418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #344229 Van nekem T54 tankom,amit régen nagyon nagyon szerettem,főleg rammolós rallyzós stílusban nyomtam vele,mert az volt számomra a fun.
De T9-ben már jó ideje nem éri meg játszani,mert még a jó csaták is minuszosak vele.
Keresnék valami olyan T8 med tankot ami szintén ilyen jó agilis,nem alumínium kukából készítették mint a franciákat,bírja a rammolást.Pershing nekem megvan meg T69 de ezek ilyen célra nem jók,Perzsát szeretem még Blitzkriegből,de lomha jószág,T69 meg papír.Japán Britt és Kínai tankom még nem volt melyik lenne jobb választás? -
Plata #344228 Bazd nekem meg Tog-al bementem csatába szinte csak med volt.
Egy kibaszott ellenséget sem láttam.
Mindent kinyírtak,dimbes dombos szar pályán mentem vagy 7-12 kilométeres sebességgel.
Nekem is ki van kapcsolva a replay,már csak 31 giga hely van a gépemen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.31. 10:55:35 -
lammaer #344227 Igaz, elfelejtettem :) -
lammaer #344226 "Hogy 50 csatában nincs 2 med tank..."
Gondolom a replayek náad is ki vannak kapcsolva, hogy ne nézhesd vissza ennek az állításnak a helyességét... :) -
Rivanka #344225 #344223 Nekem 2 küldetésnél is ez volt, próbaképp, a gyújtósnál és a 2 kill mednél is. Kikapcsoltam, köv. csatában megadta volna. Nincs igazán bajom ezzel, nyilván a wg érdeke, hogy játssz, ne ingyen osztogasson tankokat. Csak nehéz meggyőzni arról, hogy nincs manipulálva. És itt jönne a statisztika. Erre 0% a valószínűség gyakorlatilag, igen. Majd ha valaki leírja ezt, 99% valószínűség, képlettel, akkor elhiszem, addig inkább Ti vagytok az összeesküvés-elmélet gyártók, már bocs.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.31. 10:50:00 -
lammaer #344224 Talán a kigyújtós küldetés az egyetlen, ahol még el is tudom képzelni hogy könnyű belenyúlni a WGnek, ha nagyon akar. Mert az tiszta szerencse. De a többi.... jaj istenem, ki kell lőni 1 medet és nincs csak 3 az ellennél, és persze azok se arra jönnek ahol én vagyok. CSal a gép :) -
Malarki #344223 Ezzel vitatkoznék. Nekem most az utolsó med küldetés kellene, vagyis kilőni 2 TD-t. Ne nagyon jön össze, állandóan max. 2-3 td van csak. Kíváncsiságból kikapcsoltam a küldetést. 5 csata alatt ugyan úgy max 2-3 TD-t rak ott be, vagy még annyit se. Vagy más. Mindenki itt sírt hogy a kigyújtós küldetéssel menyit szenvedtek. Nos nekem az első csatában meglett. A sebzéses küldetéseknél se látnám hogy több lenne a lepattanó vagy nullás sebzés. -
ladista #344222 Nem, az a skill (hiszen tudod...). -
lammaer #344221 Aha, és amikor zsinórba megjön 5 IM egymás után az micsoda? Programhiba? -
Rivanka #344220 #344205 Nagyjából lehet látni, amikor a 3. 0-ást lövöd 250 pennel egy felderítő oldalába, szoktam nézni, akkor a melletted álló is hasonló. Én ezért nem szoktam már basztatni se az ágyúsokat, se a lila-kékeket, nem rajtuk múlik, hogy elmegy 1 csata. Érdemes kipróbálni mindent, tényleg ágyúval is néha megdícsérnek, hogy van 5-6 killem, és megnyerem nekik, valójában meg közöm nincs hozzá, mert az a 6 lövés másik csatában meg leesik a kör előtt. Ez a szomorú, hogy már szinte semmi nem múlik rajtad, gondolj csak az 1%-os kilőhetetlen tankokra a mező közepén. -
Angelus1991ster #344219 Tesztszerveren megtudtátok nézni a többi IM missziót? -
DantesHUN #344218 Áh, a szikla szilárd érveid meggyőztek. -
Rivanka #344217 Én a 2 medes küldetést konkrétan 8 napig futattam, mire meglett. Ha ez életszerű, akkor oks. Kb 2-300 csata. -
Rivanka #344216 #344214 Hát csak a hülyék szoktak vitatkozni, az biztos. Írjál már cáfolatot akkor arra amiket közlök. Hogy 50 csatában nincs 2 med tank, vagy 30 csatában nem tudok kigyújtani senkit, vagy nem tudok 1.5K sebzést csinálni, és észrevétlen maradni egy 1k átlagos ágyúval 80 csatában, hagyjuk már. -
Rivanka #344215 #344213
Pont az a gond, hogy be van kapcsolva egy küldetés 1 hete, nem sikerül, kikapcsolom, berakok mást, és azonnal meglenne, mint ahogy első csatára is meg kellene lennie, annyira könnyű. Ezt többen is megerősítik itt neked, ha gondolod. Semmi köze semmi statisztikához, az nem így működik, szerencsére.
-
DantesHUN #344214 A kedvenc érveim: Nyilvánvaló,csak a hülyék vitatkoznak...micsoda érvek! -
DantesHUN #344213 Azt bizonyítja, hogy nem kell 50% os eredménynek kijönnie, manipuláció nélkül is lehet eltérő eredmény -
Rivanka #344212 #344207
Minden csata durván manipulálva van, ez teljesen nyilvánvaló, mióta van ez az Im. Bocs, de ezzel csak tényleg a hülyék vitatkoznak. Amit te írsz annak meg semmi köze ehhez. Azt szórásnak hívják, vannak rá remek képtelek, hogy hol lesz a várható eredmény, 1k feldobásból azért igen közel lesz 50%-hoz.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2015.01.31. 10:17:28 -
#344211 már értem, ott sokszor kevesebb mint gondolom, most pl volt 7 lövésem és csak 1600 sebzés lett .D
viszont talán még sem éri meg ez nekem, mert elég drága a lövedék a gépbe :( -
#344210 A nagy ablakban látható két nagy 0 felirat ne tévesszen meg, nézd meg a harmadik fülön található összesítőt. Mivel a wintermód küldetés szinten adja a kreditet és az xp-t, ezért a szabályos infófeltüntető oldalon nem jelenik (nem jelenhet meg) az itt kapott cumó, csak az elszámolásnál, ahol a sebzés, lepattanó, lövések meg ilyesmik szerepelnek.. -
#344209 Valóban, ha zsinórban 99 alkalommal fej, akkor is 50% az esély hogy a következő is az lesz... sőt a lottón is ugyanúgy esélyes az 1, 2, 3, 4, 5 -ös kombináció mint akármi más. Ez a két dolog viszont nem bizonyítja azt hogy nincs manipulálva a wot. -
#344208 Ja tényleg a játékban Palinko91 vagyok, vegyetek fel barátnak, klánba vagy ahova akartok -
DantesHUN #344207 Aki azt gondolja, csal a WG, végezzen el egy kísérletet. Pár ezerszer dobjon fel egy pénz érmét. Hányszor lesz fej? 50%? Ha nem, akkor csal az érme? A wot ráadásul bonyolultabb, sok tényezős valami. Hinni nem kell senkinek, de a kísérletnek, a saját szemeteknek csak lehet hinni -
TiborTamas #344206 "Ha felesleges időpocsékolás, akkor minek írtál ennyit?."
Épp volt felesleges időm, amit elpocsékolhattam... :) Viccet félretéve azért, mert szerettem volna egyben leírni a véleményem és hirtelen ez jött ki. Utolsónak szántam, mert volt itt már olyan nem egyszer, hogy napokig folytak a viták (egyre gyarapodó résztvevő felekkel) és feleslegesen, mert semmi sem változott, legfeljebb átment személyeskedésbe és "veszekedésbe". Emiatt is fogadtam meg, hogy nem megyek bele többé ilyenbe, de valamiért nem bírtam megállni és lám, tényleg nem kellett volna, mert ezt a témát még lezárni sem lehet 1 poszttal... :)
"Mert ugye érdemi válasz arra nem érkezett tőled, hogy aki a negyedik napon eljut T28c-ig annak józan becslés szerint napi 12 órát kellet nyomnia, megfelelő tankokkal és képességekkel. "
Hogy ne maradjon hiányérzeted: Ez így van, ahogy leírtad. Éppen emiatt egy általad definiált átlagos játékosnak legyen mondjuk effektíve tripla annyi játékidőre szüksége (de ezt nem tudhatjuk pontosan, mert mint írtad az elérhető tankok is nagyban befolyásolják), hogy megszerezze (és figyelembe véve, hogy a küldetések is egyre nehezebbek, ez szerintem még így is bőven alulbecslés). Ez legalább 144 óra effektív játékidő, ami napi átlag 2 órával számolva 72(!) napot jelent, vagyis majd 2 és fél hónapot. Na most a küldetések 2 hete mennek, de már sokaktól megy a siránkozás a manipulációért (nincs medium, nincs arty, nincs light, nem lehet kigyújtani semmit, pedig eddig csatánként 2-t gyújtottam, stb ...). :)
Egyébként belinkelhetnéd azt a WG-s szabadalmat vagy mit, mert én csak annyit tudok róla, amit FTR-en olvastam: ha túl sokat nyersz egymás után (bár azt ott nem írták, hogy ez mennyire szignifikáns), akkor többet leszel a csaták alsó harmadában a besoroláskor, ha meg túl keveset, akkor többet leszel top tier (szóval Gyuszopapa: nem gyengébb/erősebb képességűekhez fog pakolni ezen feltételek esetén). Én ezzel azért nem nagyon foglalkoztam, mert ha ez mindenkire hat, akkor végső soron ugyanúgy az egyéni teljesítményen fog múlni az 50%-tól való eltérés, de az igaz hogy nagyrészt közelebb fogja hozni a játékosokat az 50%-hoz (attól az eltérések még megmaradnak, csak nem ugyanolyan mértékűek lesznek).
P.S.: kulturált keretek között folyó vitában nem fogok megsértődni (egyébként sem történt még fórumon, hogy megsértődtem volna), akkor sem ha valamiben nincs igazam. Nem tartom magam mindenki felett álló, tévedhetetlen, igazság bajnokának... :) -
lammaer #344205 Az a probléma az összes win-lossal kapcsolatos összeesküvéselmélettel, hogy a játékban a győzelem vagy a vereség nem egyetlen döntés eredménye. rengeteg változó van a játékban, amiből csak 1 dolog az hogy milyen playereket rak össze a gép. -
Hassel74 #344204 Akkor kaptál is. Figyeld a kredit mennyiségedet. :) -
#344203 mikor kinyírtam a másik Mammothot csak kellett volna kapjak, mert az 5000 élet és 2500 elég lett volna. na még nyomom és ráérzek -
R3nton #344202 A T-55-höz már minimum 6os tankkal kell menni az összes küldihez? -
bekescsaba #344201 Type 62...hozott is 112 000 creditet -
#344200 500 sebzés, az Mammoth-al 1, vagy legfeljebb 2 sorozat. 25 meccsen ezt megcsinálod, már legalább a kreditet megkaphatod, 250 ezret (ha 5x25-öt, annyiszor kapod meg, új játékosnak igen csak jó kezdő pénznek).
A 2500 sebzésért kicsit már dolgozni kell. Jó tudni, hogy a mammoth 3 lövése ívesen megy, hármat lőhetsz egy tárral. Ellövi az ember magát az ellennel a célkeresztben, akár 100 méterről is aztán visszatolat fedezékszerűségbe, ahol örömmel nézi, hogy az egy másodperce kilőtt lövedékek bumm-bumm-bumm betalálnak. Nem kell bevárni, hogy betaláljon a lövedék, csak el kell lőni őket, nem kell "végigkísérni", hogy eljusson a lövedék az ellenhez.
Kb. olyan sebességű (tanklövedékhez viszonyítva) a mammoth 3as lövése, mintha hógolyóval dobálóznál, ívesen. A Polar Bear francia td-nél egy-egy lövések vannak, de ha ez betalál már 800-1000 dmg megvan...
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.01.31. 09:10:17 -
Simulacrum #344199 54,43% most a nyerési arányom a játékban. Semmi ilyet nem érzek, mint amit írsz, hogy visszafogna a játék, sőt azt érzem, hogy ha kicsit jobban odafigyelnék sokkal jobbat el tudnék érni. Mivel azonban véletlenszerűen játszom, ritkán több órán keresztül, illetve csak egyedül így ez nekem korrekt és élvezetes.
Mikor bejöttek az IM küldetések kicsit rájuk mentem (nekem a pénz kellett, nem a Stug, meg a nők majd :) ), rögtön ment le minden mutatóm, aztán most, hogy kész vagyok a szakaszos részig majdnem minden ággal újra úgy játszom, ahogy szoktam és ismét egyre jobban élvezem a játékot. Ahogy yossarianHUN is írta, aki nem görcsöl, nem grindel csak játszik ezzel a játékkal az nem fog manipulációt keresni és konteókat gyártani. -
#344198 nálam közel sem biztos, hogy beviszem folyamatosan ezt a sebzésmennyiséget -
Hassel74 #344197 Rizikós? Miért? -
#344196 ez így túl rizikós nekem -
Hassel74 #344195 Ha kiosztod a megfelelő mennyiségű sebzés, akkor kapod a kreditet. (1500xp+10000) TD 3300, Heavy 2500, Light 1700. 25 csata után, ahol legalább csatánként 500-at sebzel, kapsz 250K-t.
Tehát nem kell foglalni, nem kell győzni, csak a sebzés a lényeg! :D
Utoljára szerkesztette: Hassel74, 2015.01.31. 08:28:21 -
Gyuszopapa #344194 Szóval a MM szabadalomban benne van hogy ha valaki 50%-nál jobb nyeréssel aránnyal rendelkezik azt sűrűbben rakja fogyatékosok közé hogy lefelé kompenzálja a nyerési arányát.Magyarán szólva szopatni kell az ügyesebbet hogy a fogyatékos ne érezze annyira rosszul magát és nyomja a lovét. -
#344193 na most nagy hirtelenben lenyomtam egy ilyen pixeles csatát, még ki is lőttem valakit, meg 2 másikat is megsebeztem, győztünk is, erre 0 tapasztalati pont és 0 ezüst lett a jutalmam :D -
#344192 szöval toljam keményen a pixelest? én úgy olvastam a faqban hogy a tier 5 a farmtankok.
gondolom a Mammothal menjek neki
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2015.01.31. 07:29:28 -
#344191 Ezzel a pixeles szaral lehet keresni 4-5 nap alatt kb 4 millió kreditet és legyártani 3 garnitúra 1-2 skilles legénységet.
Ennél nincs jobb farmolási lehetőség, ha nincs t8-as prémtankod (de még azoknak sem tudnak ennyit termelni).
A legénység pedig átképezhető más tankra. Milyen meglepő, hogy épp a hétvégén lesz ismét 50%-os legénységi átképzés akció.
Ha nem használsz goldott akkor is lesz 100% alapképzettség és 50-90% első skill. Attól függően milyen tankba kerülnek.
.
A HT-n 2 legénységet húzok ki. Egyet a Buldogra és egyet tartaléknak vagy kis tankra.
Az LT megy oda ahova rendszer rakja
A TD legénysége meg megy az új francia medbe
-
#344190 Következő patch-el jön :D