World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az ágyúk teljesen újak a tier6-tól számítva.... lesz velük munka, de ez a T49 egy állat kinézetre 😄
sajna nem tudok menni semmivel mert bugos a szerver 😞
ha a T69 megvan akkor motort egyáltalán nem kell fejlesztened....
(vagy az M44 arty)
Aki már fent van a teszt szerveren megmondaná, hogy az új amcsi verdák használnak olyan modult(legalább motort) ami esetleg már ki van fejlesztve?
Utoljára szerkesztette: Cyon, 2014.09.05. 20:51:33
ahh ez a T49 de rohadt jól néz már ki 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én tegnap is és ma is zsinórban 6 vereséggel indítottam, megalapozta a napot.

WoT: Nishizumi77

Ja, akkor nem szóltam.<#vigyor3>
Pont ezt akartam kérdezni <#awink>
Tono34
Elfogyott a gold????? 😄DDD

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Nem, ez engem is érdekel.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Vagy visszajön a tank..., mert nekem az történt, hogy beálltam a sorba, erre lefagyott a számláló, kiléptem, beléptem, de a garázsba dobott vissza, a tank persze csatában és mikor mással akartam menni, azt írta, hogy már csatlakoztam egy csapathoz...
JeffDunham
Mai. Király!

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ez igaz, na de attól még szerintem okosabb lenne privátban folytatni. Persze arra jó, hogy elüssük az időt amíg lejön a tesztszerver.
Ja. Csak a kérdésre nem válaszoltál, és a bizonyítékok sincsenek sehol. <#shakehead>
N3su
akkor megbeszéltük ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Maala
Páncélos*

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tank is van a történetben, szerintem belefér.

Így van.
N3su
te azért csak úgy köztünk szólva ,nagy senki lehetsz !!!

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

a RU-251-et betették az AFK Panther legnagyobb motorja mögé!!!!!
szóval akinek nincs kifejlesztve a motor annak +24.500 exp kell hozzá!!!!!
Biztos, hogy ezt a baromságot itt kell kifejteni? Nem lehet ezt privátban elrendezni?
Nem rosszból írom, csak szerintem nem ide való téma.
Inkább menjetek tesztszerverre<#banplz>
Maala
Nehéz lehetett azért Bartók Bélának... "Marika néni, ez biztos, hogy Esz, és nem Gisz?" "Vizet, vagy vizöt áraszt az a tavaszi szél?" Proof or die. 😊

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Várom. De közben elmagyarázhatod ezt a 7 év problémát, valamint hogy ha 1960-ig volt katona, miért mondtad, hogy fogság után hegesztő lett? Érdekesek ezek az ellentmondások.
N3su
meg kapod a szabaduló levelet és a soproni áthelyezésről szóló iratot is ,csak várd ki a többit ...
Utoljára szerkesztette: N3su, 2014.09.05. 20:19:23

Értem. Hát így minden sokkal világosabb. Bár ez a 5-7 év probléma, ez továbbra se derült ki hogy volt.
N3su
csak fröcsögsz te betelepített riherongy kapsz levelet ha van kedvem és még márt is csak ahhoz idő kell ...

Arra válaszolj amit kérdeztem, és mutass bizonyítékot. Egyáltalán érted a kérdést? Például hogy lehet valaki katona 1950-ben ha 45-ben 7 éves hadifogságba esett?
N3su
Ezt írtam most ,ha megjön a válasz megkapod...

Szia Anyu ,
légyszives írd le a papa történetét a háborúba való belépésétől (azt is hogy melyik fronton lőtték ki őket és hogy hogy élték túl),a hadifogságban átélt mindennapjairól és a hadifogság utáni katonai hercehurcáról...

nem baj ha részletes is ,

ui: várlak szeretettel

Nem az én kedvemért. Hanem hogy bizonyítsd amit állítasz.

De meséld már el, reggel még azt mondtad, hogy hadifogság után hegesztő lett. Most meg, hogy katona maradt. Na találd már ki hogy volt,
N3su
de mit nem értesz ?csak a te kedvedért kell minden okmányt beszerezzek ?
megteszem és leiratom anyámmal a történetét ,amit nekik mesélt a mama ...

1922 az a születési dátum, és nem a kiállítás dátuma.

És újra elmondom, aki 44-ben volt katona nem olyan katonakönyvet kapott, aminek fejlécében a Népköztársaság szó szerepel, hanem egy másikat. Érted? Na mégegyszer akkor: Másik katona könyvet kéne mutatni!
Még megy a Maúnika show?
xotyi
Köszönöm szépen😊

Trance&Friends nothing more..

38 éves koráig volt katona? 7 év hadifogság után? Érdekes. Első alkalommal úgy mesélted, hogy hadifogság után dolgozni kezdett. Hát ez nagyon érdekes. Na most akkor hegesztő lett fogság után vagy katona?
A katona könyvnek továbbra is az a baja, hogy 1950-ból való. Nem pedig 1944/45-ből. Tudod, aki 44-ben volt katona, az a Királyi Honvédség tagja volt, és más katona könyve volt. Ilyet kéne mutatni. Hm-hm.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.05. 20:03:34
Maala
Igen, a normál accountoddal léphetsz be. Arra figyelj, hogy ha váltottál PW-t mostanában, és nem enged be, akkor lehet, a régebbivel tudsz belépni. (Mert mentik a játékos adatbázist 1-2 héttel a tesztszeró előtt)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.05. 20:01:02

N3su
a tanulatlanságodat csak az ostobaságod tetézi ...
Az öreg az 1960 -as évekig folyamatosan katona volt ,ez is szerepel a kis könyvben ...
és ha nem látnád ,akkoriban nem állítottak ki új könyvet mint ma ,mert akkor még megbüntették a hibázókat ,nem úgy mint ahogy ez a mai buzi társadalom.
így nem készült új könyv ez van 1922 -óta az 1960 -as évekig te kis zsúrpubi ... <#banplz>

Maala
Lol, ha tudnád, mennyire. Egyszer MMO-ban találkoztam full random egy magyarral, kiderült, hogy 40m-re lakik a kolitól, ahol laktam akkor. 😄

Figyu, egyszerűsítsünk:
-milyen tankot vezetett az öreg?
-melyik egységben szolgált?
-mikor esett szovjet fogságba, mikor szabadult?

Szkenneld/fotózd le a kiskönyv összes lapját, tedd fel valahova.

xotyi
Valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná hogy mit kell csinálni miután a kliens lehúzta a teszt szerverhez szükséges cuccokat? Új accountot kell csinálni, vagy a mezei felhasználó nevemmel és jelszóval is beléphetek?

Trance&Friends nothing more..

Akárhány oldala van a Népköztársaság adta ki, ez a gond csak.
N3su
annak a bizonyos könyvnek nem csak ez a két lapja van ...
és csak tudtoddal ,mert te olyan okos vagy ,hogy meggyúlsz !!!

Igen. Kicsi ez az ország.
Ez már korrekt. Így nincs olyan színezete, mintha sértegetni akarnád. Ami legalább olyan felesleges a neten, mint kamázni. Ennyi csak.
köszönöm 😊
(nem tudtam hogy Te is leszedted, de a Te válaszod is tökéletes..... )
Nem engem kérdeztél de megy!

Azért érdekes ezeket így olvasni. lehet hogy nagyszüleink ismerték egymást. Kitudja, talán az egyik segítette a fel a másikat a hóból, megmentve ezzel a fagyhaláltól. Vagy csak kért/kapott egy szál cigit. Aztán 70 évvel később a leszarmazottak itt dühöngenek egy fórumon 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Összefoglalom akkor:

Ezek szerint az örege a 44-es ardenneki csatában harcolt, ahol kilőtték, majd dezertált. Elkapták, de mivel cseresznyézni akart, elengedték, sőt, barátian figyelmeztették, hogy Mo-nak kampec. Ezután valami módon 7 (HÉT) éves szovjet hadifogságba esett, de valahogy '50 decemberében aláírta a katonakönyvét. Itt az a bökkenő, hogy kb '52-ben szabadult elméletileg a ruszki hadifogságból.

Nem vagyok biztos benne, de szerintem a dezertőröket default kivégezték annó...

edit: fene, Dantes megelőzött 😄
Utoljára szerkesztette: ladista, 2014.09.05. 19:37:42

Nem hihetetlen. Még a Wikin is külön szócikk van a Dániába került magyarokról. De ennek a gyereknek a meséje úgy kamu ahogy van.

De tessék:
Kezdve azzal, hogy a királyi honvédségben szolgált nagyapját egy néphadseregbéli katona könyvvel akarta igazolni.

Aztán:
-Az Ardenneki offenzívában tudtommal nem szolgáltak magyar páncélos alakulatok
-Ráadásul ezzel egyidőben éppen Magyarország megszállása zajlott, a magyar alakulatok a Vörös Hadsereg ellen harcoltak, magyar területen.
-Persze, átvezényelték Sopronból. Mint magyart? Mégis milyen harckocsiban? Magyar gyártmányban? Az Ardeneki offenzívához? Vagy a magyar honvéd segge alá tettek egy német típust, és elvitték az Ardennek-be? Egyik se lehetséges.
-persze erre semmi bizonyítékot nem mutatott fel, az 1950-es Népköztársaság katonakönyve, az nem bizonyíték
-Dezertálnak, a németek elfogják, majd elengedik. Igen, a németek arról voltak híresek, hogy elengedik a dezertálókat.
-Haza sétál, ahol hadifogságba kerül 7 évig!
-Ami érdekes, mert 1944/45 és 1950 között nem 7 év telt el, és ez a dátum van a katonakönyvben. Időutazó volt? Vissza ment 2 évet és újra besorozták? Ez a legérdekesebb az egészben. Ha 7 évig volt hadifogoly, 1950-ben hogy lehet ismét katona?

- Gázzal kínozták? Milyen gázzal? Babgázzal?
-A háta szürke volt a sok repesztől? Na persze. Ha azt mondaná, sebhelyes volt, égett volt, azt elhiszem, de egy testbe fúródott repesz, az 50 év után nem úgy néz ki, hogy a szürke színe átüt az emberi bőrön és elszínezi.
Nem, mindössze személyeskedés helyett érveket "vártam" volna, bár túlzás az elvárni szó. Munkám miatt rengeteg (volt) katonával találkozom, beszélgetek, elképesztőbbnél elképesztőbb történeteket mesélnek. Pl Dániában is volt magyar hadifogoly. Akármennyire hihetetlen. Az utolsó években, hónapokban már hatalmas káosz volt. És mondom, másodkézből hallotta Nesu a történetet.

Mindegy, a sztori nem érdekel, nem karok emiatt veled se hajba kapni.
Utoljára szerkesztette: Toweliee, 2014.09.05. 19:24:10
na megy a teszt sherman????