418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
András77 #345754 Bármennyire fáj egyeseknek messze van ez az E25 az op-tól. Nincs sok 7-es TD-m, de pl a T25/2-vel magasabb az átlagsebzésem. Vagy hogyan definiálod az OPságot, ha nem úgy, hogy mennyi sebzést lehet elérni egy adott tankkal?
Szerintem ez mindössze pszichológia, mert a kicsi alfa de nagy RoF miatt sokat belelő az ellenfélbe, akire ez nagyobb hatással van, mintha mondjuk egy su152 b.szna beléd arany lőszerrel a troll ágyúból, ahhoz az e25-nek 6-7-8 sebző lövést kell leadni, mire kb ugyanannyit sebez.
Ha hozzászámoljuk a kamot meg a mobilitást, akkor is csak annyit lehet mondani, hogy esetleg partyban van a tier7 TD-kkel. Ez sem rossz persze, mert a prém tankokat igyekeznek a normál tankok alá pozícionálni.
Az arany lőszere sem kiugró egyébként, +30% átütési érték max közepes javulás (más arany lőszerekkel összehasonlítva). Csak egy példa, T25/2, alap átütés 170, arannyal 258, e-25: 150 és 194.
Van még tovább is, a statpadderkedésre pont, hogy nagyon nem alkalmas az e-25, nagyon magasan vannak a szintjei, akár egy T25/2 sokkal alkalmasabb erre a "célra".
Szórakozni viszont kiváló tank az E25, lehet az is, hogy sokan aranyat lőnek belőle, feleslegesen, de még az arannyal együtt sem mondanám op-nak, ráadásul aranyat bármiből lehet lőni, az nem érv, hogy az E25-ből valaki kiszedett arannyal.
Arról nem is beszélve, hogy a kicsi alfa miatt ritka hülyének kell lenni ahhoz, hogy mondjuk full hp-ról kiszedjen valakit az E25, akkor simán hagytad, hogy lőjön sokáig. Már egy sima beforgatás is elég ellene a leggyakrabban, utána kénytelen gyenge pontot lőni az E25. ami RNG függő vagy átvált aranyra, aminek viszont nincs olyan lehengerlő átütése, szóval azzal is illik gyenge pontot célozni.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.09. 12:23:24 -
Pongyi #345753 Bokán fosom magam ezen az idióta RNG-n, T28 HTC-vel Himmelsdorfon vérpiros JP tolatva belő szemből ugy h bevagyok forgatva, marad 500 HP körül, amit KV2 trollgunnal szemből! egylövéssel lelő.... Qrva vicces tud lenni ez a játék néha. -
EmR3 #345752 A su85-ön is az volt a top löveg. Azóta nem is nagyon használom. -
Pares #345751 Érdekes, hogy én nagyon ritkán találkozom olyan E25-el, ami komolyabb veszélyt jelentene és eldöntené a csatát. E25 szakasszal meg még ritkábban. Mondjuk valamelyik nap Highwayen volt az ellenséges csapatban egy E25 szakasz, 3 perc után már mind a hárman ki voltak lőve. Talán mert nem noobsafe tank, nem könnyű vele játszani és térképfüggő. Persze jó játékos csodákra képes vele, de melyik tankkal nem? Sőt merem állítani (a kezdeti rossz benyomás és több mint 150 csata után), hogy a SU-122-44 sokkal jobban megérdemli az OP jelzőt, mint az E25. -
lammaer #345750 KV1 is kapott egy fülest amikor elvették tőle a 107est...
Mondjuk mostani állapotában is jó, de a nerf az nerf :) -
EmR3 #345749 Az is3-nál a top torony sem az volt ami most. -
seriousthreat #345748 megtették már egy párszor elég csak a T54 HD modelljére gondolni. vagy az IS3 utolsó modell változtatására -
#345747 jaja most hogy mindenki megvette aki akarta jöhet a nerf -
#345746 Nem gondolod komolyan, hogy orosz tankot nerfelni fognak? :) -
lexlutor #345745 gondolom azert toxikus a tema, mert az elteres itt kb 20% es op premtank, amit rengetegen hasznalnak, es nemreg jol betettek a nepet es eladtak belole egy tonnat. :) -
Userx2 #345744 Malinovka Játékon kívül bepróbálkoztam a T28C LT-15 küldetését... Meggyalázta a csapatom ezt a pályát. Hozzátenném 100-ból 2 csata ha itt van. Ha nem adtam volna, fel, akkor most tenném. (487 méter látótávom volt)
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.02.09. 11:38:21 -
seriousthreat #345743 a méreteknél inkább a ruszki tankoknál kéne szétnézni (a valóságban sokkal nagyobb például az Obj268 felépítménye és sokkal papírabb is de az már balance paraméter) -
lexlutor #345742 de a batchat meretei elvileg jok ahoyg vannak, ennek meg ugy tunik nem. ez az aprosag nem zavar amugy? -
seriousthreat #345741 ja a lilák nem szakaszoznak E25-ökkel, mert akkor kevesebb dmg jut egy koponyára a könnyített mm miatt :D -
haflac #345740 3 wte-100 is és 3 bat is lerendezi a csapatot ha jó kezekben van -
lexlutor #345739 felesleges. ugyis csak olyan magasroptu valaszok jonnenek: mert en megtehetem..
no comment. -
haflac #345738 szerintem írigy vagy,hogy neked nincs :),én nem a stat miatt tankozok,speciel e-25-el goldot még nem is lőttem,ennyi erővel a batchat is áteshetne egy kis "mamutosításon",meg még rengeteg más tank, -
seriousthreat #345737 tök mókás kis lopakodó cucc, 7500 goldért (vagy mennyibe került) szinte ingyen volt.
mellesleg csak KV4-5-re kell gold, 40-20 volt az AP/APCR arányom vele.
hatalmas hátrány a kevés lőszer valamint az AP alacsony kezdősebessége. -
foxbat88fx #345736 ezt mond a liláknak akik összeállnak vele 3-as szakaszokba és totál szétcseszik az egész csatát :D -
lexlutor #345735 cirka 100 jatek utan vele, igazabol meg gold sem kell olyan sokszor bele.
amugy ha a mobilitas nem valtozik, en nem nagyonreklamlok majd.
tenyleg op igy.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.09. 11:29:18 -
foxbat88fx #345734 remélem megcsinálják :D
OP kis szar az az E-25, remélem a méretnövekedéssel a camo is gyengül
mert nem elég hogy 2 sec alatt tölt meg hogy full golddal használják még a camoja is jó!!!!
és nekem senki ne mondja, hogy creditfarm miatt vette meg miközben úgy spammeli vele az aranyat mint az állat....
ennek a tanknak egy értelme van, a sok hülye húzza vele a statját és ennyi -
Frankie69 #345733 Akkor megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba. Mindenesetre elég idegesítő tud lenni. Remélem a következő patch-el javítani fogják. Köszönöm a gyors választ! -
haflac #345732 Na ha ezt megcsinálják,akkor remélem visszaadják a tank árát. -
#345731 Mod nélkül is csinálja, több százezer forintos gépeken is. -
foxbat88fx #345730 sehonnan :D
azt látod, hogy hány küldetése van meg perfectre (medál miatt láthatod) -
Frankie69 #345729 Nálam a patch óta a játék néha kilép windowsba. Nem csinálja túl gyakran, de naponta legalább egyszer kidob, és ez is igen kellemetlen tud lenni. Tudtok esetleg ilyen bugról, vagy egy mod kavarhat be? Másnál is előfordul? -
#345728 E-25 lehetséges nerf? -
madmanic #345727 sa0022 UN1T klános vakhangyát ismerjük..?
Arról lehet megismerni, hogy most éppen kék... Csata közben csak engem lőtt a vadbarom, soha nem tudjuk meg miért.. -
R3nton #345726 E-100al csináltam meg a modulsérüléses küldit. Az is elsőre lett meg :D Only HE-val lőttem, nyertünk és második lettem sebzésben és xp-ben is xd :D
Nekem most jó nagy szívatós küldik maradtak. Lőj ki meddel 2 medet, ami 1 szinttel nagyobb nálad. Ez oké, csak senki nem játszik tier7ben meddel xd Lightból is ilyen baromságok maradtak, hogy trackeljek meg 3 artyt meg stb. -
R3nton #345725 Elsőre meg lett, hogy gyújtsak ki 2 tankot :D Tegnap meg lett a HT15 és a TD15 is T-55ért. Már csak 9 light és 3 med küldi kell :D :P -
#345724 nekem 1 hónap kellett -
madmanic #345723 te nyertél.. -
#345722 Láthatatlanra pont a 13 90-et használtam, annak jobb a camoja, Bulldogot ilyen top xp-s küldikre használom. -
#345721 3 hét kellett hozzá hogy egy meddel eggyel nagyobbat gyújtsak...most sajnáljalak? -
madmanic #345720 vicc.. 2 nap kellett, hogy fel tudjak gyújtani egy tierrel nagyobbat.. -
#345719 Egyetértek! Tényleg nincs jobb erre a KV-2nél és majd az object-nél is használhatod, mert tier6 kell hozzá minimum :) -
Userx2 #345718 winter mód -
Simulacrum #345717 Akkor rakd be! :) Én se értettem, de elvileg már nem lehet velük menni és automatikusan majd a 9.6-ban veszik ki őket. De attól már most átrakhatod belőlük a legénységet bármibe. -
kopaszeger #345716 Üdv!!!
Valaki nem tudja mi lesz a sorsa a "kocka" tankokkal? Konkrétan a legénység érdekelne mert már nagyon jó lenne betenni egy-két tankba. -
Simulacrum #345715 KV-2-el én még csak a T28-nál járva kb. 5-6 lövéssel okoztam 10 modulsérülést és vagy 4-5 embert kiszedtem. KV-2-nél nincs jobb erre a küldetésre, elsőre meglett.