418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #344671 Ez a valós feladat. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt: Aslain's XVM Mod + ModPack INSTALLER w/PREVIEW v4.1.36 rakd fel. -
#344670 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#344669 Komám, te is belefutottál abba, amibe a minap valaki. Szarok a küldetések leírásai valamilyen mod miatt. -
András77 #344668 Ez egy ügyes spotolás volt. Az obj-on ami kilőtt szereztél 1e spotot, azzal lett meg. Mondjuk a T71 meg kb ugyanennyit elszedett előled, úgyhogy egál Én is akkor tudtam csak megcsinálni ezt a küldetést, amikor a spot bokorból kilőtték a másik light tankot mellőlem. Ha életben marad a T71 és kicsit értelmesebb (bár ahogy néztem nem az, lerohanni szemből egy obj-t meg még valami volt ott jobb oldalon, arra nem emlékszem, mi volt, szóval egy idióta), akkor lehet lop még annyi spotot előled, hogy nem lesz meg a 4e.
Én azt látom, hogy 3,5e körül már nagyon jó spotolási eredmény mostanság, annyira megoszlik a spot a sok light között. Ami 4e feletti eredményt láttam, ott mindnél elpusztult a többi light rövid úton. Mondjuk amilyen idióták játszanak, jó esélyük van a korai halálra.
A szakasztársaiddal lebeszélted, hogy a spotjaidat lőjék vagy lőtték, amit láttak normálisan? Nem küldöm el a választ a WG-nek csak kíváncsi vagyok, mert többen mondták, hogy szakaszban csinálták meg, ahol a szakasztársak külön figyeltek a spot utáni sebzésekre.
5-6-8e spot már kemény dolog lesz később, bár most olvastam FTR-n, hogy arra számítanak, a TD view nerf miatt a light tankok eredményesebben fognak spotolni, meglátjuk. Akárhogy is, annyi spotot csak nagyon aktív mozgással lehet lehozni, meg mindig azt kell nézni, hogy az értelmesebb, lőni tudó társak éppen merre figyelnek (tudom, hogy tiltott, de lehet, hogy fel kell tegyem az ágyú csövének irányát mutató modot később, hogy lássam az értelmesebb saját tankjaink merre néznek éppen, máskülönben a büdös életbe nem lesz ennyi spotom). -
#344667 -
TiborTamas #344666 Szerencséd van, mert ahogy nézem, neki csak az utolsó replayt menti el, de a csata után kiléptem a játékból, úgyhogy még megvolt. :) Egyébként nem volt egy nagy szám a kör, nagyrészt passzív spot. Itt is kb. 5 perc után elhaltam (egy kósza 704-nek köszönhetően), úgyhogy kicsit meg is lepett, hogy elég lett. :)
Replay. -
#344665 Asszem nincs meg hozzá a skillem. -
yossarianHUN #344664 Én szerettem. Egy táposabb Jagdpanther. -
Mr.Kitten #344663 Replayt kérhetek? ezt szívesen megnézném. -
#344662 Sziasztok!
T25 AT-ról mik a vélemények? -
#344661 Azt hiszem, én itt abba is hagyom a küldetéseket... Idegörlő rájönni, mit kell csinálni, mert abból, ami le van írva nem lehet kiindulni. Én feladom :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#344660 -
TiborTamas #344659 Segítettem egyik barátomnak megcsinálni az utolsó light-os küldetést, mert ő nem nagyon tud light-okkal játszani:
4 kör kellett hozzá, abból az első Airfield volt 2600 spot-tal úgy, hogy még csak 7:8 volt az állás, amikor összefutottam a saját kezdőnk alatt egy tomato Rhm-el, amit addig nem is láttunk és így idő előtt elhaláloztam, pedig már azt hittem elsőre meglesz... :D Azután egy Kharkov és egy Stalingrad után, jött ez a Live Oaks. :) -
yossarianHUN #344658 Az nekem is csalódás volt. Nem is az ammo rack miatt, csak rohadt lassú, és az ágyúja borzalom. A teste sem olyan erős, mint várná az ember, gyakorlatilag csak hulldownban kemény. Nem élvezet vele a játék.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.01. 21:36:31 -
#344657 hát nem tudom
azt hittem ez az ST-1 egy jó tank lesz, ehhez képest eléggé fostalicska
érdekes módon minden második, szemből bekapott találat ammo rack sérüléssel jár, ami eléggé meglepő és kiábrándító -
#344656 ez a kib.szás... főleg hogy heavyt, megsebezni sem nagyon tudod szerintem :D -
Negritis #344655 nekem az achilles ami negatív élmény
az archert sem imádtam, de az achilles katasztrófa eddig -
Hassel74 #344654 Nem sok harckocsiban csalódtam ekkorát, mint az IS3. Ekkora egy fostaligát. -
Kubukli #344653 És beadta 3x is a tier VI-ot annyi különbséggel, hogy 24% win eséllyel. -
Kubukli #344652 A következő csata is tier VI és 1 heavy oldalanként.
Érdekes eddig ez ritkaság volt T34-85-tel. -
Userx2 #344651 Mondom ez könnyű küldetés lesz... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Angelus1991ster #344650 MT-15-nél meg ezt fogod visszasírni:D -
Angelus1991ster #344649 Hagyjanak mindent úgy ahogy van. A Waffentróger Párducot pedig hozzák csak be a WT E-100 mellé. -
Kubukli #344648 Aham, nyírjak ki egy egyel nagyobb szintű HT-t. Ez megy mióta ezt a küldit erőltetem.
-
Kubukli #344647 Ja azt azért tegyük hozzá hogy a kezdés nem egyszerű: kb 20 csatát mentem vele, 2 volt tier 8 a többi tier 9 és 10. Általában sima 3:15/5:15 lost. Ez pedig nem (csak) a nyomorult M41 és az én bénaságom miatt volt.
Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.01. 20:25:21 -
#344646 Új francia light ágról mit tudtok?
-
lexlutor #344645 ehhez a tervhez csak gratulalni tudok..
"Oh yea, and they want to replace the fake GW E-100 with GW Tiger (of sorts, the superstructure is different) with 305mm mortar (Czechoslovak Škoda B20 actually). " -
#344644 Pedig a Buldoggal nagyon is lehet statot javítani és 1 db goldot sem kell hozzá ellőni:) -
#344643 Én a grafikus motor miatt várom - a cryengine bár nem a legbarátibb, ha megeresztik a gyeplőt, de jobban skálázhatónak tűnik, mint a wotban található... -
ilovearty #344642 Ha valakinek van 7-es td-je , akkor szánjon már meg egy szakasszal mert lesz.pom magam ezzel a stug TD-14küldetéssel. Akikkel összeállok azokkal nem megy mert kihalnak a gatyából az első percben. A gyerek miatt TS sajna nincs. Csucsul...
___B__P___ néven megtaláltok. -
yossarianHUN #344641 Arról nem is beszélve, hogy a WoT-nak az alfa verzióban a béna rammolásnál sokkal komolyabb gondokkal kellett megküzdenie. Jó, nyilván az Obsidian már kitaposott úton megy a WoT-nak hála, de szerintem ez a játék már most megközelítőleg olyan, vagy magasabb szinten van, mint a WoT jelenleg, megjelenése után 5-6 évvel. Ezzel együtt nálam meg fognak férni egymás mellett, hacsak tényleg nem lesz klikkre ugyanaz a játékmenet. Akkor majd meglátom, megéri-e a különböző érából származó tankok miatt két játékkal játszani párhuzamosan, és ha nem, melyik a jobb.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.01. 19:31:03 -
Plata #344640 Hát valamikor a WoT-ban sem volt megcsinálva rendesen a rammolás.Én kíváncsi leszek erre a játékra. -
yossarianHUN #344639 Az épületrombolással én úgy voltam, hogy fasza kis eye candy, de ha ilyen erőforrásigényes (vagy ennyire dilettánsak a WG-sek), akkor inkább hagyjuk, ez nem éri meg nekem a 10 FPS-sel való játékot (azaz a nem játékot). Az alternatív hullokat én sem értem minek kellenek, eleve nem sok tankhoz lehet ilyeneket előtúrni, a nagyjuk meg már azoknak is bent van a játékban. 6 különböző Panzer III meg Párduc testre meg szerintem senki nem kíváncsi. -
#344638 Szerintem eleve egy baromság a rombolható épület koncepciója, de én az alternatív hullokat is ide sorolom, felesleges idő és erőforrás pocsékolás. -
#344637 Igazából engem csak az obsidian miatt fog érdekelni, egy rpg-sebb megközelítés a wot-nak is sokkal jobb lenne, lásd mennyi baromi egyszerű de nagyszerű featurét nem képesek a wg-nél implementálni normálisan, mint pl a tankok tényleges testreszabását vagy a személyzet igazi testreszabását. -
foxbat88fx #344636 Neked megvan már????
pfff mire nekem meglesz :D annyira nem erőltetem, kell, mert már csak 15 misszióra vagyok tőle, de azért ezek már nehezek
de nem adom fel, ha már ide eljutottam akkor megszerzem
amúgy durva tanknak tűnik, múltkor volt a csapatomban 2 szakaszban Westfielden top tierként, megfogták azt átmentek a "városon"...
na mondom ezeknek kapáltak, erre szétszedték az egész enemyt, volt a csata 2-3 perces -
Angelus1991ster #344635 Az se fontos. Akkor vezessenek be szimulátor csata módot. -
yossarianHUN #344634 Jó, laikusok kedvéért:P Nem írták, vagy csak én szalasztottam el. Jó lenne, én is regisztráltam rá már ezer meg egy éve.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.01. 19:15:56 -
yossarianHUN #344633 Egyrészt a Havoknak ehhez nincs köze, az csak a fizikáért felel, másrészt a Havok szerintem még évek kérdése, vagy (és ez a valószínűbb) az egész épületrombolós Havok-modell el lesz vetve, és csak a tankokon mozgó/leszakadó cuccok lesznek implementálva. -
Angelus1991ster #344632 Persze, hogy gyorsabbak a harcjárművek :D mivel egy másik éra, a modern éra tankjai. Megéri majd kipróbálni:) amolyan Crysis-WoT. Remélem hasonló a wot játékmenetéhez. Open bétát nem írták hogy mikor lesz? Diaz parancsnokos cucc másfél óra múlva lejár.