World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valaki odáig süllyed mint én és végig olvassa, érdemes a hozzászólásokat is elolvasni már egy úttal alatta! Beszartam azon is!<#vigyor2>#vigyor2><#idiota>#idiota>
Bocsi, csak így linkelem...
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/366072-igy-csalunk-mi-avagy-jatektechnika-a-szinfalak-moegoett/
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

és nem árt átgondolnia az embernek, hogy mi fontos az életében..... mi az amire felhasználja az idejét, mert az óra pörög.... és nem visszafele
nem akarok öreg koromra olyan fiatalkori emlékeket, hogy egész nap ültem a gép előtt és szétcseszett az ideg a sok hülye miatt 😄
de ez másra is igaz... más embereket már attól szétbasz az ideg ha leejti a földre a pénzt a boltban, vagy 5 másodperccel tovább kell várni a stop táblánál mert az autós csak 40-el jön 50 helyett 😄
nem értem az embereket 😊 nem látják meg a jó dolgokat az életben
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
(Elvileg, ha jól tudom CS-zett, gondolom ott is nagy volt az arca...)
Megtaláltad a nyugalmad és ez jó. Ha tévednék, akkor bocsi.
azért megnézném milyen "emberek" lehetnek ezek a való életben 😊
lehet kis beszari fogpiszkálók 😄
Saor Alba
mi fontos annyira az életben, hogy felbasszam rajta az agyam 😄 na a wot nem az.....
Bocs srácok, én még egy kicsit bízom az emberekben.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
ez a klán ua. mint a HUNS, ua. az emberek... a HUNS is végigszidott mindenkit randomban 😄 szerinted ha akkor nem érdekelte őket majd most érdekelni fogják? 😊
én meg leszarom őket, járassák csak le magukat 😄 ez van ha a klán átlagéletkora 16 körül mozog....
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
komolyan ezeknek megtörik az életük ha elbuknak egy csatát? XDD
A rohadt goldnoob Sp-k meg elmehetnek a francba főleg hogy a gyökér beáll egy bokorba és onnan lövi rolytosra az IS 3-am frontját... Legalább ne az ilyen gyökereknek segítene a WG, ha kétszer lőtt spotolódjon fel...
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.03. 14:05:13
gyerek randomban elkezdett zsidózni meg szidni mindenkit mint a szart 😄
grat cwakk, nagyszerű klánotok van 😊
Amúgy nagyon kell egyeseknek az ingyen prémiumtank,piros játékosok is már full gold-al lőnnek nem csak a zöldek,kékek,lilák.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.09.03. 13:42:47
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
#325667 Akkor mindenki rammolni próbálna eszetlenül...
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.03. 13:35:35
Én az E50 -et gondolom használni majd ellenük. Szemből lesz esélyem talán.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.03. 13:07:23
Mindenki hülye csak én nem!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Na ez is meg van ,köszönet a csapatnak és társnak
Replay : http://wotreplays.com/site/1136038#redshire-nesuten-pzkpfw_vib_tiger_ii

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nézem csata után volt 2 db lövése és csinált vele kerek 0 dmg-et.
Nagyon sokat tett tényleg és a "csapat" tehet róla hogy veszítettünk. Kapott 28 -xpt de, hogy azt mire nem tudom mert annyit se érdemelt.
Volt pár piros játékos aki legalább próbálkozott rájuk nem tudok haragudni de amikor az ilyen sárga kezdi el osztani őket akkor azért kicsit hátba veregetném egy kaktusszal hogy így van fiam ügyes vagy.