World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN
_Illegal_
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Retardáltnak hívni valakit itt a fórumon a játékbeli mutatott teljesítménye alapján? Sehol sincs leírva, hogy ezt nem teheti az ember. Az, hogy emiatt te a való életbeli tulajdonságaira asszociálsz, egyéni szocproblémád. Más csak legyint rá.
Értékrendszerek ütköznek. Nincs helyes, vagy helytelen, csak barna, és rózsaszín. Neked az egyik szín tetszik, másnak meg a másik. Mind a kettő a szabályok között van, szóval senkinek sincs joga a másikét kritizálni.
Köszönjük, hogy megosztottad a saját értékrendszeredet, remélem, találkozunk még egy teamkill erejéig.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.21. 11:49:19
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Tehát:
Az és szerintem is, ebben maximálisan egyetértünk.
Látod engem az is szórakoztat, mivel SEMMIT nem várok el ettől a szutyoktól, a szórakoztatáson kívül.
Az idióták felsorolásában egyetértünk.
Miért tartom egy szutyok lövöldözős játéknak csupán aminek a szórakoztatás a lényege és semmi több?
A következők lennének az elvárásaim ahhoz, hogy komolyabban vegyen a játékot:
1. A tanknak van ágyúja, ergo nem forgatható át a falon, nem nyomható át szemből a másik tankon, sőt ha szemből ütközöl és az ágyú arra néz, gameower.
2. A tank nem faltörő kos, nem hajtunk bele vele az ellenfélbe full sebességgel ha csak nem akarjuk a legénységet kiskanállal kiszedni a küzdőtérből. Ez a roncsderbis játékokban szokás.
3. Az 50-70 Km/óra megadott sebesség a közútra vonatkozik a harci technikák esetében, nem a terepre. Tehát a terep nem forma 1 terep, főleg nem tankokkal. ( Szívesen kipróbáltatnám ezt élőben azzal aki kitalálta mondjuk 50 km/órával terepen. Kötszert, gipszet, szanitécet biztosítunk. )
4. Döntsék el, hogy csata és akkor harc az utolsó tankig, vagy sunnyogó körfoglaló és akkor foglalunk. Az hogy harcolsz és miután elég messze eltávolodtál 2-3 sunnyogó szutyok foglal a hátad mögött, tudván hogy nem érsz vissza röhejessé teszi az egészet.
5. Az egyén teljesítményét pontozzák és jutalmazzák, a jelenlegi rendszer az idiótizmus felső foka. A hátul sunnyogó meg se mozduló max. 1 lövést leadó többet kap mert éppen a győztes csapatban van, mint aki végig harcolt és 3-4-5x annyi hp-t lőtt le.
Lehetne még sorolni, de nem akarok litániát írni.
WT:GF bétában voltak ilyen hosszú várakozási idők...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
(Látom már Maala beelőzött.)
Utoljára szerkesztette: TiborTamas, 2014.09.21. 11:28:12
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Akkor az elejéről:
Ez egy játék. Aminek szórakoztatnia kell.
Amennyiben ilyen idióta kretének miatt sorozatban veszítek 15-2 re az NEM szórakoztat.
Kik ezek az idióták?
-AFK
-teamkiller
-szórakozásból a csapatot lövöldözők
-A direkt akadályozók
-a kezdőn kempelő ( debilül: védő ) heavy tankok
-A mező közepén seggel az ellen felé tolató
-a direkt fedezékből kilökdöső ( mondván az az Ő helye )
-a lemmingtrainre felpattanó
-és még hosszasan lehet sorolni.
És itt nem a staról van szó, mert annyira leszarom, ha kell 10 ilyen gyökér csatából lépek ki.. Ideges sem leszek, és ott rohadjon meg a sok gyépés lehetőleg minél gyorsabban.
Amiben egyet értünk, vagy skill alapú MM oldaná meg ezt a problémát, vagy ha egy bizonyos szint elérését követően harcolhatna a kisgyerek magasabb tierben. 500 wn8 elérését követően mehet tier6 ba 600 után tier7 stb..
De ezt a buta orosz valamiért nem hajlandó megérteni.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A második mondat már oké. Ott megtehet, max. felállok és elmegyek. Ennyi.
Ugyan ezt mondom a WOT-ra is. Ha nem tetszik, hogy nyilvános, az és úgy játszik aki és ahogy akar, akkor uninstall és játszom mást. Ennyi.
2. Az orosz, sőt még a magyar is annak hívta még 15-20 évvel ezelőtt is. Erről ennyit. Nem azt írtam, hogy ki találta ki.
madmanic
Minden játékban valamilyen módon mindenki más játékát baxa el. Gondold csak végig. Akit például Te ki akarsz lőni, annak Te is a játékát baxod el, ő pedig azon van, hogy a Tiedet. A kérdés az, hogy ki mit tekint játéknak.
Század, szakasz, klán csaták csapat játékok, ergo aki ott béna, az nem oda való.
Random csata nem más mint egyéni játék, mennyi hp-t tudsz lelőni magadnak ha erre hajtasz. Semmi több. Van két banda ( nem csapat ), amely szétfut mint a megkergült birkanyáj és lövöldözik össze vissza. Ennyi és semmi több. Aki játszani akar az játsza az előbbieket, mert a randomban 99,9 %ban soha nem fog csapatjátékot játszani, az összehajigált emberhalmaz erre alkalmatlan.
Igen, az minta apuka, ugyanis ha 7 éves elmúlt játszhat vele, miért ne játszhatna? Azért már pár statisztika mániákus félti a wn8 besorolását?
Az legyen az ő gondja.
Ha valakinek nem tetszik az, hogy a WOT-al bárki játszhat az:
1. Törölje le a játékot, vegyen egyet amivel csak ő játszik.
2. Érje el a készítőknél hogy szelektáljanak a játékosok között, ki játszhat ki nem.
3. Nyugodtan háborogjon ezért mindenhol a 3 lábú lőtéri kutyát se érdekli. 😊
4. Vegyen magának nyugtatót nehogy infarktust kapjon ez miatt. 😊
5. Van még egy csomó megoldás ami közül választhat egyet kivéve: Senkinek nem tilthatja meg hogy játszon a WOT-al. Tehát a nyüszítés ez miatt felesleges.
Utoljára szerkesztette: JeffDunham, 2014.09.21. 10:57:10
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Mit az a mintaapuka amelyik odaengedi a 8 éves kölykét, a 12+ os játék elé, és még dicséri is, hogy milyen ügyes vagy kisfiam, már szépen tudsz egyenesen menni a tankocskáddal, és már néha el is találsz másik tankot, de most már jó lenne ha az ellenséges tankokra lőnél simi-simi...
Azért mert náluk mindig is a tüzérség volt a "háború istene". Ők így hívták őket. Meg is látszik, mert szó szerint isteni képességeket adtak nekik, hogy a gyáváknak is legyen mivel játszani és legyen sikerélményük. ( Nem azokra gondolok akik kipróbálják és néha mennek velük, hanem azokra akik csak artyznak és azt élvezik, hogy gyáva nyuszi módjára egy sarokban csücsülve, egyetlen lövéssel kaphatnak ki bárkit. )
A másodikban nem:
Attól, hogy 200 wn8-as meg nem biztos hogy debil, csak lehget, hogy másképpen tekint a játékra és máshogy kezeli. Hogy stílusosan válaszoljak: Lehet hogy neki nem törpe a saját pénisze ezért nincs szüksége és nem akar magának óriási virtuálisat, csak simán szórakozik. 😊
Éppen ezekért többek között kezelem én is úgy a játékot, mint ami nem több egy bugyuta lövöldözős játéknál, aminek egyetlen szerepe van, az hogy szórakoztasson. Bevallom, jól szórakozom, jókat nevetek az egészen. 😊
mi a herémért tolja a buta orosz a szaros arty eventeket...?
Ez kinek jó, vagy ki fog többet fizetni azért mert a sok 15-20 ezer csatás 200 wn8 as debil majom ellepi a szervereket..??
1: Nem lesz ilyen csapatfüggő a győzelem (kizárt, alapjaiban kéne megváltoztatni hozzá a játékot)
2: Értelmesen jutalmazzák a vesztes csapat jól teljesítő tagjait (szintén szinte kizárt, elveszne a játék kiszámíthatatlansága, értsd: "legyen a hülyéknek is sikerélménye" faktora)
akkor fogok megint napi húsz percnél több időt beleölni ebbe.
mert rendszerint a t7-es medekre ez az átok ül, főleg a Chi-Ri-re, T-43-ra, KV-13-ra, és Cometra vonatkozik. Sajnos azon a szinten papír. Jó a Chi-Rin is pattog a lőszer, de az egyszer van egy évben.
angelus1991ster.blogspot.hu
nekem kellett már a wot két nap szünet után....
hiányzott az érzés hogy milyen kapásból a napi 5 első meccset elbukni 😄
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Ráadásul 4 lőszerem maradt mikor meghaltam. Kár, poén lett volna lőszer nélkül meghalni.
WoT: Nishizumi77
Én megtartottam a 111et mert egy remek heavy. Mozgékonysága nagyon jó, hamar eléri a top 50km/ht, és nagyot sebez. Hátránya a szokásos nem túl jó depression mellett nekem az volt, hogy gyakran sérült meg az ammo rackje mert az elejében van, meg talán az üzemanyaga is de ebbe most nem vagyok biztos.
Napi retardom: támadóként foglaljuk a kört, 2sec van hátra egy E100 enemy... nem néztem az órára, "real" volt vissza 10sec... Fogtam is a fejem rendesen.
Ellenben obj704el 1203 base xp "csak" első osztály...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.09.20. 19:22:19