418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#345994 lehet noob kérdés de 9.6ben jövő 2új prémium tank hány goldba fog kerülni? -
lexlutor #345993 mondjuk nekem meg az is tetszett, h kezedettol fog ragaszkodnak a platoon kuldetesekhez, azt mostmar el is jutottak odaig h elkezdjenek fejleszteni egy platoon-keresot a jatekba :) akar par honap mulva mar benne is lehet a jatekba :D -
lexlutor #345992 ehhez kepest eleg megnezni miket kellene csak ugy jatek kozbe osszeszedni mondjuk a t55nel.. :) -
yossarianHUN #345991 Mert túl lusta hozzá... Már megbocsássanak, de az IM-eknek nem az a célja, hogy csak simán, mindennapi játékkal előbb-utóbb meg tudd szerezni az összes rewardot? Konkrétan foglalkozni se kell velük, csak aktiválni a misiket, legalábbis az alapkoncepció ez lenne. -
lexlutor #345990 en ennel a pontnal gondolkodtam el, h bar rendkivuli modon gyuloltem Serb trollkodo faszsagait, de lehet megis jobb volt, mint amikor igy fullba nyomja a retardot storm...
jah es az kulon jo volt ebbe vagy egy korabbiba, h storm nem csinalja az im-et sem :PPP
pedig kurva kivancsi lennek mikorra lenne meg neki az obj260.. vagy bmelyik wg-snek..
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.10. 19:49:55 -
yossarianHUN #345989 - regarding the gold ammo whine, Storm agrees that a lot of it comes from people without their own opinion, who are simply repeating the stuff they heard from vocal gold ammo opposers instead of thinking on their own
Vajon Storm baba azért játszik a saját játékával néha? -
lexlutor #345988 szerintem a kov patchben a latotav-nerf azert ebben segiteni fog talan.
meg egy par honap, es szerintem el fog csengeni az egesz. nagyon sokan jo ha a conceptet elerik majd.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.10. 19:45:06 -
R3nton #345987 hát tényleg kemények, azért a T-55 remélem meg lesz valahogy, már csak 9 küldi kell. De ezek a lightos küldikhez map is kell meg szerencse is. A light özön mellett meg egyszerűen megoszlik a spot. -
yossarianHUN #345986 - Storm agrees that giving artillery more XP for its damage will reduce the time spent grinding artillery on lower tiers, which is a good thing
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #345985 irnak meg ott cifrabbakat is , csak olvasd vegig :) -
yossarianHUN #345984 - Storm confirms that Havok was shelved for a complete overhaul, it won’t come anytime soon
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #345983 mazoistaknak :) -
R3nton #345982 és idén nem jön több IM, szóval van idő kifarmolni az objectet is -
R3nton #345981 Az STA-2 nem tetszik neki :D -
lexlutor #345980 pedig storm megmondta a frankot:
- according to Storm, the IM’s did NOT break random battles -
yossarianHUN #345979 Az oldala végig lánc, ami eszi a HE-t. A többit nem tudom, lehet azokat kaptam el valahogy szerencsésen. -
Simulacrum #345978 Volt már olyan tank, amire rosszat mondott? -
#345977 De király volt! Az volt a light tankos küldetés, hogy spotoljak fel elsőként két ellenséget, és maradjak életben. A végén ,egyedül maradtam és elbújtam egy bokorban, volt 857 sebzésem és egy killem, én T71-el, stock löveggel, ellenem egy Pershing, egy VK4502A, és egy Tiger, erre az egész csapatom feljelentett, elküldött a kurva anyámba, elhordott mindenféle noob köcsögnek, hiába írtam, hogy a küldetés miatt bújtam el, előtte aktív voltam, meg aligha tudtam volna lehozni a meccset. -
lexlutor #345976 - a player made an inquiry that he’d love the teams to look something like: 1-2 scouts, 0-2 arty, 3-5 TD, 4-6 MT and 4-6 HT. Storm said that according to their statistics, the teams actually usually look like that, with some deviations on certain tiers. - with some deviation on certain tiers.. ahham.. ez konkretan 1-10ig gondolhatta :))) -
#345975 A sofőr kukkerek felett csak 25mm a hasa 60mm meg az oldala csak 45mm...
Utoljára szerkesztette: ximix, 2015.02.10. 19:23:02 -
#345974 overmatchelted a hull tető páncélját.
-
yossarianHUN #345973 T49-cel teszten sima HE-vel 950-et csaptam egy M103-ba, ami elméletileg a frontját mutatta felém (minimálisan be volt forgatva). Még mindig nem értem, hogy történhetett. -
gemihu #345972 Üdv! 1. Personal Missionhoz keresnék platoon társat. Hol érdemes keresgélni? Egyébként HT-13 -as és majd a HT-14 küldetéshez tier7-es heavy tankkal rendelkezőt. -
R3nton #345971 Nem próbáltam ki teszten, pedig elkezdtem letölteni a tesztet, de közben meguntam. Nekem a videók alapján tetszik. Még átgondolom. Mondjuk a nagy test és ocsmány külseje elég bizarr. A gyorsulása viszont nagyon bika, a fordulás meg a bc25nél se a legjobb. Mindenesetre, ha 7500 goldnál több, akkor tárgytalan. De amúgy a t10 akkora szívás ilyen szempontból, minden lószar átlő mindent, Már egy viszonylag jól páncélozott 430-t is minden átüt, nevetséges. Ezzel azt akartam mondani, hogy a páncél elég irreleváns medeknél, bár az tény, hogy ennek tényleg nagyon durván szar. T49 meg az FV TD nagyon el tudja intézni. Mondjuk T49el ma 900-t lőttem a charoteerbe is :D -
#345970 Ez jó, mert ha sokan ráugranak egy újabb használható he célpont a kis kalibereknek is.
-
yossarianHUN #345969 De nem overmatchelik HE-vel;) És nem Trógerek, csillagrombolók, T10 artyk között kell kavirnyálnia naphosszat. De nem vagyok én semmi jónak elrontója, mindenki megveheti, aztán saját véleményt alkothat róla. -
#345968 Chi Rivel tök jól elvoltam, az is nagy bömszli papír lassú izé -
András77 #345967 Megcsináltam az összes TD küldetést kitüntetéssel és adott egy speciális Tank Destroyer Class IV medált. Ezt nem is tudtam, hogy ezért jár egy plusz medál. Meg a stuk képe alatt is átváltott completed with honors-ra. -
yossarianHUN #345966 Elég ha összefutsz egy T49-cel, vagy egyszer elkap az arty, és piff... Páncélzatát gyakorlatilag minden overmatcheli, úgyhogy HE csemege, ezzel a mozgékonysággal meg nem tudsz nagyon nindzsázni, de még tankot körbehugyozni se. De még ez se lenne baj, ha nem lenne ilyen drabális állat. A nagy test, papír páncélzattal sosem volt nagyon nyerő kombó. -
#345965 Köszi! :D -
yossarianHUN #345964 Jó, hát 3000 vagy mennyi wn8-cal majd én is jó véleményt alkotok még a Church GC-ről is -
R3nton #345963 Mondjuk kvikibébi viszont elég jó véleményt alkotott róla. -
#345962 Erős volt az ellenfél:D
-
yossarianHUN #345961 Helyesbítés: 6:30-tól nézni, és ugyanúgy forog, mint az FCM. A többi állításom viszont továbbra is áll:D -
yossarianHUN #345960
8:15 környékétől tessék nézni. Még medek között is elég ergya agilitás, ezzel a páncélzattal és testmérettel meg egyenesen katasztrófa. Ezen dob valamennyit a legénység (50-esek a videóban), de általánosságban elmondható, hogy rosszabbul forog az 50t-nél.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.10. 17:44:05 -
Nazarov77 #345959 ja mekkora.. hopsz xD
azt nem tudom, 1 gigánál kisebb lesz szerintem. -
R3nton #345958 Videókon nem tűnt úgy nekem, hogy lassan fordulna. -
yossarianHUN #345957 Mekkora, nem mikorra:) Kicsit kutakodtam FTR-en, de nem találtam semmit, amiben említik a méretet, még a kommentek között sem. -
Nazarov77 #345956 from 04:00 to 10:30 CET (UTC+1) on 11 February.
ez a mi időnk szerint van -
#345955 Srácok, nem tudja valaki, hogy kb, mekkora lesz a holnapi patch?