418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
madmanic #344551 t37 tel 4k spot sebzést....
Hát hogyne... -
András77 #344550 Elméletileg a T-54-el lehet sniperkedni is, a D10T2C ágyú meglehetősen pontos, bár az átütéssel gondok lehetnek. A gyakorlatban viszont sokkal inkább a közelharcot érdemes vele csinálni, ezért mindenképpen a javítást kéne rá erőltetni, sőt nagyon kéne rá a fullos javítás. Úgy értem, hogy korábban már a javítást kellett volna ráraknod, akár a BIA helyett is, sokkal többet segít, de most már mindegy, a javítást tedd rá szerintem elsőnek utána csak a kamot. Vezetőnek sima utazás, lövésznek meg a pillanatkép mehet, ezek mozgás közben, toronyforgatás közben segítenek, kicsit pontosabb vele (észre sokat nem fogsz venni mondjuk).
A töltőnek mit adtál a BIA mellett? Annak kevés értelmes képessége van, javítás meg álca mellett. Esetleg a biztonságos elhelyezés jöhet szóba, de én még nem robbantam ezzel, igaz mindig rázom az elejét, sarkokon nem dugjuk ki az elejét egyenesen, mert ott kaphat ammot. Csak azért kérdezem, ha javítás van neki, akkor mehet a töltőnek az álca, vagy fordítva, esetleg a biztonságos elhelyezés, de az meg csak nagyon sokára lesz aktív, ha a 3. helyen van. Illetve arra figyelj, hogy a T54-n a töltő a rádiós, de a tier10 tankokban már a parancsnok (kösz WG a figyelmességet), ezért a helyzetfelismerés, ami nagyon hasznos tud lenni, csak akkor lehet a töltőnek adni, ha hajlandó vagy kreditért de inkább aranyért resetelni később.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.01. 12:10:39 -
#344549 Sziasztok!
T54 tankra a legénységnek milyen képességet ajánlotok? Javítás vagy álcázás? BIA már ki van húzva mindenkinek hatodik érzék is a kapitánynak, és a többi személyzetnek is valami, viszont nem tudom mit lenne érdemesebb 3. képességnek. -
András77 #344548 Borsig sem biztos szerintem, mert fejenként 20%, azaz mindenkinek meg kéne csinálnia a nagy kalibert. Érdemesebb a legkisebb tier-ben próbálkozni szerintem. Ott már tier5 vagy 6 az alsó limit? Tier4-ben egy marder 38t szakasz simán megcsinálná, ha legalább átlagos játékosok és nem sajnálják az átképzésre a kreditet vagy még inkább az aranyat. Úgy értem, hogy sok skilles legénységgel vágnak neki. De sajnos a WG gondolt erre , azt tudom hogy tier5 az alsó határ később, azt nem tudom, hogy obj260-nál felemelik tier6-ra vagy marad tier5.
Ha tier5, akkor meg egy T67 szakasz. Azzal már volt, hogy megcsináltam a 60%-t, az egész csapat nem bírt annyit sebezni, mint én egyedül, de persze nem gyakori az ilyen. Ha viszont 3 t67 összeáll, jó legénységgel, akkor ez teljesíthető ha nem is azonnal de 1, maximum 2 nap játék, 20-30 csata, de ez nagyon felül becsült, lehet már az első 3-5 csatában megcsinálják, ha jó játékosok.
Ha tier6, akkor már nehéz kérdés, én egy nashorn szakaszt vinnék, de ott már a pálya is alkalmas kell legyen és egy csomó más feltétel, szóval az idő szükséglet jóval több. Esetleg hellcat, de azt meg annyira szétnerfelték, hogy alig bír mozogni, meg nagyon levitték a DPM-jét.
Írjátok az obj260 acc árakat, persze szigorúan csak elméletben hiszen accountot nem ad el senki . Ha arra gondolok, hogy a pz ii j-t 1000 EUR felett árulgatják, akkor nem is annyira elrugaszkodott. Egy obj 260 ráadásul értékes, jó tank, nem egy tier3 valami. Amúgy is a pz-t túl értékelik, néha látok csatában, de csak egyszer tudtam vele konfrontálódni, egy ltp-ben voltam és arannyal, de sima lőszert is próbáltam, mind vitte. Persze neki szerencsétlen pálya volt, prokhorovka, mert ha himmelsdorf, akkor kiszed valószínűleg. Utána hagytam a csatát a fenébe és chat-eltem a sráccal inkább. Írta, hogy az ltp, pzs 35 meg persze a TD-k simán viszik, csak akkor lehet vele fun kört menni, ha sok kis tank van, de akkor viszont be tudja darálni az ellenséges csapatot. Neki 12 frag volt a rekordja vele, de szeretné a karéliai hősöket is megszerezni 14-15 frag-el (azt megadja ilyen kis tier-ben egyáltalán? lehet, hogy pofára esik majd). -
madmanic #344547 hétvége.. ennyi agyatlan szart megint.. -
#344546 Nem úgy van az, meg lehet azt kerülni. :) -
lexlutor #344545 playerauctions nem jo, ott kezdtem es avval fogadott, h csak amerikai es canadai szemelyeknel lehet szo account eladasrol. -
EmR3 #344544 http://www.playerauctions.com/wot-account/
World of Tanks Accounts - Buy Sell Trade -
#344543 Pl. epicnpc.com, de ne remélj sokat, ott max ilyen $250-ekre terjed az emberek büdzséje. -
lexlutor #344542 valaki tud ajanlani egy jo accountaladasra alkalmas oldalt? -
#344541 Vagy T67, vagy WT E100, vagy ISU... Stbstbstb.
Nekem sajnos még csak egy hétvégém volt játszani az IM küldetések kijövetele óta, így még a light ágon nem tartok "Completed with honor"-al az utolsó küldetésnél. :(
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.01. 11:04:29 -
#344540 Ahhoz egy kiadós Borsig szakasz kell :D -
#344539 Lesz az még 60% dmg is a 260-nál. :) -
toma77 #344538 Hát ilyenkor nem. Fél estém ráment tegnap.
Platoonba érdemes tényleg megcsinálni.
-
#344537 Én tegnap egyik meccsben 3 Elc-t gyújtottam ki 3 lövéssel. De amikor én is ott fogok tartani ez nem fog persze sikerülni... -
#344536 az sajna nem lesz meg mert az IS-7 vonalra gyúrok -
Mr.Kitten #344535 Nem tudom miért lenne nehéz ez, engem tier6-al mindig t8-ba pakol ha akarom ha nem -
Kronos79 #344534 A KV-1-et ha beforgatod, nem nagyon tudják belőni a frontját. Ellentétben a KV-1S-sel. Az ágyú tekintetében megoszlanak a vélemények. A többség a 85-öst nyomja, de ha az ellenfeled egy másik KV-1, aki hulldownban van, akkor jól jön a 122-es. Ha az utóbbit próbálod, ne használj AP-t! -
Angelus1991ster #344533 Ajánlom a KV-2 nehéz harckocsit is:) igazi JEDI tank. Türelem kell hozzá, és ha jól bánsz vele, széttör, pusztít mindent. Tier 8 között igazi Yoda tank. Egy arty, tanknak nevezve.
Főleg akkor jó amikor unod a többi tankot. Tier 4 nem ellenfél, tier 5-ös állományt is könnyedén legyőzöd, tier 6 is két lövés. -
lexlutor #344532 kv1s-t felesleges megtartani. eleg szar a negativ agyukiteritese. kv1 a legjobb. -
Toweliee #344531 Az jelent valamit, hogyha az accnév mellől (akit meghívtam és "kiképzem, hogy meglegyen a t8 usa járgány) eltűnt az ikon, ami azt mutatja, hogy én vagyok a kiképzője? Kb. 50k xp-vel a hőn áhított t10 előtt.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2015.02.01. 10:20:49 -
#344530 igaz végül is ha mind a 2 őt megtartom még mindig marad 3 szabad hely a garázsban. -
Hassel74 #344529 A kv1-et 85-össel érdemes használni. Ha kigrindelted, és a legények is százasok lesznek, nagyon jó kis tankocska ám. Én sosem adtam el, mindig a garázsban figyel, és ha kiidegel a magasabb tier, akkor előveszem. -
Angelus1991ster #344528 Mind a kettőt. KV-1 a legerősebb tier5-ös nehéztank, igen könnyű vele jó statot csinálni.
Lány legénységi tagoknál , másnak is egyszerre két skill-t engedett? -
Negritis #344527 Stug megvan nekem is (pedig max átlagos vagyok)
viszont a küldi teljesítése után kb úgy érzem hogy a T28 Concept még meglehet viszont a többi kb esélytelen -
#344526 churchillre nincs esélyem mert arany nem lesz itt :D
a KV-1 et vagy majd a KV-1S-t tartsam meg? akkor a másikra nem költök. mert a KV-1 talán a 85mmes ágyúval nem is lenne olyan szörnyű -
lammaer #344525 Na ezek miatt mondtam tegnap, nem kell a WGnek nagyon erőlködnie a mécsmékerbe meg a játékba való belenyúlással.... elég csak irreálisan nehéz feladatokat adni aztán mehet a szopóroller. Az értékes programozói időt nem kell erre pazarolni, elég csak egy adminisztrátort fizetni aki kitalálja a perverz küldetéseket.
Sőt ahogy elnézem, van egy garnitúra küldetés, aztán semmi mást nem csinálnak csak nyomják felfele benne a számokat (ölj meg 1et, ölj meg 2t, ölj meg 3at)
Szóval a stug meglesz a legtöbbünknek (sárga+), aztán drasztikusan csökkenni fog a többi tank megszerzési aránya. -
lammaer #344524 "engem meg simán nem vettek észre közben? Ki érti ezt?"
Én én... nem volt kamora képzett legénysége és/vagy kamo netje se :)
Ne tudd meg hányszor kapom be én a kollégának szánt lövedéket, mert én láthatatlanul ülök a bokromban, és mögémjön egy nagytudású világítótorony...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.01. 09:48:15 -
lammaer #344523 Srácok, sztem elég triviális a +1 tier megölős küldetések megoldása.
Platoon, és megkéred a csapattársadat hogy hozzon egyel nagyobb tiert :)
Mi így csináltuk, kolléga hozott 6ost, én 7est, teli volt után a szoft 7es Heavy célpontokkal (volt vagy 5, de volt még mellé AMX 80-100 is, hogy akár +2t is ölhessen...)
Más kérdés hogy nem lett meg, de ez már a mohóság volt (aki 6os tankkal rárepül egy telitáras AMXre az ne csodálkotzzon ugye :) )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.01. 09:46:35 -
Angelus1991ster #344522 Egy tier 5-öst harcjárművet mindenképp tarts meg , a kredit farmolás miatt.
- volt hogy tier 1 és 5-össel tartottam fennt az E-75 tier 9-es nehéz harckocsit.
Legcélszerűbb ha 50%-os akciókor a shopban veszel egy Churchill III-at. sosem kerülsz tier7-be, gyorsan lő és jól hoz.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.01. 09:45:16 -
Desmodromic #344521 Elég vicces...
Egy Obj.260 acc tuti, hogy hat számjegyet fog érni és nem lepődnék meg ha nem egyessel kezdődne! -
#344520 Nem am. WR kollega ugy ertette hogy o nem homokos, nem artizik... -
#344519 na meglett a kv-1 majd fel kell váltanom kv1Sre, jól beszopattam magam mert így két tier 5 ön kell átküzdeni magam és ez még tetű lassú is, de legalább nem túl jó az ágyúja, érdemes rá a 122mm eset felrakni? -
ilovearty #344518 A td küldetéshez melegen ajánlom a su-152-őt. Trollal
-
#344517 Amúgy mi a gond?Nem a pálya másik végéből lőttem ki,hanem f2f -
#344516 Te
Mert te biztos nem használod ugye?
Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.02.01. 08:17:11 -
Negritis #344515 Stug 4-hez a HT15 hozható 112vel abban biztos vagyok, szóval nem lehetetlen hogy mással is hozható
de igen, sajnos az mázli és idióta ellenfelet igényel aki csak lő de nem néz -
WR104 #344514 Es milyen igaza volt.... -
yossarianHUN #344513 Mi az gyerekek, híresek vagyunk?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #344512 Hogy rohadna meg a WG, szerintem vagy 100 csata után a régi és örök kedvencemmel az amx1390-el meglett az LT-15 kitüntetéssel, 4327 spot. Redshire D6-ból indulva és utána össze-vissza futkosva. Pedig nagyon rosszul indult, ugyanabban a bokorban ültünk egy T49-el. Mondom ez megint nem fog sikerülni, megoszlik majd, de kilőtték a T49-t, engem meg simán nem vettek észre közben? Ki érti ezt? Egy dolgot csinált ez a nyomorult, elszedett tőlem 600 spotot, ideges lettem volna, ha pont az hiányzik.
A másik dolog, hogy pont előtte használtam fel az utolsó akciós kávét és a 20e kreditért már nem adtam neki és még így is sikerült.
Ez a D6 bokor egyébként a legoptimálisabb hely ha úgy kell sok ellenfelet felderíteni, hogy azok ne spotoljanak. Több, mint 3e spotom és 1 frag úgy jött össze, hogy még nem vettek észre, csak később.
A másik amitől a falnak tudok menni, hogy a spot bokor egyáltalán nem jó már prokhorovkán. 3! alkalommal beadta, ebből kétszer egyedül voltam light tank a 30-ból ! és mi történik? Egyik esetben a csapatomból szintem mindenki a hegyre ment, akik nem azok meg totál idióták voltak, alig szedtem össze spotot. A másik alkalommal egy jobb csapat volt az ellenfél, az összes környéken levő tankjuk meg az artyk zárótüzet nyomtak a bokorra, nem éltem túl. Nem spotoltak fel, de mindenki tudta, hogy ott vagyok, meg persze a csapatom a lehető leghátul kempelt, 700 spotot szedtem össze csak. Amúgy ezt én is csinálom a másik oldalon, odalövök párat és általában kiugrik a nyúl a bokorból.
Szóval nem tudom, ki hogyan van vele, de ha láthatóan idióták a csapattagok (amire nagy esély van mostanság) vagy jó az ellenfél, akkor lehet, hogy inkább középen érdemes futkosni.