418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Simulacrum #346034 Karelián én még védést nem láttam nyerni, az egyszerűen védhetetlen, még lila platoon se tudja megvédeni. Az nem jól van kitalálva véleményem szerint. -
lammaer #346033 Én diákként elmennék újságot kihordani pár napra azt vennék egy prémtankot belőle (nemtom van e még ilyen diákmunka, mert manapság már felnőtt embereket látok újságot kihordani, az én időmben még működött ez). Sztem minden szempontból hatékonyabb és szórakoztatóbb mint az epic grindek :)
És akkor olyat veszek ami nekem tetszik :)
+ én még továbbra is tartom, hogy a sokezer forintos prémtankok helyett újoncok sokkal jobban járnak egy-két havi prém accal és normál tankok húzásával mint egy prémtankkal. Jön az XP, fejléődnek a legényeg és pénz is lesz a következő tankra. Embere válogatja, de a pénzfarmolás egyetlen prémtankkal igen gyilkos tud lenni sztem, plusz az XP is megy a levesbe (kivéve ha vagy olyan mázlista hogy pont az a legénység kell amit bele is tudsz ültetni)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.11. 09:27:37 -
lammaer #346032 Támadáshoz.. á, inkább a védéshez :)
Vmilyen oknál fogva a legtöbb védős pályán a védők fontosabbik része (értsd top tankok) összegyűlnek az egyik oldalon és csak támadnak-támadnak-támadnak... és azt veszik észre hogy miközben ők a támadó starthely környékén matatnak, a támadók már húzzák a zászlót.
De a támadók is érdekesek szoktak lenni, számolatlanul szokták nyomni a védőkre hogy noob campers :)
Erlenberg és Karélia védelem szinte mindíg ilyen - sand river viszont meglepően jól működik ebben a módban (ott tényleg tudnak védekezni az emberek plusz a scout misikhez ez a tökéletes pálya ha a támadó oldalra rak)
-
#346031 http://worldof-tanks.com/download/
Innen elvileg letölthető már a kliens! -
#346030 pont az a lényeg, hogy így is több időt/energiát ölj bele és esetleg prémiumot,goldot vegyél, hogy megkönnyítsd a dolgod. -
mittomén1 #346029 értem.hát legalább annyi lehetne hogy ha van valami akkor nem szabják meg hogy mivel kell menni.szerintem értelmetlen kritérium.mivel rosszabb ha 1-2 nemzettel szedem össze mint ha héttel...főleg amíg több nemzet ágán egy ép tier 6os tank sincs. -
yossarianHUN #346028 Röviden? Nem. Egyrészt most nincs prém nyolcasért folyó küldetés, de ha lenne, ahogy mondtad azokhoz is minden nemzetnél legalább egy hatos tank szokott kelleni. A jelenlegi tízes angol közepes tankból valamikor pár hónapon belül nyolcas prémium lesz, és voltak pletykák, hogy ingyen megkapják a prémet azok, akiknek megvolt, de ezt is szinte kizártnak tartom. Minimum jó sok, és jó nehéz küldetések lesznek érte, de még valószínűbb, hogy nem kapja meg senki, csak az új tízest, ami leváltja. -
mittomén1 #346027 sziasztok lehet valahogy ingyen tier 8 prém tankot szerezni?voltak ezek a játszd magad halálra minden nemzet tankjaival akciók de én 2-3 nemzetre fókuszálok 2vel meg konkrétan csatát sem játszottam szóval sokra nem mentem vele.nem értettem minek megszabni mivel játszon aki akar egyet...viszont már évek óta szeretnék de sajna pénzért nem futja rá. 5db tier 10-es tank van kihúzva prém fiók meg ilyenek nélkül de egy darab kreditem se maradt,1-2 kisebb prém tank meg amit ajándékba kaptam szinte semmit nem keres ahhoz képest amibe egy ág kihúzása kerül.
Utoljára szerkesztette: mittomén1, 2015.02.11. 01:58:35 -
#346026 Bishop 2:50nél, beszrtam a röhögéstől :DD az a lövés hang
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.02.11. 01:24:54 -
#346025 Nem, én tényleg jobban szeretem ezeket támadás módba, annyiszor rakott ezeker manapság, hogy örülök ha ezeken a mapokon védhetek.
Normál karelian abszolút nem tudok játszani például. -
#346024 Ma csótányirtás volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Simulacrum #346023 Igen, néztem, jobb célzási időt is kap. Tuti lesz.
Zárásként mentem egy kört a nemrég vásárolt Matildával. Sokan írtátok itt is, hogy brutális, most kaptam először vele T4-et. Prokhorovkán végigmentem az 1-es vonalon és a végén már röhögésbe ment át a kezdeti vigyorgásom. Majdnem meglett vele a HT-15. 3500 lepattanót szereztem. Hihetetlen. Nagy álmom a Tarczay medál, de sajnos csak 3 modulomat lőtték el így nem lett meg, de ezzel döggel simán össze lehet hozni egy szerencsés csatával.
Angelus1991ster #346022 Ezek az igazi vígjátékok. Évek után is lehet rajta nevetni. Műfaj egyik legendája az Airplane:)
Köszönöm ezt a filmrészletet:) -
#346021 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #346020 akkor nem csak én utálom, fasza :D -
#346019 74 csata után 39%-os WR az Achillessel. Semmivel nincs ilyen rossz WR-em, még arányaiban sem. Ebből is látszik mennyire ótvar egy vmi. HP-ja semmire nem elég, a lövegpajzsát bármi átüti, toronyforgatás lassúsága miatt semmit nem ér a gyorsasága (az egyetlen előnye talán) és arról a kukába való, selejt 17 fontosról meg szinte nem is lehet jót mondani. Hiába a jó rof, ha legtöbbször köze nincs a találati helynek, ahhoz ahova éppen célzok. Pen legalább jó, de mivel ilyen pontatlan, gyakran lő nullást, lepattanót vagy csak egyszerűen nem üt át (vagy ami a kedvencem: beesik a lövedék a tank alá), mivel nem gyenge pontra megy a lövés, hanem vmi lehetetlen helyre. Aki teheti inkább a válassza a Firefly ágat. Az talán jobb és ott talán jobban produkál a löveg is.
Ja és a camója olyan fos, h én még ilyen sz@r camót TD-n nem láttam.
Utoljára szerkesztette: popey8, 2015.02.10. 23:03:27 -
yossarianHUN #346018 Állítólag buffolva is lesz, úgyhogy jól teszed. -
Simulacrum #346017 Grat, nekem még 10k-s csatám sincs.
Csak hogy én is mutassak valamit, itt egy light high caliber. Igaz T8, de azért csak oda kellett tenni magam kicsit.
Igaz behozták az OP másik light ágat az amcsiknál, azért én még mindig a T71-et imádom.
yossarianHUN #346016 Jól van, legyen tiéd az utolsó szó. Mint mindig. -
#346015 de pl erlenbergen könnyebb, mert van 1 tuti hely ahonnan ha védel mindig mindennel elég jól lehet érvényesülni, vagy karelia is hasonló, szintén védelem módba.
de sand river is hasonló támadó módba, mondjuk védelembe az egy rakás szar speciel.
-
#346014 Hogy csinálod, komolyan:D
egyszer egy 7k-s sebzős kör, most egy 11k...pff:D
Én lassan 16k csata alatt még a 6k sebzést sem értem el soha egy csatában. -
yossarianHUN #346013 Cserébe a playerek 99%-a hülye a támadáshoz, így az minden pályán játszhatatlan. -
#346012 Nem azért, de támadásba vannak a legjobban játszható pályák(egy legalábbis biztos).
karelia pl normál módba szvsz játszhatatlan.
-
#346011 Tökéletesen ideillik a videó, amennyiben elmegy az ember a YT-re, mert beágyazást nem engedett :) -
Oddball29 #346010 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
yossarianHUN #346009 Ne kísértsd a sorsot. Az encountert bekapcsolhatod, ha nagyon merész vagy, de a támadást... -
yossarianHUN #346008 Asszem feladom a fórumlakók spoilerre ösztökélését...
Mellesleg ripli? -
Desmodromic #346007 Az igen! Beakadt az autofire a joystick-odon vagy mi? :) -
Simulacrum #346006 Visszakapcsoltam a támadás módot, első csatában 1-15-re kaptunk ki, újra ki is kapcsoltam. Nem változott semmi úgy látom. :-D -
#346005 Mentem egy elég jó kört LOL
Van replay is,( a végén van pár csúnya szó benne )
Replay -
Userx2 #346004 Feladást érzek a levegőben. :-) -
yossarianHUN #346003 Tagadtam én ezt? -
#346002 De pont ez a lényegük.
Nem véletlen ilyenek, hisz ezzel igen sokáig le tudják kötni az igazán hc arcokat akiknek nem az ótvar t5 kacat kell, hanem az igazi érték t55,object.
a stugot nem véletlen olyan könnyű megszerezni, az a csali meg a csont a gyengébb/casual gamereknek, hogy ők is részt tudjank ebbe venni, de a többinél már nagyon bele kell merülni.
Ez azért is jó, mert egy igazi célt ad mindenkinek és a már lehet rég kidobott tankok amiken átgrindelték magukat a játékosok újra előkerülnek a missziók miatt pl.
Szóval elég jól ki lett ez találva. -
Pares #346001 Nem értem: eltűnt a minimapról az ágyú lövési szöge. Azt mutatja, hogy merre felé mutat az ágyú, csak a szög nincs ott. Próbáltam feltenni egy hitlog modot, de nem működött (szétcseszte/törölte a fél hudot), letöröltem, és azóta eltűnt az a két vonal... Csak a res_mods mappával manipuláltam, megkérdezhetném, hogy mi van benne alap állapotban? Mintha lett volna benne valami "awesomium" mappa is, mindent töröltem a .txt-t leszámítva.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.10. 21:01:36 -
#346000 - Storm confirms habla babla habaabla Conchita Wurst labba, biblabubla hababla bibli bubu Conchita hlablalala buibuibhibuib.
- Storm confirms habibubla hibubibu labibubi, libubulibabab lebubublibub buli bubi lebub lubibubla lebubuhabla.
-Storm megerősítette Conchita Wurst lesz a World of Tanks új arca, megkezdődtek a hangfelvételek az új zenei anyaghoz melyet Conchita énekel fel .
-Storm megerősítette új legénységi típus a transzszexuálist, melyet az "IMP" keretein belül 1001 küldetés után lehet elérni csak Arty használatával, a játékosokat annyiban érinti, hogy a férfi legénység elérhetőek lesznek hosszú hajjal a női legénység meg borostával.
-
toma77 #345999 megerősíteném az előttem szólót, az utolsó küldetések már nagyom görcsös játékot hoznak... meg idegbajt
-
yossarianHUN #345998 Én is ezt mondtam. Szerencsefüggőek. Ergo a nehezebbeknél már tök fölösleges foglalkozni velük, úgyse úgy fogod őket megcsinálni, hogy direkt rápörögsz, és csak a misire koncentrálsz minden meccsen (vagy igen, csak akkor a meccseid többi, 99%-át abszolút elcseszed magadnak). Hanem majd lesz egyszer egy epic köröd, amiben minden összejön, az ellenfél és a saját csapatod is a kezed alá dolgozik, még mázlid is lesz, és akkor majd szépen nézel nagyot a kör után, hogy jé, ez meglett. Én is veszem észre magamon, hogy amíg a Stughoz való küldetések többségét csináltam, nem foglalkoztam velük, csak játszogattam, és szép lassan meglett az összes. Most, hogy elértem az utolsó/utolsó előttihez minden ágon, már akaratlanul is folyamatosan azon rugózom, hogy csináljam meg minél könnyebben a misit, elvégre már csak ez az egy (kettő) kéne a befejezéshez. Ennek szolgálatába állítom a játékom is, ami által napok óta nem tudtam egy élvezhető kört játszani. Ha az ember a misiért játszik, csak saját magának teszi tönkre a játékot. -
#345997 ez csak max a stugra volt így, de nem véletlen ilyen nehezek/szerencse függőek.
-
lexlutor #345996 epic :DD -
R3nton #345995 Kell hozzá szerencse bőven. Mikor meglett a HT-15 T-55höz, ilyet szól a platoon társam, lődd ki a wtpz4-t, mondom nem lövöm az noob, már vagy 6x pattant rólam :D Inkább kilőttem az IS-7et az át tudta ütni a Maust, meg is lett a küldi :D