418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#343948 itt jó sok részletes fotó
armor modelbe úgy láttam hogy elöl az az ajtó (vagy mi) nincs úgymond modellezve, szóval az nem weakspot -
Szép medium, de mennyire fogom gyűlölni? Jó kis parancsnoki kupola remélem könnyen lőhető lesz :D -
yossarianHUN #343946 Közeleg az AMX-30.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.01.30. 01:44:59 -
#343945 Bal kart szimbolizalo karaktert be ne tegyed hulye forummotor. -
#343944 o/ -
#343943 lázadás lesz :D -
yossarianHUN #343942 Tuti? Még több mint egy hétig ingyé van a váltás:) -
#343941 Olvasom folyamatosan, csak dolgoztam. Marad a régi. :) -
#343940 Elsőre meglett,pedig azt hittem erre nem kapok
De hát mit lehet tenni ha 1vs5 van és éppen tárazni kell
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#343939 Ezzel indított a csatát...
1. Ki a faszom aki anyázik egy játékban? Szemtől szembe szart is kiverném belőle..
2. Miért fáj az egyeseknek, hogy valaki elkezd 0-ról kihúzni egy 10-est a T95E2 miatt...?
Pongyi #343938 Hali. ERRE miért is nem kaptam meg a küldit? -
yossarianHUN #343937 Na első benyomások az AMX CDC-ről.
Remekül gyorsul, hihetetlenül tartja a sebességét, Airfielden a medes dombon (a romokkal) mire felértem, még mindig 40-nel mentem. A fordulékonysága nem kiemelkedő, de még mindig kielégítő. Az ágyúját nem kell bemutatni, igen jó mordály. A teste viszont hatalmas, és mivel igen papír, HE-vel hajlamosak megenni. Eddig jónak tűnik, de egyelőre biztosat nem tudok mondani, mivel a teszten minden meccsen legalább 10-10 van belőlük oldalanként. -
Kubukli #343936 Ráadásul megint elég sokan tolják D2-5-T és D-25T puskával szigorúan HE-t töltve.
Az legalább sebez... :) -
yossarianHUN #343935 Nem haragszom, egy véleményen vagyunk.
Az IS-3-nak túl van misztifikálva a páncélja, egyedül a rétegelt páncél oldala az, ami tényleg troll, a frontja se erős, a tornyán meg ott a tetőlemez weak spot. Kicsik ellen persze pedo, de a saját szintjén már gyerekjáték átlőni. -
Kubukli #343934 Nagy köszönet Beluka és Murdeer sporiknak a HOAX-ból, akik átlendítettek a szakaszos TD küldetésen!
Hatásosan ellensúlyozták azt, ami heavy és arty körökben most játék címén megy tier VII és VIII szinteken.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.01.29. 22:41:30 -
Hassel74 #343933 Ne haragudj, de egyszerűen gyomorforgató ez az arty dolog ebben a játékban. Nincs szó rá, mennyire utálom, még azt is, aki beleálmodta a játékba.
Más: én nem játszottam eddig magas tierben, az IS3 nekem a mumusom volt. Ha megláttam, messze elkerültem pánik szerűen, mert még megkarcolni sem tudtam. Nos, mióta megvan, nálam az őszi eső is lemossa a láncot, a gallycsapódásra meg leeseik a torony. Ezért kár volt küzdenem. -
yossarianHUN #343932 Próbálok, de valami borzadály. Felszerelést nem vagyok hajlandó venni rá, így is kevés a lovettám, buzimobilra nem költök. Legénység szintén csak gagyi van benne, így meg egy horror az egész. De kell az IM-ekhez, nincs az az Isten, hogy én a lightosat végigcsináljam, amit összebénázok a T37-tel. -
Userx2 #343931 Az a kiemelkedő, hogy yoss artyzik. :-D -
yossarianHUN #343930 Kiemelkedő? Épp az a sajnálatos, hogy ez teljesen átlagos. Régen ha az ember menekülni akart a lowtier bobok közül, felment T8-10-be. Most örülhet, ha egy darab(!) csapattársa kiszenved magából 1000 sebzést. -
Hassel74 #343929 Most ez miért kiemelkedő? Közben a Barátok köztet nézted? -
Simulacrum #343928 Játszottam már azért szakaszban, ha jól emlékszem még lila játékossal is, de valahogy nekem nem jön be. Valószínűleg, ha sokat szakaszoznék jobban tetszene, de én megszoktam az egyedüli játékot.
András77: Nem olyan vészesen nehéz az a 4000. Jó, mondjuk ezt a kedvenc tankommal csináltam most hirtelen, de még csak nem is light és volt két light is mindkét oldalon mellettem a csatában.
yossarianHUN #343927 Ez a ciki, nem a faláb. A 75 százalékos legénységű arty szarommal top sebző vagyok T8-ban. Ennyi degenerált páfrányt még az életben...
#343926 Simán beengedett
Milyen rendesek,csak 100 gold a amx,és az sta 2 is -
lammaer #343925 Most próbálgatja a csajokat, hogy melyik áll jól neki :) -
yossarianHUN #343924 Na gyerekek, mi van a HOAX logóval? Jeffet elrabolták?:D -
Angelus1991ster #343923 Tank makettezés :D
http://www.yaplakal.com/forum2/topic1022551.html -
lammaer #343922 Tesó, missiontól függetlenül próbáld ki a szakaszozást. Egész más a játékélmény amikor tudod hogy a melletted lévő nem fog szarbahagyni... 2-3 összedolgozó tank nagyon hatásos, bárhova is mennek.
Plusz attól ne félj hogy elrontod a szakasztárs játékát... ha nem vagy teljesen gyopár (nem blokkolod a havert, bedobod magad amikor kell) nem leszel a hátrányára senkinek. A szakaszozásban azért mindenki tolja ahogy neki tetszik, csak nagyjából egy helyen vagytok....
Tényleg mondom, próbáld ki. -
yossarianHUN #343921 Valaki fent van teszten? Leszedtem, most, hogy kijött a round 2, erre belépésnél a jelszavam beírása után ezt írja ki:
Password must be at least 6 characters and contain Latin letters, numerals, and "_'
WTF? -
foxbat88fx #343920 pont én is a 3 splash dmg-s arty misszióval szenvedek :D
M40/M43 arany lőszer :D csak yo map kellene és meg is lenne szerintem -
András77 #343919 Azt én is tudom, hogy elméletben meg néha a gyakorlatban is meg lehet csinálni, de még emlékszem a type62-kv220 akcióra, amikor napi 12e-t kellett spotolni és volt olyan nap, hogy 2-3 csatából megvolt, pedig akkor a szokásosnál több könnyű tank is volt, de nem ilyen mértékben, mint most. Akkor is ritka volt a 4e feletti spot, de gyakrabban bejött, most a könnyű tankok száma a szubjektív érzésem alapján 2-3x több, totál szétcseszik a spot lehetőségeket. Most már kb 1 hete, legalább 50 csatában, összesen 3 olyan volt, ahol egyáltalán úgy éreztem, meglehet a 4e, de végül ilyen 3.2-3.6e között zártam.
Arról nem is beszélve, hogy idióta öngyilkos küldetések is vannak és ha egy tank elszed 1-2e spotot, akkor közel lehetetlen már a 4e-t megcsinálni.
Megnézték a statisztikákban, hogy milyen spotok vannak volt, csak akkor még fele, harmada ennyi könnyű tank ment és a konkurrens tankok száma ennél a küldetésnél a legfontosabb tényező.
Én tényleg nem értem, hogy a stug-hoz miért kellett ennyire durva küldetés. Lehet, hogy az marad, hogy meg kell csináljam az artyt, mert ott viszont már most is több olyan csatám volt, ami megfelelt volna a 15.nek, csak nem tartok még ott.
Én tényleg nem lepődnék meg azon, ha ezeket a szinteket levinnék, mert szerintem ez a legnehezebben teljesíthető mindegyik közül. Totál szerencsejáték, minden értelemben, de csak akkor, ha az ember tudja, hogy hova kell menni és van egy nagyon jól kifejlesztett óriási látótávolságú tankja hozzá, máskülönben még a kockával sem dobhat.
Csak példának a ht-15-t már nyolcas tankokkal megcsináltam, nem is eggyel és többször is. Addigra meglesz az E75 nekem, ha oda jutok, attól egyáltalán nem tartok. -
Angelus1991ster #343918 Sajnos ez így van. Statot később lehet javítani. Nekem is eset rendesen. -
#343917 szívemből szóltál, szóról szóra ugyanezt írhatnám -
yossarianHUN #343916 Én sem vagyok egy szakaszhuszár, de azért tanktípusonként 3 vagy hány szakaszos küldetés azért mindenkinek belefér. -
Simulacrum #343915 Lehet kevesen vannak olyanok, mint én, de én nagyon nem szeretek szakaszban játszani. Egyrészt nem szeretek senkire várni és természetesen nem szeretném, ha rám várna bárki is. Közepes játékos vagyok, egy jónak csak elrontanám a körét, egy gyengébbnek meg nem valószínű, hogy sokat tudnék segíteni. Megszoktam már az egyedüli játékot és szeretem is.
Minden másban nagyon jónak találom ezt az egyéni küldetés dolgot a WG-től, csak azt sajnálom, hogy ezt a szakaszozást belerakta. -
lammaer #343914 Este kell játszani, 3 gyerek mellett én 9től tolhatom hajnali 1ig :) -
lexlutor #343913 meg lehet csinalni, de nagyon palyafuggo, es persze a tobbi amit felsoroltal. -
András77 #343912 Ezt a LT-15 küldetést egyszerűen nem lehet megcsinálni. 10 ellenség felderítve, ebből 8-on volt spot sebzésem, 3598 összesen, tehát gyakorlatilag ha valamelyik egységsugarú barom nem a földet lövi, hanem az ellenséget, akkor megvan.
Két fő akadály van, egyrészt ezek a szerencsétlenek lassan vonuló ellenséget nem képesek eltalálni, tehát az sem elég, hogy spotol az ember, de az is kell hozzá, hogy ne mozogjon az ellenség. A másik a többi könnyű tank a csapatomban. Egy T71 csinált 2,2e spotot, tehát se neki nem lett se nekem.
Korábban nekem volt már 8e feletti spot is még a type62 akció idejében, pedig akkor is a szokásosnál több könnyű tank volt, de ami most megy az kész. Szerintem ezt tutira nem vette figyelembe a WG, amikor tesztelgették meg nézték a statisztikákat, nem számoltak a játék elmélettel (a tudományra gondolok), hogy az szabályzók reakciókat váltanak ki a játékosokból. Sőt, ha jobban visszagondolok volt nekem már 10e feletti spotom is, de akkor ketten voltunk könnyű tankok.
Az 5 küldetés közül szerintem ez a legmocsokabb, annyi minden tényezőtől függ, ami független a játékostól. Tudom, hogy a többi sem egyszerű, meg csapat meg rng meg mittudomén, de ha megvan az alkalmas tank, akkor azoktól nem félek. A med 15. küldetést másodikra megcsináltam kitüntetéssel.
FSB: a bulldogon a nerf nagyjából annyiban megáll, hogy használhatatlanná teszik a sima, nem táras ágyút. A tárasnak megnő pár másodperccel a töltésideje, pár apróbb változtatás, gyakorlatilag ez csak az első lépés szerintem a nerfek sorában, mert ezzel még semmit nem érnek el. Azt sajnálom, hogy most a bulldogon mindegyik jól használható és kicsit eltérő stílusban lehet játszani vele, attól függően, hogy melyik ágyú van rajta. Onnantól marad a táras, ami pár másodperccel tovább tölt, az nem egy kibírhatatlan dolog.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.01.29. 20:47:19 -
#343911 A buldog a nerf(ek) után is olyan jó marad? Mert már többször letettem volna, de mindig újra jön valaki aki szerint megéri kifejleszteni. -
#343910 Hali joe662!
Kemény! Komoly ellenfélnek tartom és a testvéreit nagyon érzem, szóval jó lesz XD A teszt következő fázisában ha minden igaz benne lesznek az újak. ott kipróbálom majd azokat mindenképp! -
bekescsaba #343909 Így van. GC és T92....
Vannak olyan mapok, és helyek, ahol gyakorta előfordul ilyen torlódás.
Kicsit frusztráló úgy játszani, hogy egy feszt oda vagy szűkülve, nem is lősz másra, és várod, hogy összetorlódik-e végre az a kurwa 3 tank, vagy sem.
Én beismerem, minden meccsemet alárendeltem az adott misszió teljesítésének. Én nem tudtam/tudom azt megcsinálni, hogy játszom, játszom, aztán ha szerencsém van, beesik.
Esik is minden statisztikai mutatóm.