World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most komolyan, azt várod, hogy részletesen foglalkozzunk , és leírjuk pontról pontra miért ordas nagy hülye hazugság amit összehordott? Ha azt írta volna, a nagyapja a gumimacikkal háborúzott Csodaországban, ott is érvelni kéne hogy miért nem lehetséges? Mert úgy nagyjából ennyi értelme van a meséjének.
Én annyi különféle személyes vh-s sorsot ismerek, hogy akár még igaz is lehet a sztori. Ráadásul, mivel nem első kézből hallotta a papi történetét, elképzelhető a pontatlanság.
Az egy teljesen jó tank, kellemes 160 átlagsebzesű löveggel, és aránylag jó toronnyal és még csak nem is olyan az átütése mint a type 58-nak.
Érdekes, szerintem az az egyik legjobb med a 6-ok között.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes, mi családunk valahogy kimaradt a 2.vh-ból, azonban egyik dédnagyapám -ról biztosan tudom hogy 1.vh-ban szolgált csak ő Przemyśl-nél esett fogságba. Utána ha jól emlékszem valahova Taskent közelébe vitték, ahol a társai egy része fertőzésben meghalt mert a folyóvízből ittak, ő meg gyümölcsöt evett és ezért élte túl.

Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2014.09.05. 19:15:51
Az én egyik nagyapum szintén Don kanyar, hírad katona volt és hazajutott, a másik pedig az oroszok oldalán harcolt, részt vett Budapest ostromában.
Maala
Nem stimmel az idővonal.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azt ugye vágod, hogy a személyeskedésen kívül nem nagyon tudtál ÉRVET mondani, hogy miért tartod kamunak a sztorit?!
N3su
csalánleves volt a legtöbbször ...

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

1 győzelem, 3 vereség, 1 győzelem, 4 vereség... Be is fejeztem.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Az én nagyapám a Don-kanyarnál esett hadifogságba. Nagyanyám a mai napig őrzi a kis füzetecskéjét, amibe az orosz szavakat/kifejezéseket/mondatokat írta le (ha túl akartál élni, szavanként, helyben, és minél gyorsabban kellett megtanulni oroszul), illetve a recepteket, amiket a többi magyar hadifogollyal írtak össze. Mivel ételt a semminél alig kaptak többet, gyakran összejöttek, körbeültek, és mindenki elmondta a kedvenc étele receptjét, amiket a nagyfater le is jegyzett.
BoneDragon
Én a kv-1s-el vagyok így, sajtreszelő effektus...

Ez a rohadt random. Egyik csatában közvetlen közelről nem találom el az SP tornyát. Egyszerűen az a öt méter távolság túl sok, a lövedék kiröppen és 5 méteren belül vesz egy 90 fokos fordulatot és mellé. Másik csatában 487!!!!!! méterről telibe találom.
OFF

Ha már itt tartunk nekem anyai nagyapám végigharcolta nagyjából az egész háborút. 39-ben lépett be a hadseregbe. Volt pár jó ismerőse, így berakták egy gépesített felderítő századba. Akkor állították hadrendbe a Csabákat, ő is arra kapott kiképzést. Ott volt az erdélyi és a délvidéki bevonulásnál is. 41-ben a Gyorshadtesttel keletre küldték, végig harcolták az évet, decemberben kerültek haza újraszervezésre. Utána a rossz emlékű 2. páncéloshadosztályba került, végigharcolta a doni hídfőcsatákat, ott volt az összeomlásnál is. 43 nyarán került ismét haza.
Innen Erdélybe vezényleték, itt már gyalogoskén harcoltak mert nem volt járművük. Ezért is maradt ki a debreceni páncéloscsatából. Budapesten bekerítették, de a kitörésnél kijutottak(négyen), de rossz irányba haladtak és elfogták őket az oroszok. Innen a debreceni gyűjtőtáborba vitték őket, majd 4 év orosz hadifogság következett.
Amikor elengedték csak a határig hozták őket, onnan gyalogolt hazáig(Heves megye). A faluban a rendőrök majdnem letartóztatták mert rablónak nézték, nagyanyám meg kikergette a házból(szintén betörőnek nézte).
Van róla rengeteg kép, csak mivel már ő is és nagymamám is meghalt valahol szétszóródtak a nagybátyáméknál. Én már sajnos nem nagyon tudtam vele beszélni, 7 éves koromban halt meg.
Egy levele ki volt rakva a falra és be volt keretezve. 43 januárjában küldte3, valami ilyesmi volt a szöveg(pontosan már nem emlékszem):"Még élek, de nem tudom hazajutok-e innen. Legyetek erősek, szeretlek titeket." Egy sebesült falubeli katonával küldte haza, de ő csak Kijevig jutott, onnan egy Pestre tartó sebesültszállító vonat hozta el ami áthaladt a falunkon. annak az ablakából dobta ki valaki.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Maala
Közép és közeltávra való, ez tény. De nem nagyon van rossz T6 med.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Engem a baromira kiegyensúlyozatlan játékmenet riasztott el tőle. Először az oroszok pofátlanul OP-k a T-50-nel meg a protkó T-34-gyel, aztán a németek a PzIV F2-vel, majd megint az oroszok a T-54-gyel, satöbbi satöbbi. Na meg a sebzési modell randomsága, ugyanolyan lőszerrel ugyanoda lőve egyszer kapásból pukkan az ellenfél, máskor csak a sofőr zöldül be. De ezt még megbocsátanám, ha a balansznak legalább a nyomai meglennének a játékban.
N3su
A harckocsizóidra figyelj ,ők a suták ... vagy nem ?

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Möcsooodaaaa?😄 Best tank ever. Legjobb gép, amivel valaha játszottam.
Basszus, egyszer legyek túl ezen a t-34-85 -nek nevezett borzadájon. Most így hírtelen nem nagyon tudok rosszabb tankot mondani.
Ennál megbízhatatlanabb ágyúval nemigazán találkoztam még ebben a játékban...
Sherman0070
Nyögd ki 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Mondjam? 😊
Sherman0070
Majd kiderül. Remélem lehet.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Basszus Maala, hirtelen azt hittem, nekem írtad...😊...
jól van na, örülni sem lehet? 😄
na akkor majd írj hogy lehet-e csatlakozni (bár gondolom még nem)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.05. 18:39:02
Sherman0070
Percek kérdése és lent van 😛

Sherman0070
Már 1 órája... 😄

egy jo stronghold klan jo lenne, sajnos mi nem vagyunk meg elegen, hozza...
az +50% sokat szamitana.
a kurva életbe akkor 😞(((
b*szh*tom a hétvégi tier 8 CW-zést 😞
Maala
De, pedig de.

Így van.
N3su
zsurpubi vagy egy nincstelen senki!!!

Ne. Csak ne.
3 nap?!?!??! ne szopass 😄
lexlutor: nemtudom miért tettek ki, majd ráírok a klánvezérre, hogy WTF? 😄
igaz kérdezte, hogy tegnap miért nem voltam CW-n.... én sem érhetek rá mindig.... ma meg egész hétvégén este ráérek, meg jövőhét este is, erre nem kitesznek a klánból 😄 kell keresnem egy klánt ahol legalább 8-as CW-zhetek, mert elég fun.....
Sherman0070
Csak erős idegzetű wot fanboyok nézzék meg ;D
Amúgy mostanában War Thunder-t tolom (oké utáljatok)
Sok a bug benne de nekem bejön. (meg néha unfair)
Azt le tudnátok írni hogy mi a problémátok a játékkal vagy miért nem szerettek játszani vele?

Hát most jól meg mondtad. Holnapra írd át a mesédet, és legyen hihetőbb és logikusabb.
Maala
Hékás, nem mi menőzünk itt azzal, hogy el tudjuk a másikat tűntetni a barátainkkal a felsőbb körökből. 😊 Hanem te.

Maala
Nem, 3 napot kell várnod.

ez nem volt hosszu klantagsag akkor 😊
Sherman0070
Azt a Fehér Tigrises eventet jövő húsvétkor nem szeretnék visszahozni? 😄

Lunki88
Az oroszoknál ilyen menő eventek szoktak lenni? Lassan már bánom hogy nem az orosz szerveren regisztráltam. 😄
N3su
igen gondoltam ,
hogy ez a válaszod ,hiszen ti csak hazudoztok egész életutatok során ;munkahelyen ,iskolában , hivatalban ,óvodában stb. ti olyanok vagytok mint egy nyitott könyv ! egyébként így elég nehéz az igazat igazként leírni hogy ti mindig hazudoztok ,egyébként mit várok el a betelepített személyektől ?
csak egy kicsit gondolkozzál el attól a naptól amikortól tudod az eszed . rájössz hogy csak egy hazug gerinctelen élősködő vagy!

ha kitettek a klánból kell várnom 24 órát hogy beléphessek egy másikba?
Nos, akkor itt az alkalom, hogy emeld a fórum színvonalát. Téma? Máskülönben ez csak sírás-sírás.
De miért kell hülyeségeket kitalálni? Minek kellenek a mesék? Ettől lesz valaki?
Sherman0070
Itt minden nap csak veszekedés ment? 2 hónapja nem néztem ide de látom csak veszekedés megy vagy arty sírás...

Maala
Lehet, neki nem volt nagyapja! Ő egy lombikbébi.

Persze. Hogyne. Aha. Én nem csúfolnám meg a nagyapám emlékét azzal, hogy hazugságokat találjak ki róla, hogy egy hülye fórumon nagyobb fiú legyek, de tudod.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.05. 18:12:22
N3su
Az Ardennekbe úgy került ,hogy előbb átvezényelték Sopronba ez benne van a könyvben amit fogadott anyám őrizget .Én ,ha jól emlékszem onnan vitték tovább az Ardennekbe ahol a tankjuk kilövése után maga rángatta ki élve a harckocsizóit és mivel ő volt a parancsnok úgy döntött ,hogy lelépnek .
A németek elkapták őket ,de az öreg nem nyughatott mert Magyarországon akarta enni a tavaszi cseresznyét. A németek elengedték de figyelmeztették ,hogy már Magyarország elesett vagyis már a Balatonon túl vagy a Balatonnál járnak .Az öreg soha egy szót nem mesélt nekünk unokáknak a háborúról. A nagyi ,vagy a lányai mesélték a történetet.Persze azt is ,hogy az oroszok megkínozták többször is (ezt gázzal tették ,vagyis bezárták egy helyiségbe és ráengedték a gázt) ,mert egy őrmester akivel hasonló nevük volt felgyújtotta az orosz rabokat a barakkjukkal együtt .
Egyszer kilestem az öreget öltözködés közben mert látni akartam a sebeit amiket javarészt a hátán viselt. A háta szürke volt a sok apró szürkésfekete repeszszilánkoktól ,amikor észrevett ,morogva becsukta az ajtót .

Maala
Lol, faszcibáló artink kilő a 7es pantherből, miután kilőttem közelharcban egy Centuriont... "Bocsi! De hát én mondtam, hogy trackeld le!"

Kicsit el van tájolva a valóságtól - ahogy az összes artysta majom -, hol a faszomba fogom nézni 158 hp-val egy 400 hp-s centurion ellen, hogy ő mit ír chatbe... Retardált majom csapattárs.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.05. 17:56:38