418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Ja de ez kb igaz az artykra is ennyi erővel. Nem kell ilyen nagy alfa a játékba szerintem. Szedjék le az alfát és az átütést, cserébe kaphat DPM buffot.
  • Ohyner
    Üdv!

A-20 vagy inkább T50? Nem scoutolni akarok, csak a T24-et kihúzni. Melyiket rakja inkább a saját tierjébe?
  • R3nton
    Passziv spotot ajánlok inkább, aztán aktívra váltva, de nagyon szituáció függő.
  • Maala
    A kettős mérce odavág, egy gyökért már bevettél Rivanka személyében, ráadásul még más normális emberekkel szemben is őt választottad. :)

Hiába, te is csak emberből vagy, na, nemde? :)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.06. 18:59:38
  • Maala
    Dehogynem, sokat számít, mert a killre sok xp-t kapsz. Amúgy jellemzően 5-6 killes artykörökben leszel top3, epic last mand standing körökben pedig első.
  • yossarianHUN
    Azért még mindig mondom, húzd ki a Jagd E-100-at, és aztán kiálts nerfért. Nagyon nem könnyű játszani vele, viszont elég nehéz. Irtózatosan tohonya, randomban, magadra utalva 10-ből 5-ször assrape áldozata leszel, mert ha egynél több ellenfél jön szembe, biztos hogy rádmásznak. A 20+ másodperces töltés ugyanerre tesz rá egy lapáttal, egyedül halálra vagy ítélve, mert lövés után totál ki vagy szolgáltatva, még egy fürgébb heavy is leforog és a seggedbe áll, onnantól meg már asztalcsapkodáson kívül mást csinálni nem tudsz. Azt már nem is említem, hogy az artyk kedvenc csemegéje, hogy a goldspammerek és más T10 TD-k úgy hugyozzák át a felépítményét mint a rongyot, és hogy az ágyúja hajlamos össze-vissza lőni, ami ekkora töltésidő mellett minden, csak nem vicces. Húzd ki, és meglátod, hogy mennyire nem leányálom az a Jagd E-100.
  • Pales27
    amikor a 3nak együtt van 800 effije az mindenre képes: köszönöm xvm, mert más lőhető célpont biztos nem volt
  • toma77
    Hm... ez egész érdekes.

A gyerek totál pszichopata/szociopata gondolom. :)
  • András77
    Az orosz gyerek, aki a leggyorsabban, még aznap, amikor indult a pm 23:36-ra megcsinálta a stug küldetést, ezeket a tankokat használta: Jan 15 tankok

Nem lehet egészen precízen rászűrni arra a napra, ezért pár olyan csata is benne maradhatott, amit nem a PM miatt ment, de nagyjából látni azért, hogy mik voltak a fő tankjai (50b,amx1390, obj268 + e25, obj140 + 430II)

Artyval nem ment (máris szimpatikus a játékos) és érdekes, hogy neki is a light küldetés tartott a legtovább, de piszok gyorsan megcsinálta úgy általánosságban. kb 2 csata kellett neki egy küldetéshez
  • R3nton
    Mondjuk azt hozzátenném, még ehhez a VK-s storyhoz, pont az a nyomorult jgde-100 olyan, hogy betölti az aranyat, és ott hugyoz keresztül minden tankot, ahol akar. Gusztustalan az a skill less szar. Remélem elintézik az átütését a következő átütés nerffel (a gold ammoját hatványozottan veszik vissza remélem). És akkor még a sebzéséről nem is beszéltünk. Vissza kéne venni azt is meg az angolét is max ilyen 900 körülire, még az is sok.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.06. 18:34:10
  • Sherman0070
    Tudnátok segíteni hogy Walker bulldoggal hogy szedjem össze az 5K spot dmg-t? Semmi tapasztalatom nincs hogy ezt hogyan tudnám megcsinálni. Ha tudnátok valami taktikát minden mapra ehhez akkor kérlek segítsetek ebben.
    Előre köszönöm a segítséget.
  • yossarianHUN
    Na látom hivatalosan megnyílt a hétvége. A hármas, kék/lila szakaszunk összesen ezret sebez T10-ben. Seems legit.
  • DantesHUN
    Nem is azt mondtam, hogy papír, csak hogy belőhető. Feltételes mód. Belőhető, ha úgy adódik, ha szerencse, ha random ha megfelelő szög...de ezt nem kellet volna túlragozni ez nyilvánvaló. Vagy legalábbis annak kéne lennie.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Abból ,meg marhára elegem van, hogy bármilyen vita merül fel, X átlövi*e Y-ont, le lehet-e pattantani, jó-e az álca, ,mennyi a spot...miközben ezek leellenőrizhető adatok-és csak a random faktor változtat ezen, mégis mindig az van: Nem úgy van! Nem érdekel semmi szám, semmi érv, nem úgy van mert én megmondom.
  • yossarianHUN
    A VK kupolájának 175 mili az effektív védelme Tank Inspector szerint, piff, mistery solved. Mázlival belőhető, anélkül nem, szerintem kijelenthető, hogy 50-50 arányban mindkettőtöknek igaza volt.
  • R3nton
    Be lehet ütni, de konkrétan az egyik legerősebb frontpáncélja van a játékban. A tornya se rossz, igazából csak arannyal lehet ütni, meg igen valóban van egy weakspotja a tetején, ami nem túl nagy. Mondom ma 6800-t pattintottam vele. Beüthet az IS, de nem jellemző. 100ból 99x pattani fog az a szar IS, főleg amilyen a játékosállomány.
  • toma77
    KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS!
    (Nem reprezentatív jelleggel.)

MI A PERSONAL MISSION-RA HASZNÁLT LEGJOBB/KEDVENC TANK?

Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.

1. LIGHT TANK:
    2. MED TANK:
    3. HEAVY TANK:
    4. TD:
    5. ARTY:

Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.

Ha elegendő válasz érkezik, összesítem, és leközlöm az eredményt.

Köszönettel!
  • Master91
    vicc :D
  • DantesHUN
    Hagyjuk jó? Ha szerinted nem lehetséges, akkor nem. Most minek bizonygassam az igazam? Úgysincs igazam. Most mondhatnám ,hogy de talán nézd meg a hitboy-ot, és nézd meg az átütési adatot, és számolj. Mondhatnám ,hogy ennyi év WOt után tudhatnád, hogy a random faktor miatt lepattanhat, lőhet nullást, se hagyjuk. Semmi értelme vitatkozni. Nem lehet kész haladjunk. Fölösleges bármi érvet felhozni, ezt már rég tanultam.
  • Master91
    lel, ezt te honnan szeded?? :D
  • darki81
    2012-ben felvettem pár videót xfierével, és most egybe gyúrtam őket és feltettem youtubra :P Akik szeretnének majd egy órát lazulni azoknak ajánlom! :) VIDEO
    Van egy régebbi Wot-os videóm is, akkor tetszett, remélem az 1 órás anyag is elnyeri a tetszéseteket! :) Bár ebben nem annyira zsúfolt a kill, de van pár jól sikerült kör! :)
  • DantesHUN
    ja persze, tehát akkor hazudok...tényleg ne kezdjük el.
  • András77
    Magyarul ha csak nincs az orrunk előtt az ellenség, akkor egész nyugodtan lőjünk autoaim-el, hiszen úgysem oda fog menni a lövés, ahova célzunk. fasza.
  • yossarianHUN
    Na szóval, így néz ki a 9.6-os pontosság nerf:

Dióhéjban: kevesebb lesz az olyan lövés, ami oda, vagy annak a közvetlen közelébe megy, ahová célzol, viszont kevesebb lesz az esély az extrém negatív szélsőségekre is, tehát mikor a kör legszélére megy a skuló.

Szűkületlen ágyú vs. szűkült ágyú:
  • ilovearty
    Majd szénné nerfelik egy hónap múlva. Ha orosz tank lenne , akkor ugyanerre 2 évet kellene várni....
  • Master91
    már egyszer ezt eljátszottuk hogy az IS téged szarrá lőtt a kupoládba

én meg Jpz-vel 0-t lövök vk kupolába

el se kezdjük
  • András77
    Amikor az ember már azt hiszi, hogy ennél hülyébbek nem jöhetnek, a játék mindig rácáfol. 10:4-ről, hogyan lehet kikapni mégis 12:15-re?
  • R3nton
    Ma csináltam meg a VK-val azt a küldit, hogy az életerőd 3 szorosát pattintsad. Másik tankkal igencsak nehéz, bár ez a Maus pótlék nem tűnik rossznak.
  • DantesHUN
    Furcsállom. A 9-es VK-t? A buff után játszottam vele, és tier 7-es IS átlőtte szemből. A VK kupolája lőhető.
  • yossarianHUN
    Két lehetőséget látok. Az egyik, hogy hamar rebalanszolva lesz, mert a jó játékosok alázni fognak vele mindent ami szembejön, a rosszak viszont csak kopogtatni. És mivel a rosszak a hangadó többség...

A másik, és sajnos ez a valószínűbb, hogy a rosszak se fognak panaszkodni, hanem teletömik golddal, és instant terminátorrá változnak. Azért lássuk be, nem könnyű leszedni T9-ben egy ilyen dögöt ha 750-et sebző, 330 penes HEAT-et köpköd mindenre ami mozog. Még ha paradicsom is az illető.

Páncélzat tekintetében egyébként testén gyengébb lesz a mostaninál (a Maus hasát is be lehet lőni 235 pennel, ha nem vág alád az RNG), a tornya viszont erősebb, bár még kiderül, hogy muzsikál ez a 200 mili vastag kupola a gyakorlatban. Viszont ha jól látom a collision modelljét, nincs lemodellezve a géppuskadudor a frontján, ami igen hülye vicc lenne, remélem a kép a hibás, vagy hamar javításra kerül.
  • Master91
    kb. ezt tudom elmondani a tankról

nem tudom hogy jobb e lesz e mint a vk (mármint ellenfélnek)
    9es vk-t se tudom szemből átütni még Jpz-vel se (jó ha pocakot látok akkor ESETLEG megadja, de pattan az is ofc)
  • yossarianHUN
    8,82 HP/tonna

Viszont ezzel az ágyúval, és ezzel a páncélzattal (még a géppuskadudorral is) ez durván OP lesz még így is T9-ben. Ez az ágyú gyakorlatilag ugyanaz, ami az E-100-nak van T10-ben, picivel még jobb RoF-fal is. Arra számítottam, hogy valami 210 körüli penje lesz.
  • foxbat88fx
    misszió teljesítéséért így még nem örültem!!!!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

na ezt meg kell ünnepelni!!!! erre inni kell egy sört!!! :D
  • patchaou
    Annyi baj legyen, nem nekem lesz rosszabb ha összemegy :)
  • Master91
    majd lesz :DDD ha a cigi elvesz 1 centit akkor ez elvesz felet tuti xD

• patchaou
    Akkor szerencsétlenkedj HE-vel. Én is örülnék ha kivennék a kredites prémlőszert a játékból, de ha azzal hatékonyabb tudok lenni hogy párat ellövök csatánként akkor bolond lennék nem kihasználni a lehetőséget. Mindemellett a férfiasságomnak semmi baja :)
  • Master91
    szóval a 9es Mausról [ Mauschen-ről! ]

http://ftr.wot-news.com/2015/02/06/straight-outta-supertest-mauschen/
  • Master91
    ha goldoznék, akkor kb. levághatnám a tökömet és oda adhatnám a kecskéknek
  • R3nton
    Oldalról kell lőni a tankok hátsó részét, lehetőleg több helyen, lánctalp mögötti részt, ha nem megy feljebb. Nekem elsőre beadta ezt a küldit. Ja és nem árt hozzá egy gyorsan töltő cucc, pl cromwell vagy e8 sherman. Minél többször lő a tank, annál nagyobb az esély, hogy kigyújtod.
  • madmanic
    hétvége....
  • yossarianHUN
    Én épp most találkoztam E-100-ban egy pipacsvörös T34-gyel, ami rögtön az indulásnál nekem jött, lenoobozott, majd mikor elküldtem a búsba, folyamatosan anyázott, lövöldözött, meg megpróbált kitolni a fedezékből (esélyes). Mikor meguntam fogtam magam, kitaszigáltam a tűzvonalba, majd miután szétszedték, az egész csapatnak kezdett hisztizni, hogy reportoljanak. Szegénykém kettőt lőtt egész meccs alatt, azokat is rám, és úgy, hogy nem talált el. Everyday WoT.