World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiváncsi vagyok holnap jön-e a teszt
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
mea culpa!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.03. 17:29:14
Látom, rájöttél te is. De azért puffogni jól esik a semmiért, mi?
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.03. 17:18:01
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Na remek, még egy olyan tank, mint a 113. Ha már kicsit is feletted áll szintben az ellenfél, vagy magasabb tankból lő, b*szhatod az UFP-det is. E-100 approves. De persze miért lenne gond, mikor ott lesz a 76 miliméteres LFP. Egyre kevésbé akarom ezt a Chieftaint a játékban látni.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.03. 17:16:20
Rossz hírem van öcsém.. Olyan csatákból van a legtöbb, amit otthagyok és a végén TÖBB AZ XP m mint az egész debil hordának ÖSSZESEN...
9-1 nél had szarjam már le a "CSAPAT" teljesítményét..
- Azért ilyenkor gondolkodom el, hogy a fejlesztők játsszák-e a saját játékukat... Akit érdekel a teljes cikk (WG belsős levelezések arty témában), itt megtalálja.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.03. 17:08:58
http://ftr.wot-news.com/2014/09/03/insider-wargaming-thoughts-on-arty/
"New priority is in: light tanks must be remodeled to increase “likeability”, as it stands they are poor performers and unwanted, only increasing players leaning towards medium tanks and Tank destroyers, however if we overbuff it will cause dispairing, A new model is being researched."
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Skill alapú MM ről persze szó nincs..
Ha jót akarsz ATI:
azt szeretném kérdezni, hogy ezzel a hibával találkozott már valaki, és ha igen hogy oldotta meg? Csak Wot alatt csinálja, ezért nem gyanakszom arra, hogy kezd a videjjókártyám kifingani.
/Segítséget/tippeket előre is köszönöm!
http://ftr.wot-news.com/2014/09/03/wargaming-introduces-anti-suicidequit-system/
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.03. 16:32:45
Nem tudom érdekel-e valakit, nem olyan nagy szám csata IS6-al, de az ellenfelek elég buták voltak+ jókora mázlim volt. 3900 sebzés, Tankász, Acélfal, nagy kaliber, 5 kill, csata megnyerve, stb. Tényleg elügyetlenkedték és mázlim is volt.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
de jó a húzódzkodás meg tolódzkodás is....
de persze ezek előtt nem árt egy vérvétel és megnézni a pajzsmirigy működését, az igen csak keresztbe tud tenni a dolgoknak
régen én is nagyon vékony voltam.... 50kg felett talán, aztán kiderült hogy szar a pajzsmirigyem, azóta már elértem a 78kg-ot, persze a húzodzkodás-tolódzkodás kombó sokat segített... 1 hónap alatt 5kg jött fel
Solten: Asentra 😛
Saor Alba