World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze mert az is3-nak is tipikus szovjet páncélja van. Igazi noob safe. Ha a csapatod vagy te fel vagy buffolva még a jpanzer e100 meg egyéb 10-es nagy átütésű tankok sem bírnak el vele, de ha kiestél a pixisből akkor jön az hogy egy t1 hvy is keresztül fog huggyozni a 110-es penjével szinte bárhol.
Egyébként ha lenne valódi átütésszámítás akkor még a +-25% randommal sem lenne szükség weakspotokra, mert mindenki sejtehtné melyik lemezt milyen szögből érdemes lőnie.

olyat amsnak is csinal mostanaban, h kilepek a jatekbol, be is csukja szepen, de az exe tovabb fut a hatterben?
Én elhiszem hogy az Is3 szar,de gyakorlatilag random csatában sok a szar játékos,és éltem már túl úgy csatát vele hogy 4-5 t8-10 tank meglepett és rám jöttek.lehet hogy balfék barmok voltak,de én túléltem,ők meg nem.

Androidra WoT Blitz klón
( de kitudnám nyírni az összes szófosó idiótát, mindegyik szláv egy percre se tud kussolni? mindegyik csak felolvassa egy papírról,egyhangú élvezhetetlen )

angelus1991ster.blogspot.hu

Ez pontosan így van, de 10 Tiger II-es játékosból 9 kiáll az utca közepére, és még szerencse ha nem seggel áll ki. Hasát elrejteni? Ilyenre nem gondolnak. Szerintem ezért vélhetik úgy egyesek, hogy a Tiger II könnyű ellenfél.
Majd biztos lesz okosabb a témában de addig pár saját tipp:

A: A kis cikk-cakknak nem sok értelme van. Úgy kell mozogni ,hogy annyit kelljen fordulnia hogy szétessen a célzó kör. Ha ellövi magát akkor már nincs gond mert vagy meghaltál vagy úgy is kilövöd. Ha viszont nem akkor kerülj az oldalába és tapadj rá és ne hagyd a tereptárgyakat kihasználni.
Amúgy meg szánj rá 2 percet hogy átnézd melyik arty milyen nehéz! Nem árt ha tudod melyiknek mehetsz neki akár teljes sebességről és melyik mellett éri meg illedelmesen leparkolni.

B: Megfogod és túléled az első 5 percet. Biztonságos helyen a minimapot figyeled és azt hogy az ellenséges csapat mit csinál. Ha tudsz akkor sniperkedsz de nem vállalsz be semmi nagyon rizikósat mert később minden csepp hp-ra szükséged lesz.
Amikor elkezdenek fogyni a tankok akkor jön el a te időd. Nézed a térképet és keresed hol alakul ki számodra megfelelő helyzet. Látsz egy magányos Td-t? Kész az ünnepi lakoma! Lényeg hogy hátulról meglepetésből támadj és mire észre veszi az áldozat már késő. Ha az egyik oldalon elfogy a védelem de a másikon még nagyban áll a bál akkor kerülsz a hátukba és ha csak annyit érsz el, hogy forgolódik a heavy miattad de egy lövést nem adsz le már azzal is segítetted a csapatot. Egy városi pályán is annyi lehetőség adódik csak ki kell használni na meg persze megélni.Mindig a térképet figyelni.
Lenne egy játéktechnikai kérdésem. Nemrég kezdtem el (komolyabban) medekkel és light tankokkal játszani. (T-44 és AMX 13-90)
Az a problémám, hogy az artik ha észreveszik, hogy jövök, eléggé nehéz lesz őket megközelíteni. Persze ez általában csak a magasabb szintű artik és jobb játékosok esetében van így, a többi észre sem veszi, ha lőni kezdem.

Nyílt terepen cikk-cakkban szoktam megközelíteni őket, de így is eléggé kellemetlen, ha mellettem placcsant is. Városban meg a sarkoknál nehéz őket megközelíteni.

A kérdésem az lenne, hogy

a, - nyílt terepen a cikk-cakk manőveren kívül mit lehet még tenni azért, hogy közelebb férkőzhessek?
b, - városban ha a saroknál odafordult az arti, akkor hogyan mennétek rá? El lehet lövetni talán, vagy hagyjam, és keressek más célpontot/próbáljak mögé kerülni?

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy AMX 13-90 tankkal tierX csatában városi/nagyon tagolt terepen mit lehet kezdeni? A spotolás nem túl hatékony, átsuhanni nehéz, és ha sikerül is, nem vagyok ellenfél egy tier X TD-nek/camper tanknak.
Igazad volt, AMX M4 1945 fostalicskával tesztellve.<#eljen><#nezze>
hmmm nem rossz ez a 8-as CW 😊
első nap egyből 2 terület 😄
Ja, nekem is mostanában nekem is 100-150 között van a ping, a régi 50-70 helyett. Nekem este is rossz. Érdekes, mert eddig nem nagyon volt problémám vele.
Utoljára szerkesztette: Faboo, 2014.09.03. 09:06:44

Szerintem keress valami értelmes klánt,akikkel játszhatsz együtt,mert egyedül nem túl muris,viszont csapatba nagyon jó.

Szia!
Első, és legfontosabb: Gyakorolni, gyakorolni, ........ És ne add fel az első pár száz csata után, ha úgy érzed hogy nem jönnek a győzelmek a várt mennyiségben.
Jó pár ezer csata után fogod készség szinten kezelni a tankokat, vakon is ismerni a pályák részleteit, ellenfelek gyenge pontjait, stb.

És ha játszottál korábban CrossFire, CounterStrike, vagy hasonló FPS játékokat, akkor az ott megszokott dolgokat felejtsd el!. Itt nem szerencsés kapkodni, rohanni, mert annak egy füstölgő roncs az eredménye. <#vigyor0>

Ez már eléggé elavult írás.Például forgó tornyos TD az írás szerint csak kettő van Wolverine és Slugger.

Annyiban azért igaza van DasIsFuck-nak hogy nem biztos hogy mindig talállsz olyan helyet ahol elrejtheted. Illetve a KT tornyának a tetejét is be lehet ütni (legdurvább az volt mikor 2 Is 3 csinállta ezt velem. Nem akartam elhinni hogy míg nekem pár miliméterrel elmegy a lövedék fölöttük addig ők azt részt pontosan átvitték.) Mondjuk tény hogy a pontatlanabb Is vagy kv1s ezt az opciót inkább kihagyja. Azért egy jó pozícióban lévő KT az erős csak ne legyen arty.

Emlékszem mikor IS-em volt mindig fostam az Is 3-aktól mert akkoriban nem tudtam annyira a weakspotokat és goldammo is csak goldért volt. Ha meg KT-t akartál szemből meglőni akkor azt jobb volt elfelejteni 175 pennel.
szabii98
Nekem délután játszhatatlan, néha 70 pingre lemegy, de legtöbbször 110+
este viszont okés

I met God. She's black

Kezdetnek itt van ez. Isten hozott.
sziasztok! nagyon jó hogy rátaláltam erre a topikra, most kezdtem el tankozni nagyon tetszik csak nem tudom mit kell csinálni...<#wow3>
úgyhogy majd kérdezek
Csinálnék Tank Inspector screenshotot, de valamiért csak olyat tudok, amin csak a tank látszik, fehér háttérrel, a kezelőfelület nélkül. Múltkor fél órát kerestem, gondolván biztos én vagyok a hülye, és csak valami beállítás kérdése, de az istennek nem találtam.
Na szuper, gamemodels3d nem mutatja azt a gyenge pontot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

De ennek a jelenlegi rendszer szerint olyan 220 effektívnek kéne lennie (110-56/43) még úgy is, ha mindkét síkban lehúzzuk róla a kompenzációs 5 fokokat. Vagy legalább 200-nak.

Lehet csak pech ,de amikor vérvörös KV-S 1 mp célzással, kétszer egymás után odaböfög egy lyukat a beforgatás nélküli frontlemezre, az nekem sok.

Az én hármas toplistámon a Borsig, a tízes Tróger, és a T57 Heavy van😊
BoneDragon
Rég jártam erre... Most melyik az op tank amitől félni kell? 😄

Miért is? KT elrejti a hasát, és máris nem ütöd be 170 pennel. IS-3-nak ha rálátsz a testére akkor azt lövöd be, ha nem, akkor a tornyát.
DasIsFuck
Az is-3 gyakorlatba sokkal jobb mint az lefektetjük elméletbe.
t5-ös.t6-os vagy alacsony átütéses tankba nem tudom ki kiván magának bármelyik t8-as orosz tankból, de iszonyat luck kell az átütésükhöz.
Ellenben egy amcsi,német vagy brit nehéz vasnál már úgy is simán lehet vinni az oldalát,ha bevan döntve.
Szvsz még mindig egyszerűbb egy tigris 2-t szemből egy 170-es pennel átütni mint egy is-3-at.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Nekem csak egy "gagyi" telefonos appom van, a leggyengébb érték a fronton kb 187. De majd jobban utánnanézek. Azt azért tegyük hozzá hogy ha ez igaz azt el is kell talállni.
170 már simán viszi, ha középen alul, a csukaorr illesztésénél lövöd, és nem dob átlagon aluli átütést a random. Ha van Tank Inspectorod, nézd meg, 165 ott az effektív védelme.
Nem kell sokat várni a frontjától az biztos kb 190-től viszi minden. De az erős hogy 170-5 penes szarok vigyék. Vagy goldoztak vagy kicsit srégan álltál. Én sem értem miért van körülötte ilyen urban legend.
"developers do not consider KV-1S to be overpowered, the KV-1S/KV-85 split is not a nerf, but a “rebalancing”

Nyilván azért lesz minden fontosabb statja drasztikusan lerontva, mert nem nerf <#nevetes1> Legalább beismernék.
Ez sosem volt titok, nem is értem, régebben mire fel hypeolták szét a frontját. Hogy az ilyen pattogós, olyan pattogós. Fenét, sosem volt az.
Solten
Na meg par ilyen kor es nem kell sz@rakodnom 2-3 orat... <#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Solten, 2014.09.02. 23:54:32

Saor Alba

Visszavettem a IS-3-ast két év után, de nagyon közel állok ahhoz, hogy megint megszabaduljak tőle. A frontpáncél az egy utolsó selejt, 170-175 penes ágyút 4-ből 3-szor erőlködés nélkül átlövik beforgatás nélkül. Visszaszívok minden rosszat, amit a 110-ről mondtam, a kínai sokkal jobb tank.

Érdekes egy net"szolgálató" amelyik majdnem minden este szervizel.
lopni meg nem lopják.

Master91
esélyes (lehet valamit szervizelnek, és inkább este csinálják mert kevesebben neteznek)
Akkor "net""szolgátatóval" lehet a gond? mert csak este 10 után kezd el csesződni sokszor.

Master91
úgy érzem csak neked van gondod a pingel
Semmit e javult, mostanában esténkét élvezhetetlenné válik.
.......gamingosoknál vége ilyenkor a műszaknak, senki nem néz rá?
elvileg amennyi pénz ömlik be hozzájuk egy szerveres csapatot felbérelhetnének 24 órában
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.02. 23:07:55

próbálj ki-belépni woton, az megoldotta nekem, viszont néha-néha "kijelentkeztet" a kliens és ha úgy lépsz vissza, akkor megint 100+ os ping lesz

It\'s a trap!!! :)

Na ilyen sem volt még: Több XP-t kaptam vesztes csapatban, mint a győztes legjobbja.
Mindenkinek magas a ping-je?

xotyi
AZ is előfordul, de amikor bekerülsz az oldalába egy IX es Gw-nek és látod hogy már meg sem próbál mozogni csak várja a végzetét na az úgy elégtétel azon meccsekért mikor 1 lövésből küldték a garázsba szegény Carernarvont<#idiota>

Trance&Friends nothing more..

Bocs de ezt ki kell írnom : A Type 61 egy fos !!! Totál beszűkülve 200 méteren belül 6-ból 4x leesett vagy elment a büdös picsába a lövés. Utálom ezt a szart ! Alig várom a nagytesót. Sory. Jah a másik kettő meg lepattant .
Grat neked is. 😊 Én annyira nem szeretek arty-ra vadászni, mert sokszor ellőnek cikk-cakkban 60-al menve is, fordulásból... 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

xotyi
Grat a medálokhoz, nekem most lett meg az első Pascucci medálom.. artyra vadászni fun😊

Trance&Friends nothing more..

jó oké én is mentem már 8000-9000 spotdmg-s kört 13-90-el, de azért ezt nem lehet minden körben véghezvinni.
Cromwellel lehet aratni, csak sokat kell menni vele. Olyan, mint egy light én csodálkozom, hogy még nem nerfelték le. Elég sok levaslaihom van vele meg oskin is több.
Köszi, életben nem gondoltam volna, hogy sikerülni fog egyszer. Pláne nem Severogorsk-on és pláne nem MT-25-el. 😄
Nicols medálból nekem ez volt a 3. Egyet régebben kaptam az Indien-el mikor húztam, egyet meg tegnap vagy tegnapelőtt a Chi-Nu Kai-val. Ezek is olyan tankokkal jöttek össze, amikkel sosem gondolnám. Érdekes... 😊

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

...hát ez a nap tényleg brutál, a legjobb pedig az hogy már szinte akkor veszem biztos bukóra a meccset, ha túl sok zöld player van a csapatban 😄

sebezni is nehéz, meg jól spotolni is, mert csak 1x baszhatod el és akkor vége a dalnak...Meg ahogy mondtad pályafüggő. Oké ha jó a csapatod, akkor a végén már himmelsdorfon és ruinbergen is lehet hülyíteni a lassú tankokat, na de azért...Meg ha az ellen spottere is jó és ő is ugyanoda jön spotolni, megint kérdéses a dolog mi történik...
joe662
Én is kaptam párat belőlük<#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Grat a Burdához meg a Nicolshoz. Nekem Brudából van 2 (Batchat, 1390) Nicolsból csak 1 (Cromwell) elég ritka medálok.