418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Jah, Fake ST-I takarodj, az ST-II volt az igazi.
  • ilovearty
    Az orosz tankok is tervben vannak. 2048-ra igérik..... A többi nemzet még idén kész lesz :)
  • Pares
    10 lövésből 9 betalált, SPG-14-hez pont jól jött volna ez a csata:

#nohomo
  • joe662
    Trollolo
    Nyilván amikor majd ez lesz a küldi akkor majd szenvedhetek vele

Szegény Löve ezután egy szikla mögött gubbasztott,míg ki nem lőttek:-)
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2015.02.10. 16:43:03
  • ximix #345950
    Мама, я заснял! №44

Мама, я заснял! №42
  • Pares
    Meglett az T28HTC-hez az SPG-10, de hogy! Elég érdekes csata volt :D
    REPLAY
    Csata elejéről lemaradtam "connection interrupted" miatt, aztán jött pár érdekes dolog. Nem gondoltam volna, hogy így fogok kilőni két artyt :D RNG, RNG mindenütt :D
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.10. 16:22:35
  • Mentol
    Igen, ezen én is rugóztam pár napig. Már a frász kerülgetett, amikor semmit nem adott a küldetés. Aztán leesett, hogy külön mission-ök vannak a könnyű, a közepes, a nehéz tankoknak, a páncélvadászoknak, illetve atz arty-knak.
  • yossarianHUN
    Ha a 9.6-osokra gondolsz, a CDC-t próbáltam, nem estem tőle hasra. Jól gyorsul, szarul forog, ágyúja jó, teste hatalmas és papír. Tier limittel jó lenne, anélkül számomra felejtős.
  • DasIsFuck
    Jóval rosszabb ágyú statok,heat lőszer.
    jah és még így is jobb ágyúsüllyedés hozható ki a párducból.

Egyébként semmit nem használok full arannyal egysérsz nincs értelme, másrészt nem bírnám creddittel.
    Csak látom mennyire nagy ebben a tankban a potenciál, ha normális átütéssel lehet használni.(igen egy type 62-ben pl ez nincs meg)

Másrészt meg egy t7-es könnyű tankba ami 90%-ba 10-es,9-es csatákba küzd, ne legyen már probléma az, ha olyan átütéssel használja vki amivel van is esélye kihasználni.
    Eleve mióta ott vannak a 8-as lightotk akkor 7-es könnyű tankok miért is mennek oda amire a 8-as light tankokat tervezték.
  • András77
    Kaptam egy szerencsés medált , mert az Isten Ostorai (IOS) nevű klánból a nagyeszű szétlövi az elém bevágódó csapattársát, ráadásul még a csatát is elbukták, azt hittem kiesek a székből a röhögéstől. Amúgy eléggé frusztráló, hogy állandóan lemming hordák vannak és ha az ember nem figyel, akkor hirtelen 5-6 nagyeszűvel találja magát szemben, mialatt az én csapattársaim vígan kergetnek szintén 5-6-n 1 darab ellenfelet a másik oldalon. Szóval jól jön a kis vidámság.
  • András77
    A type62-nek is 220-as az arany lőszere, mozgékonyabb tank, ráadásul könnyebben kitermeli (mégsem használom soha full arannyal, csak ha tényleg muszáj azt lőni). A könnyű tankok szinte mindegyike erőssé válik nagyon arany lőszerrel, a kérdés az, hogy bírod-e kredittel. Ha igen, akkor az a te szórakozásod, ha nem, akkor meg úgyis abba hagyod hamar.

• DasIsFuck
    ha e-50,cent 1,tigris 2 és még sorolhatnám ágyúkkal be lehet ütni akkor a 221-el ami kb ugyan ez miért is nem?
  • DasIsFuck
    egy olyan tankról beszélünk ami t7-ben játszik 1000 hp-ja sincs és 157-es átütéssel kell folyamatosan 9-10-es csatákba játszani.
    a gold átütés is csak 221mm ami t9-ben is gyengének számít manapság.

gold megint csak azért kell, mert 157mm átütés nem elég ahhoz, hogy ilyen magas szinten maximalizálni tudd a kiosztható sebzésed.
    Pl mikor egy t29/t34/t32 kellene szemből átütni, oda kevés vagy is-3-at pl.

De itt speciel az a lényeg, hogy kompetens szeretnél maradni, vagy inkább beválalldo a -50%-os hátrányt, mert egy t8-9-10-es csatában 157mm ezt jelenti.
    40-50 gold lőszerrel szinte minden helyzetbe segítségére tudsz lenni a csapatnak, anélkül sokszor hiányzik az a képesség amivel le tudnál hozni egy adott szituációt.

Persze ez kb stattpadder üzenmódba kell érteni, de pl aki elért mindent amit akart és már csak a statisztika/játékélmény miatt játszik annak ez egy tökéletes tank.

• Userx2
    Aha, lődd akkor. E5 kutyaól.
  • lammaer
    Golddal gondolom egy olyan tank ami még mozgékony is még nagyobb FUN :)

Mert az hogy golddal átütsz náladnál nagyobb tankokat az minden tankra igaz, ha ettől fun vmi akkor nem a tank fun hanem a gold...
  • DasIsFuck
    Szemből is be lehet már 221-el pl a kupolát, de oldalról 157-el nem vagy csak nagy szerencsével, 221-el meg simán viszed vagy a t57-nél is hasonló a helyzet, oldalról 221-el már a tornyot is lehet vinni, de 157 az csak pattogni fog róla.
  • Userx2
    Ha belövöd vele az E5 tornyát akkor ügyes vagy.
  • DasIsFuck
    Német ággal akkor elég sok lenne még a dolguk.
    közepes vonalnál még emg is tudnák gond nélkül csinálni a párduc,párduc 2 lejjebb vitelével és t8-ra jöhetne a turbo panther.
  • DasIsFuck
    Szerintem baromi fun, de nem light tanként kell vele játszani.
    Lehet sok a gold ára, de 221mm átütés melett kb mindent viszel t8-on még szemből is.
    t9/10-eket is viszed oldalról.
    ezekre a 157 már nem elég általában.
    pl az amerikai 10-es nehéztankok tornyára nem elég, de 221-el simán átviszed.
    vagy pl a szovjet nehéz tankoknál, 157-el még az is-3 is problémás, de 221-el mindent viszel normálisan.
    Szóval nagy hatása van ezen a tankon a gold lőszer használatának, főleg, hogy nagyon jó az ágyú,gyorsan is tölt és mivel elsősorba 8-9-10 szintre kell készülni, így ha fun szempontjából játszol nagyon megéri gold lőszert alapként használni.

Aki pl ilyen xx milliónyi krediten csücsül azoknak ez egy tökéletes fun gép.
  • Userx2
    Csoki, BIA és SA kill nelkül is 487 méterre lát. Lassan mozdul meg. Annyira nem fun. Kicsi alfa sebzes 3200 kreditért sok.
  • joe662
    Ahogy gondolod:-)
  • patchaou
    Zsír :) Java része az E100 ágra fog menni :)
  • Nazarov77
    Most úgy veszem észre az összes fake tankot le akarják cserélni, gondolom ha már úgyis át kell dolgozni HDra akkor ne fake legyen.
  • Gege00
    Mennyi ideig mondták, hogy a pontosság nerf nem érinti az artykat, sőt, ha nem hoznak elég xp-t, még buffolják is őket, aztán most pár napja már lekezelően írják, hogy arty is kapja a pontosság nerfet, hiszen az minden tankra szól...
    Ebben az esetben legalább valamelyik ruszkinak elfogyott a vodkája, aztán józanul rájött, mi a helyes.
  • Angelus1991ster
    Elmész ám a picsába:D Gratulálok!
    Ha a lelkemet eladom akkor talán meglesz:D
  • Gege00
    Tudod, hogy a wg naponta mond teljesen ellent a tegnapi álláspontjuknak.
  • DasIsFuck
    Legutóbb mikor szó volt róla akkor azt mondták nem tervezik lecserélni.
  • Nazarov77
    akkor élvezd ki mert ki lesz majd cserélve erre: Spähpanzer SP I.C. alias turbó talicska
    oda a szárazföldi torpedó Panther, jókat lehetett rammoli vele :D
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 13:15:25
  • joe662
    0T3P!
    Küldtem 1kis extrát
  • DasIsFuck
    Nem tudom eléggé nyalni az Aufklerung Panther fenekét:D
    Nem is gondoltam volna, hogy ennyire fun tud lenni majd egy t7-es könnyű tank...
    ok a type 62 sem rossz, az is bejött, de azért azzal klasszisokkal nehezebb játszani nagyobb szinten, mert hiába jó az ágyú, közel sem olyan jó mint ezen.
    Ez az a tank amin bekell baszni 40-50 prém lőszert alapnak,csokit dobni a kutyáknak és masszívan funolni, igaz ilyen -100/150k veszteség per körrel jönnél ki...

Azon filózok, hogy majd mikor meglesz a nagy lánc, milyen felszereléseket rakjak rá.
    Néztem hogy ha a rádiós kap SA skillt akkor egy periszkóppal már 500 fölé menne a látótávja, mivel ezt leginkább passzív scoutra lehet használni, de leginkább sniper/support med játékot lehet vele játszani, így nem feltétlen kellene a távcső és hely maradna a stabilizárot/töltésgyorsító/ventilátor hármasból valamelyik kettőnek.
    A kérdés, hogy hogy a legjobb.
    Vagy lehet hagyni a periszkópot a fenébe és rakjak rá venti/stab/rammert?

Azt látom, hogy a stzabilizárot mindenképp kellene a nagy rof-miatt, illetve a rof-ot is érdemes amennyire lehet kimaximalizálni és a venti meg ebbe is segít ahogy minden egyébe egy picit.
  • foxbat88fx
    helyes :D
    csak mert aki csal annak resetelik az egész IM-et és kezdheti elölről XD
  • GabeE3e
    aa,végül Sand Riveren megtudtam csinálni középen
  • Nazarov77
    Túl korai lenne, új IM tankok legközelebb majd csak season 2ben lesznek az meg legalább még fél év, és ezek a tankok már benne vannak a kliensbe, szerintem a strongholdos verzió a legvalószínűbb.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 13:08:22
  • DasIsFuck
    szerintem a pz3,tigris l/56 IM-es reward lesz.
  • DasIsFuck
    kizárt, hogy cw-s ajándékra ilyen lepkefing tankot adjanak.
  • Nazarov77
    Azt se felejtsük el, hogy említették lesz majd a stronkhold módban lehetőség egyedi cuccokat festéseket és még tankokat is venni majd. Szerintem az Advanced okádék Sherman, Panzer III Ausf. K és most ez már lehet ezek lesznek, de persze ki tudja mi a céljuk ezekkel.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.02.10. 12:57:03
  • foxbat88fx
    remélhetőleg nem "okosan" szerezted meg :DDDDD
    mert akkor igen szarul jársz...
  • GabeE3e
    Dehogy is,egyébként tegnap meglett a T55A, 1 csata után elég brutálisnak néz ki:)
  • kerla
    köszi, ok, vissza kell még rázódnom, most lett kis "értelme" tolnom néha pár kört, több mint fél év kihagyás után. pedig anno a zárt bétától játszom vele...
  • Tono34
    Prém tankok is játszanak, ha a tier megfelelő.