418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Ne HE-vel, golddal lődd. Minél könnyebben megy át a páncélon annál nagyobb kárt okoz a modulokban :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A könnyem is kicsordult ahogy egyszerre röhögtem és sajnáltam a két szerencsétlent XD

Ez lett a vége:

Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.06. 16:40:05
  • Plata
    Megöltem M4-el egy golddal lövöldöző luchs-t erre behisztizett,csata után még rám is írt.
    Jah nem is noob vagyok hanem boob XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.06. 16:34:51
  • yossarianHUN
    Lammaerral kell szakaszolni. Instant legalább két gyújtás.
  • lammaer
    Itt a részletes guide hozzá

A jelmez fontos, és a voodoo tánc során célszerű követni az ősi ritusokat. Sárga festék helyett én csirkevért javaslok...

• András77
    Ahogy robbantani, többször kell ugyanarra a pontra lőni. Ezért lehet E25-el annyiszor robbantani meg gyújtani, a brutális RoF miatt, ugyanazt a pontot meglövöm egy csomószor és folyamatosan gyengül a modul, majd megadja magát egyszer csak. Nem mindig lehet eljátszani, de mozdulatlan vagy lassan mozgó esetében érdemes a modult lőni többször is, akkor is ha elsőre nem adja be, gyengül az szépen.
  • Master91
    na hogy?

mert a Sherman III-al is lövöldöztem a troll ágyúval, he-vel oldalba - seggbe tankokat, lófasz se gyulladt

STA-1 adta meg, AMX 13-90be lőttem random és égni kezdett
  • okosszöszi26
    na és hogyan?

nekem kb. csak a szerencsén múlik, hiába lődözök motorteret, üza.tartályt akármit
  • R3nton
    Megtanultam, hogy kell kigyújtani a tankokat. Már erre jók voltak a küldik :D T-55ös küldi, hogy gyújtsak ki 2 tankot, elsőre meglett :D
  • András77
    A tier6 francia artynak durván 1700-1800 sebzés és 3 körüli frag már elég a top xp-hez, ha nincs vagy kevés tier8 tank van a csatában. Ha meg top tier-be kerül akkor 1500 körüli sebzés is, persze függ erősen a csapattól is, tehát nem minden esetben adja meg még akkor sem, ha sikerül elérni ezt a szintet, de nem kell hozzá túl sok csata.
  • yossarianHUN

Tessék, a profik, mint én, E-100-zal csinálják a 4k spot sebzéses küldetést
  • madmanic
    Köszönöm!
  • Bee
    Több xp-t kapsz, ha magasabb szintű ellenfelet sebzel, ezért célszerű alacsonyabb tierű artyval tolni. T8-ban már durva ágyúk vannak, ha T10-be kerülsz, ott is tudsz érvényesülni.
  • Bee
    Neked kell mozognod, miközben 5 különböző ellenfelet sebzel. Ha megcsináltad, de nem adja meg, akkor bug. Néhány küldetés bugos, javítani fogja a WG (talán az FTR-en olvastam).
  • JeffDunham

Tudom hogy nyers vagyok és ez sokaknak szúrja a szemét, de nem tudom elviselni az ilyen szintű emberi butaságot. Nem csinálok belőle titkot hogy ellenszenves. A viselkedési normái, a stílus amit képvisel. Próbálok mindenkivel normális hangnemben beszélni, viselkedni, kijönni. Vele nem tudok, hiába próbálom. Jó emberismerő vagyok és elég régóta rontom itt a levegőt ahhoz hogy tudjam, az ilyen embereket kerüljem el.

Azért hogy bejöjjön a klánba cigánykodni, arra semmi szükség. Eddig vagy 30 klánban volt ahonnan vagy kilépett pár nap után, vagy kivágták. Én nem tartom a hátam miatta. Ha segítségre van szüksége tőletek, így is meg tudja kapni. Még én is hajlandó lennék rá hogy besegítsek.

Jobb ha megvan az a pár méter távolság. Mindkettőnknek. Sajnálom.

• lexlutor
    nekem is ez volt a mumus.
    a top sebzes tobbszor megvolt, es megis 8. voltam az xp sorba.
    valaki itt mondta, h a lathatatlan tankok dobjak meg az xp-t. a counter ebben nem sokat szamit viszont.

sokadikra igy is lett meg vegul - az rng velem volt vegig, a csapat nem sokat csinalt, a masik team sem volt a topon, es tobb, killes loves is ugy jot ki, hogy a loves elott pont eltunt az altozat.
    vegul 4 kill, egy counter es 3800 dmg kellet gw-e100ban hozza.
  • madmanic
    #345296 re valaki pls!

Bugba futottam?
    Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.06. 15:30:37
  • Bee
    Igen, így gondolom. Nem tudom, hogy artyzol-e, de a profik általában - a lassú töltés és célzás miatt - jobban szeretik a lassú vagy statikus célpontokat. A rohangáló light eltalálására kicsi az esély, ezért ritkán próbálkoznak. A noobok szokták lőni az először felvillanó célpontot, és általában a lightok villannak először az aktív spot miatt. Sokkal gyakrabban csaptak ki noobok az aktív spot közben (cikk-cakk, keresztben rohanás), mint a profik. Nem tudok másra gondolni, mint totál szétesett célkörrel lőttek egyet, amit beadott nekik a játék.
  • András77
    Ha artyval vagyok nekem mindig gond, sőt leszaladok az egérpadról gyakran, fel kell emeljem az egeret stb. Meg a kezem kicsit "nehéz" ehhez, nem tudom ennyire finoman mozgatni, az "x"-t bevágom neki és amikor a célterületnél vagyok felengedem. A program maga sokkal simábban mozgatja, mint ahogy én valaha is tudnám egérrel.
  • Bee
    Nem lehetetlen, ha olyan egered van, amin tudod állítani az érzékenységet.
  • András77
    Abszolút RNG, ha lesz egy kis időm előkeresem azt a jelenetet, amikor a 7-es brit artyval kiszedtem a fordulókörét futó elc-t, elég tisztességes távolságból. Mintha a lövést zsinóron húzták volna bele a száguldó elc-be, magam is meglepődtem ezen, mert egyébként kb esélytelen eltalálni.

A WG-ből én simán kinézem, hogy úgy néz ki nálunk az RNG, hogy dob egy kockával (nem tudom, hány oldalú) és ha jó szám jött ki neked, akkor belevezeti a lövésedet az ellenfélbe, ha legalább annyit megtettél, hogy a célzókört rávitted. Ez mind szép és jó és normál tank tank elleni harcban tulajdonképpen szinte észrevehetetlen (lenne) de amikor egy arty a kedvezményezett, akkor az fáj az ellenfélnek nagyon. Bár normál tank harcokban is meg lehet figyelni néha furcsa lövéseket, amiket mintha zsinóron húzná bele egy erő a gyenge pontba.
  • Solten
    Ja, voroske nagyobb esellyel telibeqr. Erdekes...
  • Bee
    Ezt a trükkös forgást 100-ból 1 artys csinálja. A scoutok ellen az automata célzást javasolják TD módban.
    Fura módon engem nem profik szoktak kicsapni light-ból menet közben, hanem tomato-k. Mintha az RNG segítené őket.
    Utoljára szerkesztette: Bee, 2015.02.06. 15:00:11
  • András77
    Nem fizikai a magyarázat, de ha tudnád szépen finoman tolni az egeret, akkor neked sem esne szét, de ez gyakorlatilag lehetetlen (mondjuk érdekes, hogy olyan mod nincs, ami az egér mozgást "simítja" ki, tehát ha pl megrántod az egeret, akkor szépen finoman vinné a célkeresztet, hogy ne essen szét).

Ugyanaz a hatás, mint amikor TD módban autoaim-re veszel valakit, akkor is szűkül a célkereszt, amikor mozog az ellenfél, mert az autoaim annyira finoman tudja követni a célpontot, hogy nem esik szét olyankor a célkereszt. Csak akkor van kivétel, ha mozgatni kell a tank testet, de ha megnézed, autoaim mellett olyankor sem esik szét annyira, mintha kézzel rángatná az ember.

Tehát itt is az történik, hogy a program maga forgatja a tank testet egy egyenletes, sima tempóban, nincs az a rángatás, mint amikor kézzel viszed a célkeresztet.
  • Oddball29
    Ez kicsit más kontextbe helyezi azokat az elképesztő kapáslövéseket, amiket száguldó meddel vagy scouttal be szoktam kapni...
  • Bee
    Tölts artyval AP-t, T8-ban 1 lövés 1 tank. A top sebzés nem nehéz vele, a top xp már nehezebb. A tank kilövése, miközben sebzel másik két tankot , már sokkal neccesebb.
  • lammaer
    Má csak ez van hátra nekem is a stughoz (vagy az arty "legyél top3 sebző, de az tökéletesen lehetetlen számomra, még T9 SPGben is).

Tegnap IS4ben nekem is összejött, én egy tanult klántársam javaslatára IS4 sidescrape technikával gyűjtögettem a lepattanókat, egy IS8 meg egy AMX50 segített benne. De sajnos hamarabb kinyírták őket mint hogy eleget tudjanak lőni. Pedig sztem csak max 1 v 2 lövés kellett volna még :)
  • Bee
    Nem tudom, hogy mi a magyarázata, nem vagyok profi tüzér, csak mostanában artyzom a küldetések miatt. Az viszont biztos, hogy így több lövést tudok leadni, mert nem kell sokat várnom a szűkülésre.
  • okosszöszi26
    sokat szidtam ezt az ST-1-et, erre ezzel lett meg a StugIV-hez a HT15, úgy, hogy nincs is meg hozzá a top ágyú

mondjuk a 4500 pattintáshoz kellett egy noob ST-1 ellenség, aki nem tudta hová lőjön, meg egy AMX13-90, aki azt hitte átlövi a tank hasát beforgatva és szorgalmasan próbálkozott
  • Master91
    hohó, hosszú oldalakat lehetne erről írni
  • foxbat88fx
    ne foglalkozz szegény jeff-el :D
    35 évesen csak ezzel tudja magát kiélni :D:D
  • lammaer
    Ez mekkora csít ha tényleg működik :) (sőt inkább :( )

Kiváncsi lennék a fizikai magyarázatra, hogy a kézifék miért van ilyen hatással a célkörre. Exploit szagú, persze az artybérenc WG biztos direkt csinálta igy.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 14:15:25
  • lammaer
    Sztem ezt a témát ne beszéljétek ki publikusan (Jefftől is erősnek tartom amit írt így nyilvánosan), ha nagyon érdekel kérdezd meg tőle privátban inkább.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.06. 14:15:11
  • técs
    Áruld már el mit csinált foxi hogy így állsz hozzá ehhez a gyerekhez? Nem védeni akarom hiszen nem is ismerem .Olvasom a fórumot egy ideje, de a SeriousThreat féle incidensen kívül semmire nem emlékszem ami miatt egy szardarab szintjén kellene őt kezelni.
  • técs
    Ezer köszönet.
  • Pares
    Tényleg igaz, hogy a T28C legénységét egy fővel 5-re emelik? Mintha valami ilyet olvastam volna régebben az FTR-en.
  • Negritis
    112 tornya is imád pattintani :D
    mondjuk nekem eddig csak 3k pattintások jöttek össze, ami a Stug 4 HT15höz elég, de többre nem biztos
  • Zegi Norbi HUN
    Azt hittem van :D Nem baj türelem, össze fog az jönni, csak nem 3 csata alatt :D Én a ht15-öt t55a-nál 2 nap tankozás alatt tudtam megcsinálni, mert habár 4szer sikerült, de nem tudtam nyerni (így buktam a másodlagost), 5.re viszont hegyet másztam Maus-zal, kipucoltam a hegyet, aztán rendet tettem az ellen bázisán és meglett :D Szóval türelem!!!!! :)
  • besti
    Az a baj, hogy ez a pattintósak mind arra épülnek, "ha nincs arty" - azok viszont valszeg a küldetések miatt tobzódnak. Ejj, nem lesz egyszerű.
  • Tono34
    215b ha van egy kis bucka ami mögött lehet tornyozni meglepően jól bírja.
  • Maala
    Az nekije nincs, csak egy szem IS-7e. :)