World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Ez a fazon állandóan változtatja a nevét vagy csak ilyen sok accountja van?
Sherman0070
Még csak töltöm lefelé szóval nem tudom 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

GabeE3e
És Online a teszt szerver?

Fel lehet csatlakozni?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Vereség
Csata: Live Oaks
Jármű: E 25
Szerzett tapasztalat: 1 353
Szerzett kredit: 53 928
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Hihetetlen. 7 Kill, 3100+ sebzés. Az utolsó vk36 10%-on volt, és naná hogy minden redvás lövés lepattant róla. Háromszor vagy négyszer belelőttem, és nem. Persze ennyi idő alatt kilőtt.
És persze a csapat se volt képes megnyerni persze a meccset. Miért is tudnák ügye?És miért is sebezne az utolsó lövésem, hogy a sikerüljön?
Sherman0070
Na megjött a 9.3-as teszt. nekem 7671.74 MB 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ezen nem csodalkozom.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Az event meg lett tarva az oroszoknál:

White Tiger

(2 évvel ezelőtt)

De egyébként ebből kiindulva, szerintem az összes általad linkelt medál (de legalábbis a felsősor) orosz eseményekhez kapcsolódik.
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.05. 17:06:03
kár hogy a fehér tigrisből nem lett semmi :/
A második, amin a Maus van, az meg egy orosz eventhez kapcsolódik, asszem (legalábbis anno mikor egyszer a ruszki weboldalra tévedtem, ott láttam ezt a csillagot a felirattal.)
Maala
Feleséged apósát?

Most trollkodtál, hogy észreveszik-e, bonyolultan fogalmaztál idsapádra, vagy előző házasság?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

sose jöttem volna rá 😄

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

A német Marks of Excellencet a kínai tank csövén.
német kiválósági jel kínai tankon? 😄
mit kell nézni?

kutatva a becsomagolt pkg mappákban érdekes medálokat találtam, amiket még nem láttam:

az első White Tiger névre hallgat, ami gondolom a rég feledésbe múlt White Tiger játékmódra adtak volna...
az alsó kettő lépés medál
ez vicces 😄😄😄

Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.05. 14:57:56
Lorraine, A44, Auf Panther ami nekem kiemelkedoen hozta a wn8-at atlagos teljesitmeny mellett. Az 50-b-vel meg ha tolok egy 3.5k damage-es kort 1 killel az csak 2.6k wn8. Ha van 2 kill akkor 3k. Ennyit a Lorival 2k damage-re meg 1 killre kaptam. Azt meg gyerekjatek osszehozni vele.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

popey8
Az szép grat. Most, h mondod, ebben is van igazság. A C. GC se jó túl sok mindenre, mégis elég jó WN8-akat kaptam vele, ha jól emlékszem. Azért a szinte semmire nem jó tankokkal is csak egy nagyon jó player tud statot húzni szerintem. Egy OP cuccal egy átlag playernek sokkal könnyebb.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

TOMSILENT
Később sem reagált mikor írtak neki, valószínű hogy kikapcsolta a chat-et...

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ahogy látom még nem indult el a kör, ráadásul a neve is szürke, szóval amikor ezt leírtad, valszeg be sem volt még töltve a meccsbe...

Per napja szinte csak az Auf Pantherrel tolom es a tegnapi nap kivetelevel kozel 4k volt a wn8-am vele. Statot huzni nem az op cuccokkal kell hanem azokkal amik szinte semmire nem jok. Ha csinalok 2 killt meg 1.5k damaget maris 4.5-5k a wn8 es ezt konnyu osszehozni mert szo szerint nem foglalkoznak velem a nagyobb tankok. Volt, hogy ugy szedtem ki full hp-rol egy STI-t, hogy ram sem fordult pedig ott alltam a seggeben o meg azzal volt elfoglalva, hogy jo szogben tolja ki a sarkon az elejet.

Talán csak kikapcsolta a chatet.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

TOMSILENT
nem köszönt <#shakehead> <#sir>

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

popey8
Medek igen, viszont én nem a Batet mondtam volna elsőre T10-ben. Feltételezve, h a kérdező kolléga átlagos játékos a Battel soha nem fog tudni statot húzni. Papír és táras. Ez a 2 dolog elég ahhoz, h csak az igazán jó playerek tudjanak nagyot alkotni vele (hosszú távon). Persze becsúszhat egy-egy jó kör, de statot húzni így nem lehet. A Battel nagyon ott kell lenni fejben, át kell tudni látni a mapot, a szituációkat és kivétel nélkül jó döntéseket kell hozni. Mivel a lövege iszonyat pontatlan és lassan szűkül nagyon meg kell gondolni, mikor és honnan lősz az ellenre. Én már jártam úgy, h az 5-ös tárból körbetánc közben 3 mellé ment, 1 lepattant, mert nem is oda ment a lövedék, ahova céloztam. 1 sebezte az ellent, így életben maradt, pedig 2 lövéses volt. Ez persze egy elég szélsőséges szitu, de a gun sajnos sokszor csinál ehhez hasonlókat. Van nap, h mindent bead és van olyan, h 1500-t is alig sebzel vele csatánként. Random függő tank nagyon (de erről WR104 többet tudna mesélni<#papakacsint>). Vagy pl. elég egy rosszul megválasztott tárazás és bukod az oldalt/csatát.

T10-ben egyébként nehezebb jó wn8-at produkálni (mivel 3k+ az elérendő sebzés, plusz pár kill és felderített tank: és ez csak arra elég, h a lila érték alsó határát elérd), mint T9-8-ban. Sztem statot húzni az adott tier op tankjával (KV-1S, Hellcat, Cromwell, KV-1) ill. T8-9-ben a lassúakat kivéve mindennel lehet, persze ez játéktudás függő is.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ez az ellenfel osszeteteletol meg a palyatol is fugg nem csak a tanktol.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.05. 14:20:01

Ha csata eldöntő tankot akarsz akkor mindenképpen medium...

IS7 WTE100 T30 IS8

Csakis medek! Tizesben Batcat elsősorban.
Mydgard
Csao!

Lenne egy kozvelemeny kutato kerdesem. Szerintetek melyek azok a tankok (bizonyos tierekben), amelyekkel atlagos/jo jatekkal a legnagyobb esellyel lehet lehozni (eldonteni a sajat csapat javara) egy 15 vs. 15 csatat?

Mivel nagyobb tierekben probalkoznek javitani a gyozelmi ratamon/WN8 erteken, ezert mindenkepp fontolora vennem mely tankokkal lenne erdemes probalkozni. Most hirtelen a WT auf E 100 vonalra tudok gondolni, de fontolora vennek mas TD agat is. Esetleg mas jellegu tankok?

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Master91
hogy fütyürésszem a Kárpátia dalokat? igen
Sunsetjoy
2-3 sör elég neked? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Kinek a pap, kinek a ministránsfiú.

Master91
én szeretem a kárpátiát, főleg ha 2-3 sör is van a gyomromba már
Jah, Kárpátia, kb. 1 percig bírtam cérnával hallgatni. És nem az üzenet miatt, hanem mert unalmas, igénytelen borzadály.

hmmm köszi, egy próbát megér 😊
Roger6
Baszki mi van ma 😊 ISU-152 nagy csővel HE, T69 szintén HE-vel osztja 😊 Kurva jó a buli! <#vigyor3>

Road to 100 Mill with T34 --> prém nélkül

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bueno nacho
A % igenis csökken. Amire gondolhattál:
1. a már megszerzett fokozat (1., 2., 3.) nem vész el.
2. az előző patchben bugos volt a % kijelzés, és az eddigi maxot mutatta az aktuális helyett.

@foxbat88fx (#326016)
A jelzések fájlai a kövi helyen vannak:
gui\maps\vehicles\decals\insignia
(alapból a res\packages\gui.pkg-ban, a fenti elérési út modokhoz kellhet)

Elméletileg lehetséges az eltüntetésük, ha a mod mappába a fenti eléréssel üres textúrákra cseréled ki az eredeti .dds-eket.

A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.

Zegi Norbi HUN
Pedig fel-le ingázik az átlagsebzésed függvényében.

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Mindenki hülye csak én nem!

nincs valami mód ami eltünteti ezeket? 😄 olyan rondák tőle a tankok :S
az oké, hogy az enyémen ki tudom kapcsolni.... de megcsinálhatta volna a WG, hogy úgy is belehessen állítani, hogy én ne lássam senkiét
popey8
A Marks of E. % értéke nem tud csökkenni, csak max nem nő.

Kár ezen tovább okoskodni. Kamu az egész. Amúgyis olyan gyerekről beszélünk, aki a WoT-os garázsát horogkeresztekkel díszíti. (ha nem keverem össze mással, de azt hiszem ő az) A kisfiú nagyot akart mondani, de ehhez is buta. Az egész egy nagy önellentmondás.
Az én nagyapám is a nyugati fronton szolgált, és ott is esett fogságba. Van egy csomó papírom, meg igazolványom tőle. Elő kéne keresnem.

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Ha valaki játszik már ezzel a fortress móddal, légyszi írjon már egy kis összefoglalót, hogyan is nézne ez ki most jelenleg. Ha jól értelmezem 3 szint van, van zsákmány, de ezt egymástól veszik el, vagy adja? Ezek a bónuszok azért nem lennének rosszak. És jól gondolom, hogy itt ha akar, játszik a csapat, ha nem akkor meg nem, nincs semmi kötelezettség, csak ha összejön egy csapat akkor lehet randomszerűen más csapatokkal játszani?
:-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
buzi az összes artista
az SG fórumon sem értik meg az ember jogos panaszait

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Nem tudom, nem néztem utána. csak úgy gondoltam, hogy aki orosz hadifogságba esett, azaz harcolt az oroszok ellen, csak úgy kerülhetett újra katonai pályára, ha hithű kommunistává vált, vagy annak látszatát keltendő, minimum belép a pártba.

Nem olvastam ez irányú írásokat, csak saját eszemből gondoltam.
Count Adyn
Jól elvagytok😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Tévedsz. A néphadseregben sem volt minden beosztáshoz kötelező a párttagság. Még tisztként sem.
Nagyon sok csapattiszt nem volt párttag. Szintén a családból van rá példa.

Egyébként egy szóval se mondta, hogy harcolni vagy kiképezésen járt az Ardennekben. Lehet hogy csak családi kirándulás volt.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A Magyar Néphadsereg 1951-ben alakult, nem tudom milyen katonakönyv lehet ez. Utána kéne nézni. 1945 - 1950 között Magyar Honvédség volt a megenevzés.

Az 1949. évi népköztársasági alkotmány már létezett 1950-ben, tehát hivatkozhatott arra a könyv. De ez is 1944 után van.

Illetve fogság után hazatérve pártagnélküliként felveszik a hadseregbe? Az e kettő feltétel szerintem anulálta volna bármely katonai pálya kezdetét.