World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: AlucardHuN, 2014.09.05. 19:15:51
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha már itt tartunk nekem anyai nagyapám végigharcolta nagyjából az egész háborút. 39-ben lépett be a hadseregbe. Volt pár jó ismerőse, így berakták egy gépesített felderítő századba. Akkor állították hadrendbe a Csabákat, ő is arra kapott kiképzést. Ott volt az erdélyi és a délvidéki bevonulásnál is. 41-ben a Gyorshadtesttel keletre küldték, végig harcolták az évet, decemberben kerültek haza újraszervezésre. Utána a rossz emlékű 2. páncéloshadosztályba került, végigharcolta a doni hídfőcsatákat, ott volt az összeomlásnál is. 43 nyarán került ismét haza.
Innen Erdélybe vezényleték, itt már gyalogoskén harcoltak mert nem volt járművük. Ezért is maradt ki a debreceni páncéloscsatából. Budapesten bekerítették, de a kitörésnél kijutottak(négyen), de rossz irányba haladtak és elfogták őket az oroszok. Innen a debreceni gyűjtőtáborba vitték őket, majd 4 év orosz hadifogság következett.
Amikor elengedték csak a határig hozták őket, onnan gyalogolt hazáig(Heves megye). A faluban a rendőrök majdnem letartóztatták mert rablónak nézték, nagyanyám meg kikergette a házból(szintén betörőnek nézte).
Van róla rengeteg kép, csak mivel már ő is és nagymamám is meghalt valahol szétszóródtak a nagybátyáméknál. Én már sajnos nem nagyon tudtam vele beszélni, 7 éves koromban halt meg.
Egy levele ki volt rakva a falra és be volt keretezve. 43 januárjában küldte3, valami ilyesmi volt a szöveg(pontosan már nem emlékszem):"Még élek, de nem tudom hazajutok-e innen. Legyetek erősek, szeretlek titeket." Egy sebesült falubeli katonával küldte haza, de ő csak Kijevig jutott, onnan egy Pestre tartó sebesültszállító vonat hozta el ami áthaladt a falunkon. annak az ablakából dobta ki valaki.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Ennál megbízhatatlanabb ágyúval nemigazán találkoztam még ebben a játékban...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
na akkor majd írj hogy lehet-e csatlakozni (bár gondolom még nem)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.05. 18:39:02
az +50% sokat szamitana.
b*szh*tom a hétvégi tier 8 CW-zést 😞
lexlutor: nemtudom miért tettek ki, majd ráírok a klánvezérre, hogy WTF? 😄
igaz kérdezte, hogy tegnap miért nem voltam CW-n.... én sem érhetek rá mindig.... ma meg egész hétvégén este ráérek, meg jövőhét este is, erre nem kitesznek a klánból 😄 kell keresnem egy klánt ahol legalább 8-as CW-zhetek, mert elég fun.....
Sok a bug benne de nekem bejön. (meg néha unfair)
Azt le tudnátok írni hogy mi a problémátok a játékkal vagy miért nem szerettek játszani vele?
csak egy kicsit gondolkozzál el attól a naptól amikortól tudod az eszed . rájössz hogy csak egy hazug gerinctelen élősködő vagy!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.05. 18:12:22
A németek elkapták őket ,de az öreg nem nyughatott mert Magyarországon akarta enni a tavaszi cseresznyét. A németek elengedték de figyelmeztették ,hogy már Magyarország elesett vagyis már a Balatonon túl vagy a Balatonnál járnak .Az öreg soha egy szót nem mesélt nekünk unokáknak a háborúról. A nagyi ,vagy a lányai mesélték a történetet.Persze azt is ,hogy az oroszok megkínozták többször is (ezt gázzal tették ,vagyis bezárták egy helyiségbe és ráengedték a gázt) ,mert egy őrmester akivel hasonló nevük volt felgyújtotta az orosz rabokat a barakkjukkal együtt .
Egyszer kilestem az öreget öltözködés közben mert látni akartam a sebeit amiket javarészt a hátán viselt. A háta szürke volt a sok apró szürkésfekete repeszszilánkoktól ,amikor észrevett ,morogva becsukta az ajtót .
Kicsit el van tájolva a valóságtól - ahogy az összes artysta majom -, hol a faszomba fogom nézni 158 hp-val egy 400 hp-s centurion ellen, hogy ő mit ír chatbe... Retardált majom csapattárs.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.05. 17:56:38