418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    van :D de a f***m se játszik :)
    inkább keresek valami jó filmet ncore-on..... csak nem sok jó film van ami új :/
  • Forolto
    ezért kell tartani több accountot.:P Mikor bekékülök de még engedne játszani szépen átloggolok s mire végigérek az összessel addigra az első már ujra használható lesz.:P
  • Malarki
    Akinek NVidia kártyája van attól kérdezem: nektek nem volt FPS esés a legfrissebb driver telepítése után? Újra raktam a Win7-et, felraktam a legújabb drivert, aztán kb 6-7 FPS-sel kevesebb van.
  • Zegi Norbi HUN
    Ennek én is örülök, de én nem szoktam senkit sem jelenteni, csak mert vízbe fullad az elején, vagy megy meghalni, az a lényeg, én jó legyek a csatában és kész. Ha csapattárs sebez, kilő , na ez engem is felhúz, néha reportolom az ilyeneket, de képzelem mit érek el vele, szóval inkább hagyni szoktam :) A verbális sértések meg kb totál hidegen hagynak, nem érdekel hova küldenek el, meg r*hadjak meg stb , pedig elég sok cifra dolgot kaptam már a 44k csata alatt :D
  • toocha
    Indien Panzerhez kérhetnék tanácsokat? Milyen játék közben, miket tegyek rá..stb. Köszi.
  • TiborTamas
    Ezen most k.rva jót röhögtem.
  • Zegi Norbi HUN
    Ennyi örömük legyen az életükben, szépen le lehet szűrni, hogy az ilyen emberek milyenek a valóságban, pedig ez csak egy játék és még itt is ilyen gerinctelenek.
  • besti
    Szerintem ezeknek az ingame reportoknak van egy pár nap átfutatási ideje, vagy egy bizonyos időszakot néz és csak annak a végén osztja ki. Többen mondták már pl., hogy nem is léptek be 2-3 napja és mégis bant kaptak. Neked volt egy 1 napos, utána rövid időn elkövetve még egyszer már a súlyosabb fokozat jön. Azért jó tudni, hogy az ilyen hozzáállást #344591 azért valamennyire "honorálja" arendszer :)
  • Zegi Norbi HUN
    Így nyerj a lottón XD Amúgy üdv a klubban XD
  • Zegi Norbi HUN
    Ez meglehet, de azért már kaptam egy nap ban-t tegnap, azóta nem léptem ki egy csatából sem.
  • Zegi Norbi HUN
    Egy lengyelt le idiótáztam ma, mert blokkolt és nem tudtam elfoglalni a helyemet a csata elején. Erre írja "no kurwa", aztán leugrat a dombról, lemegy fél hp-ja, aztán engem oszt végig :DDDD Meg volt asszem egy HHR-s srác, aki artyval kiszedett, már amúgy is ideges voltam, mert tele volt minden artyval és akkor jön ő a fehér lovon és egy kattintással kib*asz a francba.. Hát nem fogtam vissza magam, gondom az egész klán nyomott rám valamit :DD

Tiltott módoknál maximum a no zoom zavar be, mert most már csalásnak számít(replayeket amúgy nem nagyon teszek fel sehova) de ezen kívül locastan hd minimapot használok csak, szóval ez a 2 van.
  • Plata
    Én soha nem adom fel,inkább harcolok egyedül 15 ellenséggel,lehet hogy megfogok dögleni és úgyis vesztek,de amennyit tudok,azért magammal viszek.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.04. 12:37:18
  • foxbat88fx
    pedig van :)

lexlutor: amúgy ja :D emiatt kaphatta... párszor én is mentem a vízbe amikor felkúrta az agyamat a game...
    pl. 5000 spot dmg-nél 3szor egymás után beadta Erlenberget....
    (am nálam kurva bugos a map választás... Erlenbergen kurva sokat vagyok)
    de asszem ezek után vissza fogom magam... kapnék egy account resetet az szép lenne :DDDDD
  • Plata
    Múltkor írt valaki ide a fórumra hogy eu szerveren nincs tiltott,ebből gondoltam.
  • foxbat88fx
    nincs tiltott mód? :DDDD nekem kapásból eszembe jut pár ami miatt kurva nagy ban-t vagy account resetet kapsz....
    pl. lézer mód, falon átlátás mód, tracer hack, átlátszó (csak a modul látszik) tank mód
  • lexlutor
    eu szerveren is vannak tiltott modok, de az usaval ellentetben azt nem irjak ki explicit melyik, hanem csak korulirjak.
  • lexlutor
    passive participation of the player within the battle. - ezert kaphatta, mert minap is avval dicsekedett ha nem fekszik a palya a kuldeteshez, akkor kilep.
  • Plata
    Úgy tudtam eu szerveren nincs tiltott mod,nem mintha én használnék ilyet,van stat modom(ami folyton szar) és jimbo crosshair(néha napján ez is szar),több nincs.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.04. 12:28:55
  • foxbat88fx
    na felkutattam a játék szabályzatot

4.06. Using bots, clickers, macros, keyboard and mouse recorders, or any other similar methods to accumulate credits and experience without the participation or with passive participation of the player within the battle.

"szerencséd" van, mert olvastam, olyat, hogy végleges ban-t kapott a srác és csak úgy tudott újra wotozni, hogy resetelték az accountját.....
    csak most az a jó kérdés, hogy használtál-e tiltott módot? :) nem tetted fel véletlenül azt a módot ami mutatja az enemy arty lövését egy piros ponttal? :D
  • madmanic
    az durva.. ezt nem anyázásért kaptad, én is küldöm őket az anyjukba, de max 5 nap chatbanom volt.
  • lammaer
    Tényleg, az a mod még létezik ahol van ugyan chat de be lehet állítani filtert hogyha az illető mondandója tartalmaz bizonyos kifejezéseket akkor szűrje ki?

Előfordul hogy van értelme a chatnek ezért nem kapcsolnám ki teljesen, de ha vki úgy kezdi hogy "retard...." akkor jobb lenne nem látnom mert én is ugrós fajta vagyok :(
  • lammaer

Mehetsz kirándulni :)
  • foxbat88fx
    csak mondanom kellett XDDD
    "A felhasználói fiókod zárolva lett eddig: 2015. február 5 11:42:17. Indoklás: Unsportsmanlike conduct"
  • foxbat88fx
    túl sokat búvárkodtál? :DDDD
    kíváncsi vagyok én mikor kapok ilyen fajta bant.... na megnézzük be tudok-e lépni a gamebe XD
  • Nazarov77
    NA VÉGRE

És most egy jó darabig nem akarok light tankokat még csak látni se :D
  • András77
    Sokan riportoltak vagy megtékáztál pár nagyeszűt Haverom most már csak kikapcsolt chat-el játszik, mert nagyon durván osztotta a saját és az ellenséges csapatot is. Kapott több chat ban-t, de ilyent is, ilyen nem megfelelő játék vagy mi a nyavalya, amikor be se tud lépni egy ideig. A sok megsértődött majom ezt a kategóriát nyomhatta be neki, pedig van külön a sértő kifejezésekre is, de hát szerintem örülnek az egységsugarúak, hogy megtalálták a riportolás menüt, aztán agyatlanul kiválasztanak valamit.

A support-nál teljesen felesleges reklamálni, elküldik a picsába. Chat ban-t én is kaptam egyébként már, mikor nagyon osztottam az idiótákat, de játék ban-t még nem.
  • haflac
    Mit tettél ezért?
  • Zegi Norbi HUN
    Asszem egy kis pihenőre megyek :D Remélem megrohadnak, 44k csata alatt először kapok bannokat, kapásból 2 hét... De igaza van a játéknak, az én kurva anyám, hogy mások balfaszok :P

"A felhasználói fiókod zárolva lett eddig: 2015. február 18. 10:49:56. Indoklás: Violation of the Chapter 4 "Inappropiate conduct in game" par. 06.
  • lammaer
    Én nem érzem azt hogy mások lennének a playerek T10ben mint a kisebb tierekben, és mint írtam nem mások teljesítményével foglalkozom csak a sajátoméval.
    Nem lökdös senki, nem akadályoz senki, nem csap ki az arty, azt akkor is néha úgy alul tudom múlni az átlagot mint egy kezdő.
  • Simulacrum
    Sokáig gondolkodtam, hogy stock ágyúval és a második motorrol fejlesztem ki a 121-et, mert úgyis az a cél. Aztán mivel úgyis ráérek, kíváncsi vagyok milyen fullosan, szóval ki lesz fejlesztve rajta végülis minden. A második ágyúnál tartok még csak és még a top motor sincs meg.

Érdekes, én meg T10-ben vagyok jobb, mint lentebb, pedig nem annyira szeretem az aranyeső miatt. Szerintem ennek az az oka, hogy kisebb tierben, ha lila vagy se hozol le meccset, ha nagyon gyengék a társaid. T10-ben azért full gyenge csapat kevés van. Azért ott ritkább szerintem a nagy arányú vereség vagy győzelem.
    lexlutorral egyetértek. T5-6-7 a legjobb amúgy.
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.04. 10:31:18
  • DantesHUN
    Persze, így van, csak abban nem vagyok biztos, hogy ez javulni fog. Ahogy elnézem a fiatalokat, egy részüknek tényleg természetes, más részüknek...hát ellenkezőleg.
  • lexlutor
    az azert megint erosen mas tortenet ha egy tanktipus, osztaly vagy egy tier nem fekszik.
    amugy t10et en sem szeretem. tapasztalatom szerint meg csak az sem igaz, h ott mennyivel jobb jatekosok vannak, es jobb elmeny lenne.
    en is inkabb t5-6-7et preferealom.
    regebben a t8at szerettem meg nagyon, de miota az mmen valtoztattak es t10 toltelek az ember joreszt, mar inkabb azt is hanyagolom.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.04. 10:17:01
  • lexlutor
    lehetni lehet. szinte minden lehet.
    de sajnos ez elenyeszo aranyu lehet, elnezve a mindennapi jatekot.
  • yossarianHUN
    Há mér, mér, ezér:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Mire képes egy hamísítatlan, wotos elitcsapat 4 perc alatt:

Hozzáértem, mikor elmentem mellette, és a kollega ezt annyira sérelmezte, hogy egy kétezres puszival torolta meg.
    Majd két perccel később:

Kollega #2 úgy ítélte meg, hogy én útban vagyok neki, úgyhogy először jól megtaszajtott a lövés pillanatában, hogy még véletlenül se találhassam el amire célzok, majd ki is lőtt a g*cibe, mer hát azér már mégis van a pofátlanságnak is egy határa.

És ez csak néhány életkép, ne említsük az elmebetegeket sebző, nyílt pályákat heavyvel játszhatatlanná tevő artykat, a szintén földtől elrugaszkodott TD-ket, a folyamatos aranyesőt, a változatlanul csökkent értelmi képességű csapattársakat, és még sorolhatnám. Ezek nem fájnak annyira T5-ben (főleg, mert többnyire nincsenek is jelen), de T10-ben azért levakarja az ember az arcát egy-egy ilyen diadalmenet után a harmincezres rezsit látva az összesítő lapon.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.04. 10:12:04
  • Angelus1991ster
    Főleg az első szavak:) single player, multiplayer, loading, battle. No meg a rossz része a sonofabitch, wtf, fakjuhok. A legpusztítóbb: az oh my god- wtf mellett a legtöbbett hazsnáld mondatféleség. Orwelli világ.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.04. 10:06:25
  • lammaer
    Nézd a a jó oldalát: ha meglesz a top ágyú az emilen akkor meg mindíg a nyerő oldalra fog rakni, ahol a stock ágyúsokat lőheted halomra...
  • Angelus1991ster
    Miért? lehet , hogy van ilyen játékos? 100-ból akár egy is.
  • lammaer
    Hehe, nálam pont fordítva van... t6-8 környékén sztem egész jól tolom, gyakran hozom a jó sebzést (nincs statiszikám de megérzésre), de most hogy be kellett ülnöm Tier10be (IS4, T110E5), sokszor szánalmas teljesítményt nyújtok... van hogy meghalok 1000HPs sebzéssel (vótmá kevesebb is)
    vhogy a T10 az nekem egy más világ, frusztrál de nemtom miért.
  • yossarianHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azért ne feledjük, hogy itt sokáig az orosz pajtiknak köszönhetően szó nem volt idegen nyelvekről. És mivel a mai idősebb generáció még ezekből az időkből származik, így sok fiatalabb is folyton azt hallotta otthon, hogy minek az angol, mi is megvoltunk nélküle, nem fontos az, satöbbi. Körülbelül most nő fel az első olyan generáció, ami már az anyatejjel (televízióval, internettel, játékokkal) szívja magába például az angolt. Biztosra veszem, hogy a következő 10 évben azért itthon is igen nagyot fog ugrani az idegen nyelveket beszélők aránya.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.04. 09:58:57
  • lexlutor
    "WoT-ban is a sok vörös egy része való életben nem is lehet hülye. Csak unalomból játszik, nem megfelelő harcjármű statja nem is érdekli , csak átlépi. Megvan az IS4 , és azzal aztán jobban játszik." - hat en ezt erosen ketlem, h tobb 100 vagy 1000 meccset leszarva, eljut tier10be ,es majd pont ott is4ben kezd el jol jatszani...