World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Soha az életben nem gondoltam volna, hogy ezzel a csigautánzattal ilyet is lehet és sikerülhet valaha. Főleg nem egy félig már vesztes meccsnél.
De egy kis szerencsével és sok béna ellenféllel összejött. 😊

Mennyi időnként frissül az átlag?
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amint összegyűlt a kredit el is adtam...IS3-al nem sokat mentem még de már most azt mondom minőségi ugrás. Pedig én szeretem a lesajnált tankokat at 2-vel is imádtam játszani(at 8 és 7 már nem olyan jó szerintem) és a shearman jumbó-t is szerettem.
Most megvettem a dicker maxot mert vágytam valami másra és nem csalódtam benne, bár még csak most lett 100% a legénység, de tetszik :-)
Csak egy baj van vele hogy tier 6 és az első 2 percben általában eldől a csata mert eszetlenül rohan mindenki.
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Trance&Friends nothing more..
Amúgy strongholdba poén vele menni, sokan nem tudják hol a gyenge pontja és szépet pattognak róla, múltkor egy AMX 50 100 a 3. pattanás után feladta és helyettem a társamra kezdett lőni 😄
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.09.19. 15:33:31
WoT: Nishizumi77
Áldott legyen az ORI!
angelus1991ster.blogspot.hu
Utoljára szerkesztette: tepi1, 2014.09.19. 15:08:58
WOT nick: tepi1
De ők tudják.
angelus1991ster.blogspot.hu
A retard weekendet ünnepélyesen megnyitom..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Mindenki hülye csak én nem!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De akárhogy is: ha valamit utálok, mondjuk egy filmet, nem nézem meg minden nap, hogy utána dühönghessek, hogy milyen szar. Egyszerűen nem nézem, és kész, ha semmi jót nem tudok benne találni.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Victory!
Battle: Pearl River
Vehicle: T54E1
Experience received: 4,134 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 69,256
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Reaper, Radley-Walters's Medal, Pascucci's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Replay
Saor Alba
Szerintem mindenki kitudja termelni a goldlőszer árát aki képes egy 2 percig gondolkodni és be van kapcsolva a minimap a játékban. Én például jobban szeretek gyűjteni egy új tankra.
Az az érzés, amikor egy 10es tank legalább 5x pattan le arannyal majd a végén megpillantod hogy sebzett 1000 dmg körül és belegondolsz hogy milyen rohadt mínuszos lett a csatája...felbecsülhetetlen 😄DD
Ha pedig valakinek már tényleg jászhatatlan, akkor hát most mit lehet mondani? Jól van kínozza csak magát, és kapjon minden nap agyvérzédt, vagy törölje és keressen más szórakozást?
Tegnap nekem se volt egy értékelhető köröm se. Iszonyat volt, igen goldspam, arty-k és leginkább a csapattársak. Nem hiszem el hogy van ilyen retardáltsági szint, utolsó körökben szabályosan szenvedtem, és abba is hagytam. Inkább nem , ilyen körülmények között már csak rossz érzést okozott. Ha pedig ez minden nap így van, hát nem marad más mint hát törölni.
Az "uninstall, vagy más hozzáállás" témában meg... Attól még, hogy egy játék bizonyos aspektusai nem tetszenek, nem kell letörölni. Évek óta próbálom megérteni az ilyen, abszolút végletekben gondolkodó embereket, de nem megy. Németországban is zöldebb lenne a fű, főleg német felsőfokkal, mégsem költözök oda habozás nélkül, mert minden félreértelmezett nacionalizmust meg ál-patriotizmust félretéve ez a hazám, itt vannak a barátaim/családom, itt érzem jól magam. Ez persze nyilván eléggé más és komolyabb téma, de a WoT-ban is vannak olyasmik, amiket máshol nem találnék meg. Ezek közül mondjuk a legnyilvánvalóbb maguk a tankok, amik engem nem csak játék, de hobbiszinten érdekelnek. Ott a WT, igen, de mehhh... Nem azt mondtam, hogy játszhatatlan a WoT, hanem hogy a játszhatatlanság felé halad. De ez más riválisok esetében sem lesz másképp, az emberi hülyeség faktorát senki nem tudja kizárni az egyenletből. Egyedüli reményem, hogy például az AW-ban nem fogják ennyire győzelemfüggővé tenni a csaták jutalmazását.
Múltkori 6k feletti sebzéses JP E-100 körömre vesztes csapatban (a saját artynk gondoskodott róla) annyi xp-t kaptam, mint az ellenfél 0 sebzéses, valami ezer alatti spot damages IS-7-je. Jó, a nagy részét nem saját spot alatt lőttem, de akkor is nevetséges.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mindenki hülye csak én nem!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Saor Alba
Én mindenesetre örülök, hogy lecserélik.