418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #346114 LT-15-el négy órát szoptam, mire hajlandó volt beadni egy Malinovkát, azon persze elsőre meglett. -
Negritis #346113 12t-m volt, most a 13 75nél tartok de a 4k spotot esélytelennek tartom
helyette a többit megcsináltam kitüntetéssel -
madmanic #346112 én sem. De hamar rá lehet állni. Főleg ha a Bulldog az. -
Negritis #346111 én az LT-ket hagytam ki :D
nem értek hozzújuk :( -
#346110 Szerintem van 10 ember, aki erre szavazott, de ők egész délelőtt: frissítés, szavazás, frissítés, szavazás és így tovább
Vagy az FTR olvasó közönsége simán átalakult, kezdve SS-el. Volt már nem egy arty cikk és alá kommentbe csak úgy gyűlt a sok homó. -
#346109 Azért majd a JP100 jól fog velük kinézni :) -
Userx2 #346108 LT buff -
R3nton #346107 Hát már lassan én is így vagyok vele, de nincs területsebzős artym csak a bc155, anélkül meg nehéz. Illetve S-51-t meg tudnám venni, de az egy fos. M40/43-tól pedig még messze vagyok, de azért a sebezz meg 3 tankot egyszerre is elég kemény. Azzal is volt szenvedés klánban, ahogy hallom. -
Nazarov77 #346106 én se fogom, 1 hét szenvedés elég volt bőven stug LT-15el, elmehet a francba 200+ csatából ha 3 malinovka és prokorovka volt... inkább megcsinálom az összes többit bónusszal, ennyi szenvedés biztos nem lesz mint a light az biztos. -
Pares #346105 Ja, szerintem megtudnám csinálni én is, ha elkezdeném őket, de a 15. küldi miatt nem erőltetem. -
#346104 Ez természetes. Egy darabig szopat ez a szar a homokozó pályákkal, aztán bedob egyedül malinovkára, prokhorovkára és akkor gyerekjáték a 6000-7000 spot damage. Nálam eddig így volt. 20+ , 30+ csatán keresztül nem bírt berakni normális mapra, aztán mikor betett az egyikre, kapásból csak egyedül voltam felderítő és meg is lett elsőre mindegyik. Micsoda véletlen :P -
#346103 Én T28 HTC-ről beszéltem :D a 15.ösön kívül minden megvan ott :D -
Pares #346102 Plusz nálam a könnyű tankok ellen szól az is, hogy nem nagyon játszottam velük az IM-ek előtt (kivéve a low tier átmeneti tankokat), szóval nem is vagyok gyakorlott a scoutolásban, meg nem is tetszik, hogy a csapattársaimon múlik, hogy milyen eredményes vagyok (ha spotról van szó)... -
Pares #346101 StugIV? Ja, azokat én is megcsináltam, kivéve az LT-15-öt. T28HTC-nél már nem is erőltetem a könnyű tankos küldiket. -
R3nton #346100 Az még hagyján, de a pályák 95% alkalmatlan a spotolásra, a maradék 5%-on meg küzdeni kell a saját csapatod és az ellen spottereivel is. Sebezni lehet velük, meg élvezetes a játék, de a küldetések nagy része valóban nehéz. Bár én az artyt se látom sokkal könnyebbnek. 2 med és 5 light küldi hiányzik T-55höz. Ebből van egy olyan, hogy 5000-t kell spotolni a szakasznak, van a 6000 spotolós, meg van még egy olyan is, hogy 3000-t kell spotolni észrevétlenül. Ha megnézzük, hogy napok óta nem ad se malinovkát, se prohot, ha lighttal megyek, akkor ez így nagyon durva lesz.
1x adott westfieldet, de akkor úgy, hogy nálunk tele volt heavyvel, náluk full medium. Persze fél perc alatt lerendezétk a bc25-k azt az oldalt ahol lehet spotolni a dombon, (természetesen velem együtt). -
#346099 Sztem könnyű tankok sem nehezek a 15-ös küldiig. -
Pares #346098 Persze, szenvedhetsz a könnyű tankokkal is, ha akarsz, szerintem az SPG küldik SOKKAL könnyebbek, mint a könnyű tankoké. Hiába buzi camper arty így meg úgy, legalább saját magad lövöd a sebzést, és nem az idióta retardáltakra kell hagyatkoznod. -
madmanic #346097 az más.. Anélkül nem is wot a wot.. -
#346096 Nem, de ad egy nőcit. -
#346095 Az teszt szerón 2 skillel egy vadállat volt amikor mentem vele :D -
madmanic #346094 nem kell az arty a reward tankokhoz... -
Pares #346093 Én is az elejétől kezdtem (Bison), de elég gyorsan haladok, már a GWPanthernél járok. -
#346092 Ezt én is így gondolom, de mivel nincs artym csak egy álom marad a 15 spg misszió :D -
Pares #346091 Igen, kényszerűségből, SPG küldik számomra sokkal könnyebbek és megvalósíthatók, mint a könnyű tankosak. -
#346090 De csak kènyszerűsègböl,aztazèrt tegyűk hozzà. -
Pares #346089 Amióta IM miatt elkezdtem artyzni, még jobban azon az állásponton vagyok, hogy nem való a játékba. TÖRÖLNI. -
Pares #346088
-
#346087 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#346086 Arty nerf?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#346085 Szerveroldali célkeresztet tud valaki?
-
lexlutor #346084 erdemes erosen korulnezni mod fronton, mert meg mindig tudnak ujat hozni.. pl.: a terkepen nem csak a tank tipusa, utolso helye, hanem az aktualis eletereje is latszik.. -
lammaer #346083 Várjá, mindjárt megjavítom :) -
foxbat88fx #346082 hahaha csekkoljátok a T28 HTC embereit :D
mekkora szemét ez a WG :) bebaszott még egy férfi töltőt hogy még véletlenül se működjön a női BIA :D:D:D
még jó h tudtam előre h ez lesz, és kiképeztem még egy csaj töltőt bele -
#346081 Ezek szerint az olvasoi tobbsege homokos? -
#346080 Aufk Párducot amúgy buffolták? -
foxbat88fx #346079 én ebből a pontosság nerfből semmit nem érzek...
ugyanúgy eltalálok mindenkit és ugyanúgy átlövik a ferdinand alját 500méterről orosz ágyúkkal..... ehhh -
Oddball29 #346078 Nem baj, mi vagyunk az erkölcsi többség. -
#346077 Nekem épp ott jött össze a 4K spot védőként :D -
madmanic #346076 konklúzió: a wot játékosok 18% normális a többi meg kis artybuzi -
#346075 Én mindennel védeni szeretek ott:)
Tényleg azon múlik, hogy az 1-es sorba ne menejenk túlzottan fel, ahol nem tudnak a sziklánál kempelő td-k,nagyobb ágyúk támogatni.
vki meg bemegy a sziklába és az ott mindent scoutol, ha tornyozós tankal vagy akkor meg kiválló hulldown hely.