418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Pares #345072 Fel nem foghatom, hogy ezek a búvalbaszott idióták mi a büdös francot csinálnak a fejlesztés helyett? Random kitörölnek hitboxokat (legutóbb fél Himmelsdorf collision modeljét sikerült eltüntetniük), folyamatosan hibásak a modellek, amiket folyamatosan javítani kell (elméletileg 0-ról csinálják, és megvannak a forrásaik, nem?), de aztán mégis bugosan kerülnek a játékba, ha egyáltalán bekerülnek... Megnézném ezt a fejlesztőgárdát, meg hogy hogyan és mit csinálnak egész nap munka helyett. Totális inkompetencia. -
#345071 volt belőle 4 prototípus aminek a Maus volt a végső stádiuma.
egyébként leginkább azt lehetne még csinálni hogy t10-es megkapná a Maus 2 tornyot a l/61-es 12.8cm-es ágyúval.
de ez sem hozná pariba a többi 50-es dizájnal a németeket.
-
lexlutor #345070 nah ja, csak ezen kellett volna agyalni az elmult evekben talan, hogy oldjak meg ertelmesen, mert annyibol all a balanszolas az is7, is4, t57, amx50b-kkel szemben, h kapott egy tonna hp-t.
jo, mondjuk ami faeknel bonyolultabb megoldas, azt meg ugyis elbasszak... -
yossarianHUN #345069 Ez azért lenne nehézkes, mert a németeknek semmilyen nehéz tanknak minősülő gépezete nem volt a világháború után (meg nagyon tank gyártása sem). Ezáltal kézenfekvő, hogy a Maus jelenti náluk a tápláléklánc csúcsát az E-100 mellett. -
lexlutor #345068 kihagytad h bugos lesz egy par helyen a pancelja azert :)
mondjuk a tier7es arcokat sajnalom kicsit, akiekkel majd szembejon..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.04. 19:07:00 -
yossarianHUN #345067 Szerintem egy mini E-100 lesz Maus mozgékonysággal T9-ben. Amivel a WG is jól jár, tekintve, hogy a ~210 penjével a legtöbb fullidióta vérpista elmebeteg módon fogja spammolni belőle a goldot. Ami majd persze újabb balansz borulást fog jelenteni, amivel a WG fél évig degeszre keresi magát, majd nagy vonakodva lecserélik, vagy szénné nerfelik. Nem hülyék ezek. -
lexlutor #345066 en idaig abba eltem, h a maus is egy prototipus volt igazabol :)
ami meg kulon vicces, amit a kommentekben irtak talan, h az rhm 150ese lesz rajta a mausproton, mikozben a t10es mauson meg marad a 125os. ennek igy mi ertelme lesz??
mondjuk a legertelmesebb az lenen talan ha vegre a maus lemenne tier9be, es beraknanak valami uj t10et, ami egy sulycsoportban van a meglevo 50esevekbeli tipusokkal vegre.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.04. 19:01:59 -
yossarianHUN #345065 Ja, hát tudod, "2014 végére majdnem minden tank HD-ban lesz". Mondták egy éve, de már legalább 30-nál tartunk, úgyhogy haladunk.
Más: A VK45b-t váltó Maus protó:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Állítólag már a modellje is megvan, ami örvendetes, csak azt nem értem, hogy miért van, hpgy akkor a Chieftain/Action X-nek nemhogy a modellje nincs kész, de még csak hallani se lehet róluk semmit. -
lexlutor #345064 ilyan tempoval ugy evek kerdese, h eljussanak a vegere a tankoknak, aztan ugye regi hd modelleket is fel akarjak javitani :))
szanalom... -
#345063 -
yossarianHUN #345062 - there will not be a HD E-100 in 9.6. In test 3, it was removed and switched back to SD version, as the developers will not be able to fix all the mistakes of the model until the release
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #345061 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
:DDDDDDD
nem ismered? :D
-
#345060 minek vegyek tier2-3as szarokat?
ha ez epic nick akkor nincs több kérdésem -
foxbat88fx #345059 meg farmolsz mellé 600k creditet meg veszel T1E6-ot, Tetrarchot, T7 combat car-t, LTP-t és Valentine II-őt :)
és ugyan ott vagy :D ja meg veszel 800 aranyat :D
saját nevet meg kétlem, hogy tudsz jobbat kitalálni :) a Crazy_Horse az epic nick :D:D:D
szerintem egy 2000 Ft-os SMS-t megér....
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.02.04. 18:24:31 -
#345058 de akkor se ér semmit
ki fizetne ezért?
csinálok új accountot SAJÁT névvel, meg veszem a Ch3-mat és ugyan ott vagyok... -
foxbat88fx #345057 jó hogy 400 a wn8 mivel 15 csata van rajta :DDD
ha vki csinál egy full új accountot akkor nem hiszem, hogy van rajta t5 prém tank meg 580k credit, amit hvy misszióval hamar fel lehet nyomni...
a meg nem vehető ajándék tankok már csak extrák :)
aki most kezdi a wot-ot annak tökéletes ez az acc szerintem
mivel ha jól emlékszem nekem mindig credit hiány volt a gond az account resetnél (amikor kijött a teljes game) -
Bee #345056 Mi pár hónapja ünnepeltünk valakit összeszámolós szakaszokkal (kb. 60-an játszottunk). 12 klánbeli volt a maximum, akik egy csatába kerültek. -
#345055 mondj valami értéket az accountról
ha jól írtam be a nevet, 400 wn8.521 effy.
tankok amiket látok fabatkát se érnek (Ch3 az okés, de bárki megveheti, ráadásul 75% crew....)
800 gold, fél millió ezüst.
ez semmi
max. egy ezrest adnék érte, de minek adnék érte? -
madmanic #345054 meg lehet csinálni arty nélkül.. -
foxbat88fx #345053 kétlem -
#345052 semmit?
marchizor #345050
üdv újra -
Simulacrum #345051 Mutatom az egész ellenséget, köztük 3 artyt, de a sajátjaink még véletlenül se lőnének. Egyszerűen, ha gyenge a csapat nem lehet mit csinálni. Muszáj voltam magam egy PTA segítségével lehozni.
marchizor #345050 twitch.tv/marchizor
isminek benyomtam a streamet, laggos, szar, T10 medium, ha valakit érdekel feel free to watch amíg ki nem nyomom
fél éve nem játszottam, nézzétek el hogy orbitális nagy faszláma vagyok -
#345049 Reméltem hogy legalább a pályák nem olyan zárt lineáris szarok lesznek mint a wot-ba. -
foxbat88fx #345048 mennyit érhet ez az account? :D
#345047 De miért kellenek azok a köcsög artyk? -
foxbat88fx #345046 jóóó lesz ez :) várom már nagyon -
DantesHUN #345045 Nem mondtam, hogy ne tetsszen. Sőt, lehet jó játék akár, a szar részét arra értem, hogy WoT klón. Tehát hogy nagyon más nem lesz, nem tud többet, nem lesz másmilyen. -
lentebb linkelték
http://sg.hu/forum/uzenet/1271188541/345025
-
András77 #345043 Megnéznék egy olyan csatát, mikor több szakasz riggel egyszerre
Átjött a szomszéd 4 éves kislánya és ráugrott az őrizetlenül hagyott WoT-ra Mivel felb.szta az agyam a WR, toltam egy kicsit Winter módban, így szerencsére csak a 3 tier 1 volt kiválasztva, úgyhogy megúsztam egy garázshely vásárlással a kommandó akciót, maradt 46 aranyam. Múltkor figyelte, hogyan kell menni, mit kell klikkelni, szóval be tudott lépni és egészen ügyesen ment. Mikor megmutattam neki az autoaim-et a mammoth-al csinált 2 sikeres csatát nekem.
Ami igazából az eszembe jutott, hogy a végén V módban nyomta. Csak onnan tudta, hogy ellenség, hogy mondtam neki azt lője, úgy tippre, de itt már természetesen lealázták. viszont, mekkora királyság lenne egy V módos csata, ha újra hoznák a nemzetek csatáját, esetleg valami finomított módon? A tank alapján be lehetne azonosítani, vagy a felségjelzések segítenek (kivéve panther m10), de az kéne, hogy mind a 30 játékos így nyomja, eleve csak ezt a módot engedné nekik. Érdekes csaták lennének, szerintem, egy teljesen más játékélmény.
Még mielőtt rosszra gondoltok, ott volt a szomszéd is és elpusztult pár sör
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.04. 17:27:31 -
#345042 amíg nem lesz addig tetszeni fog
az oké hogy csak "skin csere" (ami valójában nem csak ennyi), de ez nekem hatalmas élmény faktort ad pluszba
ugye azért játszok, hogy szórakozzak, nem?
WoT alapból nekem egy szar. Moddolom hogy élvezzem (gnome father motor/ágyú hangok, célkereszt, legénységi hangok. ha ezeket nem tehetném bele, nem is játszanék mert pocsék a gyári! ) -
DantesHUN #345041 Még nincs gold ammo. Még nincs. Majd várd ki a végét. A modern tankok pedig attól tartok csak annyiban mások, mint ha a Wot-ban egy skint-t lecserélnél. Ez így elég halovány. -
#345040 így már értelek
szerintem meg kint van az az ezer körüli, csak lehet vizsgálják őket, azért nincs ott vagy titkolni akarja a WG a botrány elkerülése miatt -
#345039 és még is várom , na mért?
nincs gold ammo + modern tankok
számomra perfect -
András77 #345038 Onnan, hogy nézd meg a többi tankot. Díjazzák egészen az első 100-t. stug-18-t55a már meg is van az első 100, de az obj lista csak négy nevet tartalmaz.
Lehet, hogy a riggelés miatt tartanak vissza infót, de 2 nap alatt több ezret ebből kiadni ebből, nem túl életszerű. Azért riggelés ide vagy oda, mocskos nehéz küldetések vannak és hiába mész be mondjuk 2x3 szakaszban visszaszámolva, ha például 60% sebzést kell elérned. Ráadásul meglehet próbálni trükközni, hogy pl 3 maus és 3 td, de én úgy tudom, hogy csak hasonló típusú szakaszoknak van komolyabb esélye egymás ellen kerülni a visszaszámlálásnál is. Arról nem is beszélve, hogy 3 maus nem fog tudni elbújni, mert rámegy a csapatod, mint légy a sz.rra. Megoldható, de egyáltalán nem triviális, hogy sikerülni is fog. -
DantesHUN #345037 De szar. Ez akkora WOT klón...csak a tank skin-ek lettek lényegében kicserélve...pff.... -
besti #345036 off/ AW
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Armored Warfare
Még csak az elejét néztem, de ez az arti dolog elég lehangoló. Némi invenció nem ártana, esetleg a tényleges kivételük? -
Thomasovics #345035 Minek lenne? úgyis a levajazott Lengyel vérűek előnyben lettek volna és bezsebelik :O -
#345034 Mibol gondolod hogy kamu az az ezer? -
lexlutor #345033 igen, az eleg mulatsagos volt :)