418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Nem baj :) Nekem viszont nincs hozzá idegzetem, hogy a semmiért játsszak. Light küldetésnél is ezt csináltam, állandóan homokozó pályákra tett, ahol spottolj 5000-6000 damage-t. Hát kösz. Kiléptem a fenébe, a semmiért nem fogok játszani, stat igaz ment lefele, valami 1000 win8 jött ki 100 csatára, de így sikerült megőriznem a nyugodtságom valamennyire.
  • patchaou
    Remélem hogy csak viccel, mert ha ez komoly akkor.... hozza az átlag wot játékosok értelmi színvonalát.
  • Sunsetjoy
    Jujj ezt kicsit benézted :D Ha nem lősz ki senkit, akkor kapsz kitüntetést. :)
  • yossarianHUN
    Arra van medál, hogy 50 csatán keresztül (100?) NE lőj ki csapattársat.
  • Palinko
    azt én is észrevettem, hogy megy a noobozás, főleg olyanok akiket kilőttek, de nem foglalkozok vele, ha nekem jön valaki az sem zavar különösebben,

mondjuk ha ilyen kritikus a csapatkill, nem tudom miért van erre is medál, én azt gondoltam megszerezni azért lőttem ki szerencsétlent :D
  • fsb1000
    A kékülésnek és az autobannak vannak szabályai, nem számít hány %-os akit kilősz.
    Kezdőkőr és a foglalás kritikus. Egymás után 3 sebző lövés, vagy napi X mennyiségű csapatkill/csapatsebzés a határ. De az is számít te mennyit teljesítesz közben normál játékosként.
    Szinte mindig kilövőm a kékeket. Az is előfordul, hogy a nagyon okoskodóból kiprovokálom a kékülést. Főleg azokból akik már induláskor anyáznak és lőnek párat. 90%-ban 1000 WN8 alatti mondja be, hogy már megint szar az MM és már megint noob csapattársakat kapott. AZ ilyen belelő abba aki véletlenül neki megy , nem mozdul az első 20 sec-ben, vagy épp csak nem oda megy ahova a tanktipusa mennie kéne.
    Kék-lila a legritkább esetben kommentel az elején.
    .
    Múltkor egy ilyen piros gyökér bemondta hogy WTF és again retard team.
    Erre egy kék megkérdezte mi a baj?
    Válasz: ilyen csapattal nem lehet nyerni és learn to play.
    Erre a kék mondja neki: XVM szerint 72% a győzelmi esély.
    (3-an lehoztuk a csatát, a piros gyökér az elején meghalt)
  • fsb1000
    Átlagos vagy kicsit jobb játékosként, megfelelő tankokkal rendelkezve (light beszerezve), kb a 66%-ig jutottam el a mai napig a Stug küldiben. Csak a TD token van meg. Sacc/kb 100 csatám van benne. És átlagos bosszankodás, pl a lánclelövős küldi miatt.
    Fórumtársak szerint nem lesz +kreditfaktor ezeken a tankokon ahogy a T95E2-ön sem, de legénység képzésre jók.
  • Palinko
    nem nekem való már ez, akit kilőttem is 10% alatt volt az élete azért nem lett autoban szerintem :D
  • fsb1000
    Nincs elég önfegyelmed, hogy le gyere a szerről?
  • foxbat88fx
    hmmm 3 hónappal már megelégednék :D

de engem úgysem fognak mert ügyesen csinálom....
    beállok egy bokorba majd kilövetem magam, ebbe nem tudna belekötni a WG
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.02.01. 14:19:52
  • fsb1000
    Kezdőkörben lőjj ki 1 vagy 2 tankot rögtön fogod látni milyen a kékülés, esetleg az autobann.
    Autobahn
  • Palinko
    majd igyekszem megtartani, bár eddig csak 1 szer lőtt talán ki barát, de már nem is emlékszem pontosan, nekem is egyszeri alkalmak voltak és ki is nőttem gyorsan ezeket :D
  • fsb1000
    PH-n volt egy srác aki az összes tank kilövése egy nemzetből medál miatt lett öngyilkos sorozatosan, és kapott vagy 3 hónap pihenőt.
    Amúgy tök rendes fazon, utólag belátta hülyeség volt, de rá volt kattanva az ügyre.
  • haflac
    tudom,de akik már megcsinálták,nekik mennyi órájuk bánta,ezek a tankok rendelkeznek + kredithozammal?
  • lexlutor
    szerintem erre nem nagyon lesz valasz, mivel jopar kuldetes joreszt szerencsefuggo : spottolj lathatatlnul x ezret, gyujts fel egy tankot, stb.
  • foxbat88fx
    én ezen csodálkozom, hogy még nem kaptam ban-t :D
    vagy még nem zárolták az accountomat, kegyetlen sokat megyek a vízbe mostanában :D
  • lexlutor
    csak akkros e veszitsd el a humorerzeked, amikro veled csinaljak majd a jokepesseguek:)
  • haflac
    Mennyi időt vesz ,vett igénybe a mostani a tankos küldi?Egy átlag érdekel,órában.
  • Palinko
    engem sem reportoltak még, pedig kíváncsiságból csináltam már TK-t, meg löktem le baráti tankot a mélybe, hogy megnézzem milyen az :D
  • fsb1000
    Én nem szoktam reportolni senkit, de egy hét bann-t sem kevesellnék azoknak akik úgy játszanak mint te.
  • lexlutor
    kereken 400k kredit
  • yossarianHUN
    No és mennyiért is lehet eladni?
  • fsb1000
    Az irreálisan magas követelményű feladatok tovább polarizálják a játékosok teljesítmény mutatóit és a WR%-ukat. Ez szerintem nem lehet egyetlen játékfejlesztőnek sem a célja, mert mind a két végleten játékelhagyáshoz vezet.
    Az MM szabadalomban szereplő győzelem/vereség arány alapján működő besorolási tényező is pont ez ellen hat. Szerintem helyesen.
    .
    A mostani nagy személyi küldetések szinte minden játékosnak előnyt nyújtanak. A gyengébbek extra bevételhez jutnak ha 5-6 szintig megcsinálják az első küldit, a felső tízezer pedig extra tankokhoz, amely csak keveseknek lesz meg.
    Ráadásul van valamennyi oktató célzat is a küldikben.
  • madmanic
    ingame keress rá a magyar csatornákra. Mindig van aki segít.
  • GabeE3e
    A szerezz 3x több lepattanót,mint a HP-d mivel csináltad meg? (HT)
  • Commandier
    Látom nem akar senki sem kisegíeni. na mindegy.
  • madmanic
    Congratulations!
    For successful completion of the operation you receive a reward:

Vehicles added: StuG IV (100% crew)

Slots added: 1

Egyetlen perc artyzás nélkül...
  • yossarianHUN
    Nem, csak minden típusnál az utolsónak.
  • Commandier
    Üdv! Valaki szakaszban egy T8 heavy mellé? A szakaszban teljesítendő küldetéseket akarnám megcsinálni. Köszi előre is. StarsiySergeant a nicknevem.
  • lexlutor
    igen, mert mashogy nem lesz eleg tokened.
  • Pongyi
    Hali. Ha az ötből egyiket kihagyom (pl. én artyt), akkor a 15-nek kitüntetéssel kell meglennie mindenképpen?
  • Zegi Norbi HUN
    Ez vasárnapi nap, te jó ég :D Már csak a HT-15 kellene, erre sportszerűtlen játékért kibannolnak holnapig :DD Biztos nem tetszett az arty játékosoknak, hogy le b***ztam őket. Vagy talán a csapattársaimnak, mikor is7-tel párszor a csata elején belementem a vízbe, mert nem voltam hajlandó free frag lenni 4-5 artynak. Mekkora k*csög vagyok istenem
  • zsan666
    Ki kell venni a jelszó megjegyzésétől a pipát (talán így is rá kell próbálni, nem emlékszem), újraindítani és utána elvileg már jó lesz.
  • oneal1
    sziasztok!

public test-re szeretnék belépni, nem fogadja el a kódomat, most meg is változtattam, de ezt sem eszi meg...:S

A sima játék belép rendesen.
  • Phara
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://wiki.gcdn.co/images/a/a0/Matchmaking_Chart.png
  • Palinko
    4 eset hogy rakott 7essel össze? az már agyfasz, nekem max 2 tier volt eddig.
  • madmanic
    megpróbálom, kösz.

3 skilles legénység van benne. az álca a parancsnokot kivéve 100%. Beállok egy bokorba, háló+scope és világít a rinyalápa én meg senkit nem látok...
  • kabel15
    Egyenlőre kocka tankokkal húzom a legénységet, de T54 be szeretném majd rakni, bár egyenlőre MT25 nél járok csak :(
  • András77
    A chaffee sport legénységét hova tetted? Én onnan hoztam át a bulldog vonalra és 2 skilles csapattal már elfogadható volt a T37.

Egy dolgot tegyél meg, ha a spotra mész, kapcsold ki a pics.ba az encounter meg assault módokat. Annál nincs dühítőbb, mikor végre megkapod malinovkát csak encounter módban, de prokhorovkán is idegesítő tud lenni. Amúgy is kevés és általában nagyon passzív bokros kempelők mennek a spot oldalra, az ellenség zárótűz alá veszi a spot bokrot stb, de ha egy zászló van csak, akkor meg még ezek a kemperek is elmennek inkább a sínhez vagy a kempfeszt dombra.

Van pár jó encounter (pl siegfried line) vagy assault (erlenberg, sand river) pálya, de engem jobban idegesít, hogy elcseszik a kevés lehetőségemet malinovkán vagy prokhorovkán, de még redshire-n is sokkal nehezebb encounterben megcsinálni a spotolást, mert beözönlenek olyankor középre, de nincs igazán jó spot hely akkor, illetve azonnal meghalok, ha felfedeznek.
  • Hassel74