World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Az E 50-t huzom, mar csak a top cso kell, kivancsian varom... Eddig 38% wr, szopoag, pedig az esetek nagy reszeben nem en vagyok a leggyengebb lancszem. A pen jo, sebzes meg nem az igazi.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
de am ja... kezd átmenni a fórum valami maunika só-ba

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Akkor fejezd be a hazudozást !!!
nem csoda ,ha vesztek a hazugok és lásd fent között !
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
VÁRJ! ez az elit dolog nem teljesen igaz.... van egy motorja, de az gyengébb mint a fullos.... 14.000 exp
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
egy tornyot használ.... egy gunt.... a motor megvan indienről 😄 így marad a talp 14k exp, majd ha akarsz egy jobb rádiót akkor +9000exp de az alap rádiója is 720 méteres
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sg-n nincs topic az őseiteket témázni?
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Szóval...igazad van!<#eljen>#eljen> Valóban ellentmondásos de én szerintem senki nincs olyan idióta hogy egy ilyennel kamuzzon. Egyszerűen ízléstelen volna! Várd ki a végét barátom! Most már úgy felhúztad hogy úgyis kideríti pontosan mi hogy volt! <#hehe>#hehe>
http://p1.vatera.hu/photos/a4/ba/5157_4_big.jpg
Itt a katonakönyve.
1939-ben a Bismarckon volt első tiszt. Én is azért szeretem a hajókat. Amikor elsüllyedt, a franciák elfogták, de mivel nagyon szépen tudott zenélni szájharmonikán elengedték. De idehaza meg orosz fogságba esett 10 évre. Amikor hazajött, még 5 évig katona volt, aztán 1964-ben leszerelt, és beállt ütvefúró kezelősegédnek. A hadifogságban csúnya nézéssel kínozták. Mivel hajó törött volt, még 80 évesen is vizes volt a háta! Amikor megkérdeztem miért vizes, csak morgott! Bizony, az még a Bismarck vize volt rajta!
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.05. 21:21:47
kb. 5 méterről is holdat lövöm vagy az ugart szántom fel az ágyújával. Pedig 1% kellene a parancsnoknak a beszarás jelzőhöz, de én ezzel a szarral többet nem játszom.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
egy állat! 😄 imádkozzunk, hogy nem fog éles szerón sok rohangálni ebből....
Szerintem tetszeni fog nekik az új munka eszközük.<#eplus2>#eplus2>
M24 Chaffee (Tier V amerikai könnyű tank) teljesen újra lesz egyensúlyozva. Ez mit takar?
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.05. 21:10:32
na kiléptem.... olvasok valamit majd visszalépek XD
csak nézni tudom a tankokat 😄😄😄
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.05. 20:56:23