418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Aki gondolkodik az AMX CDC megvételén:

Egyébként saját teszt szerveres tapasztalatok alapján:
    - a teste hatalmas, és totálisan papír, HE megzabálja
    - az ágyúja jó, már ismerjük
    - a gyorsulása remek, a fordulása fos
    Mindent összevetve azt mondom, ha limites lenne, megérné. Így egyáltalán nem egy nagy durranás.
  • lammaer
    Á nem, inkább itt szenved. Az effektivebb.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.07. 20:14:06
  • Negritis
    +1tieressel platoon és problem solved
  • Userx2
    Egy epic medállal több...
  • joe662
    Foxi modszerèt probàld ki,nekem is bejött
    Szimpi bokorba be,game tàlcàra le.Ès voàlà!
  • Armisael
    Sziasztok. Valaki mondta, hogy Light tankos küldikben tud tanácsot adni. A 6. Light küldetésnél kéne tipp. Mivel a küldi lényege, hogy én ne spotolodjak fel ezért ugye az előrerohanok megoldás itt nem működik. Ezért próbálok 2. vonalban beállni de a saját csapatomból mindig vannak akik előre mennek és ők spottolnak mindent én meg semmit nem tudok. 59-16-al kéne megcsinálnom (csak ez a lightom van (Valentine II prem is de az szerintem erre alkalmatlan) 59-16on van Bino+álcaháló és 100%-os legények.
  • madmanic
    a 20. csata és NINCS MAGASABB TIER... agyam eldobom..
  • lexlutor
    ezt ugy mondjatok mintha mintha a magyar jatekosok olyan ubertehetsegesek lennenek.
    a magyar van kerdes mar rosszabbb mint a siemka...
  • András77
    Nem lepődöm meg, cz/sk a másik díszes társaság, ritka nagy idióták vannak.
  • Sherman0070
    Wotinforól most feltettem az xvm modot. Valami cucc volt benne hogy írja a playerek nemzetiségét csatán belül. Hát el sem kell mondanom hogy a tomato-k 99.99%-a lengyel volt.
  • madmanic
    nem.
  • András77
    Nekem is eljött a technikai szünet ideje, pedig már csak 3e xp kéne az elefántölő ágyúhoz a szent emilbe, de ezt nem lehet így tovább játszani. Egy Sp elkezd már a csata elején taszigálni, meg kétszer is beforgat és tol maga előtt, meg totál kiforgat a menetirányomból.

El halluf támadás, nem kell talán részleteznem mennyire fontos lett volna elérnem még a scoutok kirajzása előtt a pozíciót. Arty valami csoda folytán nem volt, jól ki tudtam volna használni az ágyúsüllyedést. Természetesen nem jutottam el semeddig sem szinte a sokszori blokkolása miatt és be is kaptam két lövést a késlekedés okán. Utána célzok ellenfelet, ez a marha meg bejön az ágyúm elé, mert nem tágított a környékemről és kapott egy véletlen lepattanó lövést, amire ő belém lőtt egyet én is vissza most már, de figyeltem rá, hogy legyen ellenség a célzókörömben (úgy tudom, ilyenkor véletlen találatnak veszi és vagy egyáltalán nem számít vagy sokkal kisebb súllyal).

Utána nekem jött még párszor, lekaptam a láncát és amennyivel a nyomorult szent emil tud menni elmentem onnan, de jött utánam, nem hagyott semmit csinálni.

Tök vicces volt, mikor nagy nehezen utolért azzal a nyomorult motorral ki akart tolni a domb tetejére középen, hogy majd az ellenség kiszed, de meg sem moccantam.

Megkértem a csapatot riportolják már ezt a féleszűt, mert elveszítjük miatta a csatát, erre egy su100, aki egészen végig a leghátsó homokdüne tetején figyelt (egész csata alatt megtett 0,1km-t) először engem lőtt szét, utána az SP-t, láthatóan nem érdekelték a részletek. Ezúton is gratulálok neki a sikeres azonnali kékülésért és az azonnali csata közbeni banért, legalább egy ideig nem lő több csapattársat ez a féleszű, kár hogy az SP most ugyanúgy garázdálkodik tovább.

Ez totál kész, komolyan mondom. Ha csak annyit megtennének, hogy hagyják, hadd menjek a nyomorult csiga lassúságú emillel, ahova akarok, de nem, azt nem lehet, mert az sp-nek most olyan kedve volt éppen, hogy szórakozik és kibasz.k a csapattársával.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 18:59:38
  • toma77
    Valahogy csak megoldom. :)
  • lammaer
    tudod hogy mennyire egyszerű MINDIG +1 tierbe kerülni ugye? :)
  • Negritis
    ha mindig kérsz új adatot akkor nem gyorsul fel a folyamat :D
  • toma77
    Lassan összegezem.
  • madmanic
    Kövi küldetés: gyújts fel egy nálad magasabb tierű tankot.

Azóta csak TOP tier vagyok, T6 T7 T9 es medekkel...

Még jó, hogy nincs manipulálva az mm...
  • madmanic
    7vge
  • Sherman0070
    Egyszerűen káosz az egész szerver ma. Egy 300wn8-as tomato Type64-el csak úgy elkezd lőni a Hellcatembe ok nélkül. Ezt úgy viszonoztam neki hogy kapott 2-őt utána meg kitoltam az ellenséges IS elé.
  • András77
    A szent emilre, t54, tigerp, tier9 francia arty (ennél csak splash kapott el) meg a végén a borsig, ez a 4 jómadár mind aranyat lőtt. Mikor röhögtem rajtuk, beírja, hogy "because I can"

Visszaírtam neki, hogy én is megtehetném, de van agyam, vegyen azt is legközelebb az arany lőszer mellé

Olyan 30-40e kredit ára arany lőszert lőttek (csak azt) a szent emilre, egy papír tankra.

Tényleg a helyzet röhejessége, ami abszurd. Egy emil-t bármi belövi, sőt az HE jól helyezve hatékonyabb. Tehát abszolút felesleges kredit égetés és az agyasok nem értik még ezt a végtelenül egyszerű összefüggést sem.

Azt hitték, hogy rinyálok vagy ilyesmi, mert aranyat lőttek, de totál nem, mert mindegy mivel lőnek az emilre, be fogja vinni, sokkal inkább kiröhögtem őket, illetve sajnáltam őket az agyi nyomorukért, de láthatóan nem értik. Na mindegy, legalább hoztak pár vidám percet.

Lövök én is aranyat, de ilyen papírtankra csak egészen kivételes helyzetben lövök rá arannyal, ha az van betöltve sokszor inkább újra töltöm (több legénységemen is van előérzet), hogy ne bukjak sok kreditet. Ha nagyon kritikus a helyzet és más ellenség miatt arany van betöltve, akkor lövök csak papírra arannyal, de nem sorozatban és nagyon ritkán van ilyen helyzet.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.07. 18:26:01
  • madmanic
    szerintem aki akart már válaszolt az előző 6 alkalommal..
  • robogo81 #345532
    De legalább 20 ezer arany helyett ad 100 guritót. =D
    Csak a skilles legénységért kár(bár ennyi erővel adhatna több skilles nyers legénységet,elvégre csak test szeró).
  • toma77
    KÖZVÉLEMÉNY-KUTATÁS!
    (Nem reprezentatív jelleggel.)

MI A PERSONAL MISSION-RA HASZNÁLT LEGJOBB TANK?

Minden küldetéskategóriában két tankot - egyet kisebb tierben, egyet nagyobb tierben - lehet választani.

1. LIGHT TANK:
    2. MED TANK:
    3. HEAVY TANK:
    4. TD:
    5. ARTY:

Válaszokat lehet nyugodtan ide a fórumra beírni, indoklás fakultatív.

Ha elegendő válasz érkezik, összesítem, és leközlöm az eredményt.

Köszönettel!
  • Solten
    En nem bantok senkit csak az Ikea asztalomat.
  • popey8
    Nagyon nem tetszik ez a pontosság nerf. Mivel ez sajnos jól be fog tenni többek között az én játékstílusomnak is. Általában megvárom a full becélzást, de nagyon sokszor szoktam úgy lőni - és ezzel eldönteni akár csatát vagy csak 1vs1-et - hogy nincs a célkereszt teljesen beszűkülve és mégis jó helyre megy a lövedék. Persze ez ugyanúgy hatni fog a többi játékosra is (kivéve persze, ha a WG féle agyonmanipulált "random" nem tesz szopóágra vagy nem segíti éppen a tomatókat), de innentől már nem élvezhetem az effajta előnyt. Egyébként ugyan a cikk tényleg nem írja, de ha nézitek a képet és tényleg hiteles, akkor az extrém kör szélére menő lövések is csökkenni fognak. És ez kinek jó? Persze, h az artyknak...
  • rahotep
    Ezt még én sem hiszem el:

Nagyon hétvége van! :-)
  • Maala
    Én inkább valami single playert javasolnék, abban könnyű sikerélményt elérni. Nehézséget very easyre, és megmenekül a barátnő, meg a kutya is. :)

Aki fórumon próbál feszültségoldani, meg is érdemli. Mármint, hogy még jobban felhúzzák őt a többiek. :)
  • Oddball29
    Azon az ágon a Firefly sztem az egyetlen épkézláb tank.
  • Antimat
    Na ez az.
    Most is olyanokat spottoltam a 2-es vonalról, akik a töltésnél ficeregtek.
    Bár ha lett volna arty (aki nem túl hülye), akkor könnyen összejött volna: a T110E3-at kb. 10-szer nem bírták átütni (és egyszer igen), amikor én spottoltam.
  • Negritis
    az achilles ágáról mit gondoltok?
    mert az archer se igazán jött be, de ez az achilles fullosan sem az igazi
    javul később? vagy ugyanez a szenvedés lesz? köszi
  • Sherman0070
    Na majd 5K-t próbálj megcsinálni
  • madmanic
    három napja felvettem a pusztíts el legalább 3 medet küldetést...

Azóta az ellennél max 2 van...
  • Antimat
    Franc aki megeszi, csak összejött:
  • Myke28
    Nekem se megy rendes bejelentkezéssel. rámész alul a faceb,vagy google+ ra (nekem ezzel sikerült) csinálsz 1 új accot és beenged a tesztre.
    Nem értem hogy 3 nap alatt nem sikerült javítani a a hibát de ez van
  • Solten
    Inkabb itt vezessek le mint a csapattarson, baratnon, kutyan stb :) Azert is van ez a sz@r topik.
  • Maala
    Ez a probléma a ti fajtátokkal, hogy azt hiszitek, fórumokon, meg úgy általában nyilvánosság előtt kell a frusztráltságotokat levezetni. Vagy a családon, a barátnőn, a gyerekeken, és a háziállatokon.

Oddball29 #345510: :D
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.07. 15:07:33
  • fsb1000
    Amelyikben pares még kislány volt.
  • Angelus1991ster
    Melyik filmből van a jelenet?
  • Sunsetjoy
    LT-14, légy topXP light tankkal.
    Nem muszáj t7-t8 light tank. Elég egy rohadtul csapnivaló lowtier banda, 189 XP-vel TOP az ember :D

• Pares
    Se őt, se engem nem ismersz, pszichológuskám. Attól, hogy néha betelik a pohár, és szidom az artyt meg rng-t, még nem gurult el a gyógyszer, csak ki kell ereszteni a frusztráltságot. Észrevételem szerint ezt mindenki csinálja, részben erre is van a fórum. De az biztos, hogy veled nem illek össze, és barátkozni se szeretnék olyan beképzelt és lenéző stílusú emberrel, mint Te. Pá.