World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként ha lenne valódi átütésszámítás akkor még a +-25% randommal sem lenne szükség weakspotokra, mert mindenki sejtehtné melyik lemezt milyen szögből érdemes lőnie.
( de kitudnám nyírni az összes szófosó idiótát, mindegyik szláv egy percre se tud kussolni? mindegyik csak felolvassa egy papírról,egyhangú élvezhetetlen )
angelus1991ster.blogspot.hu
A: A kis cikk-cakknak nem sok értelme van. Úgy kell mozogni ,hogy annyit kelljen fordulnia hogy szétessen a célzó kör. Ha ellövi magát akkor már nincs gond mert vagy meghaltál vagy úgy is kilövöd. Ha viszont nem akkor kerülj az oldalába és tapadj rá és ne hagyd a tereptárgyakat kihasználni.
Amúgy meg szánj rá 2 percet hogy átnézd melyik arty milyen nehéz! Nem árt ha tudod melyiknek mehetsz neki akár teljes sebességről és melyik mellett éri meg illedelmesen leparkolni.
B: Megfogod és túléled az első 5 percet. Biztonságos helyen a minimapot figyeled és azt hogy az ellenséges csapat mit csinál. Ha tudsz akkor sniperkedsz de nem vállalsz be semmi nagyon rizikósat mert később minden csepp hp-ra szükséged lesz.
Amikor elkezdenek fogyni a tankok akkor jön el a te időd. Nézed a térképet és keresed hol alakul ki számodra megfelelő helyzet. Látsz egy magányos Td-t? Kész az ünnepi lakoma! Lényeg hogy hátulról meglepetésből támadj és mire észre veszi az áldozat már késő. Ha az egyik oldalon elfogy a védelem de a másikon még nagyban áll a bál akkor kerülsz a hátukba és ha csak annyit érsz el, hogy forgolódik a heavy miattad de egy lövést nem adsz le már azzal is segítetted a csapatot. Egy városi pályán is annyi lehetőség adódik csak ki kell használni na meg persze megélni.Mindig a térképet figyelni.
Az a problémám, hogy az artik ha észreveszik, hogy jövök, eléggé nehéz lesz őket megközelíteni. Persze ez általában csak a magasabb szintű artik és jobb játékosok esetében van így, a többi észre sem veszi, ha lőni kezdem.
Nyílt terepen cikk-cakkban szoktam megközelíteni őket, de így is eléggé kellemetlen, ha mellettem placcsant is. Városban meg a sarkoknál nehéz őket megközelíteni.
A kérdésem az lenne, hogy
a, - nyílt terepen a cikk-cakk manőveren kívül mit lehet még tenni azért, hogy közelebb férkőzhessek?
b, - városban ha a saroknál odafordult az arti, akkor hogyan mennétek rá? El lehet lövetni talán, vagy hagyjam, és keressek más célpontot/próbáljak mögé kerülni?
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy AMX 13-90 tankkal tierX csatában városi/nagyon tagolt terepen mit lehet kezdeni? A spotolás nem túl hatékony, átsuhanni nehéz, és ha sikerül is, nem vagyok ellenfél egy tier X TD-nek/camper tanknak.
első nap egyből 2 terület 😄
Utoljára szerkesztette: Faboo, 2014.09.03. 09:06:44
Első, és legfontosabb: Gyakorolni, gyakorolni, ........ És ne add fel az első pár száz csata után, ha úgy érzed hogy nem jönnek a győzelmek a várt mennyiségben.
Jó pár ezer csata után fogod készség szinten kezelni a tankokat, vakon is ismerni a pályák részleteit, ellenfelek gyenge pontjait, stb.
És ha játszottál korábban CrossFire, CounterStrike, vagy hasonló FPS játékokat, akkor az ott megszokott dolgokat felejtsd el!. Itt nem szerencsés kapkodni, rohanni, mert annak egy füstölgő roncs az eredménye. <#vigyor0>#vigyor0>
Emlékszem mikor IS-em volt mindig fostam az Is 3-aktól mert akkoriban nem tudtam annyira a weakspotokat és goldammo is csak goldért volt. Ha meg KT-t akartál szemből meglőni akkor azt jobb volt elfelejteni 175 pennel.
este viszont okés
I met God. She's black
úgyhogy majd kérdezek
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Lehet csak pech ,de amikor vérvörös KV-S 1 mp célzással, kétszer egymás után odaböfög egy lyukat a beforgatás nélküli frontlemezre, az nekem sok.
t5-ös.t6-os vagy alacsony átütéses tankba nem tudom ki kiván magának bármelyik t8-as orosz tankból, de iszonyat luck kell az átütésükhöz.
Ellenben egy amcsi,német vagy brit nehéz vasnál már úgy is simán lehet vinni az oldalát,ha bevan döntve.
Szvsz még mindig egyszerűbb egy tigris 2-t szemből egy 170-es pennel átütni mint egy is-3-at.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Nyilván azért lesz minden fontosabb statja drasztikusan lerontva, mert nem nerf <#nevetes1>#nevetes1> Legalább beismernék.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.02. 23:54:32
Saor Alba
lopni meg nem lopják.
.......gamingosoknál vége ilyenkor a műszaknak, senki nem néz rá?
elvileg amennyi pénz ömlik be hozzájuk egy szerveres csapatot felbérelhetnének 24 órában
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.02. 23:07:55
It\'s a trap!!! :)
Trance&Friends nothing more..
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Trance&Friends nothing more..
Nicols medálból nekem ez volt a 3. Egyet régebben kaptam az Indien-el mikor húztam, egyet meg tegnap vagy tegnapelőtt a Chi-Nu Kai-val. Ezek is olyan tankokkal jöttek össze, amikkel sosem gondolnám. Érdekes... 😊
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"