418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Maus még jó erre, az nem nyeli el, hanem pattint vagy sebződik. E100-at nem ajánlom, mert sokat elnyel, a tornya meg domb tetőre kidugva nem valami kőkemény darab, szerencsével persze ezzel is összejöhet, ha nem t10 TD-k lövöldöznek rád.
  • darki81
    Szóval februárban adták meg ingyen a T34-et akinek megvolt tier 9-ben értem és köszi! :)
  • Maala
    Biztos február, akkor kezdtem el játszani.
  • Pares
    Én Stug-ra és T28C-re is ugyan ott csináltam meg: El Halluffon A1 környékén van az a sarok, oda beálltam, beforgattam az E75/E100-at, és kész is lett a küldi. Arty nem lő be, és ha elég retardált ellenfél van, akkor brutális pattintott sebzést lehet összehozni.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.06. 13:13:05
  • GabeE3e
    Nekem rohadtul nem lövik,max 1-2x de IS7-el kellene kb 6k+ , most Wz-111-el próbálom, itt lövik a tornyot,remélem ezzel meglesz.

• Zegi Norbi HUN
    IS-7 hull down-ban vagy tágas pályákon(ha nincs arty) kidugod a domb tetejére a tornyát, aztán had sorozzák :P
  • darki81
    2012 az rémlik de biztos február, mintha nyár lett volna úgy rémlik :D
    van ahol le vannak ezek írva nem tudja vki?
  • Pares
    E100 kicsit más tészta, ott ugyebár a tornyot és a testet külön tudod mozgatni, szóval a gyenge LFP-t be tudod forgatni vagy elrejteni, és közben tudsz lőni is. De a Jagd-nál eleve ha lőni akarsz valakire, akkor egy óriási gyenge pontot mutatsz az ellenség felé, amit még az IS-3-ak is röhögve belőnek. Ha elrejted az alját, akkor meg jó eséllyel nem tudsz normálisan rálőni az ellenségre, arra meg nem elég gyors, hogy miután az ellenség ellőtte magát, gyorsan kimenjek a fedezékből és belelőjek. Persze ez nem minden szituációra igaz, de többnyire macerás elrejteni azt az óriási LFP-t. És persze azért annak az 1k sebzésnek tényleg elég jó elrettentő ereje van. De az is csinál néha olyanokat, hogy sírva fakadok... amikor AMX könnyű tank oldalába lövök, és besárgítom a lánctalpát... vagy Batchatről pattanok... (mindkettő tegnap történt)

• Bee
    Noob ellenfelek kellenek, akkor a 110, WZ-111, IS-6, T29, T32 lehet jó. A T32 talán a legjobb, ha beteszi T10-be, pár perc alatt összejöhet.
  • GabeE3e
    Van egy küldetés,ahol háromszor annyi lepattanó kell nehéz tankkal,mint a HP-d, ti mivel csinálnátok? tier6 és afelett lehet.

Tehát itt nem adódik össze,sem a sebzés,sem a sérülés,csak a lepattanó számít.

Most t29-el próbálkozom,de vagy rám sem lőnek,ha csak a torony látszik ki,vagy beütik a kupolát.
  • madmanic
  • okosszöszi26
    thx!

mindig tanul valamit az ember! :)
  • Toweliee
    Rendben!
  • Bee
    Ha forogni akarsz új célpontra, akkor az ágyúd abba az irányba mozdítod teljesen, amerre fordulni fogsz (persze a kézifék be van húzva). Ha megvagy, a kéziféket felengeded, és elkezd fordulni az arty. Amikor célon vagy (kicsit túlhúzod), benyomod megint az "x"-et, így leáll a forgás, a célkör pedig kevésbé esett szét.

Itt az oktatóanyag róla: VTEPS arty oktatás

Itt a pontosabb megfogalmazás:
    "Trükkös arty fordulás kézifékkel:

Sok artynak (és a nagyoknak is) sajnos kicsi a befogási szögük, nem kényeztetnek mint egy GWPanther, és a szétugró célkereszt bizony sok sok időt vesz el egy egy értékes lövéstől. Ha próbáltad már biztos észrevetted, hogy nem minden lánctalpmozgás jár teljesen szét nyíló célkörrel. Ezt lehet még lejjebb szorítani, ha kézifékkel állítod le a mozgást, és nem csak megvárod hogy az egeret utolérje a cső. Persze ilyenkor túl kell vinni az egeret a célon, hogy felette járjon amikor fékezed a láncokat."

Itt pedig egy videó róla:
  • JeffDunham
    Egyszer nem olvasok fórumot egy kis ideig, és máris ekkora baklövést csinál valaki? Egy nekrofil tudathasadásos alkoholista drogos sittesnek még lenne helye a klánban, de Foxnak nincs. Ezt már többször elmondtam. Játsszon velünk, beszéljen a TS-en, de hogy a neve a klánlistában legyen az kizárt. A klántagok megértését köszönöm. Gyerekek azért van az a szint ami alá ne menjünk már... :)
  • Kishawer
    Itt találsz róla leírást!
  • madmanic
    LT3 The pursuit küldetésnél sebezz 5 mozgásban levő tankot, vagy sebezz 5 tankot miközben mozogsz?

Egyikre sem adja meg..
  • técs
    Ez a kézifékes forgás hogy működik? Volt már róla szó , de akkor még nem gondoltam hogy valaha is artyzásra kényszerülök.
  • besti
    Az nem olyan volt, hogy az elsődleges sikerült az első tankon, a másodlagos pedig a következő körben? Mindkettőre nem adhatta meg pl. az elsődlegest, mert azt csak 1x adja. Én arra gondolok, hogy az elsődlegest csak az első tankra nézi, ha nem sikerül, utána mindegy mit csinálsz a második körben.
  • Plata
    Nekem volt ilyen,mind a kettőre megadta a küldit.
  • Pales27
    2012 február rémlik nekem
  • darki81
    Sziasztok!
    Hú de rég voltam itt :D
    Viszont látok 1-2 régi játékost akik még azóta is nyomják a tankot, ez jó :)

Lenne egy olyan kérdésem a régiektől, vagy az újaktól ha tudják, hogy mikor tették át a T34-es tier 9-es tankot, tier 8 prémium tankra?
    Vagy hol tudnék utána nézni, szeretném tudni a pontos évet/hónapot :)
    Köszönöm előre is!
  • okosszöszi26
    kézifékesre én is kíváncsi vagyok
  • Me Ga
    A "kézifékkel indítja" dolgot légyszi magyarázd el. Nem kötözködöm, tényleg érdekel! Ja, és nem vagyok artista, a küldikhez kell...
  • Angelus1991ster
    Meglehet ölni Hitlert úgy hogy a fején ugrálok? - hogy egy klasszikus videót idézzek. Killcamos része egész jó. Sniper Ghost Warriorban nem értem miért cseszték el.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.02.06. 11:52:43
  • Bee
    Viszonylag egyszerű: BIA minden legényen, csoki/kóla/sültkrumpli a fogyócikkekben a tűzoltó helyén, továbbá a töltés alatt már beszűkültek a célra, vagy olyan helyre, ahol várható a spot. Ha forognia kell testtel is, akkor kézifékkel indítja és állítja le a forgást, így alig esik szét a célkör. Nem bonyolult.
  • JeffDunham
    off (de közszolgálati)

• András77
    Lehetséges, igazából mióta figyelem, hogy melyik artyk lehetnének jók később erre a legyél top1-3 xp/dmg, a tier6 meg a 8 francia artyktól láttam feltűnően sok top 1-3 xp/dmg köröket. Ez teljesen szubjektív persze, semmi adat elemzés alapja nincsen, de ahogy írtam a tier6-al már én magam is többször megcsináltam a top xp/dmg dolgot. A tier7 franciát tényleg nem láttam talán egyszer sem a top3-ban. Azért kezdtem figyelni, mert olvastam az FTR-en több sráctól a kommentekben, hogy ez egy elég durva kérés ám, hogy legyen a top1-3-ban az arty, hiába nem tűnik nehéznek.
  • okosszöszi26
    a francia 7-esben ehhez képest qrvára csalódni fogsz, ha arra számítasz, hogy majd az is olyan jó lesz

pontosan az ellentettje!

rettentő szar ágyú, direkt mellélövésekkel, ami azt jelenti, hogy ha célpontra célzol, felejtsd el, hogy találni fogsz

ha csak úgy a semmibe, akkor mindig a célgyűrű közepébe lő, magyarul nem véletlenszerűen nem talál, hanem csak akkor lő mellé, ha valamire célzol
  • Tono34
    Már majdnem el is felejtettem azt a jó kis E100-as kört, hazamegyek meg is nézem újra :)
  • András77
    A trükk az, hogy nem várják meg a becélzást. Ha az RNG veled van, akkor nem kell megvárni. Ezt ki tudod hamar deríteni, lőjél egyet a csata elején minimális becélzással és máris látod nagyjából, hogy mire számíthatsz. Érdekes ez amúgy, mert azt gondolná az ember, hogy minden lövésnél külön RNG számolás van, de a gyakorlati tapasztalat nem ez, hanem szinte úgy néz ki a dolog, mintha az egész csatára el lenne döntve, hogy mit kapsz.

A másik, hogy vannak nagyon kedvező szórású artyk.Én a francia 6-t tudnám kiemelni, azért is javasoltam korábban, hogy aki top xp/sebzést akar, annak egy ideális arty lehet. Nagyon súlyos, mikor sorozatban eltalálom vele az ellenfeleket, különösebb becélzás nélkül is. Jó a szórás faktora valahogy, ami megintcsak nem lehetne elméletben, mert a wg azt mondja, hogy nemhogy tankonként de tanktípusonként sincsen külön szórás, de a gyakorlati tapasztalat mégis más.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.06. 11:27:08
  • Angelus1991ster
    Ezúton kérek minden lemming traines seggfejt, hogy legyen öngyilkos.
  • haflac
    Ez az obj 263 nagyon jó td,lehetne páncélozottabb,DE egy noob mágnes.Hát még ilyet nem láttam.20k csata nem találkoztam olyan technikával,ami ennyire vonzotta volna hülye a csapattársakat.
  • Kishawer
    Egy kis replay elemzés VTEPS módra! Egészségetekre!:)
  • okosszöszi26
    mindig érdeklődéssel figyelem ezeket az artistákat!

azt pl. hogy a fenében csinálják, hogy míg én is artival szenvedek, várom a célgyűrű beszűkülését, még hátravan 5-6 s, a többi arti már vígan lődöz és talál
    én meg csak várok-várok-várok, beszűkülök, lövök és semmit sem találok el
    milyen hacket kell letöltenem, hogy én is gyorsan lőjek és találjak?
    istenbizony már erre is hajlandó lennék, csak túl legyek ezeken az arti küldestéseeken
  • András77
    A WG ezt úgy tervezte, hogy hónapokra leköti a játékosokat feladatokkal. Egy jobb csatában lehet, hogy a fele küldetést megcsinálnád, ami nekik nem érdekük.

Egyébként azt nem értem, hogy miért nem raktak bele pár grindelős feladatot, akár alternatívának. Szóval mittudomén, HT-xx küldetés teljesíthető egy jó csatával, de úgy is, hogy grindelsz, mint állat mondjuk 500 frag vagy 200e sebzés.

Nem az összesnél, csak pár küldetésnél, amit akár beállíthattak volna tényleg mission impossible-re is, mert akinek nem megy az, az grindel és sokáig játszik.

Értem a filozófiáta PM-ben, de nem menne ellene, ha pár küldetés kiváltható lenne grinddel is és akkor a sokan még többet játszanának, mint így, mert most szerintem beleunnak a sokadik próbálkozás után.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.06. 11:04:06
  • lammaer
    Nem lett volna nehéz csak akkor túl hamar meglennének :) Az meg nem jó a cégnek.
  • Userx2
    Csak mammothal megyek.
  • tiszabalazs
    Csak egyetlen egy dolgot nem ertek az IMben:
    Nehez lett volna ugy megcsinalni mint a legtobb jatekban, hogy nem te valasztod ki a kuldetest hanem automatikusan megvan pl a 7. Heavy amikor foglalni kell, vagy a rammolos ha ht vel mentel es pl az elso korodben megcsinaltad mind a kettot? Mi a francert kell kivalasztani aztan varni h vegre legyen egy jo palya, egy jo mm amikor kozben 5 masik kuldetesre meg tokeletes lenne az amit bedobott? Mellesleg ahogy az elobb irtam, akkor lehetne egyszerre kettot is teljesiteni...
  • madmanic
    az előző csatából nem léptél ki másik tankkal?