418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gege00
    MM is teljesen megőrült. 9v9 td, 3v4 könnyű tank, 2v2 közepes, és én E75-tel...Highway.
    Egyedül elfoglaltam a várost, senkivel nem találkozva, és ennyi volt, többet nem érek itt, kimenni nem tudok a 9 bokorban ülő td elé a pusztára, védekezni beállhattam volna, de már messze voltam, bár úgy is csak biztos távolról spotolt volna egy könnyű tank a td-knek.
  • Angelus1991ster
    Esélyes grindeléses misszióra, de esélyes klánháborús ajándékra is.

T-34-85M és Grosstraktorra is mondták, hogy meglehet ingyen szerezni. Aztán előhúzták a varázskalapból a WZ-111-et.
  • kerla
    Köszi mindenkinek, benéztem, nem figyeltem, csak beléptem oszt had szóljon, csak ez kerülte el a figyelmemet, hogy külön van Light-Medium és Heavy sorozat, én meg csak a light-ot aktiváltam, de heavy-kel mentem... apropó, prémium tankok is részt vesznek a projektben?
  • Angelus1991ster
    Remélem nem sértésnek vélted. Csak 13,5 óra meló után kiégette az agyamat ez a sok szakszó.
  • Gege00
    Az LT küldetések 1-15-ig könnyű tankoknak szólnak, utána letekerve van sorban a többi tank típusnak is 15 küldetés.
    Mindegyik típusúból elindíthatsz egyet. Minimum 4 tank típusod kell legyen, hogy megszerezhesd a tankokat, mert egyet ki lehet hagyni, én pl. artyval nem játszok azt kihagyom. Így viszont a többi típus 15. küldetésénél a másodlagos feladatot is teljesítenem kell, hogy megkapjam a ticketteket, vagy mi a szarok azok.
  • Negritis
    stug 4-hez tier 4 a minimum
    t28hoz tier 5
  • kerla
    Light? Tier IV fölöttivel kell, az a lényeg nem? light tank TIER IV fölött, van ilyen megkötés is? huhh, körbenezéek mim van, mert van vagy 40 tankom...
  • Gege00
    Light tankkal?
  • Gege00
    Pár meg modok nélkül is hülyeség, mint például az "és"-t "vagy"-nak fordították.
  • kerla
    LT-1: A győzelemért: itt tartok, vagyis sehol. Nyerd meg a csatát, légy a 10 legtöbb xp-t elérő játékos között. Ez jópárszor és bőven teljesült, top 1 is voltam IV vagy bagyobb tierű tankkkal... és semmi...
  • Master91
    hmm, érdekes

itt is ellenőrizd hogy mit ír a küldetés, pár küldetés modok miatt rosszul van ki írva
  • Gege00
    Komolyan agygörcsöt kapok, ha nem szüneteltetem legalább egy hétig ezt a diliháznak nevezhető játékot.
    Új divat jött be, úgy látom. Kezdéskor elkezdik írogatni, hogy mennyire utálják ezt a pályát, na itt már tudom is, hogy valami 2-15 eredmény lesz...
    És természetesen az első percben szembe is tűnik, hogy a lehetséges legrosszabb helyekre mennek ezek. Írok is nekik, hogy itt a bibi, ezért utálod a pályát, gyere inkább ide azzal a mediummal, amoda azzal a nehéz tankkal, stb. De egy sincs 100ból aki megfogadná, inkább lenooboz, majd 3 perc semmit tevés után kilövik. Még kicsit bízom benne naivan, hogy ilyenkor a végén emlékébe vagyok és észre veszi a statisztikában, hogy míg ő mindenben nullát ért el, addig én több ezreket, és hátha utólag megfogadja mégis, és következő körben már jó helyre megy.
    Mindig is elleneztem/ellenzem a stat alapú mm-et, de az ilyen abszolút 0 iq-jú kisegítőbe nem való szerencsétleneket tényleg külön zárhatnák.
    Már az érne valamit, ha 300 wn8 alattiakat nem adna, tudom bőven felette is rakás szar még, de akkor is.
  • kerla
    az megtörtént. azt írja: elkezdett... direkt lecsekkoltam, már többször is teljesültek a feltételek...
  • Tono34
    Elindítottad a küldetést?
  • DasIsFuck
    csak hát ugye az meg jobb lenne a vk36-tól..ez jól mutatja, hogy milyen alapvető balance problémák vannak a német nehéz vonalon t6-nál.

is-1-en mondjuk ha a 126mm-t átütő 85mm-es ágyú lenne akkor még ok is, de ha a top 85mm-es akkor jóval jobb mint a tigris l/56.
    Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.02.10. 11:19:11
  • Master91
    aktiválnod kell a küldetést
  • DasIsFuck
    Hát emberek, ez az Aufklarung spanzer Panther valami eszméletlen fun!
    eddig 3 csata 2 vereség 1 győzelem, mind t9/t10-es csata volt...

eddig még nincs lánc,legénység 90/95%-os,nicns töltésgyorsító a felfüggesztés miatt és véletlen eddig az alap motorral használtam:Déreztem is, hogy vmi baj van, mert nagyon lomha, tudtam én hogy nem egy elc lesz, de hogy ennyire lomha legyen..gondolkodtam hogy mert a lánc alap, de az nem nyomhat ennyit a latba..aztán veszem észre, hogy alap motorral használtam.pff(xD)

Komolyan nem is értem miért nem ez van a párduc helyett medként bent a Párduc ágon, kapna vagy 100-150 életpontot és sokkal jobb és funabb med lehetne a kacat párductól, azt meg le lehetne vinni t6-ra történelmi beálításokkal, pinokkió ágyú nélkül.
    Gyakorlatilag egy comet lenne csak épp, nagyobb átütés,jobb rof/jóval gyengébb ágyúsüllyedés és sokkal gyengébb torony.
  • kerla
    Sziasztok!

Hosszú kihagyás után beültem ismét tankjaimba és látom, hogy van személyes küldetési sor is. Egyvalamit nem értek: a feltételeket már vagy 10-szer teljesítettem, de még az első küldetésnél vagyok, nem lett teljesült... Valalmit kellene még álíltanom rajta?
  • Tono34
    Új prémtankokról valakinek tapasztalat?
  • András77
    Ha egyszer megérteném, hogy ezeknek az egységugarúaknak miért fontos foglalás közben is lövöldözni és kiugrálni a fedezékből. Már megszámlálhatatlan csatát vesztett a csapatom úgy, hogy a fontos foglalásnál nem bír a seggén ülni az idióta, kiugrál, mutatja magát, lőni akar, ami vagy sikerül neki vagy nem, de közben meg lehetőséget az ellenségnek resetelni és bukjuk a csatát.
  • Plata
    Abban mindenki azt használ sztem.Poén hogy t9-10 tankokat is átviszi auto aimmal a táras ágyú,majd a holnapi nerf után nem tom milyen lesz.
    De akkor is marad a veszett gyorsasága és fordulékonysága.
  • lammaer
    Hmmm.. én balfasz pista vagyok, mert buldogban használok autoaimot amikor cikázok jobbra balra és lövöm az ellent :)
    Sikeres vagyok é ? :)
  • Plata
    Ezen jót röhögtem.
    Elvileg van rá mod hogy az auto aim valamelyik modulodat lője ne a tank közepét.
    M41-el az a legnagyobb poén hogy auto aim be,és 50-70 kilóméterrel cikázol az ellenség közt csak lősz és az útra figyelsz nem a lövésre.És ne felejtsd el hogy a valóságban a tankban nem 1 ember van hanem 4-7,vagyis egyszerre nem kell az útra is figyelniük meg lövésre is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 10:15:10
  • Nazarov77
    szőrszálhasogatás de nem egészen IS-1 mert más a felfüggesztése és nem az a 85mm van benne mint a szabvány IS-1ekben.

Tiger L/56ot meg én se értem mi a francért T7be balanceolják, hiába 1700 HP azzal a löveggel még max tier 8ra limitált MMel is rossz lenne, kivéve ha APCR lenne az alap lőszere amit kötve hiszek mert akkor nem marad semmi típus gold lőszernek (88 L/56 HEAT gyengébb a sima páncéltörőnél átütésben), de még azzal a 171mmes átütéssel is csak so-so lenne T8ba. Inkább tennék be T6ba és akkor még érdekelne is stronkholdba jó lenne.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 09:53:17
  • ilovearty
    Ezt a köcsög auto aimet is kivehetnék a játékból. Milyen jó már mikor próbálnál cikázni lightal jobbra balra és balfasz pista szépen lefaragja az életed mindenféle megerőltetés nélkül. Nem is értem minek rakták bele. A 2 világháborúban örültek ha a torony forgott nem hogy még ilyen technika legyen benne. Ja elnézést. Balfasz pistáknak is kell a sikerélmény.
  • joe662
    Köszi!
  • Plata
    Ez annyira angolul van hogy egy szót sem értek belőle.
    De amíg szabadon használhatóak a csaló modok addig szerintem nem kell félni semmi büntitől,max attól hogy találkozol egy retardált magyar modival.Ahogy elnézem a legtöbb magyar modi vagy admin vagy a fxsz tudja minek nevezik őket,mind vér bunkó,nem tudom honnan szerzik őket,de normálist nem látni,csak olyan bunkót akinek ok sem kell a büntetéshez,elég ha magyar vagy.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.10. 09:16:46
  • ilovearty
    Tegnap a rakás szar T1heavyvel csináltam 2015 sebzést 2000 pattintást plusz a saját életem. Kicsit odafigyelek és megvan vele a 8000 :)
  • markastor84
    Régen így volt, most már csak a kreditet.
  • joe662
    Hello mindenki!
    Ha már van a garázsomban 1 prémtank,de kapok egy ugyanolyan tankot bónuszkód formájában,akkor ha beaktiválom arra az acc-ra,akkor megkapom az árát aranyban?
  • Tono34
    Csalás lehetséges büntetései.
  • Simulacrum
    Köszi, próbálkozom, most úgy is ráálltam a light játékra. :)
  • András77
    Gyorsan, még a TD nerf előtt megcsináltam a TD-15-t a szent emillel Az elefántölő ágyújával már össze lehet kaparni 4e sebzést szerencsére.
  • DasIsFuck
    Object 244 will not be a tank for free sale, but a special/event tank

Esélyes a következő grind misszióra.

más néven IS-1 t6-ra...
    Ennek fényébe különösen vicces, hogy a tigris l/56 meg t7-re lett "balanszolva" :X(jobb páncél,jobb ágyú,mozgékonyabb is az IS-1)
  • DasIsFuck
    haha...
    "with the replacement of VK4502B by Mauschen, the gameplay of the vehicle will not change – it will still be a rear-turret heavily armored vehicle"

Persze, hogy nem csak frontpáncélzatára érdemben ezentúl már nem lehet hagyatkozni, köszönhetően a pocsék lfp-nek ami igazán használhatóvá tette a vk4502B-t, kap egy szép nagy kupolát amit minden be fog hugyozni 9-10-es játékokba és úgy 10km/h-val lassabb lesz és még kevésbé lesz képes mozogni...
  • GabeE3e
    Csak a beavatottak értik
  • yossarianHUN
    Előbb még sebzésről van szó. Egyébként 10-ből 9-szer pozícióba se érsz, amíg betölt egy arty.
  • madmanic
    Ha addig nem tudsz minimális xp t begyűjteni amíg betölt egy arty akkor meg is érdemled..
  • Negritis
    asszem idegbajt kapnál mikor az arty random one shotal kiszed és amiatt 15 perc ban :D
  • madmanic
    Lassan be kellene vezetni, hogy aki T10 ben nullázik automatikusan 15 perc bann...

Semmi keresni valója itt...