World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát gondolom ezt már mindenki olvasta!?!<#hehe>
Ha valaki odáig süllyed mint én és végig olvassa, érdemes a hozzászólásokat is elolvasni már egy úttal alatta! Beszartam azon is!<#vigyor2><#idiota>

Bocsi, csak így linkelem...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/366072-igy-csalunk-mi-avagy-jatektechnika-a-szinfalak-moegoett/
Fox 35 vagyok 102 kiló. Nem érzem magam fogpiszkálónak, de ha tudsz valami fasza fogyási trükköt amitől fogpiszkáló lehetek, kérek oszd meg velem 😄 ÁÁÁ inkább mégse, mert akkor izomzat is oda lenne, aztán haverok kiröhögnének az edzőterembe 😄 😄

Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI

Az a 39k csatás E-100, aki végigkempelte tegnap az egész csatát a bázis előtti szikláknál El-Hallufon, míg mindenki más késharcot vívott az első vonalban, majd tök tehetetlenül nyiffant ki egyedül, nos ő is szerethette a nyugodt ,stresszmentes életet. Közben ki tudja, hányszor hagyta cserben a csapatot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

elmehet eza hulladek szar matchmaker a picsaba...

Jó dolgok?? Pénz...pina...pina...és pénz! A helyes sorrend!<#nyes>
<#eljen>
azért nem minden tank jó 😄 de am ja..... csak ér valamit a pszichiátria 😉
és nem árt átgondolnia az embernek, hogy mi fontos az életében..... mi az amire felhasználja az idejét, mert az óra pörög.... és nem visszafele
nem akarok öreg koromra olyan fiatalkori emlékeket, hogy egész nap ültem a gép előtt és szétcseszett az ideg a sok hülye miatt 😄

de ez másra is igaz... más embereket már attól szétbasz az ideg ha leejti a földre a pénzt a boltban, vagy 5 másodperccel tovább kell várni a stop táblánál mert az autós csak 40-el jön 50 helyett 😄
nem értem az embereket 😊 nem látják meg a jó dolgokat az életben
A viselkedes nem testmeret hanem intelligencia fuggo.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Hát lehet, bár ismertem sajna olyan nagyképű fogpiszka gyereket a való életben, aki simán odaállt a maga 45 kilós izomtalan testével a kétajtós szekrény elé és beszólt neki (de egyébként mindenkivel cinikusan viselkedett), azt a szülei meg csodálkoztak, mikor az osztálytársai összefogtak ellene és megverték...
(Elvileg, ha jól tudom CS-zett, gondolom ott is nagy volt az arca...)
Sokat változtál jó irányba. 10 hónapja olvasgatom ezt fórumot eléggé sírósnak tüntél sokáig. Most meg pozitívan vélekedsz mindenről, gyakorlatilag minden tankra azt mondod hogy jó, aminek csöve van. :-)
Megtaláltad a nyugalmad és ez jó. Ha tévednék, akkor bocsi.
ez van, nem lehet velük mit tenni 😄
azért megnézném milyen "emberek" lehetnek ezek a való életben 😊
lehet kis beszari fogpiszkálók 😄
De foglakozott vele...utána már ketten köpködtek téged sztereóban! <#idiota><#vigyor1>
Solten
Ja, Epicskill... 😄DD O koztudottan idiota, nem fogjak megdorgalni (kb olyasmi a szitu kb mintha egy kerekesszekesbe rugnal bele). Termeszetesen az EFE-t is megjarta, azok a gyokerek meg a hozza hasonlokat gyujtogetik.

Saor Alba

engem meg nem is neveltek, még is megtudom különböztetni mi a valóság és mi nem az....
mi fontos annyira az életben, hogy felbasszam rajta az agyam 😄 na a wot nem az.....
Tono34
Visszajelzés nem érkezett tőlük, hogy köszönjük az észrevételt, beszéltünk vele vagy valami, de ettől még történhetett számonkérés (remélem).

Bocs srácok, én még egy kicsit bízom az emberekben.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TOMSILENT
Múltkor volt az a Tomi1992, jeleztem a Zwack vezetőjének hogy mi volt...de szerintem nem igen foglalkozott vele...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Tono34
Sajnálom, lehet, hogy csak engem neveltek másképpen ...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

TOMSILENT
Annó a HELPX-be is sok fiatal volt...átlag életkor 14-15...én már öreg voltam ott 😄 de azok nem anyáztak így...nem is szidtak mást...csak saját maguk közül a HUN_HERO-t <#gonosz1>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

én már nem hiszek a mesékben 😊
Tono34
Én még hiszek benne, hogy valamit tesznek ellene.... nem csak magukat, a klánjukat, de az országot is lejáratják.

viccelsz? szerinted foglakoznak vele?!?!?!?
ez a klán ua. mint a HUNS, ua. az emberek... a HUNS is végigszidott mindenkit randomban 😄 szerinted ha akkor nem érdekelte őket majd most érdekelni fogják? 😊
én meg leszarom őket, járassák csak le magukat 😄 ez van ha a klán átlagéletkora 16 körül mozog....
Mivel Company Commander nem hiszem, hogy nagyon megdorgalnak erte. Mondjuk 5 napja van a klanban csak.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Tono34
Jelezd a vezetőjüknek, majd lerendezik (legalábbis remélem). Ne általánosíts, még akkor sem ha mostanában sok ilyen eset fordult elő.

Epicskill vagy ki a rák 😄
komolyan ezeknek megtörik az életük ha elbuknak egy csatát? XDD
Csak nem a tomi1992 gyerek volt mar megint? <#buck>

Pedig örülhetnél, hogy barátokra leltél.

Akkor ez is olyan dolog mint az M3 Lee/Grant esete, köszi az infót.

A rohadt goldnoob Sp-k meg elmehetnek a francba főleg hogy a gyökér beáll egy bokorba és onnan lövi rolytosra az IS 3-am frontját... Legalább ne az ilyen gyökereknek segítene a WG, ha kétszer lőtt spotolódjon fel...
Elírtam. Az újdonságok nem medek valóban.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.03. 14:05:13
a cwakk klán ismét megmutatta az igazi arcát 😊
gyerek randomban elkezdett zsidózni meg szidni mindenkit mint a szart 😄
grat cwakk, nagyszerű klánotok van 😊
Jackson a brit név volt, amerikaiknál volt Slugger, Tin Can Opener, Tiger Killer, stb. De leginkább csak "Tídí".

Amugy ujabban egyre több gyerekről derül ki hogy nem is volt semmi, csak a szüleik akartak pénzt.

Igen van ahol Slugger.

Nekem a Slugger jobban tetszett,Jacksonról mindig az a b*** pedofil májköll dzsekszon jutott eszömbe.

Én itt láttam először hogy így nevezik, lehet több is használltak a hadseregen belül.
Ahha, köszi csak mert más játékokban is Sluggerként volt említve, azért is csodálkoztam.
Mert az M36 neve amúgyis Jackson volt.
Az nem gond hogy azok light-ok.
Amúgy nagyon kell egyeseknek az ingyen prémiumtank,piros játékosok is már full gold-al lőnnek nem csak a zöldek,kékek,lilák.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.09.03. 13:42:47

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tényleg, a Slugger neve miért változott Jacksonra? (Anno, mikor megtörtént még kis világtalan voltam, sza olyat, hogy WoT hírek, wotinfo még hírből sem ismertem...)

#325667 Akkor mindenki rammolni próbálna eszetlenül...
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.03. 13:35:35
Ezt a legutóbbi japános eventet érdekesebbé tehették volna azzal, hogy extra jár egy Kamikaze medálért-

Pales27
Új fun mód: csak rammolni szabad 😄

Azért ha megnézed az új medek adatait láthatod, hogy 25- 30 mm páncéllal a leggyengébb átütésű HE lövések is átüthetik. 2 lövés és kampó nekik. Vagy egy 500-as lövés lőszer rekeszbe és már is nem is olyan OP.
Én az E50 -et gondolom használni majd ellenük. Szemből lesz esélyem talán.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.03. 13:07:23
Szerintem jobban páncélozott artyk kellenének

Mindenki hülye csak én nem!

De, nagy tűzerejú light tankokat...

Valamit a high tier Heavy tankoknak nem tervez a WG mert nevetséges velük játszani.Főleg hogy a sok med miatt még jobban kijön a gyengeségük.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Még az is kimaradt, hogy sok light van mostanság, ne rohanj előre, várd meg míg ők jönnek, játsz counter-felderítőt, főleg amx-el. 1-1-ben elméletileg 1 tárral bmelyik felderítőt megeszed. Utána ha elfogytak, lehet spottolgatni, de ha már az elején észrevesznek, garantált az instant garázsmenet. Mindig vannak suicid berohanósok, a csaptnak is jobb, ha nyomába szegődsz és leszeded az ágyúitok elérése előtt.
Köszi a tippeket srácok! Az AMX 13-90 nagyon jó kis cucc, még nem volt fullos, amikor meglett vele a tankász. A skillek (főleg a lámpa) azonban nagyon hiányoznak még róla. De asszem, hogy még kihúzom az Objekt - 140 tankot, és abbahagyom a tankok húzását, inkább pár Tier VIII -Tier X kiképzésére fogok koncentrálni, így ráteszem az AMX-re is a skilleket.
N3su

Na ez is meg van ,köszönet a csapatnak és társnak
Replay : http://wotreplays.com/site/1136038#redshire-nesuten-pzkpfw_vib_tiger_ii

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Amx-el ne cik-cakkozz inkább, az inkább a wz-nek való. Srégen kell robogni, balra, jobbra, és úgy közelíteni, de nem gyorsan irányokat váltogatni, mert lelassulsz. Ekkor nem tud rádszűkíteni. Egyébként nagyjából a random dönti úgyis el, hogy 1 mp célzással telibever, vagy ellő a Holdra. Ha a sarkon áll, én szoktam olyat, hogy maxi gázzal megyek, sarok előtt picivel satufékezek, erre mindig ellövik magukat eléd. Egyébként ez nem csak arty ellen jó, Td, heavy is megeszi, ha látod arra céloz ahova menni fogsz, képtelenség lereagálni. Tier 10-ben amx-el a végén lehet aratni. Ha nincs ágyú, se kategóriád beli ellen, akkor pofátlanul be kell állni a heavyk mögé addig, chatet meg tiltsd le, mert anyázni fognak. A vége fele meg ha figyelted a minimamot, könnyedén hátába lehet kerülni a maradék hp-seknek, tárral kivégzed. Nem tornyos td-t a legegyszerübb kivégezni, leláncolod, utána folyamatosan a láncvezető első vagy hátsó vezető görgőt lövöd oldalról, az sebzi és újra láncol. Borzasztó bosszantó tudsz lenni egy tárassal. A kulcs egyébként az életben maradás, ha sikerül párszor, rá fogsz jönni, hogy abszolút op az összes light. A végén is nagyon sokat számít, ha csak 2-3 tank maradt, és tudsz felderíteni, szinte biztos a győzelem és a csapatelsőség. Arra viszont készülj fel, hogy igazán jó csak akkor leszel lightal, ha lesz 3-as legénységed, bia+camo+6. érzék. Addig alig szenvedős, gyors csatáid lesznek zömében. Még azt felejtettem el, hogy csak végszükségben lőj, jobb ha nem látnak. Ha robognak feléd, símán kilőheti a csapatod, téged meg nem vesznek észre. A jobb felderítőknek a mozgás közbeni camoja ugyanaz, mintha áll viszont lövésnél minden tanknak beesik. (pl amx) Ezt azért jó tudni, mert bokorban vagy, látod jönnek feléd, lehet érdemes visszafordulni, mint ész nélkül lövöldözni, nem fog tudni felspottolni.
Kicsi Wolverine szidja a csapatot és be nem áll a szája.
Nézem csata után volt 2 db lövése és csinált vele kerek 0 dmg-et.
Nagyon sokat tett tényleg és a "csapat" tehet róla hogy veszítettünk. Kapott 28 -xpt de, hogy azt mire nem tudom mert annyit se érdemelt.
Volt pár piros játékos aki legalább próbálkozott rájuk nem tudok haragudni de amikor az ilyen sárga kezdi el osztani őket akkor azért kicsit hátba veregetném egy kaktusszal hogy így van fiam ügyes vagy.
Dejó mellesleg hogy med áradat van, amúgy sem idegesítőek a ruszki ufók a nagy rof-jukkal...