418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Negritis
    light: amx12t - valentine
    med: t-34-1
    heavy: 112, E75
    td: JGTiger (+ most már stug4 :D)
    arty: gw tiger
  • Kubukli
    Elnézést, de nem lehet betelni velük.
    NEM_MENT_KI_A_BÁZIS_KÖRBŐL, de a löveget bőszen forgatta.

Egy Borsiggal b+, T8 szinten....

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.03. 22:02:20
  • haflac
    Én már nagyon régóta húztam.Valamikor tavaly kezdtem el.Szombaton még kellett hozzá 110k xp,ma reggel meglett és meg is vettem.Voltak nekem is jó pillanatok a su 122-54-el ,de komoly barátságot nem kötöttem vele.Olyan volt,mint anno az ISU,ha jó napja volt mindent eltalált,de ha nem,akkor húú.
  • Sunsetjoy
    Biztos előfordulhat, utána kéne nézni FB-oldalán (ott frissebbek az infók). Anno volt egyszer egy olyan változat, amiben a T32-höz "hasonló" tankoknak nem volt lánchangja...vagy motorhang, már nem emlékszem.

Amúgy stug
    light: csak egy van nekem, M41 WB. (15 mégnincsmeg)
    med: Chi-to és T-25 voltak jók
    heavy: is-2, M6 (15 mégnincsmeg)
    TD: su-100, nashorn, most t28proto (15 mégnincsmeg)
    Arty: ami van, nagy tier. Nálam ez 212a, néha az ötös amcsiarty (15 mégnincsmeg)
    Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.03. 21:41:30
  • lexlutor
    stug kuldetes:
    light: luch, leopard, 59-16
    med: t-34, t-34-85
    heavy: kv1, IS, Maus
    td: e25, t30
    arty: obj261, gwe100
  • yossarianHUN
    Az 50B visszavételén gondolkodtam, de a pattintós küldetésnél zsákutca lenne.

Más: akik használnak Gnomefather motorhangok modot, azoknál sivatagi pályákon előfordul, hogy nincs hangja a tanknak? Csak a sajátnak, a többinek igen.
  • toma77
    Legtöbbször használt.
  • toma77
    Ez így van, de mindenkinek van kedvence, úgy hogy csak bátran!
  • Maala
    Light: Type 64, később bármelyik T8 light
    Med: Cromwell, később neked tetsző T7 med, meg a neked tetsző T10
    HT: Táras T10/Maus, KV-2
    TD: WT-E100, SU-152/ISU/E25
    ARTY: T92 Low tierben low hp-k vannak, az artynak kifejezetten rosszat tesz a low tier.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.03. 21:14:17
  • Simulacrum
    Általánosságban könnyebb akkor a legkisebb tiert választani, amit a küldetés enged, kivétel a sebzéseseknél.
  • lexlutor
    az evvel a problema h egy egy agon belul is kuldetesenkent is valtozik a optimalis tank
  • Maala
    De foxi nem tervez semmit a T28 HTC utánra, ahová már csak T6, T7 és afeletti jó.
  • Simulacrum
    Ahogy foxi írta, mindegy, valami T4-T5-öst kell mindenre választani, kivéve a nagy sebzéses küldetéseket. Azzal kell menni, ami van és a legjobb legénység van benne. Ennyi.
  • toma77
    Bocs, használt.
  • toma77
    KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS!
    (Nem reprezentatív jelleggel.)

MI A PERSONAL MISSION-RA HASZÁLT LEGJOBB TANK?

Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.

1. LIGHT TANK:
    2. MED TANK:
    3. HEAVY TANK:
    4. TD:
    5. ARTY:

Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.

Ha elegendő válasz érkezik, összesítem, és leközlöm az eredményt.

Köszönettel!
  • Simulacrum
    Lehet szidni az IS-4-et, de mivel nekem csak ez az egy erős vasam van, emiatt vele tudom a HT-15-öt csinálni. Egymás után már háromszor megvan a 8000 vele csak mindig vesztünk. :-( Bírja ez nagyon még most is, csak az ágyúja lenne kicsit jobb.
  • Toweliee
    Pár napja vettem vissza. Nem értem mi nem tetszett benne régen. Most ezzel a kiherélt állapotában is marha fun.
  • Sherman0070
    Igaz, de akkor is örülök hogy nerfelten is lehet vele játszani :D
  • Gyuszopapa
    Jó volt az MM,neked kedvezett.
  • Sherman0070
    Még mindig tud a kicsike ;)

• Pares
    A lightos küldik szerintem is irreálisan nehezek, legalábbis a többi küldihez viszonyítva.
  • csagataj
    50000 csata
  • Simulacrum
    Az a baj, hogy két végkimenetel szokott lenni. Vagy nagyon nyerünk és nincs aki lesebezzen vagy simán vesztünk. Ezért is sokkal könnyebb a TD-15, ott nem kell nyerni.
  • Angelus1991ster
    Jajj :D de szerény vagyol moréjjá. Ha a helyzet úgy adja.
  • Simulacrum
    Nem merem, mert akkor nem nyerik meg nélkülem. :)
  • Angelus1991ster
    Ha biztosra akarsz menni, nyírasd ki magad ez egyszer.
  • Simulacrum
    A 8000-es HT-15-öt csinálom. Azt hol írja a játék végén, hogy mennyi HP-m maradt? Az okozott megvan, a blokkolt megvan, de nem találom, hogy mennyi hp-m maradt. Amúgy IS-4-el próbálom. Most sikerült 3000 fölöttit blokkolnom, 3000-et sebezni, de nem öltek meg, csak félig kb. Nem sok hiányozhatott, de nem találom a hp-m.
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.03. 18:58:10
  • R3nton
    6500-t is csináltam mostanában ru-val. Meg lehet csinálni, jó map kell hozzá. Aláírom, hogy nehezebb jóval, mint régen, de szerintem a heavys pattintos még nehezebb. Nekem elsőre meg lett malinovkán a 15ös light, szerencsém is volt persze, de vannak jól spotolható mapok. De nem kizárt, hogy fogok velük még szívni eleget. Ami mondjuk javít a helyzeten, hogy elég nehéz velük játszani, így ha te jó vagy velük valószínűleg te hozhatod a spotot, mert vagy meghal a többi vagy hátul kempel. De prohon is pl már harcot kell vívni a spotbokorért. Ami nálam be szokott jönni, hogy baromi gyors tankkal elmegyek a spotbokor felé, de nem megyek fel teljesen és először csak arra megyek rá, hogy az enemy scoutot kiszedjék, és ha az megvan utána megyek tovább. Amúgy ma pont így bánt el velem egy 13-90 beállt prohon az alsó útra, nem tudtam már felmenni és utána se nagyon tudtam kimozdítani őt onnan, viszont ő látott engem. Megpróbáltam bemenni a kis mélyedésbe a barom rámlőtt, sztem szar játékos lehetett amúgy és felspotolodott, de még így is ő jött ki jobban, mert telibe kapott egy TD.
  • Sunsetjoy
    A 110-es nagyon igényli a full állapotot, plusz célzásgyorsító/töltésgyorsító felszerelését, igazán az IS-2 nagytestvérének mondanám. De nekem nem okozott csalódást.
  • fsb1000
    Tegnap elhatároztam, hogy a Winteres tankokkal minden nemzetbéli tanknak csinálok hatodik érzéket.
    Amelyeken még nincs, visszavett, levedlett, grind tankok, funny tankok. Van rá 5 napom....
    Tegnap még mindig úgy tapasztaltam megadta a 8K legénységi XP-t szakaszban idegen crew-re is.
    Sajnos elfelejtettem golddal reseteni a skilleket. ehhh.... 200 gold/tank az sokkkkk. 10%-ot veszíteni.... néhol az is sok.
    Főleg hogy ráuntam a winterezésre. A másodikk skillt +25K-ig kéne vinni azaz 42%-ig, sacc/kb 6-8 csata szakaszban.
  • András77
    Valóban rohadt nehéz, szinte mindenki szenved vele a mostani körülmények között. Csak összehasonlításképpen a med-15 másodikra meglett, viccesen könnyű ehhez képest.

Ahogy írtam korábban, 3,5e már nagyon jó spot eredménynek számít a mostani körülmények között. Két dologban lehet bízni, az egyik, hogy lecseng a PM őrület és light tankokkal amúgy kevesen szeretnek menni, ebből a kevésből ráadásul spotolni meg még kevesebben fognak (nem ad xwm-t, szóval a statbu.ik nem fognak spotolni) ha nincs PM, inkább sniper-t játszanak. A másik dolog, hogy a TD látótáv nerf miatt egészen biztosan nő valamennyivel a spot eredmény.

Tehát akinek nem élet-halál kérdése, annak érdemes várni mondjuk 1 hónapot és akkor nekiállni a light küldetésnek. A stug engem nem érdekel annyira, várhatott volna, de mivel sokat lightoztam korábban, meg voltak komoly light tankjaim, gondoltam megcsinálom könnyedén, amiből kb 100 csata lett, mire sikerült. Nem akartam elhinni, hogy ennyire nehéz, azért erőltettem inkább.

Mindig van, aki könnyen megcsinálja, ami valóban lehet, hogy azért volt, mert ő akkora faszagyerek a light tankokkal vagy -ami valószínübb- szerencséje volt éppen. Olvasok más fórumokat is, mindenhol sokan panaszkodnak az LT-15 miatt.

Nekem végül Redshire D6-ból indulva és utána futkosva lett meg, de csak azért sikerült, mert a másik scout tankot kilőtték mellőlem a D6 bokorból viszonylag hamar, különben megoszlott volna a spot.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.03. 18:29:56
  • R3nton
    Attól függ mire kell. Ha nem klasszikus heavyt keresel akkor egyértelműen 50-100 (egyik legjobb tank a játékban sztem). Ha tipikus heavyt, akkor t32 talán, de miért játszana az ember heavyvel, mikor ezek a legszarabb tankok a játékban kb sajnos.
  • Hassel74
    A t32-nél nekem az a fura, hogy ugyan az a top löveg, mint egy tierrel lejjebb.
  • Hassel74
    Tegnap éjjel adtam el ez miatt :)
  • toma77
    Yossarian, ment egy üzenet! Köszi!
  • Desmodromic
    Nekem nagyon jól! Tegnap este fél tíz körül posztoltam egy replay-t 6000 fölötti spottal.
    Szép csöndben kuksoltam, ahogy lammaer tanította vagy 2 éve. :)
    Elég uncsi volt, egyedül az volt vicces amikor be akart állni mögém egy WT, de pár másodperc alatt szétkapták én meg nyugiban spottoltam tovább. :D
    Talán kicsit későn indultam meg a végjátékban, de meg akartam várni, hogy a túlsó átjárón érkezők is tudják lőni a spottomat.
  • Mnemomic
    én most segítettem egy srácnak aki 13 90-ben volt a 6000dmg elérésében Sand Riveren voltunk védők. Az elején beírta, ha lehet, lőjük a spotjait. Mázlija volt, mert a t49-el kivételesen mindent eltaláltam, sebeztem 2800 körül, a végén az utolsó ellenfelet leláncolta, azt megvártam, és akkor lőttem bele. Rám is írt utána, hogy azzal lett meg neki és köszöni :) Néztem 6350 damage jött neki össze spotban.
  • patchaou
    Szerintem T32, vagy a 110.
    Szerk: Ja és az 50-100 még nagyon jó, de ahhoz illik előre gondolkodni 2 percet.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.03. 17:51:09
  • Gyuszopapa
    Az IS-3-at mondanám ha nem löné át boldog boldogtalan a frontját.Nagy csalódás volt nekem.Talán a Királytigris.
  • besti
    Aránytalanul nehéz a light 15. küldetés a többihez képes, szvsz olyan 2000-el kellene csökkenteni a szinteket az egyes tankoknál. Kb. 3 napja próbálom megcsinálni, de 3100 volt a legtöbb (mondjuk Prokhorovkára nem nagyon kerültem és Malinovkán is csak a rosszabb oldalra). Viszont ezen csaták közben 1-2 újabb light küldi ötlete merült fel bennem.
    Pl. szerezz acélfalat light tankoddal:

Vagy akár:
    Elsődleges: sebezz a legtöbbet csapatodban, de legalább ötezret és pusztíts el minden artit, legalább 3-at
    Másodlagos: ölj legalább 6 tankot.

Egyébként engem nem a tankok érdekelnek, hanem elég szép summát lehet kapni a küldikért, illetve a legénység is nagyon hasznos. Brit TD ágra szánom őket. Rengeteget jelent már alacsony szinten egy ilyen legénység, eddig 4 fő van az Alectoban, 2 kört mentem vele az mind a 2 ász lett...