World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
- engine/transmission split (transmission damage works like engine damage – same effect, only without burning)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.04. 20:32:41
Mindenki hülye csak én nem!
Mindenki hülye csak én nem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
El-Halufon mentem Encounter battle szépen körben a kanyonban top sebzés, topgun, egyebek de lényegtelen. Meccs vége fele elkezd anyázni minket amiért köcsög teamkillerek vagyunk mind(!) és nem figyeltünk a másik oldalra. Ő ott kempel a kezdőn és őt kellene védenünk. Az nem számít, hogy én meg egy IS vért izzadva leküzdi az ellenség fő erejét, nem, nekünk meg kellett volna menteni mert nyomkodta a help gombot.
Td-ben ült szóval nem értettem mi baja de amikor kiléptem megvilágosodtam!
4000 csata Su8-ban. Ennek tényleg az agyára ment az arty <#wilting>#wilting> Ő a világ közepe és mi kis halandó férgek azért létezünk hogy spotoljunk és védjük őfelségét <#idiota>#idiota>
Ha meglesz ez a type izé, még lehet a wz-132-be is összerakok valami überbrutál legénységet, akik már láthatatlanok, de mindent látnak.😊
Bizonyára abból indulnak ki, amit te is mondtál, persze van olyan helyzet amikor lehet az E25-el közelharcba menni, de fel kéne fogni ,hogy milyen helyzetben lehetséges ez, és nem a chat-en hülyézni.
- bonus experience gained by premium tanks will NOT count towards the account average experience, it will be treated as bonus XP for missions (SS: no average XP statpadding for you!)
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ha ilyen esetet látok, E25-ben én is ezt tenném.
De nem erről volt szó, hanem az egészet azzal kezdtem, hogy egy Tiger II, megy Tiger I ,meg még valami med ellen egymagam, egy E25-ben közelharcban, és azért a Tiger II-őt emeltem ki, mert azt a legnehezebb átlőni.
De ha a 8-as tank még sok hp-n van és nincs mással elfoglalva...hát megnézném hogy sikerül ellene a manőver.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.04. 18:15:12
Szerk: Ha leárazzák ezt a Churchill III-at, tuti beruházok rá. 😄 Kell egy 4k xp-s kör. 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.04. 18:14:10
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Persze, hogy szerinte az. Neki nincs jobb dolga, mint verni a fikás kezével a tökét, de te közben 4 tankkal harcolsz 50m-en belül, és nem többszáz méterre figyelsz a felspotolatlan féregre.
Ugyanígy ha mással van elfoglalva az a heavy, az E-25 igencsak könnyedén odamegy hozzá, és szarrárofolja közelről az ellent. Már velem is eljátszotta ezt vagy 2-3x egy-egy kék-lila player.
akarom, akarom!!!! 😄
prémtankok
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
"- these changes to the premium tanks are not final, apparently more bonuses will be announced on Russian Tanker’s Day (14.9.)"
Az utobbi idoben szinte csak 8-as csataba rak vele varosi palyakra. A kurva Kharlov-ot mar le tudnam modellezni almombol felkeltve is.
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.04. 17:15:36
De egyébként ez rendszeres, és nagyon idegesít, hogy azért ugatnak és hülyéznek le, amiért E25-el, a kemény 135-ös átütéssel, túlerővel szembeni 8-as nehéz tankoknak nem megyek neki szemtől szemben, hanem igyekszem a sebességem révén jobb helyre menekülni, és az álcában bízva esetleg oldalba lőni őket. Nem, menjek nekik szemtől szemben. Csak egy ilyen okos mutatná meg, közel harcban hogy lő szét egy KT-t, vagy KV4-et ilyen átütéssel. Pláne, ha ezekből a tankokból több jön egyszerre.
Utoljára a pálinka fokát láttam, hogy a szaki (nő) táblázatból nézte. 😊
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Egy E25 egy KT ellen csak messziről esetleg oldalról és csak akkor ha álcázva van tud hatásos lenni.
Nem azért, hogy vérpistikének a 300 effjével is legyen sikerélménye.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.04. 16:23:59
Ami az igazi bajuk az pont a randomságuk, egyszerűen élvezhetetlenek így, hogy full random az egész.
Kb hasonló pontosság kellene nekik mint a rendes tankoknak és jóval több függés a felderítői tankoktól, de a wot koncepciója teljesen más, így az arti "problémát" nem lehet normlálisa megoldani.
Berakták,része a játéknak.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Mondjuk ha jelzi a spotot, és van arty, akkor esélyes a dolog. A fene tudja. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: suba53, 2014.09.04. 16:01:42