418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Sajnos, nem tudok egyetérteni.
  • yossarianHUN
    Most akkor ezen ne vesszünk össze, csak a körön belüli becsapódások helyének eloszlása változott, a kör mérete és a pontosság értékek nem.
  • voivod32
    Nekem ST-1-é. Még csak azzal mentem, a KV-2-vel nem is merek, mert tönkreteszi a monitort...
  • yossarianHUN
    Na HOAX? Pár spéci kozmetikum?

Klán missziók
  • Plata
    De változott,T49-é nekem kb dupla lett.
  • joe662
    Az
    Én most tanultam 1 új helyet Ht-val

Az artyhoz meg télleg sok skill kell.
    Ezt most mente a 9 éves fiam

• yossarianHUN
    A célkörök mérete nem változott, csak az azon belüli szórás.
  • yossarianHUN
    Most komolyan a 13-75-höz nem nyúltak, mikor a legnagyobb fostalicska amit az ember valaha könnyű tanknak csúfolt? De a T71 buffot kapott? Nevetséges.
  • voivod32
    Hát, azt hiszem, most sikerült teljesen elbaszniuk ezt a játékot! Minden tanknak akkora a célgömbje, hogy nem fér rá a monitorra. Képtelenség bármit is eltalálni, ami 100 méternél messzebb van, mindezt célzásgyorsítóval, és snapshoot skillel. Ez különösen akkor kellemes, amikor 30 másodperc a töltésidő, Igazi árkád fost csináltak a játékból.
  • Plata
    Oktatóvideó?
    A készítője is valszeg még vérhülye a játékhoz,elnézve a modjait.
    És amúgy sem teljesen komplett a videó alapján.
  • Tono34
    Be volt lőve vagy mi a túró? Döbbenet.
  • técs
    Ugy látom a csapat itt is hozza az átlagot. :) Jan vége óta mindig van 5 -6 subhuman a csapatban akik nulla sebzéssel zárnak, másik 5 akik max 1-et
    tudnak lőni és 3-4 ember próbálja meg lehozni a csatát. Én úgy látom az IM kezdete óta nagyon sokat csökkent a játék(osok) színvonala. Kapásból kb 50 screenshotot tudnék erről beszurni, de azt hiszem mindenki tudja miről van szó.
  • Plata
    Affene,3.75 másodperccel tölt lassabban M41 ágyúja.
    T49 ágyúja kiherélve,akkora a célkereszt mint a ház.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.11. 16:34:16
  • GabeE3e
    Jól néz ki ez a HD 50B, régen mentem vele ilyen jó kört.

Replay

• joe662
    Hibàtlanul #346086 :-)
  • Frankie69
    Egy percig bírtam.
  • Sunsetjoy
    Új accountnál jelszóváltásra és telefonszám megadásra kaphattok ingyen goldot, összesen 400-at azt hiszem.

A legnagyobb randomluck az volt, amit a múltkor ide is leírtam, StugIV LT-14, vagyis a legtöbb xp összeszedése a csapatban a feladat.
    Nos az m41-el t9-t10 csatákban nem igazán tudtam egy-egy 2-3 ezreket sebző td-k, heavyk, stb. tapasztalati szintjét felülmúlni (ebben a nagy spotparadicsom pályaválogatásban).
    Vettem egy Covenanter t4-es angol könnyű tankot (stock legényekkel), második vagy harmadik (amúgy vesztes) csatában 189 Xp-vel csapatelső lettem. Na el lehet képzelni, milyen figurák voltak...

Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2015.02.11. 15:51:26
  • Forolto
    bazmeg,ez fizikailag fájdalmas nézni....
  • Pares
    Nektek működik a Battle Assistant cheat?
  • Simulacrum
    Nagyon jól működik a beépített is. Az is mutatja az ellenség utolsó helyét is, ha eltűnik. A beállításokban az első fülön a jobb oldalon a legördülőnél lehet beállítani.
  • DasIsFuck
    Hát ha az E 75 bejön akkor az a vonal igen jó, tele jó tankokkal 5-től 9-ig,jó ágyúkkal.
    Én is ezért filózom most azon vagy a td vonalon.
  • ilovearty
    A játékosfelhozatal nem rossz, sz@r, hanem egyszerűen trágya.. Az M6-ra keseredés lesz feltenni így a nagy löveget. 10,000 csatánként egyszer mondom elbújok már a bázis közelében, mivel nyolcasok között voltam gyakorlatilag egyedül hatos, ráadásul gyakorlatilag full alap. Erre egész csatán kersztül jelentgetni, meg kilőni akartak, mert campelek hevivel. Gyere mondom kocsog , lőj ki, úgyis téged bannolnak te agyzavart. Fullos is3-ból könnyű ugatni.
  • Negritis
    az E100 ág nem rossz, én azt kezdeném tuti

amúgy én is agyalok egy referralos acc-n, a kérdésem az lenne hogy egy átlagos (kicsit talán az alatti) játékosnak akinek pl az E75-KV1-112 típusú tankok jönnek be mit ajánlotok?
    valamint van vmi kezdő kód amit lehet aktiválni kezdésként?
  • DasIsFuck
    Invite kódokat lehet valahol szerezni msot?
  • joe662
    Oktató videó lv99
  • DasIsFuck
    wt vonal?
    Igazából az is szempont, hogy magas szinteken ne kellejn sok freexp a tank játszhatóvá tételéhez.
    Mondjuk a német wt vonal ebben igen jó, szóval lehet azt fogom elkezdeni.
    Ebből a szempontból az E-75 sem rossz annyira.

• popey8
    "kiosztott/pattintott/bekapott" Tudomásom szerint pont ilyen nincs. A bekapottat dmg panelen láthatod, kiosztottat XVM-ben (vagy külön moddal), viszont pattintottat én még egyik modban sem láttam kijelezve. Ezt csak csata után tudhatod meg.
  • popey8
    Amiket leírtál, ezek alap modok. Van még egy, amit nagyon ajánlok: minimap mod. Mutatja a látó-, észlelési távokat és ami a leghasznosabb az az ellenfél utolsó ismert helyének mutatása. Igaz elvileg ez már be van építve a játékba lapból, de fogalmam sincs, h működik. XVM-ben is van, de azt sem tudom. Én egy másik minimap modot használok (Locastan minimap), amit szerintem könnyebb konfigolni az XVM-esnél.

Ja és még vmi: rakj fel egy célkereszt modot is. Az alap egy nagy kaka. Én a Jimbo félét használom. Esetleg még egy szerveroldali célkereszt is jól jöhet, a falba lövések elkerülése végett.

Talán ezek a legfontosabbak, a többi már gyakorlatilag csak a kényelemről (pl. ködeltávolító) és a figyelemfelhívásról szól. Van egy ilyen, h ATAC mod. Ez kijelzi, ha egy spotolt ellen 100, majd 50 méteren belül van hozzád. Ha el vagy foglalva mással, jól jöhet:)
  • Tono34
    Német TD?
  • DasIsFuck
    Én soha nem játszottam mdookkal, 1-2 alkalommal próbálgattam még régebben célkereszt,zoom és ilyeneket, de ezek annyi fps-t vettek le, hogy gyorsan hagytam őket a fenébe.
  • DasIsFuck
    Igen angol med nagyon jó vonal, de az amcsi nehéz is az, csa én ilyen német mániás révén érzem, hogy úgyis a németekbe fogok végül belevágni azért kérdem:D
  • Pares
    Én évek óta modok nélkül játszom, xvm-től például írtózom, nekem túl csiri-csáré és túl sok felesleges infót helyez a képernyőre, ami eltereli a figyelmem, én a letisztultságot preferálom mindenek felett. Most, hogy jött az IM, mondjuk gondolkozom, hogy valami damage counter modot felteszek, ami számlálja a kiosztott/pattintott/bekapott sebzést, de ennyi. Ja, meg amikor volt kedvem, néha feltettem a csata utáni statisztika modot, ami részletesen mutatja, mennyire voltam béna, és mennyi kreditet buktam, de sok értelme annak sincs szerintem, csak még jobban felbasz, néha. De tudnod kell, hogy én a kisebbséghez tartozom mod ügyben. :)
  • R3nton
    inkább valami medet, ha nem akarsz agyvérzést kapni...angol med inkább
  • Malarki
    Average WoT player
  • DasIsFuck
    Német ágon melyik ágat javasoljátok a refferal program kihúzósához leginkább?
    Melyik amit a leghamarabb el lehet érni?
    Én az E-100 vonalat céloznám meg, de nem tudom van attól van-e gyorsabb út.
  • BarackHUN
    Sziasztok!
    Kb 1 hónapja játszok, és sokat hallottam hogy mód nélkül sokan már játszani se tudnak, habár én eddig úgy játszottam, de talán 1-2 alap dolgot felraknék, megnézni hátha tényleg jó.
    Videók alapján én 2 dologra gondoltam, 1 ami mutatja hogy mennyit sebeztem, illetve hogy engem mi és mivel (arany, nem arany) lőtt utoljára, a másik ami még talán érdekelne, az az ami mutatja hogy ki mennyire erős játékos (eddig az XVM-et láttam csak, de nem tudom az mennyi mindent alakít át stb, nekem elég lenne tényleg csak hogy mutassa ki mennyire "erős"). Vagy ha esetleg még úgy gondoljátok hogy van ami nagyon fontos, tanácsot szívesen fogadok.
    Viszont a HUD színeivel meg hangeffektekkel nem szeretnék babrálni, azok egyenlőre jók úgy ahogy vannak. Valaki tud segíteni ezekben?
    Előre is köszönöm!
  • Pares
    Igen, arty 90% RNG + 10% skill, és igen, vannak itt is küldik, amik teljesen a szerencsén múlnak, de számomra még mindig jobb, mint hogyha a csapattársakra kéne hagyatkoznom. SPG-hez nem kell skill, könnyű tankokkal meg nincs annyi tapasztalatom, mert alig játszottam velük eddig. Egyékbént T28-nál szerintem az SPG-14 nehezebb, mint az SPG-15, ez utóbbi már többször is összejött, de előbbihez szakaszban kell menni, ami lekorlátozza a próbák számát...
  • Tono34
    Arti15: könnyebb kifogni egy szar csapatot elkúrt csata v assault módban, ott meg pár találatra meg is van :)
  • Negritis
    haver is szenved az SPG 15tel, ő kitüntetésre szeretné mert nincs light-ja a 4k spothoz
    és hozzám hasonlóan nem megy neki
    nekem párszor már meglett volna, haver mondott egy olyan "trükkött" hogy akkor lőj mikor "elmúlik" a spotolás de a tank még valószínűleg ott van
    tehát vakon lősz és így nem vesztesz xp-t a spotter miatt
    GW tigerrel az eddigi legszebb köröm amúgy, ez is bőven adta volna
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://wotreplays.com/site/1590148#fisherman_s_bay-negritis-g_w_tiger
  • lammaer
    Hát én az SPGsekkel szenvedtem meg nagyon. Azok AAAANNNYIRA a randomról szólnak, sokszor úgy éreztem abszolút SEMMI beleszólásom nincs abba hogy meglesznek vagy nem.
    Százszor inkább az LTs küldetések mint az hogy imádkozzam a randomhoz hogy találjak már el végre valamit. Az arty 15-t (stug) nem is bírtam megcsinálnui, előbb lett meg a HT-15 perfektre mint az SPG simán.
    Arty 15nek én max akkor voltam a közelében ha a csapatunk GYORSAN vesztett és nekem beadott a random mondjuk 3 találatot. Ha a csapatunk nyert, garantáltan nem voltam még a közelébe se a top Xpnek...