World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A zseniális embereknek írnám káromkodásért chat bann jár -.-
JeffDunham
Mi van? Az egész klánt??? Nebassz, azt hittem csak Tepi-t káromkodás vagy ilyesmiért.

Most már érdekelne engem is mi történt. Ez mekkora ge.iség pont az event alatt.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Egy fos! Mindenki bevan indulva az alfára meg a penre, mert nem ismeri a gyenge pontokat, holott az egész tank egy vicc azzal a töltésidővel, meg szűkülési idővel stb... Hát pedig az SP 2x olyan gyors, mint a T34. T34nek kb olyan a mozgékonysága, mint a tier3 francia prém TDnek pak40 vagy mi az.
SP jobb mint a T34?😄 Na ez a hetivicc. Fényévekre vannak egymástól. Egyébként meg a sebességgel jönni vicces, mikor az SP is egy olyan csigalassú borzadály, hogy az IS-6-ok a kezdőkörben úgy száguldanak el melletted, hogy lobog a hajad. Nem tudsz vele lépést tartani a heavykkel se.
vagy marad a szokásos miatt:
az egész klán egy fertő 😄 mindig mindenkit szidnak randomban.... (szerencsére arról nem is tudok, hogy mi mehet CW-n meg csapat módban.... meg stronghold, de nem is akarok tudni róla)
Hát beszarok, eddig azt hittem csak a babuinok csinállnak ilyen pótcselekvéseket mint báziskörbejárás meg stb. Kb mint a t150-el kapáló gyerek.
Roger6
Csak úgy nem bannolgatnak véletlenre. Szóval mi az igazság?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hát beszarok, eddig azt hittem csak a babuinok csinállnak ilyen pótcselekvéseket mint báziskörbejárás meg stb. Kb mint a t150-el kapáló gyerek.
Master91
nem lehet hogy chatbe durvák voltak páran ? (legalább is néha volt itt 1-2 eset erről)
Foxi én gondolkodom de semmi nem jut az eszembe

WOT nick: tepi1

csak kettő? 😞
indoklás nem kell.... szerintem tudjátok ti, hogy miért kaptátok 😄
Minden féle indoklás nélkül kibannolták az egész klánt kétnapra

Az egész klán bannolva lett 3 napig!!!!!
Talán majd elgondolkodnak, hogy miért.....
Roger6
Bővebben?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

a cvakk napjai megvannak számlálva <#eplus2>
Mi van a zwackal? Én néztem az FB-t nem láttam semmilyen hírt.
JeffDunham
Ja. És LükeFoxy intézte. 😄
Kurvár@ oda kell figyelnem nekem is, mert a következő én leszek. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Azért kaptál bannt mert Zwackos vagy?
Tűzoltó.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Antimat
A kólát melyik felszerelés helyén használod?
Most valamelyik eventen nyertem pár ilyen extra kiegészítőt, mint a kóla is pl., épp ki is próbálhatnám.

cyka blyat

?
Ja Zwack!Tetves Wargaming Europe korruptabb mint a parlament.

popey8
"Szoktam még falut rombolni, gyorsulási versenyt tartani magammal, meg ilyesmik. Néha meg csak símán elmegyek a pálya azon részeire, ahol amúgy sohasem járnék, afféle kirándulásképpen." <#taps>

A gyorsulási verseny magaddal, az izgis lehet😄

Igen vannak ilyen csaták és a map felfedezése hasznosabb is lenne, de én egy ilyen csatában is megpróbálok annyit sebezni amennyit csak lehet. Ha elcsípek 1-2 killt + egy kis dmg, már is nem rontom annyira a statomat, mintha totál semmit nem csináltam volna és persze a csapatnak is hasznosabb tagja leszek. Lehet pont azon az 1-2 killen fog múlni a győzelem.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

patchaou
Mennyi low van már itt a fórumon is :-)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Van megoldás, nem kell XVM. Akkor nem tudod feladni fejben már az elején.

Sajna eltünt az a komment, amire válaszolni akartam. Szal épp elébb volt pz4-el tier 7-es csatám, ahol berakott egyedüliként a scoutok alá. Ilyenkor én mindig feltalálom magam, most pl körbe-körbe mentem a bázis vonalán, kis vezetés gyakorlás sosem árt. Megtettem 2.4 km-t😊 Xvm-em régóta nincs, de az ilyen csaták értelmetlenek, akárki akármit mond. Szoktam még falut rombolni, gyorsulási versenyt tartani magammal, meg ilyesmik. Néha meg csak símán elmegyek a pálya azon részeire, ahol amúgy sohasem járnék, afféle kirándulásképpen.
Akkor hadd magyarázzam meg. Ha pl t34-85-el a lista alján vagyok+1 tier6-os szerencsétlen rajtam kívül, a többi játékos meg zömében tier8-as és nálunk van egy 2 fős piroska tier7-es szakasz, az ellenfélnél meg 2*3 fős tier8 ahol mindkét szakasz zöld meg lila és a win cahnce kb 27%, akkor nem erőltettem dolgot. Elsősorban azért játszom mert nyerni akarok, ha erre esélyt sem látok, akkor meg sem próbálom. Ha látom hogy nálunk is vannak jó játékos akiket lehet támogatni akkor nem, de tegnap előtt is 12 csatából 10x tier8-ba rakott be a t34-85-el, ami kiváló med a maga kategóriájában, de az is6 kaliberű tankokat még kb oldalról sem tudom átlőni.
Én meg pont azt tartom undorító féregnek aki megállás nélkül szarja a goldot és azt hiszi ez feljogosítja arra hogy másokat kioktasson. A gold ammo használata csak az észbeli hiányosságokat pótolja. Nincs mit szépíteni akkor sem rajta ha páran megsértődnek
Zwack?

popey8
Olvass facebookot.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Your account has been blocked till 11.09.2014 13:06. Nemis játszottam reggel óta .Mi a szarvan

Na megvan a garázsban a STB után a FV 4202 is, de legénység még egyikben sincs. Addig duplázgatom a 9-eseket, amíg meg nem lesz a 4 skill/perk, az nálam sztenderd t10-ben.

Dögöljön meg SerB kibannoltak 2napra remek.

Egyedul a Chi-Ri taras gunja amire ra tudod rakni a toltesgyorsitot. A lovesek kozotti idot viszont semmi nem csokkenti. Az mindig ugyan annyi marad.
Utoljára szerkesztette: WR104, 2014.09.09. 13:43:32

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Count Adyn
nem tudsz rammert tenni rájuk😊 BiA mukszik viszont

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ha egy revolver táras tankra töltés gyorsítót szerelek, akkor az a töltények közötti időt csökkenti vagy a tár kicserélését vagy mindkettőt? Ugyan ez a kérdés a BIA-val kapcsolatban.
Lassan már tényleg ott tartunk, hogy Abrams, Leo2, T-90 tankok fognak harcolni top tierben a tiger2-k meg is3-ak ellen. Viszont abban is biztos leszek, hogy ha eljön ez az idő akkor még a T71 is simán át fogja lőni ezeket goldal frontális harcban, vagy gold nélkül visszapillantó tükröt, kívülre szerelt hamutartót célozva....
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.09.09. 13:31:07

de az SPvel nem volt fáradtság felhúzni 100ra
LoooooL végülis most már van tier6 stronghold, ráadásul, így hogy elnyiszálják a hellcatet és a KV-1S-t is, elég jó lesz CW szinten is a Cromwell 😄
75%, na ott a hiba. Az a 30k xp, amit ki kell szenvedni a 100-ig, az igazán megér akciósan 5-600 aranyat.

"Kérhetek én a spangliból?" Ha adok, megszokod az a baj <#mf1>
A wot-os diakot ugy ertettem, hogy egyetemistak akik wotoznak szabadidejukben es osztondijjal eltoltenek 1-1 evet europai egyetemeken.

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Mennyien játszanak ezzel?<#banplz>
Count Adyn
Mondjuk többre megy vele mint én a 10db TX esemmel manapság😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham
És aki mer nagyot álmodni... 😊

toocha
Feltétlen kérdezz rá a kimaradt idő jóváírására, mert nekem is csak azután írták jóvá, hogy szóltam. Akkor tudtam volna az arcába térdelni a kis gyökér t-homárnak mikor mosolyogva közölte, hogy csak mert régi ügyfél vagyok azért nem fizettetik ki.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Hát ja biztos benne van a pakliban. Nekem az fcmre fáj a fogma, lehet beruházok rá. Bár most úgy vagyok vele, hogy meg akarom várni a T8as panthert vagy a T8as japánt (STA-1B talán???)
Megbocsájtok! <#bee1>

Tegnap felhívtam őket, azt ígérték ma vagy holnap hív a szerelő. Szóval most fél lábon állok és keresztbe tettem az összes ujjam.
Kérhetek én a spangliból? wot-os diák😄 mivan már akadémiai szintre nőtt ez a játék? bár az "esport"-osokon is csak nevetni tudok.

angelus1991ster.blogspot.hu

toocha
Bocs, hogy beleszólok, de nekem költözés után pont 30 napot kellett várjak a net áthelyezésre, és a kimaradt 30 napot is csak "jófejségük" miatt nem kellett kifizetnem.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott