418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #345032 Hehe.. a vietkongok válaszai olyanok mint nálunk atz etnikumé... rásssziiistáááá! -
#345031 OMG EU-n még ilyen díjazás sincs, szánalom.
-
András77 #345030 A legfürgébb csóka jan.27-én már hozzájutott az obj260-hoz. Rajta kívül még 3-nak sikerült eddig. A több ezres adat kamu, abban benne vannak a teszterek is.
Obj 260
Bár most nézem, nem vagyok jó oroszos, de lehet, hogy ez csak a top4-t mutatja Akárhogy is 2 nap alatt nem hiszem, hogy több ezret adtak ki ebből a tankból.
Az első stugot, már 15.én éjfél előtt nem sokkal kiadták. Azt a k.rva
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.04. 16:11:34 -
#345029 Hát ez fasza lesz már ha ez valós adatokat tartalmaz.
-
#345028 Op 907 :P
-
Simulacrum #345027 Na ez is megvan. Poén ezekben a küldetésekben, hogy olyat megcsinál az ember miattuk, amit amúgy nem. Simán felmentem az apátságba ezzel a lassú döggel, szerencsére az ellentől is sokan jöttek. :) Kíváncsi vagyok a light mikorra lesz meg, már csak az hiányzik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
András77 #345026 Nekem ne mondja senki, hogy ebben nincs valami kibaszás az mm részéről. Miután lement a WR 29%-ra a szent emilen, átváltottam a Tiger2-re (ez nem teljesen stock már, a legnagyobb ágyú kell rá csak). Első csatában eljutottam 7,3e összesített eredményig, de amikor már 6 ellenség vesz körbe, nem tudok sokáig életben maradni. Vereség. Pedig már bíztam benne, hogy meglesz a HT-15 fő küldetése, mert például egy wz111 felülről támad, azzal a gun deppel, akkora lepattanókat lőtt, hogy vicc, ki is lőttem p.csába egy aranyat spammelő type-ot. A következő csatában nem is álltunk rosszul, de két agyhalott tankos, is7 szakasz, mögöttem bújt el , ahelyett, hogy segítettek volna, ilyen trükkös kiugrásokkal operáltak és vesztették a hp-t kegyetlen gyorsan.
Én elhiszem, hogy mindig van nagyokos, aki megmagyarázza, hogy ez így van jól és nagyon jó az mm, de a gyakorlatban nem ezt látni. Nem az első és nem az utolsó tankom, ahol azt látom, amikor sok szabad xp-t kéne belenyomni, mindig adja ezeket a totál agyhalottakat (elég csak annyit nézni, kinek megy szarul, kinek van ma pocsék WR-je és kész, mehetnek egy csapatba, csak egy példa, nem is túl bonyolult megvalósítani). Amikor meg már kevés szabad xp kéne bele, érdekes módon feljavul a teljesítmény, legalábbis a játék élmény szempontjából és nem kizárólag agyhalottakat kapok. Volt olyan tankom, amivel 43%-on zártam a stock ágyús korszakot és 53%-ra feljavult a végén. Nem is feltűnő egy kicsit sem.
Én azt nem értem, hogy miért kell egész nap sz.patnia, most lenne egy kis időm, hogy haladjak a szent emillel, de ilyen WR mellett nagyon keservesen jön az ikszpé.A rohadt manipuláció felb.szta ma az agyam. -
lexlutor #345025 http://ftr.wot-news.com/2015/02/04/of-individual-mission-rigging/
ehhe..
"Many players have their StuG IV’s already, some have the T28C, some have the T55A and more than a thousand (on RU server anyway) have Object 260."
tanulsagos story.. ennyit arrol, h majd jol megbuntetik aki osszejatszik :)
igazabol, meg sem lepodom. -
#345024 Az a pár darab ami van nekik már vagy eladták a szakiknak vagy nem merik odaadni a zöldfülüeknek. -
Nazarov77 #345023 Majd pislognak ha az Ukrán T-84 x kilométerről kilövi. -
Nazarov77 #345022 Nálam változó volt, sok tankot használtam mindig a legmegfelelőbbet az adott küldetésre, de megpróbálom az általam leggyakrabban használtakat leírni. Az első tank amit leírok az a gyakrabban használt az adott kategóriában.
1. Type 62 / AMX 13 90 (stug IV küldetésein minimum tier 4 van szóval sok küldetést ahol az volt a feladat hogy legyél benne a topban, vagy lőj ki veled egy szintű tankot, ezeket Ke-Hoval csináltam)
2. Type 59 / M4A2E4 zárt bétás Sherman
3. WZ-111 / E-100 (HT-15öt speciel IS-4el csináltam meg elég hamar)
4. Jagdpanzer E-100 / StuG III G
5. GW E-100 / 105 leFH18B2 (T-55höz meg mivel már minimum T6 kell annál a másodlagos artym az FV304 lesz) -
#345021 1. Type62 / amx 13-90
2. t34-1, t69 / batchat, 121
3. amx 50-100 / amx 50B, t57
4. Charioteer / wt e100, foch 155
5. artyt nem csinálok :) -
kekksz #345020 1. Light: passz
2. Med: Pz III, Cromwell(vagy t20)
3. Heavy: T29-el csináltam meg mindet perfectre, kivéve az uccsót ugye, ahhoz kell majd valami nagyobb tier
4. Td: Jacksonnal csináltam mindet, de az uccsó még itt is várat magára, ahhoz majd megveszem az ISU-t szerintem
5. Arty: passz
Persze a Stug-os mission-ökröl beszélek. -
Plata #345019 1.M41-T49
2.M4-M26-T69
3.Tigris-T34-Kv2-Tog-T14
4.Ferdi-Isu-T110E4
5.M40/43-Su14-Fv304 -
toma77 #345018 Ez pontosan így van, de általánosságban a legjobban bevált típusokra vagyok kíváncsi. -
Hihetettlen,de az ukrán-oroszok ma is bevetik. :) -
#345016 totál küldetés függő
pl. td-vel volt az, hogy legyen 3 átütésem egymás után
azt az achillessel csináltam meg (jó rof miatt)
1000dmg-ed legyen (vagy ilyesmi)
JpzE100al csináltam (1 lövés)
volt ami Isuval csináltam.......
előnybe vagy ha tényleg sok tankod van -
lammaer #345015 Eh, inkább rakj fel vmi nős modot :) -
#345014 hoppá!
ezt eddig nem is tudtam!
kösziiiiiiiiiiii!!!
mindenesetre megpróbálom végigizzadni ezt az arti marhaságot, a csaj miatt :) -
lammaer #345013 Azt tudod hogy újrapróbálhatod az MT15t amíg nem sikerül perfektre...? -
lammaer #345012 Én is pontosan úgy érzek mint te az artival kapcsolatban... de azért annyi előnye volt ennek a kötelező artiztatásnak, hogy jobban látom a katedra másik oldaláról hogy mire képes és mire nem az SPG. Főleg high tierben.
Nem trollkodásból de sajnos egyet kell értenem azzal, hogy az esetek többségében a célpont a hibás ha kicsapja az arti, mert nagyon kiszámíthatóan mozog (csiki csuki ugyanott) vagy netán áll. És akkor még nem beszéltünk a randomfaktorról, mert szűkülhetek én a célpontra ha randomisten nem akarja semmit nem fogok eltalálni, mig a feleakkora effis haver meg igen.
Persze vannak szituációk amikor az áldozat sem hibás (letrackel valaki, vagy egyszerűen kikényszerit az ellen hogy olyan helyre menjek ahol tutira telibever az arti) és persze továbbra is idegesitő amikor kicsap az SPG, de az IM óta már jobban tudom mire számítsak és levésbé húz fel a dolog.
Persze emég mindíg jobb lenne ha egyáltalán nem lenne SPG, ez a véleményem sose fog megváltozni. És énse értem hogy "kényszer" nélkül hogy tud vki önként artizni manapság. -
toma77 #345011 KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS!
(Nem reprezentatív jelleggel.)
MI A PERSONAL MISSION-RA HASZNÁLT LEGJOBB/KEDVENC TANK?
Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.
1. LIGHT TANK:
2. MED TANK:
3. HEAVY TANK:
4. TD:
5. ARTY:
Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.
Ha elegendő válasz érkezik, összesítem, és leközlöm az eredményt.
Köszönettel! -
#345010 hát ez perszehogy nem sikerült!
az MT15-ben kinyírtak
csak azért, hogy artiznom kelljen
arra mindenesetre jó ez, hogy lássam, hack nélkül nem tudnának száguldó artival eltalálni, miközben én egy szintén száguldó LT-vel nyomulok, még akkor sem, ha pontosan vele szemben egyenes vonalban megyek -
#345009 Of the VK4502B Replacement (Typ 205)
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.02.04. 14:07:51 -
#345008 senki nem kényszerít rá
csináld meg a light-med-heavy-td vonal utolsó küldit perfectre és kész, nem kell artyzni.. -
#345007 Én sem szoktam jelenteni senkit, de annak örülök, ha az unfair játékosokat (mint például a vízbe ugrókat) hosszabb időre letiltják.
Tessék mással játszani, ha nincs jobb megoldás egy kedvezőtlennek látszó csata lezárására. -
#345006 dehogynem!
különben hogy lesznek meg a küldetések! :D -
#345005 Senki nem kényszerít semmire :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.04. 13:58:53 -
#345004 pedig van?
Tudnál mutatni egy aktuális listát amin a tiltott modok rajtak vannak? (EU szerver)
-
#345003 bázz! ez az artizás kiakasztó!
hogy képesek ezt emberek élvezni?
és miért olyan szemét a WG, hogy rákényszerít erre a szarakodásra? -
Plata #345002 Beszarok,mi az az alföldi torportyán,alföldi paraszt vagyok,de még nem találkoztam ilyennel. -
#345001 Jól mondod... a fiam Cartoon Network-ön kezdte tanulni az angolt 3 évesen (akkor még nem volt minden szinkronos). Aztán lazán nyelvvizsgázott 16 évesen és szinkrontolmácsnak készül.
Viszont pár éve nyaraláskor nekem kellett az idős szállásadó göröggel lebeszélnem a dolgokat német-angol keverék hablatyolással.
Értettük egymást.
-
DantesHUN #345000 Bannt neki -
Tele van a gugli meg a jutúb. Csak töltsd le és telepítsd egész nyugodtan, ja és az ingyeneseket ajánlom, majdnem annyit tudnak mint a fizetősök, de ha telik rá a fizetősök effektívebbek. -
#344998 most miért dkkora szentségtörés ez? :D -
#344997 jaja... viszont USA-ban majdnem mindenki beszél angolul. Tekinthetjük a műveltség alapjának. -
madmanic #344996 -
#344995 Van:-) jo pàr csatàt lenyomtam màr velük.
Csak sajnos mindig az èn csapatomba kerülnek:-) -
foxbat88fx #344994 ajjajj..... -
#344993 van valakinek tapasztalata botokkal? gondoltam estére jó volna berakni hagy farmoljon