418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
markastor84 #343908 STA-2 nekem is bejövős. :D -
DantesHUN #343907 A nyest egy hülye állat. Nehogymá' majd higgyünk neki. -
R3nton #343906 GC meg T92 gondolom, de szerintem már egy m40/43-al is meg lehet csinálni. -
Angelus1991ster #343905 "Például a splashelj 3 tankot (ez volt az egyetlen mission, amit két napon keresztül csináltam), ezt csak és kizárólag 2 tankkal lehet megcsinálni, s azokat is arannyal kell használni." - megkérdezhetem, hogy mely harckocsik voltak? -
Pares #343904 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sose értettem ezt, szóval akkor összeesküvések nem léteznek, vagy mi van? Ezt az egész témát egyszerűen nem lehet csak úgy általánosítva kezelni. Akik általánosítanak, azok se jobbak azoknál a holdkórosoknál, akikre mutogatnak, ugyan olyan "hívők", csak a másik végletet erősítik. Sok hülyeség terjed, de ez nem jelenti azt, hogy minden hülyeség!
-
R3nton #343903 Már azért én is visszavettem az LTTB iránti lelkesedésből. Nem rossz nem rossz, de az autoloaderes bulldog sokkal faszányosabb. Most viszont a ru251re kattantam rá. Baromi jó. És a wz, meg a T-54 light a fos dpmjük miatt kuka. -
#343902 Jahogy te még tanuló vagy, ezért vagy ilyen naiv és még nem tudod, hogy pénzért (hatalomért) mire képes az ember. -
#343901 Szerintem sántít ez az iróniád.
Azon keveseknek akik 2 nap alatt végeznek egy küldivel legalább 80 csatát kell menniük, ha azt feltételezzük, hogy minden elsőre meg van.
Ha azt gondoljuk minden küldihez 3 csata kell, akkor 240 csata. Ha egy csata átlagosan 6 perc, akkor napi 12 órát kellett játszania 4 napon keresztül a t28c-ért
.
Tehát egyrészt kell elegendő idő, +megfelelő játéktudás, + megfelelő tankállomány a garázsban.
Akinek a 4. napon megvolt t28c azt is húzhatta a WG, de erre az ö lehetőségeivel (idő), képességeivel (kék-lila WN8) és eszközeivel (megfelelő tankok) sokkal kevésbé volt érzékeny mint átlagjátékos.
.
Átlagjátékos: napi 1-3 óra játék, narancs WN8, max. t6-t8 szint, esetleg néhány t10
.
Gondold át.
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.01.29. 19:43:16 -
#343900 Nagyon logikusnak tűnik amit írsz. De mégis van népi megfigyelés. lehet mindenkivel az "agya játszik"?
Én két esetet írtam le, ami rendkívül furcsa és bosszantó volt:
1. Maussal nem tudtam több csatán keresztül 1000 sebzést elérni, úgy hogy kilőttem 10 goldlőszert.
2. Light-al nem tudtam láncolni vagy 10 csatán keresztül, helyette sebeztem mindent. Azt is amin nem menne át a megymag.
.
Sok küldi meg gyorsan megvolt.
HT foglalás TD 4K dmg, kezdő artysta küldik
.
Egyébként a 15. szintet hogy lehet ismételni? Mert a 4K meg volt de a kiegészítő nem. -
bekescsaba #343899 Maussal csináltam meg a T28 concept HT/15-ös küldetését.
Elég volt hozzá egy piros T95..akit nem siettem megölni...meg is hálálta, 9700 lepattanóm lett, meg sebeztem úgy kb 3000-et.
Én nem vettem észre, hogy nagyon szivatna. Én jól haladok vele, 2 küldi, és meg van a T28 concept. Egy 5000-es spot kell még nekem, meg 5000 damage Td-vel. Nem vagyok nagy spieler, de szívesen segítek innen bárkinek, különösen arty és light küldetésekben. Én ezekben vagyok a legjobb.
Inkább azt vettem észre, hogy a küldetések spec tankokra épülnek.
Például a splashelj 3 tankot (ez volt az egyetlen mission, amit két napon keresztül csináltam), ezt csak és kizárólag 2 tankkal lehet megcsinálni, s azokat is arannyal kell használni.
Akárki akármit mond, nekem tetszik. Tetszik, hogy megint van, ami lekössön. Teszik, hogy Hansnak nem lesz ilyen tankja, mert az apukája nem tudja megvenni. Tetszik, hogy végre dijazák a játéktudást. Tetszik, hogy a palatoonos játék nem sima dara/grind tipusúak, hanem meg kell tervezni a játékot. Td-kell összelőni az össz csapatsebzés 40 %-át, hát nem volt egyszerű. Tetszik, hogy meg kell találni a küldetéshez legjobban passzoló tiert, és tankot.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2015.01.29. 19:35:05 -
Gege00 #343898 Ne mondjátok már, hogy E75tel nem lehet 4ezer sebzést összehozni, és mellé 2ezer lepattanót(én szinte nem is tudok olyan körömről, ahol ez a 2000lepattanó nem lett volna meg, max, ha arty egylövésezett), ezután már csak meg kell halni, az is 2000+...
Én még a Tigris2 lövegű E75-tel is többször megcsináltam, elég egy 9es meccs, több 8assal.
De szerintem a Tigris2 is alkalmas rá, 8as meccs, sok 7essel.
-
madmanic #343897 most is valami szünet van..? -
madmanic #343896 próbáltál már az általános chanelen platoontársat találni..?
Az a kihívás, nem a random.. -
Toweliee #343895 Ember, hívtalak már a HOAX-ba, de neked a fórumozás kimerül annyiba, hogy naponta beírod, hogy mindenki egy idióta, meg, hogy mennyire várod az épp aktuális iskolai szünet végét. -
Oddball29 #343894 Egyébként az első foglalós küldimet egy elkóborolt TOG II-nek köszönhetem. Utolsó másodpercekben kaptam az agyamhoz, és ugrottam be a célkörbe. Amikor direkt akartam foglalásra játszani, akkor bezzeg sose jött össze. -
davidbog #343893 Lehet. Bár azt hiszem a te harckocsi megítéléseid pont nem nekem valók. Azt hiszem te is istenítetted az LTTB-t, hát szerintem meg elég nagy hulladék. Ami a feladata lenne arra jó, mert az álcája és a látótávolsága elég jó. Csak épp a csatáim 75%-ában nem azt kell csinálnom, mert vagy a pálya nem jó vagy nincs kinek felderíteni. Úgyhogy sokszor marad a normál tűzharc, amiben meg elég harmatos. Ez a löveg katasztrófa ezzel a -3°-os kitéríthetőséggel. Mines pályán a dombról nem tudtam rálőni a feljövő AMX-13-75-re, csak a domb másik feléről... Bármelyik táras sokkal jobb lehet, azzal gyorsan rámész kitárazol aztán lelépsz. Ezzel meg vagy keringek körülötte és folyamatosan lövöm, vagy rámegyek belelövök és eliszkolok valami fedezék mögé attól függ épp melyik a jobb. Ezzel 3-szor annyi idő kicsinálni vagy leamortizálni valakit. Ráadásul pici, ha találat éri biztos hogy legalább egy modulnak vagy legénységi tagnak annyi, jellemzően a motornak vagy a sofőrnek, hogy elveszítse az egyik előnyét. Bár gondolom a többi könnyű tank se jobb ebben.
A Stug különösebben nem érdekel, mindegy milyen.
A majd csak meglesz dologgal pont az a baj, hogy nem mindegy hogy mikor. Speciel nekem már tényleg mindegy. De akiknek hozzám hasonlóan kevés idejük van és nem adták fel azoknak nem az.
Madmanic: Random emberekkel játszol szakaszban, vagy mi? Ezért jó ha klánba vagy, jó eséllyel mindig van valaki aki tud segíteni. Az is elég ha van elég ismerősöd. A küldetéseknél (meg amúgyis) piszok nagy előny ha sok jó játékost ismersz. Kisebb eséllyel nyúlják le a killt meg a sebzést ha épp az a küldetésed. Haverokkal pik-pak megcsináltuk mi is a szakaszos küldetéseket. Amúgy meg van valami magyar chat vagy SG-s chat, a többiek többet tudnak róla.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.01.29. 18:30:51 -
Userx2 #343892 Köszi. -
R3nton #343891 -20%, de a képzettség megmarad -
yossarianHUN #343890 Azért aki nem talál normális szakasztársat, az vessen magára. -
madmanic #343889 a platoonos küldikig sima ügy. Aztán kapod az agyfaszt, ha olyan platoontársat találsz akit a saját billenytűzetével vernél agyon... -
R3nton #343888 Nekem megvan a stug és nem is rossz. Van egy-két random cucc, nem szabad rágörcsölni és akkor meglesz valamikor. -
Userx2 #343887 Winterben képzek orosz legénységet. Gondolom a skillek nem sérülnek az osztályváltásnál? Nem nagyon csináltam még ilyet. A fő képzetség mennyire változik, ha nehéz tankra képzem át gold nélkül? -
davidbog #343886 Ez nem változtat azon, hogy kb egy hét alatt kellene megcsinálni, ha Object 260-ast szeretne valaki. Valakinek szerencséje lesz valakinek nem, úgy mint az életben. Ennyi.
Userx2: Jó neked, örülj neki. Már majdnem egy hete szerencsétlenkedek az LT-15-el. Lemondtam a Object 260-ról (talán kiadja valamelyik makettgyártó cég, addig marad a tankinspector), de már a T-55A-ról is. Heti hat nap kb 4 óra szabadidőm van, szerintem már eleve kevés és nem fogom mind a WoT-ra áldozni.
Elég rendesen betett a játszhatóságnak ez a küldetéssorozat. De ahogy egyre többen akadnak el és adják fel majd javulni fog. -
TiborTamas #343885 Legalább valamiben egyetértünk. :)
Érdekes olvasnivaló: Kik hisznek az összeesküvés-elméletekben?
Ezzel a cikkel búcsúzom mára, mert sajnos mennem kell tanulni a holnapi utóvizsgámra... Majd holnap elolvasom a véleményeket. :D -
Userx2 #343884 Én T28C, 7-es küldetéseknél tartok és csak 19-én kezdtem. Jól haladtam, mégsem vágyom már annyira az OBJ 260-ra. MM kikészít. Ennyit nem ér nekem. -
R3nton #343883 Gyújtsál ki 2 1 szinttel nagyobb tankot. Ehhez kell a skill igazán :D Azon kívül, hogy lövöd a motorteret hátulról meg oldalról, nem sok mindent tudsz majd tenni. Random fos, lehet egy lila is simán elakad rajta majd több hétre. -
davidbog #343882 Attól függ mi a cél. Ha valakinek komolyan az Object 260 akkor a Stugnak meg kellene lennie egy hét alatt. Ha már a Stugnál elszarakodunk több mint két hetet a LT-15-el, a HT-15-el vagy a foglalós, rammolós küldetésekkel akkor esély se lesz az Object 260-ra. A küldetések teljesítéséhez szükséges idő nem lineáris arányban fog változni, hanem legalább hatványozottan. -
R3nton #343881 Hát azért annyira nem sima. Pl 10000-t már nem annyira könnyű E-100al se. Mondjuk 2500 HP-t vesztesz, 2500 lepattan (és akkor ez már jónak számít, mert fos a páncélja) és akkor kell még 5000 sebzés. Nem lehetetlen, de egy igen erős kör kell hozzá! -
Userx2 #343880 Ja és még kihagytam: "csak meg ne lőjenek" típusú gyerekeket. Farmeramaban nem lőnek rájuk, még is itt lebzselnek. Én se értem ezeket.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.29. 17:20:20 -
Nazarov77 #343879 Kipróbáltam teszt szerveren az AMX CDC-t, hát én úgy érzem ezek el fogják árasztani a játékot,jónak tűnik vagy csak szimplán azért mert már most mainstream :D
Megvannak a hátrányai is a nagy sebessége mellett, pl artyk eltalálják ezt a papír tankot, akkor ott kapáltak.
STA-2 is jó, olyan mint egy kicsit gyengébb Pershing páncél és sebesség szempontjából, viszont az ágyúja jobb (picit több AP pen, gyorsabb betöltés, picit gyorsabb célzás). Ezt meg fogom venni szerintem, legénység képzésre is igényt tartok, de főként azért mert tetszik.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.01.29. 17:21:16 -
TiborTamas #343878 Eddig nem volt céljuk, tehát az xp és a sikerélmény miatt foglaltak, miközben a killért + a dmg-ért alapból mindkettőből több járna, mint a foglalásért, küldetések nélkül is. Így nem értem a logikájukat... :D -
Userx2 #343877 T5-ben 2 med volt cél és pont kettő volt, simán egy kalap alá vettem. Igen belestem abba hibába. Voltunk rá 3-an ugyanazzal a céllal, amilyen ge*a az MM. Mondom akkor T10 ott úgy is tolonganak medek és ott is eltűntek. TD-vel dettó, nehét tankkal is. Ahogy yoss mondaná, csinálja akinek 2 anyja van. -
Rivanka #343876 #343859 E75, E100-al síma. Én wz-111-el többször is megcsináltam. Érdemes a végén szétlövetned magad, az is beleszámít, a győzelem meg úgysem rajtad múlik egy ideje ebben a játékban.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.29. 17:14:00 -
madmanic #343875 E100 első csatára meglesz. -
TiborTamas #343874 "mondjuk 20%-ában"
Na ez az, hogy nem ismered a konkrét értékeket, mert nem tartasz számon minden csatát OBJEKTÍVEN. Pl. amiben épp adottak lehetnének a feltételek, csak épp nem sikerül, azt is simán egy kalap alá veszed azzal, amiben nem is adottak, stb. Pusztán érzések alapján keresel felelőst a pechszériádra. Az emberi mentalitás alapvetően ilyen, mert felelős az mindig van, ha valami nem sikerül, legfeljebb isten az oka, vagy az univerzum, vagy a sors, vagy a ...
Gyuszopapa: nem értem, hogy jön ez most ide. :) Én sem játszottam még a héten, mert nem volt időm (múlt héten is csak pénteken pár órát). De akkor ezek szerint a "nolifer klános gyerek kihúzott OP tankokban,szakaszban a klántársakkal"-nak nem manipulált az MM, csak azoknak, akik egyedül játszanak, keveset és hitvány tankokkal? Vagy mire gondoltál ezzel? -
András77 #343873 Azt senki nem mondta, hogy 1 hét alatt meg kell legyen a tank. Van idő rá, nem kell rágörcsölni szerintem. -
#343872 pedig de, olyankor 10 másodpercenként van egy alig érzékelhető felvillanó képernyő, hogy ne foglaljonak meg vegyenek prémiumot -
Userx2 #343871 Húúúúúúúú 2 napja artyra vadászok. Látszik is a staton. Ki is kapcsolom a missziókat, nehogy kísértésbe essek.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.01.29. 16:56:21 -
Gyuszopapa #343870 A HT foglalás nekem is csak szakaszban sikerült.Úgy a leggyorsabb a 2. próbára sikerült. -
Userx2 #343869 Amíg nem voltak missziók, azért foglaltak, hogy kapjanak érte Xp-t, vagy hogy legyen valamilyen siker élményük. Most már van céljuk, legyen x-y kill stb. és mindenki csinálja saját küldetését. Szakaszban hárman egyszerre foglalni kicsit esélyesebb szerintem.