418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #346196 Maus, T-55 HT15-t is Maussal csináltam meg -
Oddball29 #346195 FV-215B -
Toweliee #346194 Komoly? Már T8-al is meglett? -
Negritis #346193 én 112 és E75 kitüntetés -
Toweliee #346192 Hogy áll az a közvéleménykutatás? Lassal elérek a stug utolsó heavys küldetéséhez, mivel csináltátok meg a ht15-öt? -
R3nton #346191 most baszott ki egy úgy, hogy rám fordult, és közbe 80al mentem a ru-val :D
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.11. 20:13:24 -
yossarianHUN #346190 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Azért az korrekt, hogy a domb pereméről az Object, a T-62 és a Betcset úgy lőttek szét, hogy még lövés után sem spottolódtak fel. De hát ilyen gagyi ez az 500 méteres látótávú Patton. Spotting system at its best. -
rogan99 #346189 Remélem akkor ezzel a nerf-el vége az artyk TD módos kapáslövéseinek is és végre nem kell fosni amikor rájuk megy az ember. -
András77 #346188 Olyasmire gondoltam, aminél be lehetne állítani, hogy kb 80%-nál jelezzen színnel, hanggal, mindegy. Kikísérletezném, hogy mi az ami még elfogadható szint.
R3nton: milyen távolságból? Mert ha benne vagy az ellenfél seggében, akkor mindegy a szórás. Cliffen megkerültem a hegyet, felvillan az ellenség táboránál a két arty. Rájuk raktam az autoaim-et és mozgás közben próbáltam lőni, 2x mellé. Utána megálltam, de majdnem egyből lőttem, mert az arty is rám rakhatta az autoaimet, nem tudtam, hogy mi a helyzet pontosan, sokat nem lehetett szórakozni. 3x is mellé. A távolság durván 300m. Na ilyent még soha nem tapasztaltam, hogy 3x mellé lőjek a tiger2-vel, ma volt hozzá "szerencsém". -
Faboo #346187 Dettó, sok különbséget én se tapasztaltam eddig. -
#346186 Én megoldottam a nerf problémát: Alt+F4. Ma csak az segített. -
R3nton #346185 egy nagy szart, autoaimmal ugyanúgy szarrá lőttem mindenkit cromwellel :D -
#346184 az én célkeresztem az olyan ,ha beszűkültem fullra, villan egyet a körön belül + van hang is -
Simulacrum #346183 Én WZ-120-al tolom még csak a második ágyúval és eléggé érezhető a nerf. Eddig azért elmertem lőni szűkülés nélkül a gránátot, most nagyon durva mellék vannak. Kipróbálom majd a Leo 1-et is, kíváncsi vagyok azon észreveszem-e. -
lexlutor #346182 nyugtaval dicserd a napot..... -
foxbat88fx #346181 nekem tetszik ez a peccs nagyon.... szerintem kurva jót tett a gamenek :)
nem lesznek végre 500 méterről rámforduló IS snapshot ami telibever....
ki kell várni amíg beszűkül a gun és kész, nekem ugyanúgy szépen dolgoznak a gunok.... -
lexlutor #346180 hurraa...
- a proposal to give players who were not very active in battle 0 XP automatically? “Unfortunately, we can’t do it. It would screw a huge number of bad players.” -
András77 #346179 Jól van, basszuskulcs, de ne kezdjük már ezt a mi élethű vitát, mert egyáltalán nem ez a legkevésbé élethű dolog. Arról nem is beszélve, hogy az egész játék arra épül, hogy aki megáll, az megszívja. Vagy az arty vagy az ellenfelek jobban be tudják célozni stb.
Nekem ez így nagyon nem tetszik, hogy egy tiger2-vel sem lehet mozgás közben megbízhatóan lőni, de tovább megyek. Szinte tökéletesen be kell célozni vele, hogy eltaláljam a célt megbízhatóan. Mozdulatlan artykat nem lehet belőni ha nem céloztam be kb 75-80%. Mindenfele megy a lövés, csak célra nem. Természetesen ez rohadt szubjektív és nem tudok olyan modról, ami mutatná, hogy most már eléggé becéloztam, csak a kör méretéből próbálok következtetni. Ha van ilyen mod, mondjátok gyorsan, mert nagyon nagy szükségem lenne rá.
Mozdulatlan artykat nem lehet eltalálni egy tiger2 ágyúval, ez nagyon nem jó így.
Azt elhiszem, hogy sokan észre sem veszik esetleg a különbséget, mert lőttek, ahogy bírtak célzás és minden nélkül, de nekem a tiger2 nagyon pontosan szórta a skulót eddig, de most már nagyon sok bosszantó mellé lövésem volt vele és nagyon durván mellé. -
#346178 Naggyon ott vagy! Tuti biztos vagyok benne hogy azt a fenevad KV-1-et is te lőtted ki..... -
Userx2 #346177 Magyar oldalakon is megjelennek a fontos hírek események. wotinfós pontosságnerf cikk. -
foxbat88fx #346176 pedig ez így élethű :D
(WarThunder-t próbáltad már? na ha ott kilősz valaki mozgás közben akkor Te király vagy :DDD) -
András77 #346175 Azért észrevenni a nerfet. Most a tiger2-t tolom és felraktam az aslain féle csomagot, abban is van egy alap autoaim segéd. Ez az ágyú elég pontos, eddig nem kellett várni a beszűkülésre szinte semmit.
Most nagyon durva, befogom a célt, 300-350m, néha távolabb és gyakorlatilag célzás nélkül, mozgás közben nem lehet eltalálni a célt, megy az a lövedék mindenfele. Azért nagyon kínos ez, mert a tetves arty ugye egy helyben áll és ugyanúgy autoaimet tesz rám, de neki szűkül a célkereszt és el fog találni, ha nem mozgok.
Az is egy bevált technika volt, hogy ráteszem az autoaim-et az ellenfélre és kiugrok, lövök, vissza. Nem megy, megy a földbe, megy az égbe, mellé fölé alá, csak éppen a célra nem.
Nem vagyok biztos benne, hogy előnyére változott a rendszer. Leginkább a mozgás közbeni lövéseket tették nehézzé (volt, hogy 3x hibáztam el autoaim mellett a mozdulatlan artyt, ez azért már nagyon durva beleszólás a játékba). Egy tiger2 nem tud gyorsan menni, de mégis ha lehet eddig mozogtam, de ha nem találom el a célt, akkor megette a fene. -
Phara #346174 Nekem már nem indítja el a vidit verzióváltás miatt.Erre van valami megoldás? -
foxbat88fx #346173 khmmmmm.....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hassel74 #346172 Köszi mindenkinek! -
#346171 Nekem a v1-es stat mod jobban tetszik. -
#346170 Jacktor Mod pack 9.6 -
Hassel74 #346169 Már frissült v2-re. :) -
madmanic #346168 http://www.wotinfo.hu/add-ons -
Hassel74 #346167 Köszi!
Utoljára szerkesztette: Hassel74, 2015.02.11. 18:08:23 -
#346166 Adj priviben egy mailt, átdobom, csak 10 mega. -
yossarianHUN #346165 Jól sejtem, a Gnómpapa féle audioélvezetekből még nincs 9.6-hoz való verzió? -
Hassel74 #346164 A wotinfo behányt? Így honnan lesz Jacktorom? -
yossarianHUN #346163 Csak azt írják, amit már mondtam. Egyedül az változott, hogy a körön belül mekkora arányban esnek a különböző területekre a kilőtt skulók. -
#346162 Sajnos, nagyon rossz vagyok angolból, mert vén fütyi vagyok, aki még az oroszt nyomta az iskolában, a másik az , hogy egy dolog mit írnak és megint más, amit tesznek. De, most mentem KV-2-vel, annál, meg semmi változást nem tapasztaltam. Némi pályaátszabást leszámítva.
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2015.02.11. 17:50:41 -
yossarianHUN #346161 Hajbalzsam (akármi is legyen az). -
viper07 #346160 Hali, ment az üzi. -
yossarianHUN #346159 - the only accuracy change was the distribution of shells inside the center of the aim circle, the sigmas were not touched: it does NOT mean the shells will fall to the edges of the circle more often
"In order to prevent the stuff above, the probability of hitting exactly the center (“bull’s eye”) was reduced from 16 percent to 10 percent, but the chance for the shell to fall into the adjacent zone to the bull’s eye increased by the same difference. This change will keep the accuracy for the accurate/fully aimed guns while reducing the accuracy of snap shots."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Plata #346158 Nézd én nagyon sokat játszom T49-el,az a kedvencem meg M41.A kör jóval nagyobb T49-nél. -
#346157 Arctisztító, vagy testápoló? :D