World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesz az majd meg akciosan 😊
Jó az, nekem nincs vele bajom, 110 pen T6-7 csatába még nem olyan vészes golddal meg ugye 158 az már sok mindenre elég. Szerintem a Stug IV 99% hogy limitált max T6 MMet fog kapni, de remélem lejjebb viszik a gold árát, 2k egy tier 5ért kicsit extrém szerintem.

WoT: Nishizumi77

azert megsem annyira szar az az l/48 😊
Egész napos extrém szívás után ez a kör nagyon kellett kedélyállapot javításra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Arty persze volt akkora paraszt hogy lenyúlja a 9. killemet 😄

WoT: Nishizumi77

Irigylem a problémáidat. De tényleg <#wink>
DasIsFuck
Ha normálisan "rebalanszolták" volna az l/48-at akkor nem lenne gond vele, de így...
Az meg a másik, hogy szerintem külön kellene választani a 105-ös pz4-et vagy csak berakni egy medet ami csak azt használja.
pl ahelyett a szutyok 3/4 helyett aminek semmi értelme nincs.
Egyébként volt terv egy modernizált pz4-re aminek már döntött 80-as frontja lett volna csak félbeszakították vagy mi.

Egyébként szorosan ide tartozik még, hogy a német 50mm ágyú borzasztóan gyenge a többihez képest, ami elég unfair.
Minden más nemzetnek olyan 50-es kaliberű fegyver jut már t4-re,t5-re ami mellett a német verzió labdába sem rúghat és már t4-en használhatatlan.
Ennek ellenére kb az összes t4 ezzel van ellátva...Ellehetetlenítve így őket.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

DasIsFuck
Igen, de ahol ugyan azt az ágyút használják nem szokak nagyon eltérni a standardtól.
Szóval szerintem nem lesz érezhetően jobb azon az ágyú teljesítménye, mint a p2-n.

Miért kell foglalni a bázist tesztszerveren? miért?

angelus1991ster.blogspot.hu

Lunki88
Miből gondolod hogy tudnak is játszani a saját játékukkal? 😊
A pz4-et sikerült használhatatlanra nerfelni. Ugye elvették az ágyúját, motorját, csúnya is lett. Sokáig nem játszottam vele, pár napja mentem vele pár kört, és célt ért a wg vele, egy hulladék lett. Próbaképp visszaraktam rá a 105-öst, és full He-vel megyek. Egész használható így, 4-es legénységgel...
Nevében ugyanaz, egyébként nem. Az adatai kicsivel fontosabbak, mint a neve.
DasIsFuck
a SU-85I-vel összehasonlítva sem túl szép az a helyzet.

DasIsFuck
Persze, de ugyan az az ágyú.
Szerintem eleve tankonként vannak az ágyúkon rejtett módosítók, úgyhogy ahol modulilag is ugyan az az ágyú ott már végképp nem hiszek a leírt statisztikának.

Nagy unalmamban gondoltam visszaveszem a JP E-100-at. Az első körnél nyilvánvalóvá vált, hogy ez a dög még mindig üt😄

De jobb értékekkel. Célzásidő 2,4 vs 2,7, RoF 8,813 vs 8,22, pontosság 0.30 vs 0.34.
egy prem tankot egy masik premtankkal hasonlits ossze szerintem. azokhoz kepest nem lesz rosszabb.
az hogy h nem premtankon is evvel kell jatszani, az a wg sara.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.13. 17:17:23
DasIsFuck
az az ágyú már a pz4-en sem működik.
Az, hogy mennyivel rosszabb a többihez képest átütés/sebuzésbe egy dolog, de még pontatlan is,lassú is.

Olyasmi értéket kellene kapnia, mint az L/70-en volt régebbi formában 138 átütés/135 sebzés 15-16 rpm,0.35 pontosság.

DasIsFuck
ugyan az lesz az ágyú rajta😄

igazad van, de az megint egy gnom orosz formedveny avval elbaszott 85os agyuval, aminek rohadul nem kene tier5ben lennie ezekkel az ertekekkel.

amugy ahogy nezem az sem tierlimites.
Kihagytad a felsorolásból a su85i-t.

Tierlimetes, ennek ellenére nagyon jó ágyúja van tier 5-ben.

3,77 sec/119 pen/160 damage.....
nem tudom miert fosozzatok azt az agyut, amikor az osszes premnek kb ilyen agyuja van. egyedul a churchill3, a t25 meg a chinukai aminek jobb. de ebbol az elsonek kicsi a sebzese, a tobbi meg nem tierlimites es legalabb lassan szukulnek.

tier5ben szerintem telejsen jol ellesz vele, max pakolni kell goldot, ha olyan az mm.
A Panther 88 gyakorlatilag egy P2 lesz, valamivel jobb ágyúval, és valamivel rosszabb mozgékonysággal/páncélzattal. A Stug IV meg egy lassú Stug III, fos ágyúval.
ahogy neztem ftr-en a prem panther egy lomhabb es kevesbepancelozott panter2 lesz. akinek az bejon, az evvel is ellesz majd szerintem. aki med elmenyre vagyik, az nem ebben fogja megtalalni. gondolom mert nemet lesz, viszik majd mint a cukrot. a turbo-pantehr izgalmasabb lett volna 😊

a stug beleillik a szokasos gyengebb agyu, gyengebb motor a premium sorba. legenyseghuzasra kicsit santitani fog, mert csak negyfos, de a d max-hoz kepest mozgekonyabb es meg kis penzt is lehet vele keresni majd. persze csak ha tierlimites lesz. mondjuk avval az agyuval mas nem nagyon lehet.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.13. 16:46:47
DasIsFuck
A majd érkező 2 újabb német kuka prémiumról vélemény?(t8-as párduc,stug 4 az l/48-al)
Abba a sormintába szvsz beleillik, hogy full érdektelenek és unalmas játékélményt biztosítanak.

Úgy látszik soha nem lesz egy normális német prémium ebben a játékba.

JeffDunham
Csúnya rossz gonosz WG... de a bosszúm utolérte hehe 😛

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Boron Power
Nekem egy nap alatt visszaadták a pz IV/V-öt.

Ok, kösz, meglátjuk válaszolnak-e.
Supportnak írsz egy ticketet, "accidentally sold premium tank", vagy hasonló címmel. Írd bele, hogy vissza szeretnéd kérni XY tankot, és hogy rendelkezel az eladási árának megfelelő kreditmennyiséggel.
Van egy lehetőség vissza kérni eladott prém. tankot. Mi is ennek a menete? Tudom, volt már leírva, de se nem találom, se nem emlékszem. Hova, és mit kell írni?
És mi a felteltél, az adott tank ára kreditben meg kell legyen?
GabeE3e

There is but one rule: Hunt or be hunted.

gratulalok sikerult elerni egy 13 eves onerzetes kis majom szintjet.

nagyon kar h kimarad most azf uj afk/ongyilokssagi system.
Hát amúgy igen. Ha nehéz tankkal mész oda, egyedül ahová nem ment senki, és egyébként is med/TD-s hely, akkor igen az vagy.
Ezért jár a keksz<#puszis>

Mindenki hülye csak én nem!

Mnemomic
1500 wn8 szar?

amúgy gratula, hogy szarba hagytad a csapatot.

<#action>
(azért jópofa 😄 )
Utoljára szerkesztette: enncsibaba, 2014.09.13. 12:52:42
Master91
Ahogy óhajtod!
Kérek egy kis buksi simit!
Westfielden nyugaton kezdünk, Én M103-al, 4-5T10. Kedves 121 már meccs elött sír a kis 1500as WN8al hogy milyen retard már megint a csata. Természetesen a hídhoz senki nem megy fel, így Én mentem, ha már kellően gyors hozzá, meg el lehet ott lenni vele. Egész meccs alatt azt kapom a 121től meg egy centuriontól, hogy mekkora noob vagyok, meg afk, meg reportoljon mindenki, miközben ők ketten a falu alatt hullanak darabjaikra mert nekik neki kell menniük 4 ellennek, miközben az erdőből is őket lövik. De NEM, Én vagyok a baromarcú, mert egy heavyvel oda mertem állni, ahol 2-3-4 mednek-TD-nek kellett volna... Ki is léptem a csatából, meg a progiból is.
Kérem a simit <#beka3>
cyka!!!! 😄
most azon ideges, hogy kikapott de megkapta a teljes exp-t? 😄
A WoT.exe.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Melyik lejátszó ismeri fel a wotreplay kiterjesztésű videókat?
aki meg esetleg meg nem rakott elore a chaffeeba xp-t:

- Players who researched the M24 Chaffee received 43,340 experience points for this vehicle (SS: this is a compensation for the Chaffee XP price, this is NOT free XP, it is simply the XP difference between old and new Chaffee research cost)
Köszönöm szépen szétnzek rajta.
Master91
Látok pár dolgot, viszonylag jó tankokkal is mentél sok csatát (úgy értem nem egy hasznavehetetlen T25/2-el mentél 500at, ilyesmi)

Szerintem szánj arra naponta egy kis időt, hogy azokkal a tankokkal amikkel mostanában sokat játszol, nézel 2-3 replayt tankonként. Sokat segít, hidd el.
Youtube akár de a http://wotreplays.com/ - jobb, tudsz szűrni tankokra , pályákra.
Nézz legtöbb Xp-set, meg legtöbb dmg-eset.

Főleg azokat figyeld, hogy mikor hova mentek, hogy reagáltak a csata dinamikára (másik oldal elesett, de a replay feltöltő még időbe vissza ért támogatni a védőket, ilyesmi)

Csak nézd őket és jegyezz meg pár dolgot.

Pár csata múlva befog ugrani, hogy láttál ilyen szitut 1 replaybe, és próbáld ki te is. Majd meg látod hogy működött e vagy sem, mit kellett volna abba a szituba máshogy csinálni.

Ha figyelsz arra, hogy a sok kis hibáidat ki küszöböld, jobb lehetsz!

Az a hiba a súlyosabb, ami sokszor fordul elő, hiába tűnik pici hibának, mint az, amit esetleg baromi nagy hiba volt, de ~500 csatánként jó ha egyszer előfordul !

Megkockáztatom, ugyanilyen, cérnahangon vinnyogó, elmebeteg hülyegyerekek adják a playerbase igen jelentős hányadát. Aztán csodálkozunk, mikor a fél csapat ki se mozdul a kezdőkörből?
FallenHeaven én is szoktam a klánnal csapatozni meg szakaszozni ott azért van győzelmem, de azzal nem növekszik a winratem.
Master91
Idő kérdése. Nekem is ratyi volt a win %, kemény meló volt felvinni 51-52%ra. Mondjuk platoonozok 2 összeszokott haverommal is, de van amikor ott is 10/10 loose, hiába kapok lila WN8at arra a 10 loos-era.

Nicknevet ha adsz, többet tudunk meg rólad.
Azt tudom , hogy sokat kell csiszolnom a tusomon, de írtam hogy az effim az növekszik azaz sokat javultam.Itt a baj a győztes meccsekkel van, hiába csinálom jól , ha azt látom a meccsek végén már egyedül vagyok.Csapat nélkül nehéz feljebb vinni azt a 46%-ot, bár voltam már 48%-on is, de ennyit romlott az egész.
Master91
inkább benned lesz a hiba mint a wg-be (ott is van), csiszolj a tudásodon
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.13. 11:00:36
Sziasztok
Mi van akkor , ha az ember egyik szerveren sem nyer csak zsinórban veszít.Hiába várok kicsit, sokat csak bukta meccsekbe basz be ez a kibaszott WG.Az effin növekszik viszont a személyes értékelés csökken és lassan egy év alatt nem tudtam feljebb vinni a győzelmi %-ot 46 ról.Mit csinálok rosszul?Vagy ez egy wg csalás?