World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1940 után az már német fennhatóság alatt állt, és simán lehetett ott harckocsizó kiképző terep.
Ha ezután a keleti fronton 43-ban fogságba esett, akkor kijön a 7 év.
És de. Sok katonát vett át a néphadsereg.
Feleségem apósát, aki szolgált a Horthy hadseregben behívták katonának a háború után is, és igencsak kapacitálták, hogy vállaljon továbbszolgálatot, mert ő rendelkezett azzal a szakértelemmel, amivel az új munkás-paraszt besorozottak nem. Valakiknek az új sereg kiképzését is meg kellett oldani.
Sok volt katonát vittek ki fogságba, ahol felajánlották nekik azt a lehetőséget, hogy ha belépnek a néphadseregbe, akkor nem viszik őket malenkij robotra.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.09.05. 11:26:46
Alucard: a keltezésnél látható kissé elmosódottan.
Ez a baj.
hacsak úgy nem, hogy az Ardenekben megjelent egy orosz ejtőernyős különítmény,a kik elkapták Dallos urat, elcipelték a Igor Djatlov által megtalált orosz katonai bunkerhez, ott dolgoztatták, majd 52-ben visszaküldték a bunkerben található titkos időhasadékon keresztül (Djatlov incidens- a film) A kiskunhalasi hadkiegésíztő parancsokságára, hogy aláírhassa a katonakönyvét.
Az öreg mint harckocsizó lehet hogy kiképzésen volt az Ardennekben, majd 43-ban fogságba esett ahonnan 50-ben szabadult.
Mint harckocsizót besorozták a népi hadseregbe, és akkor állították ki a katona könyvét.
Nem minden hadifoglyot tekintettek a demokrácia ellenségének, sok volt katonát soroztak be a népi hadseregbe, mert kellett a szakértelem, ami a párttagsági alapon kiválasztottakból hiányzott.
Meg miért az Ardennek-bern került bevetésre? Miért nem a Vörös Hadsereg ellen?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
(bár szerintem már ő sem ilyen)
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.05. 08:28:37
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Lichtmaschin, 2014.09.05. 06:35:32
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.04. 23:54:38
Akkor egy kis történelem
Így néz ki egy Harckocsizó parancsnok kis könyve aki megjárta az Ardenneket
Őt neveztem nagyapámnak
Itt nincs replay ;a túlélt kilövésük után 7 év Hadifogság oroszban ,majd Minősített hegesztő lett az öreg ...
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
Menjenek a dizájnerek a büdös kurvaanyjukba.
Már megszoktam, a szar MM-t, a kötelező laggokat, de ezt a szart?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mocskos férgek.
legközelebb a töltésindikátort hova teszik ?a minimapra? egyre jobban bebizonyosodik , hogy alkalmatlan a WoT-hoz a .....gaming.
angelus1991ster.blogspot.hu

egyébként az milyen már, hogy a firefly t6-ra jön?
Ezek után kurvára nem értem hogy a tigriseknek milyen létjogosultsága van t7-en...vagyis azon kívül, hogy van egy ágyújuk ami be sem fért volna a tornyukba...
...és akkor annó még az overlord emberkétől olvastam egy olyat egy kérdésre, miszerint bekerül-e az E-90 és hozzá hasonló "fake" tankok, hogy a wot nem sci-fi...dehogy nem az(WT.100,vk45A.B,VK72,GWTIGER-H-P)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB