World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2014.09.08. 15:57:25
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Nevem: IdbqplolqpdbI wn8 1100 új játékos vagyok
Barátom: Baton22 wn8 1560
Másik barátom: xPycellx wn8 950 körül
Csak együtt mennénk köszi előre is írjatok ingame! 😊
olyan klán kell aki nyomja....
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Igaz hogy azt írtam hogy a HOAX bárkit felvesz, de khm khm... azért mégis van egy szint. Értem? 😄
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
STBt is szeretem de annak az M68as murrica ágyúja a sírba visz annyi hihetetlen mellélövést produkál.
WoT: Nishizumi77
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
-legalább ua. a 10-es tankok legyenek rajta mint amik most vannak.
-900 alatti wn8
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
- ja akkor az EU-sok pénzei se kell, jaj de nagyképű a szargaming.
angelus1991ster.blogspot.hu
Akkor hihetetlenül masszív lehet a mostani játékbalansz... Nem óhajtanának inkább ezzel foglalkozni?!
"- a KV-1S szétválasztás több okból késett ilyen sokáig. Az egyik az volt, hogy a fejlesztők nem akarták piszkálni a 122 mm-es ágyút, de elvenni sem akarták a tanktól. Emellett szerepet játszott a tank komoly népszerűsége is."
Aha, értem! Tehát, ha népszerűbb lett volna az FV meg az E-100 TD, akkor nem nyúlnak hozzájuk, ühüm...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
- a KV-1S szétválasztás több okból késett ilyen sokáig. Az egyik az volt, hogy a fejlesztők nem akarták piszkálni a 122 mm-es ágyút, de elvenni sem akarták a tanktól. Emellett szerepet játszott a tank komoly népszerűsége is
Jackpot. Ez a 2 komment össze foglalja mi a legnagyobb hiba a wg-be.
És akkor még lehet hogy jól járunk.
Elmehetnek a jó ........ meg úgy még 50 helyre, büdös oroszok akik vezetni nem tudnak, annak hallgatnak a hülyeségeikre. Eh WG koszos egy banda.
"Ő odáig jutott, hogy egy külön alkalmazottat bíztak meg a permabannolásával."
Erre bezzeg kell egy egész ember, de az EU ötletekre meg 0 figyelem 😄
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.08. 10:28:45
- jelenleg a Havok 45%-kal növeli a játék netforgalmát. A cél, hogy ezt leszorítsák 18%-ra. A legnehezebb az effektek szinkronizálása, hogy minden játékos egyszerre, pontosan ugyanazt lássa. "
Esetleg ha felvennének hozzáértő programozót?
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
- az új "fun mód" egy Mario-Kart szerű Chaffee verseny lesz a Port mapon, különféle akadályokkal, és power-upokkal
- a WG minski irodája nagy hangsúlyt fektet az orosz szerverről érkező visszajelzésekre, főleg az olyan alkalmazottakéra, mint Chieftain. Azonban szinte teljesen ignorálják az EU szervert, még az ott felmerülő igazán jó ötleteket is. Ha támad egy jó ötleted a játék fejlesztésével kapcsolatban, és EU szerveren játszol, nincs értelme leírni, senki nem fog foglalkozni vele.
- a fejlesztők több, notóriusan visszaeső, extrém offenzív módon mocskolódó játékosról tudnak, például az igencsak hírhedt Garbadról. Ő odáig jutott, hogy egy külön alkalmazottat bíztak meg a permabannolásával. Több szidalmazási trend elindításáért teszik felelőssé, például a zsidózásért, és a rákos anyázásokért.
- a kidolgozott időjárás tervbe volt véve, de bizonytalan időre elhalasztották, mivel felborította a játékbalanszot
- úgy másfél évvel ezelőtt a fejlesztők kidolgoztak egy rendszert, amivel a játékosok kiválaszthatták (akár gyűjthették is) volna a nekik tetsző garázsokat. Le is lett tesztelve, de aztán ismeretlen okokból töröltékaz ötletet.
- egy ponton fontolóra lett véve a gold ammó korlátozása, de ezt elvetették, mivel a WG-nek komoly bevétele van a gold ammó vásárlókból
- a KV-1S szétválasztás több okból késett ilyen sokáig. Az egyik az volt, hogy a fejlesztők nem akarták piszkálni a 122 mm-es ágyút, de elvenni sem akarták a tanktól. Emellett szerepet játszott a tank komoly népszerűsége is.
- nagyon sok dolog függ a Havoktól. Jelenleg több fejlesztő is tanulja a Havokkal való munkát, például a környezetet érintő dolgokat (mapok és hasonlók), illetve a járműviselkedést. Jelenleg a fejlesztés kb. felénél járnak. Hónapokkal ezelőtt a várható érkezés el lett tolva a 9.5-ig, de ez valószínűleg még tovább fog csúszni, ahogy eddig is. A fejlesztők nem akarnak sok új tankot és HD-modellt kiadni, amíg a Havok nem jön meg.
- jelenleg a Havok 45%-kal növeli a játék netforgalmát. A cél, hogy ezt leszorítsák 18%-ra. A legnehezebb az effektek szinkronizálása, hogy minden játékos egyszerre, pontosan ugyanazt lássa.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tier 6:
Cromwell: 1. skill 34%, periszkóp
M44 arty: 86% os legénység, tegnap ültek bele....töltés-célzás gyorsító
Type-58: 83%, nincs semmi felszerelés
AMX-12t: 1. skill 68%, semmi felszerelés
Kv-2: 2. skill 49-71%, alap felszerelés
Tier 7:
Crusader 5.5 arty : 2. skill 86%, töltés, célzás gyorsító
T71: 3. skill 32%, távcső, periszkóp, ventiláció (521méter ha távcső bekapcsol :3 )
T29: 2. skill 6-94%, alap felszerelés
Tiger I: 2. skill 88-97%, alap felszerelés
Tier 8:
Panther II: 3. skill 85%, rádiósnak van 2. skill 75%. alap felszerelés rajta (töltés gyorsító,venti,stab.)
Tiger 2: 3. skill 40-80% közt, alap felszerelések
STA-1: 2. skill 80%, alap felszerelés
ISU-152: 3. skill 65%, töltés gyorsító, venti, majd lehet kéne rá célzás gyorsító, én eddig periszkóppal használtam
Tier 9:
Conqueror: 3. skill 51%, alap felszerelés
Tier 10:
Jpz-E100: 4. skill 64%, töltés gyorsító, ventillátor, majd lehet kéne rá célzás gyorsító, én eddig periszkóppal használtam
meg felel valamire? Jeff úgy hallottam téged kell lefizetni Hoax ügybe
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
angelus1991ster.blogspot.hu
GW E-100, T92, and 3 others likes this.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.08. 10:07:21
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.09.08. 09:54:01
Nem tudom, hogy mikor lenne pl. stronghold?
Este majdnem mindig nekem bajos (suli, edzés, ilyesmi...)
Egyrészt baromi pályafüggő, másrészt nagyon skilles cucc a light, ja igen és legénység függő is. Egy heavyvel simán elporoszkálok 75%os legénységgel is. Na ha lightod van és nincs 6. érzék annyi volt...Hát sztem meg kurva nehéz jól játszani velük. Egyedül a 13-90et érzem most a játékban erősnek, de azt se OP-nak.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Eredmény: Top Gun, Master tanker 2 Reaper...
Hát, még egy ilyen nerf, és Malinovkáról lövik ki azt, aki Lakewillen campel...
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.09.08. 07:01:44
Szerintem írtó OP-k ezek a light cuccok már most is. A küldetés meg könnyű, nekem a medium a nehezebb most már. 😄 (A 25 killel szívok 4 napja, rofl. 😄)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.08. 02:50:37
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!