World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Replay:
Replay
Utoljára szerkesztette: GabeE3e, 2014.09.07. 20:45:56
There is but one rule: Hunt or be hunted.
van pár priceless benne 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BÓNUSZ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
a következőkért blokkolhatják: "rossz" nicknév, teamkill, arany árulása, más játék reklámozása, rasszizmus, tiltott személyek istenítése, account árulása, vásárolt account, Serb anyjának a végzettségének a megkérdőjelezése....
kb. ezek miatt 😊
de valóban jó lenne látni mit ír ki......
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ez meg, amit bemásoltál, szokásos WG-s ködösítés (lásd a NOTE részt). Gondolom te is nem egyszer láttál olyat, hogy egy tank fedezékben eltűnik, majd kijön, beléd lő, és csak akkor spottolódik fel, mikor már visszaért a fedezék mögé. Ez azért fényévekkel nagyobb mérvű késés, mint amit FPS-ek, meg milliszekundumos késések okozhatnak.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.09.07. 19:11:26
Böngészgettem ma és találtam Light Tank: Pz.Kpfw. II Ausf. J tankot...ahogy olvasgattam, csak annyi hogy előfizetsz xbox goldra.
Gondoltam én... xbox úgy is porosodik mostanában, wot letölt feltesz, Viszont nem tudtam sehol beadni neki a meglévő accountom, mind1 nyomtam egy továbbot...., nem enged be, persze itt még nem fizettem elő a goldra.
kitallózom és 0 Ft-ért volt lehetőségem 1 hónapos goldra. Előfizetek, wot indít. Light Tank: Pz.Kpfw. II Ausf. J tank a garázsban.
Zsír...csak az a gáz, hogy nekem a normál accountomra kellene ez a tank nem az xboxosra...
Kicsit olvasgattam, de semmi jót nem találtam. Szerintetek át lehet rakatni valahogy ezt a tankot a normál accountomra?
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
You will not necessarily spot an enemy tank as soon as you have line of sight on it. The rate of visibility checks is limited as follows:
within 50 m range - every 0.1 sec
within 150 m range - every 0.5 sec
within 270 m range - every 1.0 sec
within 445 m range - every 2.0 sec
NOTE: While Overlord confirmed the above as still correct for 0.7.1, US community manager Vallther claimed on 23 January 2012 that the frequency of the visibility checks depends "a lot on the map" and that he "requested a total check from Q&A regarding the matter". <2>2>
The rate limitation on visibility checks means that it is entirely possible that a hidden tank moves out of cover right after a visibility check, shoots you, and returns back into cover right before the next visibility check, thus never getting spotted and staying hidden. This can also lead to fast tanks getting spotted only closer to you than your spotting range would normally allow - at a maximum speed of 72 km/h a tank can cross 40m between spotting checks past 270m range.
szar a neted, már késel pár ms-t hogy meg lásd
ez mellé még jön az , hogy gyengusz a géped, alacsonyabb az fps-ed, esetleg pont kicsit be is szaggat a játék, már megint buksz pár ms-t a, ha össze adod a kettőt már ki jön akár másodperc is
az a spot check az minél közelebb van annál sűrűbb, ~100 méteren belül már szinte állandó úgy tudom
3-500 méter közt van ilyen majdnem másodpercnyi
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.07. 18:51:06
A gondom már csak annyi, hogy a KV2 azért nem szokott egy pillanat alatt megtenni 50métert.
csak neked idő kell mire a neted és a géped miatt valójába meg látod
pl. rohanok feléd T71-el, 50méteren belül be kapcsolódik, spottolni fogsz, de mire valójába meg jelenek lesz ~40 méter, mert gagyi a neted, gagyi a géped stb stb stb.
Bisztos napkitörés volt és az zavarta meg a szervert ezért volt lehetséges hogy az épület egyik sarkán, takarásban álldogálva egyszer csak fél méterre előtte kigördül egy ellenséges KV-2. De úgy, hogy csak azután rajzolta ki a játék hogy pofánvágott, hogy az 50 méteres auto spot hiányáról ne is beszéljünk.
Azt hiszem a kedves programozók mamája most nagyon örül, gondolván biztos a fia/lánya emlegeti, azért csuklik ennyire.
STA-1 jónak tűnik teszten, de furcsa hogy a 15-ből 12 tier10-es😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
irónia OFF
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A 130 mm-es lövege (ami nem tudom miért van, ugyanúgy nem való a WZ-be mint ahogy az S-70 se az IS-4-be) szerintem nem rossz, szinte ugyanaz mint a 12,8 cm Kwk44. Egyetlen hibája, hogy lövés után nagyon szétugrik a célzókör. Ezzel együtt összességében a 12,8 cm-es/130 mm-es löveggel szerelt harckocsik közül szerintem csak a Maus jobb nála tűzerőben, az E-75, Vk45.02, IS-7. E-100 gyengébb. Az 244 mm átütés még jó, azok a 2, 4, 6 mm-es különbségek nem sokat számítanak, ha 5%-on belül van a különbség annyira mindegy mennyi. Az a lényeg hogy 230 mm felett van.
Én is szeretem a WZ-t, de az E-75, ST-I, M103 jobb.