World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

okosszöszi26
2 ammo rack hit egymás után? mi ez ha nem szopatás má megen?

|Származási hely: Degec|

Hányan játszanak a szerveren még mindig 100k fölött van?
patchaou
Tény, hogy az összes nyolcas prémemmel jobban élvezem a játékot mint egy-két tankot leszámítva a normálokkal, viszont ha nem csak 9-esbe mehetnének talán más lenne a véleményem :-)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A: 326613-as hozzászólásod második felét értelmezni sem tudom.
A 326619-hez:
WTF??? Sehol nem lehet jobban keresni Xp-t és pénzt, mint plusz 2 tierben az első öt között végezve...
Az "IQ-gyökök" ugyanúgy nem befolyásolják a csatákat plusz 2, mint -2 tierben, a 0-ás MM ebből a szemszögből irreleváns..
A harmadik részét megint nem értem. Minden játékmód normális...

igen
Volt egy kolléganőm, aki a utálta az egyik szobanövényt az irodában. Nagy büszkén mesélte mikor elpusztult a gaz, hogy az agyhullámaival ölte meg, mert annyira nem szerette......meg persze nem is locsolta.
Roger6
170-es a penje még mindig az SP-nek?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sok wot-os diak jon az USA-bol meg azsiabol csak 1 evre osztondijjal tanulni akik nem akarjak erre a kis idore ujbol kihuzni a 10-es tankokat. Vesznek itt gyorsan egyet es meg is van oldva.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

75%os legénységet próbáltam vele felhúzni, 2 csatáig bírtam. SP-vel sikerült anélkül, hogy agybajt kapnék. Sztem sokkal királyabb cucc pláne a könnyített MM miatt...Mondjuk nekem winratem is jóval magasabb SP-vel. Én gyűlölöm a T34-et!
két napig nem játszottam, 3 csata után ki is léptem -.-

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Roger6
Nem tudom te milyen T34-ben ültél, de hogy nem az enyémben, ez egészen biztos. <#zavart1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

főleg, hogy másfél perc amíg rászűkülsz 😛 😄
Na kezd leesni az embereknek, hogy nem a prém tank ér sokat az accountban, hanem a belefeccölt idő és a kihúzott 10-esek illetve 8-asok feltápolt legénységgel. Ezt se gondoltam volna, hogy eljutunk ide ezen a fórumon...
Roger6
Mindenkinek más illik a stílusához, nekem a T34 fekszik. Volt SP-m is, 3-400 kört mentem vele. A T34-el 1.200 körül járok, és még mindig imádom. Nincs prémiumom, úgyhogy csak a 4. legénység van meg 83%-on, de remélem hónap végére meglesz az 5. skill is.

SP-t meg ott lövöm be vele, ahol akarom <#beka2>

patchaou
Nekem nincs de jópár milliót farmoltam már vele. Jobban élveztem sokszor közben a játékot mint saját tankkal :-)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jó legénység kell hozzá meg kóla. Én speciel szívesebben megyek vele, mint az SP-vel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Mekkora hülye vagy. Nem mindenkinek van 1 éve, hogy kihuzzon egy rakás magas szintű tankot. Mindent összevetve aki accountot vesz rengeteg időt és pénzt spórolhat meg magának, nem beszélva arról, hogy egyesek kifejezetten cw-k miatt vesznek extra accountokat.
De nyilván ezek a csalók nem pedig azok akik 8 millió moddal futtatják a játékot (zoom, map modok, tank nézésenek kijelzése stb)...
Visszagondolva a kezdetekre lehet én is olcsóbban kijöttem volna hogyha veszek egyet, mint kihuztam volna egy sajátot 2 hónap premiummal meg egy type59-el (de időben mindenképpen)...

Ezt a szutyok szar T34et...De jó, hogy kihúztam az ingyen SP-t. Össze se lehet hasonlítani a 2-t. Pokol és menyország kb. SP-se gyors, de a T34 epic. Hát talán a T95 lassabb nála, bár sztem fordulni még az is gyorsabban fordul. Epic shit és még ezt árulják 14000 forintért. Messziről kerüljétek emberek!
patchaou
Közönséges csaló? Lol. És természetesen az is elítélendő, ha valaki azért vesz egy accot, hogy akkor is tudjon cw-re menni ha mondjuk 5-6 10-ese bevan fagyasztva...

Mardel
Scout tankokat szeretik aprítani a nagyok HE-vel, lehet a nagy izgalomban elfelejtett lőszert cserélni.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

JeffDunham
De hülye vagyok... én meg fent kerestem...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Tono34
Név a képen...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

JeffDunham
Kitehetem a képet? (mi a játékos nicked?)

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Roger6
Tedd magadévá! <#zavart1>

Az event után fel fogjuk rakni a netre.
De az xvm is újításra szorul.
Jobb lenne ha a játékos statja, wn7/8-a helyett inkább a tankjának a statját mutatná.

angelus1991ster.blogspot.hu

JeffDunham
Looooooooooooooooolllllll lopom a képet. 😄

És annak kurvára van értelme. Szánalmas és vesztes aki wot accot vesz. Kékből nagyon hamar zöldet csinál.Főleg aki ingyen , játékkal szerezhető tankokat ad el. Egy közönséges csaló, de a vásárló is egy hülye. Azt a pénzt ennyi erővel levegőre is elkölthette volna.

JeffDunham
Nincs. De tervezik. A hatékonyságára kíváncsi leszek. *sarcasm

Mnemomic
ebay account 😊

nekem is szokott ilyen lenni de nem ezen a szinten inkább olyan 5-6-ban. 10-ben is volt, hogy is7 azzal lövöldözött de az totál piros játékos volt.
Utoljára szerkesztette: Mnemomic, 2014.09.09. 11:13:11

Roger6
Ezt most lőttem, itt egy kék játékos lövöldözött HE-vel JP 8.8-ból. Jó sokat sebzett rajtam.

Meg gold meg csapat.
Ez igaz. Még ha 29%-ot ír is ki nem lépek ki.
Nem volt ritka, az amikor 52-62% közötti esélykor buktuk.

Jeff szerinted van olyan programrész a játékban ami megbünteti ezeket?

Sokszor látom , hogy a kék és lila kinyirja magát. Mégis, hogyan lilák? persze a sok szakaszozás.

JeffDunham
Az rohadjon meg aki kilép a játékból a MM és az esélyek miatt. Az egy undorító féreg. Nincs mit szépíteni akkor sem rajta ha páran megsértődnek. Más ha kifagy, megszakad a net, vagy csönget a postás stb stb... Nem egyszer fordult velem is elő hogy hirtelen el kellett hagynom a gépet pl. hascsikarás, csöngettek, ilyenek miatt, de még ilyenkor sem lépek ki. Kézigáz, full sebesség, irány az ellen. Annyira fel tud b@szni agyilag a "sorry bad MM" és öngyilkos lesz hogy azt el sem tudom mondani. Büntessék is az ilyeneket súlyosan.

Más. Zwack és RSOP replay publikus? Megnézném.

Faszság ez az xvm jóslat, és egyesek ki is lépnek emiatt ahelyett hogy odatennék a vasat és megszórnák az ellent. Itt jön képbe a tehetség!!! xD
patchaou
Ezért nem kell soha azt nézni mit jósol. Tankonként lebontva az ember nagy valószínűséggel meg tudja jósolni hogy mi lesz. Ebbe persze még mindig beleszólhat a dobókocka és a zöldek-kékek nem találják el, pattannak a papírról, míg a másik oldalon a vörös úgy ammorackel kapásból, hogy valójában nem is a bal egérgombot akarta megnyomni...

A MM azért ilyen gané (kötelezően kell menned +1/+2-be is, semmiféle "itt volt éppen hely" nincs benne), hogy rontsa a játékosok kredit- és XP-szerzési lehetőségét, ezáltal terelve őket a gold-, prémium fiók és -gép-vásárlás irányába!
Ezen ezért nem változtatnak!
De ha a modulokat, fogyócikkeket adnák pénzért, akkor simán lehetne a +/- 0-ás MM is, csak abban az IQ-gyökök nem tudnának sikerélményhez jutni, hiszen nem lenne számukra veszélytelen, "ingyen préda" sem - az emiatti bevételkieséstől való félelem tartja vissza a wg-t a változtatástól (a hül'ék pénze is pénz alapon)!
Ki van ez találva!
Most már csak a klántagság és a velük való századozás, stronghold-ozás, esetleg a CW-zés maradt egyedüliként, mint "normális" játéklehetőség!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az utóbbi hónapokban? Szerintem sosem működött megbízhatóan. Kezdetektől fogva sikerült elbukni közel 100%-os csatát és nyerni 15%-ost. Amint megtudtam hol lehet kikapcsolni, azonnal kilőttem.

Nem vagyok biztos benne, hogy mi alapján számol, de úgy sejtem, hogy az egyes játékosok wn8 értékei alapján. Ezzel csak az a baj, hogy ha a saját csapatban a jobb stattal rendelkező játékosok a lista alján csücsülnek, akkor már nem tudják lehozni a csatát és már nem is működik az esély számítás.
Az xvm joslatai arra jok, hogy felmerjem a sajat csapatom kepessegeit es osszehasonlitsam az ellenfellel igy tudok alkalmazkodni. Ha latom, hogy ertelmesekkel rakott ossze jatszom amit kell az adott tankkal, de ha szinte biztos a buko probalok legalabb damagelni amennyit tudok. Ilyenkor jon elo a patkany, bujkalos tipus amig van mire loni. Aztan a noob protection sokszor okoz meglepetest az ellenfelnek mikor az egyloveses piroskánkat nem birjak kiloni en meg szedem a hp-jat ezerrel.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mardel
A több magos proci lehet nagyobb munkával jár, de a stat rendszer a játék része, csak az mm nem használja.

Tono34
Több magos proci támogatást nem bírják megoldani, szerinted az MM átszervezését meg fogják tudni oldani?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Mardel
Xvm esélyt kb. 30% alatt nézem.

99%-ban veszítünk.

Volt olyan csatám is ahol 7% esélyünk volt, annak 2 perc alatt vége is volt, de azt a 2 percet nem szenvedtem végig.

Nem +1/-1 tieres mm kéne ide, hanem hogy figyelembe vegye, hogy kinek hány ezer csatája volt már és mennyire jó játékos.

Én a nagyon jókat nem engedném össze a kezdőkkel.

Vagy le lenne osztva normál csata kezdő, haladó, stb. szintekre és stat alapján engedne csatlakozni.

Az IQ-gyökök meg még verni is fogják a mellüket, hogy mennyire feljavult (végre) az eredményességük, mert halomra lődözik a sok, nekik ártani nem tudót!

Továbbra is amellett szavaznék, hogy választhasson a delikvens és a jó döntésekhez ne kelljen mindenáron klántagnak lennie: normális század, vagy stronghold!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ott a pont. Tiszta szívböl rühellem a kilépegetös rinyagépeket.
As XVM jóslásai, egyébként meg hónapok óta sz@rt sem érnek...
Geci nagy <#eljen>

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na én meg azt utálom, amikor valaki arra a qrva xvm győzelmi esélyre hivatkozva lép ki. A +2 tierrel meg mi a bajod? Én pont annak nem örülök, ha top tank vagyok, mert akkor nálam kisebb tankok kilövésért nem kapok olyan xp-t, mintha két szinttel nagyobb tankokat sebeznék... Én üdvözlöm ezt az új fícsört, amúgy is mindig a végsőkig harcolok, nem érdekel hogy 14-0-nál én vagyok az utolsó, sose léptem eddig még ki csata vége előtt úgy, hogy még nem lőttek ki. Ez is olyan dolog, aminek már a játék indulásakor benne kellett volna lennie.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sunsetjoy
Egyértelmű, hogy ha a kilépést, úszást büntetni fogják, akkor majd ilyen helyzetben elindul valami sík terep felé, vagy olyan helyre ahol begurul egy kivégzőosztag elé. Na de ha az ellenfélnél van ilyen, akkor ki lehet lőni. Ha saját csapatban, akkor ott már hótmindegy.
Nem lesz kötelező végignézni a szenvedést 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sok berohanós öngyilkosság... Legalább a normális játékosoknak az kill lesz, meg sebzés,akik nem rinyàlnak, hanem játszanak. Plusz 2-Ben, reménytelen helyzetben is...
patchaou
Igen azt láttam, hogy a ram amivel ki lehet használni majdnem elviszi a lóvét amit megspórolnánk a vga-n. Nagyhirtelen arra kellene a gép, hogy tudjam folytatni a wotos farmolást. Gondolkodtam youtube-ozáson is, de ha felvenni is akarok, akkor tényleg kell egy vga...

Asszem még nem volt, spec mától: School again!

Annyira jó, hogy a telekom lassan a harmadik hete nem bírja áthelyezni a netemet... <#rinya>