ellen. 150 váróból 50 könnyű tank volt, akkor sem adta be. Sok csatát el kenni zsinórban egy küldetésre így értelmetlen. Nem annyira nehezek ezek a küldetések, ezért a fizetünk rá az MM-el. Olyan missziókat indítani, ami az átlag tudású játékos számára eléthetetlen, nem lenne nekik kifizetődő. 2-3 fake MM után érdemes elfogadni a szakaszba hívokat, talán úgy könnyebb.
  • Pares
    Valakinek sikerült már megcsinálni a T28Concept "lőj ki 3 közepes tankot" küldije? Rengeteget próbálkoztam, de alig voltak közepes tankok, 0-2 többnyire, 3-4 ritkaságszámba ment, persze egyszer se sikerült 2-nél többet kilőni. Vagyis de, csak pont abban a csatában, ami előtt a frusztráltság miatt átkapcsoltam már másik küldetésre, akkor bezzeg 7 közepes tankot is rakott az ellenséghez, 3-at sikerült is kilőnöm... Micsoda véletlen nem? Aztán újra aktiváltam a 3 killeset, de azóta se... Nevetséges. Bele se merek gondolni, hogy az Objekthez hogyan módosul ez a küldi? Lőj ki 5 közepes tankot? Sok szerencsét hozzá! Várhatsz 150 csatát míg bedob 3-4-nél több közepes tankot.
  • popey8
    Nyomorult gané egy játék ez a WoT. Hihetetlen. A 4k dmg-es küldit próbálom TD-vel. JagdE100-al könnyűnek tűnik (4-5 lövés). Azt hiszitek 4 csata alatt tudtam egyszer is 4 lövéssel sebezni? Ahol meg volt az esély több lövésre, ott nullás vagy mellé. A másik 3 csatában meg olyan retardokat pakolt mellém, h 3-mat tudtam lőni, mire rám jött a fél ellen csapat. Ja és megint - mint mostanában oly sokszor - 5-ből 1 win-nel indít ez manipulált szar.
    Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.01.29. 01:26:17
  • popey8
    A tankot nem tudom, de a top lövegét nagyon messze kerüld el. Papíron egy álomnak tűnik, élesben viszont az a 0.33-as pontosság inkább 0.43-as. Jó ha a lövések 10%-a megy középre, a többi nem a kör szélére, de pont annyival megy odébb, h pl. a tank oldala helyett a tornyot találd el.
  • haflac
    Nem is tudtam,hogy a type 59-el lehet MÍNUSZOS kört menni.Nem csináltam semmit,kikapott a csapat,kilőtték a PRÉMIUM tankomat és -3000 kredit.Prémium előfizetés nélkül.

edit:azt hiszem,hogy talán 1-et lőttem(250 kredit)
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.01.29. 00:47:34
  • popey8
    Ez az Achilles sz@r mégis mi akar lenni? TD létére 300-400 méterről hamarabb bespotoltak mozgó heavyk, meg TD-k, úgyhogy én álltam...
  • yossarianHUN
  • patchaou
    Az egyik:
  • patchaou
    Először sikerült levegőben lévő heavyvel kilőnöm egy artyt :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bocs a minőség miatt, videókártya nélkül ennyire futja :)

Szerk: nem tudom hogy lehet megcsinálni, hogy automatikusan a legnagyobb felbontáson induljon el :/

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.01.29. 00:06:51
  • yossarianHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

bombára HOAX
    TNT helyett HOAX

Csak néhány lehetőség.
  • yossarianHUN
    Na, ezek csecsék. Mindjárt keresek olyanokat, amiket minimális torzulással lehet négyzetre vágni, aztán kiszórjuk az opciókat a démosznak, és a döntés megszületése után valamelyik pc guru ráeszkábál egy fajin HOAX feliratot. Ha minden jól megy.
  • lammaer
    Operáljatok rá a csajszira csecse kis toppot aztán hajrá.
    Pl az a fajta ami annó az amcsi bombázókon volt sztem kóser... pin up girl a kulcsszó... mert ugye ilyenekkel a WG is reklámoz...

ilyesmik-e :)

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.28. 23:52:12
  • joe662
    Nem variáltam vele mostanában semmit amióta visszavettem,csak duplázgatok vele,a lőszer az elejétől így van benne,nem értettem én se,de most már levon mindent.
  • yossarianHUN
    Ha korábban már adtad el a tankot, akkor a lőszereket automatikusan bezsákolhatta és elhelyezhette a depóban porosodni. Esetleg ha nem az elejétől fogva töltesz bele 12 goldot, akkor azon a ponton, amikor megvetted bele a HEAT-eket, az AP-kat, aminek a helyére betetted őket, szintén a depóba rakja. Ha ez sem áll, akkor nincs több ötletem.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.28. 23:26:02
  • joe662
    Nem volt mert nem szoktam a depóba venni semmit,meg idáig minden alkalommal levonta.most mentem még1 most már számolja
    Csak úgy benne maradt,nem szoktam még a 10 ap se ellőni sajnos,előbb megdöglök általában
  • Oddball29
    Ha éppen hajlandó egyenesen lőni.
  • Pares
    Uramatyám, minek abba 12 arany? Nekem van benne 2 arany meg 2 HE, többi AP.
  • yossarianHUN
    Én értem, csak ugye itt merül fel a kérdés, hogy mi és honnantól számít explicitnek. A lenti logó szerintem még a belefér kategória. De úgy tűnik egyébként is nehéz lenne méretre vágni, úgyhogy valószínűleg el lesz vetve.