418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #344952 Megvan rá a top ágyú? Nekem az utolsó előtti ágyú van meg.
De igen rossz vele a statom, stock ágyúkkal nem annyira jó medtank. Második tier 9-es harckocsim, de az E-75-el messze jobbak az eredmények. -
Simulacrum #344951 A grind ilyen, el kell fogadni. Én pl. a WZ-120-al tolom most. Na az aztán kellemes, három ágyú van és még a második is kevés néha, mégis lehet vele jó köröket menni. A kulcs az, hogy nem kell mindent grindelni, kell lennie az embernek pár olyan tankjának, amit szeret, jó legénység van benne és fullos. Én úgy játszom, hogy a grindes tankokkal csak duplázom, a többi csatát meg a fullosakkal játszom és máris teljesen más a játék képe. -
András77 #344950 Az rendben van, de amikor ez a szemét program sorozatban dobál be ilyen agyhalottak agy csak unalomból lövöldözgetők mellé, akkor kezd ideges lenni az ember.
A mai WR 33% a szent emillel, ami még stock tornyos és bejött a legenda, sorozatban tegnap óta, ahogy elkezdtem húzni, gyakorlatilag minden csatában agyhalottak tömegei (vagy unatkozóké, akik amúgy ugyanazt csinálják, szétcseszik a másik ember játékát, mert nem érdekli őket a legkevésbé sem).
Le kéne állnom vele, de most lenne időm húzni, de a program nem engedi. Ezek a vesztő sorozatok annyira pofátlanul benne vannak az MM-ben, hogy el sem hinné az ember. Mondok egy példát, bedob a csatába 2-3-4 szent emil-t, a kettő stock ágyús egy oldalra került, a kettő top ágyús a másikra, amit onnan tudok, hogy megkérdeztem őket, illetve volt amelyik belém lőtt és egyből tudtam, hogy mi a helyzet. Ki hiszi azt el, hogy ez véletlen többször egymás után, több csatában?
Én el tudnám fogadni, hogy véletlenül sorsolja össze a csapatokat, de nem ezt teszi, hanem mindenféle manipuláció után, bekerül az ember az agyhalottakhoz vagy csak azokhoz, akik stock tankkal játszanak vagy mittudomén a legutolsó x csatájukban sz.rul játszottak.
Ráadásul 1,5-2k sebzést meglövök stock ágyúval is, tehát még azt sem lehet mondani, hogy azért van a vereség, mert a szent emil nem rakta oda magát.
Ezek annyira átlátszóak, de tényleg. Ahogy meglesz a top ágyú, egyből visszakerülök majd a normális csapatokba, nem kizárólag agyhalottakkal kell menjek hosszú sorozatokat. Ezt már rengeteg tankomnál megfigyeltem, először normális eloszlás és nem csak a beetető szakaszban (ha van ilyen egyáltalán) utána a WR elkezd egy mélyrepülést a grind azon szakaszában, amíg nincsen komolyabb ágyú, aztán szépen visszaáll a normálisra minden megint. Úgy értem, hogy kapok agyhalottakat, de kb ugyanolyan eséllyel az ellenfélnél is lesznek. -
DantesHUN #344949 Szerintem félig-meddig jogosan hiheti. Nálunk nagyon sokan nem beszélnek semmilyen nyelvet. Angolt én se, igaz én más nyelvet tanultam, legalább azon megértetem magam, de a többség semmilyen nyelven nem beszél.Némelyik még magyarul se nagyon. -
#344948 Amilyen csapatokat adott tegnap is a random a simában, én is lehet, hogy folytatom, 75 már megvan amcsival, majd lehet hogy a franciákat is nyomom kicsit. -
#344947 Nekem 300 csatám van a 8 bittel, ki is húztam 4 garnitúra legénységet vele. :) -
Angelus1991ster #344946 Semmivel se többek, semmivel se különbek nálunk. Ugyanúgy van okos, ugyanúgy van hülye is.
WoT-ban is a sok vörös egy része való életben nem is lehet hülye. Csak unalomból játszik, nem megfelelő harcjármű statja nem is érdekli , csak átlépi. Megvan az IS4 , és azzal aztán jobban játszik.
Anno 2011-ben csak átléptem egy-egy tankot - szép statisztikákkal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kérdés , hogy a mozgókép ipar termékei hiteles képet ad-e a társadalmukról. Pl.: South Park
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.04. 09:23:11 -
lammaer #344945 Elég sokan vannak ilyenek az országban, sajnos :( -
#344944 Tegnap majdnem befejeztem a küldiket a stughoz ...., LT15 ... amióta nekiálltam, még spotter pályán nem nagyon voltam.., volt 1-2 csata, de csodás csapat miatt ..............
Tulajdonképpen az a szép az egészben, hogy a LT küldik alatt nem is tudom hányszor teljesítettem minden erőlködés nélkül.
Ha a jó oldalát nézem kezdek összehaverkodni a 13-90-el :) -
#344943 Micsoda móka a T49-cel játszani!:D
-
Bee #344942 Az a baj vele, hogy nem elég, ha jól csinálod, a csapatnak is közre kell működnie. A szerencse sem árt.
Ma bedobott T-54-gyel Prokhorovkára, 7,7k spotot osztottam ki. Ehhez kellett egy retardált csapattárs Ru-val, illetve egy statpadder ellenfél 13 90.
Eredmény:
@Toma77:
1. light: 13 90, Bulldog
2. med: T-34, T-54, Obj. 140
3. Heavy: E100, 50B, T110E5
4. TD: WTE100, Foch 155, E-25
5. arty: GW Tiger P -
yossarianHUN #344941 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kelet és nyugat találkozik
Egy ponton hozzászóltam az eszmecseréhez, az amerikai csávó megkérdezte hol élek, és mikor megmondtam, totál meg volt döbbenve, hogy tudok angolul. Aztán mikor azt is megmondtam, hogy már az iskolákban is tanítják, egyenesen el volt ájulva (AWESOME!). Szerintem ők még mindig azt hiszik, hogy mi itt életformaszerűen fokossal verjük agyon az alföldi toportyánt. -
#344940 Az a baj, h a kis tierű tankjaimon nagyon fos a crew, a legtöbb tankon még 100%-on sincsennek, nemhogy 6. érzék lenne rajtuk. A nélkül meg már csak bénázok sajnos. De am közben meg lett FCM-el, elsőre:) -
#344939 Korrekció: A Winter tankok csak akkor adják a dupla XP-t a legénységnek ha azonos tankosztályból képezzük rajta a legénységet. Más esetben csak a felét adja.
Dugába dőlt a 6.érzek projektem. -
Negritis #344938 ne T10be menj :D menj T5-be ott elég sok a sügér med-light akiket le tudsz rammelni
vagy akár ha mákod van még egy artyhoz is odaérsz -
#344937 Heavyvel meg meddel kellene a legjobb küldik legyenek, erre ezzel a 2 osztállyal vannak a legszarabbak. A rammolós heavyt milyen tankkal csináltátok meg (T10-ben)? Én 50b-vel próbálom, de talán FCM jobb lenne.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.04. 00:40:08 -
#344936 használom Gnome-t és nekem semmi hiba nincs sehol -
lammaer #344935 Ja, de jó lenne az IMhez most pár buzibarát... hogy miért kell a lightekhez is arty platoon... -
#344934 Jó, hát nekem pl. jól jönnek az ESL-es tankokba, amiket visszaveszek, vagy azokba a 10esekbe, amikből az ESL-es tankokba mennek a legények. :) -
Madi92 #344933 Élvén a lehetőséggel!
buzi az összes artista -
yossarianHUN #344932 Na Johnnyka hathatós közbenjárására bekerült az IM lista a bannerbe. Fogyasszák egészséggel. -
lammaer #344931 Minden tankom amit használok jó legénységes... a csajokat se tudom mire tegyem rá, olyan szinten nincs igény spéci legénységre. -
Simulacrum #344930 Nagyon unalmas, de nagyon gyorsan megvan egy játék. Mondjuk én csak az amcsi legénységért hajtok. Kb. 40 csatán vagyok túl, abból 2-ben nem lett meg csak a sebzés, abban is én voltam a béna. TD-vel se tűnik nehéznek, a lighttal lehet, hogy macerásabb, de orosz emberem van egy rakat, az nem kell. Francia se már. -
Pares #344929 Egyszer megcsináltam a 25-öt, most a második felénél vagyok, de nem... egyszerűen rohadt unalmas az egész. Tehettek volna mondjuk random generált térképet, akkor lehet érdekesebb lenne. -
#344928 Cserébe van egy 3 skilles és ott 80%-os legénységem a T32-be. Vagy egy 5 skilles, ha átrakom T57 heavybe, azt meg vissza a T32be. -
#344927 125 o.O? Nincs neked egy kicsike mazo hajlamod?:D Én 50-et megcsinálok, aztán soha ne lássam többet. -
yossarianHUN #344926 Én már tök gépiesen bemegyek, megindulok, falbontás, piff piff piff, aztán megyek szétlövetni magam. Csatából ki, indul a másikkal. Közben a holnapi ebédemről fantáziálgatok, álmodozó arccal. Egyébként ha az embernek van rá affinitása, Arctic Fox-szal egész jókat lehet funolni. Mammoth-okat gyönyörűen szét lehet vele szívatni, mivel lassan repül a lövedékük, az Arctic Fox meg igen gyors. Mellesleg azzal is a legkönnyebb elérni a 10k kredites küldetést is. -
lammaer #344925 Hát me kb annyi játékélmény.. 10et se bírtam menni ezen a 8 biten. -
#344924 Már csak 15 csata kell a 125-ből, de én is úgy érzem most 4 óra 8bitezés után, mintha szivacs lenne az agyam helyén. -
#344923 Nem hiszem el, de komolyan. Az emberek többsége (de legalábbis a wot playerek többsége) még 8 bithez is túl hülye... -
yossarianHUN #344922 Jujj, te csúnya fiú. Oké, akkor letámadom. -
yossarianHUN #344921 Hehh. Ezt akartam írni, Foxi, tőled sokszor hallottunk már ilyeneket, és lám, mégis te vagy az, akinek 32 ezer csata van az accján. Nekem 15, és így is sokszor úgy érzem, hogy többet nyomom, mint egészséges. Tegyük fel, hogy a játék négy éve jelent meg élesben (valamivel kevesebb, de kicsire nem adunk). Akkor az 4x365, 1460 nap. Akkor ha igaz hogy dolgozó ember vagy, szerintem mindenki elismeri, hogy dolgozó emberéknél a legjobbak sem tudnak fixen heti öt napnál többször huzamosabban ülni a gép előtt (hacsak nem dolgoznak rajta), így vonjuk le a 416-ot az 1460-ból (52 hét per év, 52x2x4) marad durvítsuk 1000 nap. Akkor 32 ezer csata ezer napra, az 32 csata naponta. Számoljunk 7 perces csatákkal, így 224 perc. Ez majdnem 4 óra naponta, méghozzá rendszeresen, úgy, hogy saját bevallásod szerint volt, hogy hónapokig nem wotoztál (talán még igaz is volt, mert itt sem találkoztunk veled). Azért ezek után nehéz elhinnem, hogy te annyit túrázol meg sátrazol meg satöbbi. -
Kubukli #344920 Pedig akkor mezőgazdasági időszak van!
:) -
#344919 Tavaly is ezt mondtad, aztán itt voltál egész nyáron. -
#344918 Szerintem csak Johnnyt meg kell kérni, és berakja neked. Meg a linket is bannerba. :) -
yossarianHUN #344917 Ha valaki tart egy pár perces fejtágítást banner szerkesztésről, megcsinálom. -
foxbat88fx #344916 ez így van! Több okból is. Egyrészt nem szeretem a tier 9-10et, másrészt már a t28 missziói is felkúrták az agyam, harmadrészt kurva sok idő lenne a t55 meg object. Mindjárt itt a tavasz én a szabadidőmet túrázással, sátrazással az erdő mélyén és hasonlókkal szereném tölteni. Mindenki magának dönti el h meddig megy a missziókkal, én köszönöm de a t28nál többet nem kérek :) -
#344915 ugyanaz, csak +2k-val. Lassan bekerülhetne bannerba.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.03. 22:34:01 -
yossarianHUN #344914 A T28C-nél mi az utolsó heavy küldetés? -
#344913 DreamTeam
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!