418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Most megnéztem, az csak azt mutatja hányat teljesítettél "with honors", azaz ahol meglett a másodlagos is. Nem tudom papa hol látott mást.
  • Negritis
    van rá "medál" hogy ha végigviszel egy ágat asszem
  • bekescsaba
    Csinálgatom a t55-ös arty küldiket. 10 már meg van belőle.

Egy biztos.

Az M44 elengedhetelen hozzá.

5 küldihez kell nagyon.

Légy a top sebző a csapatban, és lőj ki mellékesen 3 tankot

Lőjj ki 3 tankot, ami legalább 1 szintel nagyobb mint a járműved.

Lőjj ki 2 td-t, s nyerd meg a csatát....

Okozz 40 %-össz csapatsebzést szakasztársaiddal közösen.

Top xp-s küldi (SPG15)

Na most, ennek az artynak a páncéltőrője 240-es pennel rendelkezik tier 6-ban, és 700-at sebezz, ugyanannyit, mint a He lőszere.

Na most saját tierjében szinte minden 1 lövés. Tigrisek (ugye nagyobb szintűt is kell lőni), IS, Su szériákat szintén hasítja a 240-es pen, a 4-es, 5-ös td-ket meg szétcsapja HE-vel is.

Ezzel a tankkal a fent említett első 3 küldi meglett 10 csatából. Javaslom.

Tier 8-ban meg fossa az xp-t, lévén, hogy a 240-es pennel azért még tier 8-asokat is lehet sebezgetni. A 110 és az Is3 nem megy vele, de minden más igen.

Magasabb artyval nehéz, mivel a lightok, és medek az összes xp-t felzabálják.

Amúgy, a t55-ből majd a fele megvan. 1 küldetésénél ragadtam le. A heavysnél, hogy okozz 5 modul sérülést. Hát az istennek se megy.
    Nem is értem. Ha az M44-el kicsapok egy artyt, vagy lightot 1 lövéssel, a halálával elmegy vagy 3-4 modulja. Na most az E100-al kicsapok egy artyt repesszel, még modulja se sérül. Nem értem. Máshogy működik az arty HE lövedék sebzés modellja, mint a sima harckocsi ágyúé?

Vajon megadja a küldit, ha kigyújtással jön össze a szükséges modulsebzés?
  • lexlutor
    azt te honnan latod h hany kuldetese van meg?
  • lammaer
    Sztem nem a felszerelésen vagy a skillen múlik (tény, a camo net nem árt, a camo skill pedig muszáj) hanem legfőképpen a térképen.

Ahol sztem nagyon könnyű: sandriver assault mód, támadóként beveted magad a domb tetején lévő spotbokorba (aminél sziklák is vannak), gyak felspottolod az egész védelmet, jó esetben az artikat is....

A másik slágerpálya a westfield, scoutként mindkét oldalról elérhető a térkép jobb also sarkában lévő susnyás, ahonnan kényelmesen felspottolható minden (én ott csináltam meg a 4000 spotos küldetést)

A harmadik ugye prokhorovka lenne, de manapság annyira túlteng a scout a meccseken hogy esélytelen spottolatlanulodaérni (sandriveren nem rizikós hogy az ellen odajön (mert nem tud), redshirén sem annyira vészes mert a scoutok tőbbsége a völgybe megy.

• Userx2
    Cliff pálya lent (TD oldal) Tegnap rengetegszer rakott be arra a pályára Auf. Panzerrel. Értelemszerűen passzív spot mód a folyosón lévő középső bokorban. Ott csináltam meg küldetésed másodlagos feladatát is. Amúgy csapatfüggő sikerül-e.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2015.02.09. 09:10:08
  • Gyuszopapa
    Azonnal kilőtték a lövésem után én 4 HP-t hagytam benne.De van replay visszanézem.
  • Kubukli
    Antimat! (és aki a light küldikre a Bulldogot javasolja...)
    Milyen felszerelés, skill?
    StugIV szint LT-10 küldetéssel van gondom. Nem tudok észrevétlen maradni a csapat 1k sebzéséig,
    Melyik pályán, hol érdemes egyáltalán megpróbálni?
    Maga a tank nagyon frankó, stock löveggel általában hozom a sárga heavy és med csapattársak többségének sebzésének kétszeresét. De képtelen vagyok vele láthatatlan maradni. A T37-tel simán hoztam az előző light spottolásos küldiket.
    Egyelőre fejlesztett lánc és rádió van meg.
    Álca festést és álcahálót használok és távcsövet. Sajnos a legénység még csak 1 skilles.
    Tanács?
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.09. 08:35:46
  • Negritis
    nem lehet hogy visszarakta egyből a láncot? addig kell kilőniük míg nincs fent a lánca
  • Gyuszopapa
    5.küldetés SPG.

Additional – Destroy a track of an enemy vehicle. Targets consequently destroyed by other players or self-destructed are counted.
    Additional – Cause at least 1,000 HP of damage.

Leláncolok egy tankot és a szemem láttára kilövik mégsem kaptam meg az elsőt sem rá.
  • Gyuszopapa
    Hogy lehet valakinek meg van a T-28C aki a játék szerint csak 2 küldetést csinált meg a hozzátartozó IM-ből.
  • popey8
    8-ból 0 win. Kb. 50%-os hit rate (és kb ugyanennyi pen rate, de ennek is fele nullás, még hellcatbe is+pattanó leopardról) az ótvar 17 fontossal. WoT legótvarabb lövege és a pontosság nerffel ez még rosszabb lesz. Biztos nincs manipulálva a játék...
  • Simulacrum
    Az Object 416-al csak lilák játszanak mostanában? 1331 xp-re nem adta meg a mastert. Komoly.
  • Simulacrum
    Pedig az jobb volt.
  • fsb1000
    Szerintem érdekelni fog ha 300 méternél távolabbi célt akarsz eltalálni.
  • lexlutor
    ehhe
  • EmR3
    Csak egy van. Az eredetit megváltoztattam mert meguntam a török meghívókat.
  • foxbat88fx
    eléggé :D
    mivel 10/7 kb. szakaszos és másodlagosra adja meg....
    1-et már megcsináltam.....
    meddel ütközéssel megölni egy enemty, nyerni, túlélni, és többet kell ütköznöm dmg-t mint amennyit kapok az ütközéssel... ez meglett
    a kövi amire rámegyek az ISU-152-vel lesz
    2 hvy kill, 3000dmg, win és survive kell érte :D
  • Simulacrum
    Jah, ezt a nicked nem ismertem, csak a törököt. :-) Nem volt esélyem, te kb. full hp-n voltál és volt még egy Leo 1. A döntetlennél több nekem nem volt ebben.
  • foxbat88fx
    ez a Mittengard map állat :DDDDD
    kár, hogy olyan ritkán teszi be :(
  • EmR3
    Semmi, megküzdhettünk volna.....ez meg a pillanat amikor pattant a lövedék a gépedről Abban a csatában asszem ez volt a harmadik vagy negyedik.

Utoljára szerkesztette: EmR3, 2015.02.08. 20:48:53
  • lexlutor
    a tankslotosak mennyire huzosak?
  • Hassel74
    Köszi!
  • madmanic
    de jó ez a nap. A harmadik pascuccit lőttem
  • Negritis
    én a T28 100-150kjának is örülök már az elején
    ott akkor már mennyi milla/küldi? vagy minden ágon gondolod az első 4et?
  • Simulacrum
    Miről maradtam le? Amúgy nincs, de nem mindig figyelem bocsánat.
  • Antimat
    1. LIGHT TANK: AMX 13 90, M41 Walker Bulldog
    2. MED TANK: Cromwell, Obj, 140
    3. HEAVY TANK: KV220, E100 (bár itt másokkal is nyomom)
    4. TD: RHM, FV183
    5. ARTY: Crusader SP (más nincs), bár a StuGlV-nél is kihagytam az arty ágat, nem megy az nekem.
  • foxbat88fx
    azért a T-55 első 4 misszióját érdemes megcsinálni minden típussal :D
    ha csak simára csinálom meg akkor 4 milla credit
    ha perfectre akkor 6 milla credit... nem rossz :D:D
  • robogo81 #345686
    Szinte senkit nem enged be,de alul guglis,vagy f@szbukos profillal be lehet lépni.
  • R3nton
    Meglett T-55-nél a HT15 gec és kikapunk, de mint a szar, úgy kikaptunk...
  • EmR3
    Nálad ki van kapcsolva a chat?
  • Hassel74
    Feltelepítettem, de nem enged be az eredeti accommal.
  • yossarianHUN

• Malarki

• madmanic
    NO HILL NO DRIFT!!!
    Utoljára szerkesztette: madmanic, 2015.02.08. 19:52:42
  • yossarianHUN
    Mit, mit, hát egy helyet, ahonnan le lehet zúzni driftelve
  • madmanic
    felmegy, hogy le tudjon driftelni..
  • András77
    Hagyott ott egy kis aranyat múltkor, visszamegy érte
  • Malarki
    Mi a francot keresnél te Himmelsdorf hegyen E-100-zal?
  • yossarianHUN
    Na várj csak, majd irigykedsz mikor Himmelsdorfon driftelve fogok lezúzni a hegyről az E-100-amban:D