418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    tanácstalan vagyok, 35% szerint kell a játékba az arty (ennyi artis tuti nincs)
  • lammaer
    Dejavúúúúú ... ez az FTR amúőgy WG párti vagy WG ellenes?

Mintha régen a WG köpködés fő médiuma lett volna, de mintha az utóbbi időben zsebretette volna őket A cég.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.11. 12:28:04
  • Pales27
    FTR-en van szavazás az artikról velem együtt is csak 18% törölné a játékból :(
  • lammaer
    Sztem még csak scout se kell hozzá, csak be kell ásni magát a csapatnak a két szélen (jól védhető, artymentes helyek vannak) úgy hogy a kemper TDk is tudják adni a supportot (ezt rontják el a védők sokszor, tovább mennek előre és a TDk nem tudnak segíteni). 2 előretolt tank teljesen elég...
    Plusz fogni kell a középső feljárót ahol a medek meg scoutok jönnek.

Védőként scoutolni szinte öngyilkosság - nekem nem nagyon szokott összejönni mert egyrészt jönnek az ellenséges scoutok, meg a kempelő TDik is pofánfágnak, és ha ezeket túlélném is, addigr két oldal felérnek a támadóékek azt azok is ütnek :)

Szóval medben/scoutban támadni szeretek ott, heavyként meg TDként védeni.
  • Jacktor
    Jacktor Mod Pack v1 - 0.9.6
  • okosszöszi26
    T29 nagyon zsír teljesen stock üzemmódban :)

egy igazi XP mágnes!

6 csata alatt 729 XP az nem rossz
  • TiborTamas
    Na, most hirtelen megjavult... :D
  • foxbat88fx
    múltkor 3szor egymás után 1000 felett sebeztem vele :D
    AMX 13 90, WT E-100 meg még valami papírtank volt az áldozat :) talán egy foch vagy foch 155 oldala :D

jó kis tank az a T49, szeretem nagyon :) nagy fun
  • Userx2
    1063-at vert Ru-251-embe a T49.
  • DasIsFuck
    Krupp-Steyr Waffenträger
  • TiborTamas
    Az átmeneti barakkbővítést csak arra az esetre írták, ha nincs szabad hely a barakkban. Ha meg volt, akkor azokba kerültek a legények, amíg el nem fogyott a szabad hely.
  • madmanic
    Felkerült a táras gun a bulldogra..

Ne EZ OP.
  • TiborTamas
    Ha megnyitom a barátlistát, akkor csak kiírja, hogy csatlakozás és forog a kurzor, de nem történik semmi. Nálatok is ezt csinálja?
  • András77
    Ha jól tévedek arról volt szó, hogy a barrackot átmenetileg kibővítik, ahogy bekerülnek a winter módos tankosok. Ehhez képest nincs már szabad barrack helyem, fasza. Volt még talán 3 vagy 4 tegnap.
  • Maala
    Bar a map rotationbol es mindenhonnan ki volt eddig is veve, most mar a fajljai sincsenek a gepeden.
  • haflac
    Nyugta.
    Dátum: 2015.02.11. 11:17:11
    Jármű hozzáadva: T34
    Helyek hozzáadva: 1

1.csata:
    Győzelem!
    Csata: Sacred Valley
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 3 042 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 95 766
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    2.csata
    Győzelem!
    Csata: Ruinberg
    Jármű: T34
    Szerzett tapasztalat: 1 917
    Szerzett kredit: 115 428
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"

Hát ez nem löwe,attól sokkal jobb.
  • TiborTamas
    Nekem sincs még lefrissítve a modpack, amit használok. Mentem 2 kört modok nélkül, bár nem sikerültek rosszul, de nagyon sz.r így játszani... :D Mondjuk legalább átlag 40-50 fps-em van a 20-30 helyett.

Ilyen mióta van? (még nem láttam)

• Forolto
    nekem a celebes játék egyenlő a VTEPS klánnal,amikor találkozok velük randomban azóta is beírom s mindig kapom is rá a választ,hogy még él az akció.:P
  • patchaou
    Nálam semmi fps esés nincs még xvm-el sem.
  • Frankie69
    Remek! Kb. 20fps esés, modok nélkül. Egyszerűen nem értem hogy sikerül mindig valamit elcseszniük ebben a rakás szarban.
  • Solten
  • Solten
    Randombol. Elvileg CW-n vagy valamelyik idetlen jatekmodban benne volt.
  • Kishawer
    A chippek miatt van a jelenlegi létszám! Amikor szükséges, felszabadítjuk azt a 20-20 helyet!
    A celebes játék pedig a Wotinfo.hu-hoz köthető!
  • Malarki
    - Removed the Dragon Ridge map from the game.

Wat? Ezt már vagy egy éve kivették nem?
  • Sherman0070
    Ezt patchaou.nak mondtam csak nem jó a válasz a telefonon
  • Sherman0070
    Háh :D Én meg ha felteszem az xvm modot 40-ről 20ra esik az fps.em :D
  • DasIsFuck
    Nekem meg a kedvencem, nagyon jól lehet szerintem védeni, ha a td-k elfoglalják a helyüket és a támadó idióták nem mennek túlontúl előre.
  • DasIsFuck
    Azért arra kiváncsi vagyok a Mammut-ot mikor és hogy akarják majd behozni.
    Vajon ez is megy t8-as prém nehéz tanknak löwe 2.0-ként, bár lehet ha ez megtörténne a 15cm-es ágyúval jönne.
  • patchaou
    Jujj, mentem egy kört modok nélkül :/ egy szó jutott eszembe: ótvar :)
  • Forolto
    A celeb vagyok varázsszó már nem érvényes?:P Bár nézve most a taglétszámotokat ezt nem értem. :)
    Utoljára szerkesztette: Forolto, 2015.02.11. 10:33:31
  • Pongyi
    Thx.
  • Kishawer
    VTEPS-VT3PS Nyitott kapuk
    Avagy amnesztia a kezdeti idők rosszul sikerült köreinek

Mindig is szerettél volna a legrégebbi hagyományokkal rendelkező, nemzetközi viszonylatban is nevet szerzett kláncsalád tagjainak sorába lépni? Erre korábban nem volt lehetőséged, mert az aktuális minőségi mutatóidat lerontotta az első néhány ezer csata ügyetlenkedése? Ez most nem akadály! Ne habozz, jelentkezz, kerülj az újoncok közé és próbálj szerencsét közöttünk. Légy tagja egy családias hangulatú, CW-Stronghold orientált sikeres magyar klánnak. Légy te is Tarczay-legény!

További információ itt:
    http://vteps.hu/index.php/toborzas/vteps-vt3ps-nyitott-kapuk
    Utoljára szerkesztette: Kishawer, 2015.02.11. 10:23:35
  • Zegi Norbi HUN
    Bár már kinőttem ebből papíron, azért még tetszenek nekem is :D
  • patchaou
    Amint az unokaöcsém eléri azt a szintet hogy ne csak a matchboxok bírják ki törés nélkül, összekoplalok neki egyet :) (amivel persze Én fogok a legjobban szórakozni :) )
  • mordawn
    Már megy a game.
  • Zegi Norbi HUN
    Állati jó
  • patchaou
    Amíg várakozunk:
    Lego Technic Tigrincs:

• Simulacrum
    Elismerem a scoutokon sok múlik ezen a térképen, de a támadó scoutoknak sokkal könnyebb dolga van. A hegyen azért el lehet bújni, a védő oldalon viszont nehezen, ha D4-ben scoutol valaki. A két oldalt menő támadó ék pedig kiszedi a G6 scoutot simán.
    Régóta ki van már kapcsolva nálam ez a mód, de régen nem emlékszem, hogy védőként nyertem volna, talán csak 1-2 csatát.
  • madmanic
    Az egyik legjobban védhető map.

Ha van 2 tisztességes scout ( F1 G1 G6 ) az ellen közel sem tud jönni, a hegyen kempelőket meg simán levadásszuk.

T29 istencsászár ezen a mapon, beállsz D2 hull downba..
  • suba53
    Ez így ebben a formában nem igaz.

Számtalanszor nyertem már Karélián védőként. Az M103 ott lett tank ász védőként, nyertes csatában.