World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a reconnak van erzeheto hatasa amugy? sokszor gondolkodtam el rajta, de mindig inkabb majrelampara megyek elsonek, ami nincs meg addig meg mentor a parancsnokon.
angelus1991ster.blogspot.hu
Mindenki hülye csak én nem!
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sikerült előredöcögni a döggel addig ameddig az utca belátható végig,és az alja teljesen eltűnik,meg lehet mozogni még,jönnek szemből,őket sikerült volna tartani,de a téren átvág egy med,és betámad ,de senki nem lövi pedig tudta volna,forognak oldalra a nehéz tankok ,őket lövik az utcán aki rájuk lát az ellennél.
A medet nem sikerült kilőni.Senki nem fedezett senkit,a hegyről addig átjöttek a semmi védelmen,és utána hamar vége lett a bulinak.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Győzelem!
Csata: Winter Himmelsdorf
Jármű: IS-6
Szerzett tapasztalat: 1 503
Szerzett kredit: 86 290(prém. nélkül)
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
4694 sebzés. 2 kill. Húha. Azt hiszem ezt megnyertem. Ez nem volt rossz. Tier 8-as csata volt. Rögtön a kezdetén, ahelyett hogy bárkire várnék, padlógázzal előre, és szerencsém volt.
Utoljára szerkesztette: DantesHUN, 2014.09.15. 18:10:51
- Storm states that even if the developers wanted to give free XP compensation for Chaffee now, there’s no time left to do it anyway before the patch is released
komolyan! ehhez azert pofa kell!
mas:
800 meteres palyakon, hova akarjak meg novelni a latotavot?
- developers will try to implement increased view range for the entire light tank class
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2014.09.15. 18:03:12
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: NewHewkas, 2014.09.15. 17:25:49
inkább a South Park Stick of Truth-ot nyomom 😄DDDD
Első csata: van két magyar a cspatban akik vígan chat-elnek. A csapat mozdulatnak. Valaki valahonnan felspot-ol, és belém ürít egy tárat.
Második csata. Himmelsdorf, város. KV-5-el. Szemben jön egy T34. Elrejti a testét, egy lövésem se megy át persze , hiába akarnék én a tornyán gyenge pontot lőni. Jó. Semmi gond. Majd segít a csapat. Nem. Senki arra nem jön.
Harmadik csata. Sacred akármi. Lemmingtrain, a rossz irányba. Mire ellenfelet látok már 7:0.
Negyedik csata. Ensk. Szerencsére egy buzgó csapattárs, folyamatosan előttem van, így hiába lőnék , nem tudok tőle. Bármerre mentem, blokkolt. Nem tudom megérezte merre akarok kanyarodni, és jött. Oké, kilövik. Na végre jó lesz fedezéknek, de eddigre 4 irányból hatan kerítenek be. Ez az én hibám, annyira lefoglalt a blokkoló csapattárs, hogy semmi másra nem figyeltem.
Ötödik csata. KV-5. Ismét Himmelsdorf. Tier 9. Csak ne a tier 9-esek jöjjenek szembe! Mivel találkozok? ST-I. Meg egy ellenséges KV-5. Aki gold-ot lő.
Volt benne ami az én hibám is, van ami véletlen, meg igen a csapattársak. De öt totális rémálom csata zsinórban? Itt fogyott el csapásra a türelmem.Tudom, kilépni köcsögség. Igen, és ezután büntetni is fogják, nagyon helyesen! Nem is szoktam ki lépni. De elszakadt a cérna. Vállalom hogy szar dolog kilépni, én is ezt mondom mindig, de ez most teljesen kiakasztott.
Pff. Tehát cos69, 68, és 67 fokra nincs páncélvastagságszorzó. 😞 Szipszip. (ugye most 4 fok a normalizáció?)
"In 9.3, after the first ricochet happens, the shell will continue on new trajectory in any case (it does not disappear regardless of where it flies). When that happens, APCR and AP shells lose 25 percent from their base penetration value, HEAT shells keep the same penetration value. If the ricocheted shells (with reduced penetration) hits another vehicle, the hit will be calculated based on normal game mechanics. Second such ricochet is not possible (if the shell ricochets again, it disappears).
Ricochets of your shells, hitting an enemy and ricocheting off, damaging your teammate, will not be punished."
Fincsi. Még több "we didnt penetrate their armor" 😄
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.15. 16:27:45
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
arra ott van a valóság.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.09.15. 16:07:53
angelus1991ster.blogspot.hu
A SW4RM klán felvételt hirdet !!!!
Elvárások :
-Életkor: 18+
-TS3 folyamatos használata.
-CW képes járművek a garázsban.
Ha szeretnél normális emberekkel beszélgetni, a WOT-ra fordított idődet stresszmentesen eltölteni, köztünk a helyed.
Ha szeretnél szakaszban-században-CW-n is kipróbálni magad, vagy unod a jelenlegi klánod, szeretettel várunk klánunkba.
Ha szeretnél csatát vezetni, nálunk kipróbálhatod magad.
Ha nem vagy kíváncsi a stathuszárokra, a szórakozás a lényeg, akkor gyere hozzánk.
Lépj feljebb a random csaták szintjétől, szakaszainkban garantált a jó hangulat.
Ha további információra van szükséged, írj játékon belül a toborzóknak vagy a vezetőknek.
Megszűnő klánok összeszokott csapatainak a jelentkezését is várjuk !!!
Awakening
WOT nick : Awakening [APCR] DIABLO 3 battletag : Awa#1739 World of Warships nick: Awakening
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
WoT: Nishizumi77
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mindenki hülye csak én nem!
Múlthét szerdán nagyon felcseszett amúgy az invitel mert mit gondoltok mikor ment el a net 2x fél órára? Természetesen mikor a clan wars is volt és 4 győzelemből maradtam ki emiatt. Szerencsére sikerült bennemaradnom a top 4000be, utolsó nap elég jól ment a CW.
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.09.15. 14:10:50
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Az a baj a sok "átlagtól jobb" játékossal (nem használok ilyen buzi wn8 besorolást szóval nem tudom milyen színkód alatt futnak), hogy azt hiszik egy skill alapú mm (ilyenkor mindig wn8-ra hivatkoznak persze, amit a wg nem is használ) megoldást jelentene minden bajukra. Hát qrvara nem.
Mivel a az 1900 felettiek szerintem a játékosbázis elenyésző %-át tehetik ki, így jó esélyjel velük lesz tele az összes csatád és hozzájuk képest meg te leszel a vörös noob akit szidni fognak. Gyorsan ki is fognak téged irtani a játékból, majd szerintem néhány hét/hónap után le is csúszol arra a szintre ahol már nincs lentebb és mit ad isten, hát újra azokkal a noobokkal fogsz majd megint együtt játszani akikkel amugy nem szerettél volna...
Inkább tanuld meg ezeket a botokat ügyesen felhasználni. Nekik fel sem tűnik, hogy statiszták, és legalább te is jól elélősködsz rajtuk.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
persze szar mikor pont az én csapat társam az ilyen barom, és mondjuk miatta haltam meg mert nem vette észre hogy tud segíteni
de ellenfélnél is ott vannak, és könnyű dmg és xp szerzés sok esetbe
ezért nem is akarok skill alapú mm-t
Nyugta.
Dátum: 2014.09.15. 8:16:14
Kompenzáció T23E3 arany 7 000
Helyek hozzáadva1
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.09.15. 13:29:10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
3 órát ültem nyelvtanfolyamon, még angolozik az agyam.