World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg tényleg átlakos sebzés volt, és ettől több nem megy, mert csak zöld vagyok és sese leszek jobb. Talán a sötétzölet el tudom érni, de nem biztos!
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 19:54:43
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Egyébként arról csipogjál már mikor láthatjuk meg a lila td-idet? Úgy nagy általánosságban senki statja nem szokott érdekelni, de a múltkori kirohanásod kíváncsivá tett...
Most akkor lebuktál, hogy te photoshopolni szoktál. Szánalmas!
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 19:39:59
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Bárkié lehetett ez a közepes kör. :-) Arty után szokatlan, hogy visszalőnek?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.01. 19:34:53
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 19:21:15
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Érdekes nekem az RNG csak ritkán szólt bele a dologba hogy eltalálom e a célt vagy sem . Ha nem, általában túl távol helyezkedtem. Tudod van az a W nevű gomb is 😊
A retardáltakat viszont nem lehet támogatni és sokkal jobban befolyásolja az eredményt mint bármely RNG.
"Azt ugye vágod, hogy azért sír minden artista a wn8 korrekcióért" én nem sírok miatta csak elmagyaráztam neked hogy azért annyi a recent WN8-am amennyi de te még leragadtál ezen. Konkrétan én leszarom az egész WN8 dolgot de azt nem bírom mikor tudatlan idióták szólnak be low WN8al és ő biztos nem az arti miatt rendelkezik olyan értékkel <#idiota>#idiota>
Jó akkor dugd te is a homokba a fejed mint a többi inkompetens és rinyálj ha telibevágnak én majd iszom a könnyeidet. Have a nice day. <#puszis>#puszis>
#325344 bárcsak eladtam volna <#mf1>#mf1> jobban jártam volna mint egy rakat inkompenesel társalogni
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Nem fogod fel? Retardáltak tömkelege van a játékban minden csatában, minden csapatban. Egy 400 effys E100 az ellennél kisebb kárt okoz nekem, mint egy 400 effis arty. Mit nem lehet ezen felfogni? Az E100-nak oda kell jönnie hozzám, be kell a goldot töltenie. Az artynak 2 cibálás közben mellém kell suhintania, miközben fedezékben vagyok. Ehhez skill kell a lövéséhez, mint neked. Semennyi. Az egészet az RNG dönti el, hogy mellém lő, vagy bele a fedezékembe, hogy mennyi modult sárgáz ki. Ezt nem lehet irányítani, bármennyire is próbálod bizonyítgatni te is, meg aru is. Pusztán vakszerencse onnantól, hogy megnyomod a gombot. És ismétlem, nem AP-ről van szó, hogy ha talál, csak akkor sebez.
---
Azt ugye vágod, hogy azért sír minden artista a wn8 korrekcióért, mert nem bírják elfogadni, hogy csökkent az átlagsebzésük a nerf miatt. Ne játsz artyval, és magas marad a wn8-ad. Játsz mással. 😊 Ahogy olvastad a linkelt topikodban, pre-farm. Amikor egy később nerfelt tankot húzol, hogy nerf után, mikor a wn8 kritériumok csökkennek vele, neked jobbak legyenek a statjaid. 😄
Na mind1, én jöttem eddig statisztikákkal, te meg szavakkal, amiket semmivel sem támasztottál alá. Magamat nem fogom ismételni, te meg nem hinném, hogy tudnál bármi tartalmasat is mondani a süket "az artyhoz skill kell" dumán kívül. Ami üres fecsegés, mivel semmi sincs, ami alátámasztja, ellenben az ellenkezőjét. Részemről lezárva, ignore.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Yossarian: azért született a hozzászólásom második fele. Tiztában vagyok vele sajnos egy WoT koppintás van születőben.
Trance&Friends nothing more..
Vicces volt ezt így nézni és szomorú, hogy a WG nem foglalkozik replayel... jelentsd azt jólvan úgysem bannoljuk!
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.09.01. 18:34:34
Ám az Armored-el meg ügye az a helyzet, hogy hát WoT-szerű játék ami engem nem zavar...de hányszor is hallottuk azt is , miaz hogy Hp? Ilyen nincs mert valóságban blablabla...szar fos blablabla...szóval sokan már eleve utálni fogják, sokan meg messiásként fogják várni, és persze utóbbiak ismét csalódni fognak, mert legyen akármilyen: akkor is csak egy játék.
A WN8 at meg mondtam hogy hagyd már mert még a nerf előttihez viszonyít, ott meg az M12-vel több volt az átlagsebzésem mint most a tier 8-al.
#325306 Jujj megszólalt a smurfaccountos <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ry0K3N, 2014.09.01. 18:30:04
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Trance&Friends nothing more..
Az MM-je nagyon baráti már fullosan. Többször vagyok top tank benne, mint bármely más géppel.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.09.01. 18:06:34
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gondolom valami ilyesmire kell számítanom mi?
"Már csak <X idő> az <új tankos játék> megjelenéséig és ez a World of <sértés> meg elmehet a búsba."
Valami ilyesmi a séma, nem? 😊
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 17:41:48
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.01. 17:35:55
Saor Alba
Na, akkor:
Purchased: 'Type 64' successfully purchased. Spent : 3 500
többi arty annyit nem csapkod belém,olyan sokszor mint a T92, meg a 9-es öcsikéje
na majd szedek Neked gyilkos galócát 😄DDDD
😄
Én is elkezdtem gyűjteni itt nagyban, aztán kiderült, hogy nem is kell annyira sok. (Mármint az XP-t, ne gondolj rosszra, te kis gombagyűjtő)
T92 SPG
- accuracy loss from moving the gun buffed from 0,613 to 0,595
- accuracy loss from moving or turning the hull buffed from 0,364 to 0,326
- accuracy on the move buffed by cca 10 percent
- terrain resistance buffed from 1,151/1,342/2,205 to 0,959/1,151/1,822
csak az az egy arty tud engem kiszedni 1 hitből, többi csak 800 körülit csapott ..
nyílvánvaló, hogy nem maradt volna 55k exp a chaffee hanem leviszik a többi tier 5 fejlesztési exp-ig
Azaz, lefordítva, a rosszabb játékosoknak az arty felfelé húzza a statját, a jobb játékosoknak meg lefelé. (Annak, aki játszik vele, nem annak, akit kilő).
Ha a KV-1S, Hellcat, stb tankok OP-ságában már megegyeztünk hasonló eredmények esetén, akkor itt miért is nem lehet? Ott legalább a nagyobb WR az adott tankkal még jobb WR-t jelent... Itt még azt sem. Vérpistike jobban jár, ha artyval játszik, mint Ry0k3n. Mert Vérpistike is eléri ugyanúgy az 1400 WN8at, ami lehet, hogy nem Ry0k3n 1800 WN8a... De attól még nem lesznek meg Vérpistikében azok a készségek, amiket az ember feltételezne egy papíron "jó" játékosról.
És ennél a WR-es összehasonlításnál nem lehet (WR104, nem rólad van szó 😛) még arról sem beszélni, hogy kicsi a játékosállomány, amiből dolgozunk, mert ez a WG teljes játékosadatbázisa alapján lett csinálva...
Szerk: amúgy meg lehet nézni a T92-t is, hogy miért lesz buffolva 9.3-ban. Elég durva, hogy a többi T10 artyhoz képest mennyire alulteljesít.
#325305: Foxi sem tudott róla, révén kb. déli az infó. 😊
#325296: Sajnos ez ilyen, előre kell tervezni a Free XP-vel ebben a játékban nagyon.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.01. 17:07:09
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤