418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#344631 Pedig reménykedtem Akkor megszokom vagy megszökök, más nincs
ui: ha meglesz majd a t28, toljunk már egy szakaszt :D
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.01. 19:13:03 -
foxbat88fx #344630 a havok biztosan nem jön idén azt mondta a WG :) -
foxbat88fx #344629 bocs, meló volt....
itt van egy bokor, ide kempeltem be, majd letettem a gamet tálcára :D:D
-
yossarianHUN #344628 Na FTR-re tegnap felkerült egy előzetes az Armored Warfare-ről (igen, SilentStalker alfateszter, hogy rohadna meg).
Dióhéjban:
- a tank modellek gyönyörűek, szebbek a WoT HD modelljeinél
- a grafika köröket ver a WoT-ra, főként a pályakidolgozás, tűz- és időjárási (!) effektek
- egy közepes gépen úgy fut, mint a WoT (50-60 FPS), tegyük hozzá, ez még az abszolút optimalizálatlan pre-alfa verzió, tehát ha minden igaz, lesz még jobb is
- a tankok nagyon jól mozognak, egyrészt igen gyorsak (jóval gyorsabbak, mint a WoT-ban), másrészt tényleg érződik rajtuk a tömegük, kivéve rammolásnál, de erről lejjebb
- a kezelőfelület eléggé túl van bonyolítva, kb. mint egy xvm-es WoT, kezdők könnyen elvesznek benne
- a rammolás még kidolgozatlan, a tankok csak megállnak egymás mellett
- egyes tereptárgyak nem esnek szét találat után, csak kapásból az elpusztult modelljükre váltanak (azaz mint WoT-ban kb az összes)
- az arty kiegyensúlyozatlan, vagy baromi OP (irányított rakéták jeje), vagy tök használhatatlan, nagyon random a pontossága, még randomabb mint a WoT-ban, de állítólag teljesen át lesznek dolgozva -
Angelus1991ster #344627 Csak a Stug IV-es misszióknál lehet női legénységet szerezni? -
#344626 Tök jók ezek a HD modellek meg minden - mert tényleg szépek - de számomra nincs meg az összhang a képernyőn. Túl rikítanak ezek a szép tankmodellek a nem HD környezetben. Engem speciel kurvára zavar :/ Igazán igyekezhetnének már a Havok-kal :/
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.01. 19:07:12 -
lexlutor #344625 szerintem nincs.
volt rola szo korabban, de aztan szokas szerint nem lett belole semmi. -
Angelus1991ster #344624 Bocsi stornózva. Még se bocsátottam el.
Csak más harckocsiba tettem véletlenül, de van ilyen lehetőség , hogy visszalehesen szerezni egy legénységi tagot?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.01. 18:57:26 -
yossarianHUN #344623 9.6 HD modellek:
-
Angelus1991ster #344622 Véletlen elbocsátottam egy legénységi tagot. Vissza lehet szerezni? -
András77 #344621 Sajnos csak a fele xp-t adja, kipróbáltam én is a T32 legénységével és 1500 illetve a kiválasztottnak 3000 xp-t adott, tehát pont a felét. Ez se kevés egyébként, tehát ha kicsit fejleszteni kell a legénységet és nem éri meg az oda-vissza ráképzés, akkor be lehet rakni. A tank tényleg nem lesz gyengébb, szinte észre sem venni. Az egy más kérdés, hogy én például alig várom, hogy befejezzem ezt a winter módot, már nagyon szenvedős. -
Angelus1991ster #344620 Ha nem lenne szakasz , akkor máris könnyebb lenne.
Ha tényleg a Pz III ausf. K reward tank lesz, akkor hasonlóak lehetnek majd mint a Stug IV-eseké. Még van két hely/slot a kampányok résznél. -
lexlutor #344619 a stugos kuldetes sem egy menybementel, de enm is vartam erte csodat.
a t28 mar szivatas kategoria, aztan kisul h egy kalap kaki az a gep??
nice -
#344618 áh rólam nem pattan úgy le mint az oktatóvideóban akármilyen ferdén mehetek én ki. -
#344617 Bulldog első körében nem sikerült spottolni, remélem más pályán azért menni fog. Nem ezzel szeretnék statot javítani és az ellőtt gold lőszer miatt minuszos lett a kör.
Kép:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: fsb1000, 2015.02.01. 18:17:35 -
#344616 Elértem a Winter tankokkal a tervezett skil szinteket. (+ még egy kicsi)
Ezután leteszteltem, hogy más tank legénységének mennyi crew XP*-t ad. Ugyanannyit a tapasztalatom szerint.
Tehát egyszerűen be kell ültetni az adott nemzet bármely legénységét a winter tankba és megy rá a 3K, 5K, 8K legénységi XP.
A tankokon nem érzem, hogy bénábbak lennének más legénységgel, csak az LT kezdett nagyon farolgatni.
.
Kár hogy x nap után nagyon uncsi ez a mod. Volna mit képezni...
-
yossarianHUN #344615 Ferdén kell kimenni vele sarok mögül. Úgy nem látnak rá a tumorokra, és a döntés miatt a frontja is erősebb. -
haflac #344614 Add el! -
bekescsaba #344613 Ha valakinek kell segítség light, vagy arty küldetésben, írjon privátot, segítek szívesen. Más tankhoz nagyon nem értek. -
bekescsaba #344612 Próbálgatom a t28 conceptet, de nem. Nem jó tank. Hiába kemény elölről, a két szélén elhelyezett géppuskatornyot simán belövik a 6-os tankok is. lassú az ágyújának töltési ideje, nem sok örömöm van benne. -
Simulacrum #344611 IM Stug szakaszos küldetésekre keresek segítőt (könnyű, közepes, nehéz és páncélvadász). 2000 WN8 körüli jelentkezőket várok. Gyengébb lehet, erősebb csak akkor ha elviseli, hogy néha azonnal meghalok. :) Simula néven vagyok megtalálható a játékban. Írjon rám, aki jönne.
3300 spotsebzés úgy, hogy katasztrófa volt a csapat. Érdemes megnézi esetleg a replay elejét, ami bemutatja, hogy ha jó csapat lett volna, akkor simán lehetett volna kétszer ennyi is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Replay -
yossarianHUN #344610 Legközelebb spoilerbe, lécci. -
#344609 Én irigyellek titeket, én kb 10 kör után megunom ezeket a fun modokat, hiába a nagy jutalom:D -
markastor84 #344608 Lol. :D
-
Hassel74 #344607 Én egyelőre befejeztem ez miatt. Többet ér az idegrendszerem állapota. :) -
#344606 Fogadjunk, hogy a következő Missziók jutalom tankjai a Panzer 3 Ausf.K-val kezdődik, amit majd a Tigris L/56-fog követni.:)(t5,t7) -
robogo81 #344605 Csak az az idegesítő,hogy 10 csatából vagy 6-7 úgy kezdődik,hogy egy 3-as csapat fúll gázzal megindul a bázis felé(az ellen is),és ott beállva a körbe lövik egymást.
Na akkor van vagy fél perced legtöbbször hogy lesebezd azt a 2500 hp-t,de van hogy a végén még akad a csapatban 0-ás meg 500 alatti sebzéses is(láttam 45 is).Simán kivenném a bázist,és a csata hosszát lehetne korlátozni 4-5 percre.Meg lehet csinálni az exrta küldit is,csak egy kis idő kell. -
Angelus1991ster #344604 Fogyatékosok, ez van. Sebezd le a kellő mennyiséget aztán hagyd magad kinyirni. Ezt csinálom. -
#344603 Nekem malinovkán nem jön be mert a sok gyökér enemy össze vissza megy azt az életben nem látom meg őket. -
#344602 Hihetetlen.... folyamatosan foglalnak Winter modban.... hiába írom be az elején hogy az 0 kredit. -
lexlutor #344601 akkor az van, hogy elbasztad.
max annyit tudsz csinalni, h nem mozogsz, hatha leesik a spot rolad es mellelő..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.01. 16:31:31 -
#344600 az itt nem volt megoldás, mert oldalról voltam fedezve, előlröl meg belőttek vígan, ha elmozdulok kapom oldalról is :D -
Malarki #344599 Fedezékbe kell húzódni minél előbb és várni hogy felspotolják. -
#344598 olyankor mi van mikor nem látjuk az ellent, csak az irányt ahonnan lő? az meg nem sok, olyankor mindig tuti a kilövésem ha nem spotolom -
Angelus1991ster #344597 Melyik részén? -
foxbat88fx #344596 XDDD meglett a 2000 spot dmg láthatatlanul
Swampon beálltam bokorba majd letettem tálcára gamet XDDDD -
#344595 hoppá, első nap részegen játszottam sikerült félrenézni :D -
#344594 Akkor te is szeretsz úszni :DDD -
#344593 Először E100-zal, de a másodlagos nem lett meg mert kikaptunk:/ Erlenbergen egyedül védtem a dombon hull down-ban a bázist, 14000 fölött lett végül is, de persze a másik oldalon az egész csapat meghalt harmad annyi tank ellen. A dühítő, hogy ezek után még 3szor megcsináltam, de egyszer sem nyertünk. Szóval a négyből/ 1 E100/ 2 IS-7 / 1 Maus kör volt.
Azért próbálkozom tovább, remélve hogy nem rak be artykat és így szűkebb mapokon is7-tel tudok pattintani a toronnyal, tágasabb pályákon pedig Maus-zal, hiszen még arannyal is nehezen lehet távolról átlőni.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.02.01. 15:07:49 -
Toweliee #344592 Mi a nickneved? Küldök meghívót.