418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
R3nton #346356 Ja tényleg. Lehet még a T-55-nél könnyebb, ott két medet kell kilőni, ami 1 szinttel nagyobb. -
Simulacrum #346355 Nem, még a T28-nál tartok. Ott van 3 med kilövés és az LT-15 elvileg az 5000 spot. -
#346354 Type59 szénné lett nerfelve, mégse visszaváltható (mondjuk nem váltanám vissza). -
András77 #346353 Lehet nerfelni, csak akkor visszaváltható lenne, azt meg nem akarják. -
lammaer #346352 Indokot mindíg mindenre találnak. -
#346351 Mit találtam:
- a player is complaining that after the viewrange nerf, Dicker Max and FCM TD kept their long viewrange and are now imbalanced. Storm states that they are unfortunately premiums and cannot be nerfed
:) Csodálom, hogy nem nyúlnak hozzá, eddig nem volt zavaró tényező, hogy prémtank. -
R3nton #346350 Az már obj260ért megy? -
Simulacrum #346349 Én már a 3 medet kell kilőni résznél tartok. Most ezt én nehezebbnek tartom, mint az 5000 spotot. Egyrészt valamiért kevés med van, másrészt olyan gyorsan elhullanak, hogy nem érek oda, harmadrészt pont a medek soha nem egy irányba mennek, szóval nem tudok mindenhol ott lenni.
A foglalásos küldetéshez azt tudom mondani, hogy mindig a legalacsonyabb Tier szinten kell megcsinálni, amin lehet. Nekem már kétszer is volt, hogy beírtam és segítettek, illetve nem vadászták le az utolsó artit. Kis szinten még vannak nem elvakult hp üldözők. -
markastor84 #346348 LT-15. Megcsináltam, el se hiszem. Prokharovka, tier 10 csata, 5500 spot dmg AMX 13-90-nel. -
Gyuszopapa #346347 Aszongya-é aktiválom a küldetést.Sebezz 1000-et HT tankokba és lőjj ki egyet.Következő kör nálunk 4 HT az ellenségnél 1 az is KV-2.
Sebezzek 1000-et egy szem HT-ba aminek nincs is annyija és lőjjem ki én.
Esély kb. mint ha a lottó 5-ösnél. -
#346346 Köszi:D Ráadásul 10-ből 3 win. Minden 2. nap ez van. Nem értem, h mostanában miért ad ennyi vereséget. November végétől negyed %-ot esett a win ratem. Kb. 1 év alatt sikerült 1%-ot feltornászni (egyedül randomban), erre 2 hónap alatt szétcsesződik az egész. -
#346345 Retard WG Steppest is szépen elintézte. A D-i bázisnál minden normális helyet eltüntettek. -
bornofakone #346344 :DDDD Bocs de mások nyomorúsága, 1 kis erőt ad nekem, hogy van akinek még nálam is szarabbul halad a mission :D
Na és persze szerencsétlenebb mint én, mármint RNG-t tekintve :D
(azt hadd mondjam el, h nekem cappelős témánál volt oylan, h körben vagyok, cap stb. és 100%-n van a cap, de ki nyírátk az utolsó enemy-t, ahh mondom megvan a küldi...lófaszt, azt írta ki h "all tanks were destroyed"....kb. sírni akartam h ilyen szerencsétlen vagyok miközben a cap is 100-n volt...) -
#346343 Még egy ilyen mocsadék játék nincs a Földön. Lőj ki 2 medet küldi. T10-ben alig ad medet, mondom megpróbálom Cromwellel. 3. csatába végre bead 6 medet. Gondoltam magamban végre meglesz a küldetés. Erre mi történik? Egy nyomorult paradicsom 2x egymásután ellövi a löveget. Nem adtam fel. Következő 2 bekapott lövés 2x kinyírja a gunnert. Na ekkor hajtottam bele szépen a vízbe. -
Oddball29 #346342 Ez nálam úgy nézett ki, hogy vasárnap éjjel elkezdtem úgy 11 felé küldizni lighttal. Első Prohorovka kb. hajnali négykor, de akkor kb. 500 sebzés híja lett. Aztán rögtön Malinovka, ahol erőlködés nélkül összejött az első LT15. Addig szentségeltem én is rendesen.
Addig egyszer majdnem sikerült Redshire-ön is, de pont nem volt jó helyen/jó időben elég kemper a dombon, akik lőtték volna, amit villantok. -
R3nton #346341 buzi egy játék ez ja, van még hátra 2 lightos küldim megy egy med. Megint nekem is 5 nap lesz míg megint prohot ad...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.13. 00:27:01 -
bornofakone #346340 Jó neked, kb. 100 csata óta nem láttam se proho-t, se malinovkát....semmi olyan mapot ahol rejtve megtudnám csinálni a light-s küldit. Vicc :D
Ma estére enyhén begolyóztam, hogy tényleg nem képes rá rakni (amúgy se szokott gyakran, csak light-al mentem a héten). Lefogadom mondjuk amint másik tankot fognék, egyből bedobna rá, főleg ha t95-t választanám, és tuti 4-4 arty lenne :) -
R3nton #346339 Na adott egy prohot, meg is csináltam a 3000-t látatlanban -
técs #346338 És azt is hogy meddel is tök jól lehet őket rammolni :) -
#346337 A like...trains
-
#346336 Ez így van. Minden küldetéshez a megfelelő tankot kell használni. -
toma77 #346335 Nnna!
Küldetés teljesítve! Jutalom:
Jármű hozzáadva: StuG IV (100% legénység)
Férőhelyek hozzáadva: 1
Bekaphatja a Wargaming a rohadt LT-15-ös küldetését, 3 napom ment rá.
Nem is a térkép sokszor a gond, hanem a hülye csapat, lőnek ezek fát, sziklát, mókust csak azt nem, amit spotol nekik az ember.
Na persze azért Prohorovka-val lett meg. -
Pares #346334 Grat. Kár, hogy a régebbi verzió miatt nem tudom megnézni. Megnéztem, GW Pantheremnek fele akkora a splash radius (5,11m), mint a CGC-nek (11,1m), utóbbival azért jóval könnyebb lehet. Ettől függetlenül se a pályák, se az ellenfél nem kedvezett eddig. Az összes SPG küldit aránylag könnyen meg tudtam csinálni Grille/Hummel/GWPanther trióval, erre itt ez a küldi... SPG-15 ehhez képest gyerekjáték... -
#346333 Ide rakd fel akkor mondjuk. -
#346332 Ja,pedig végig a fronton voltam, és 1v4 be harcoltam,kár,hogy wotreplays-re nem lehet az ilyen speckó tankos köröket feltenni,mert epic volt, talán,ha nem fogy el a lőszer még le is hozom -
yossarianHUN #346331 Jól számolom, hogy 9k sebzésre csak 1167 base xp-t adott? Elég sovány. -
#346330 Tessék, 2x is egy csatában. -
#346329 OP csapat
Egyedül meglett a sebezz 9k-t ,szakaszos küldetés:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #346328 De köcsög egy küldetés ez a T28HTC SPG-11, "sebezz 3 ellenséges tankot egy lövésből", na persze, vajon hány csatában van olyan, hogy három tank is szépen egymás mellé besorakozik, és nem mozdul, amíg meglövöm őket? 100-ból 1? Vagy 200-ból 1? Ez a küldi is 100%-ban a szerencséről szól, főleg úgy, hogy buziartyval kell megcsinálni, ami szintén az rng-re hagyatkozik... hát kapják be.
Más:
Nagy segítség volt, hogy a csapatunkban ott volt ez az Isten barma, az ellenséget nem találta el, de a lightal kergetőző Cromwellünket legalább kilőtte...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nagyon élethű eredmény, főleg hogy két tankot is úgy lőtt ki, hogy roncs mögött voltak elbújva, az egyiket ráadásul torony forgás közben kapáslövéssel, célzás nélkül, szatellit nézetből figyeltem. Pontosság nerf, haha. Warpack harcos.
Mostanában egyre gyakrabban van ez, ha Malinovkán vagyok, még magas tierben is képesek voltak basecampben megdögleni. Természetesen az összes ilyen csata vereséggel végződött.
-
#346327 na megjött a szopó roller. kb egy hétig 60-70% wr, a mai nap 33%. Biztos elfelejtettem játszani hirtelen... -
Malarki #346326 Tényleg? Az előbb a Pershingem mellett állt egy, és neki jobban ki kellett menni hogy lőni tudjon ugyan arra a tankra. Bár lehet hogy csak béna volt, franc tudja. -
bekescsaba #346325 Még egy kis segítség kellenne...
Nincsen autoaim-em, legalább is nem működik.
A másik, hogy t71 (buffolt) vagy Bulldog (nerfelt)
Melyik a jobb választás? -
R3nton #346324 Igen én is 50-100al toltam ezeket a küldiket. És nem nerfelték azt a tankot, mert amikor én játszottam vele, nekem nagyon tetszett. Lehet én is visszaveszem, ha nem fogja adni obj416al. Úgyis van 16 milla kreditem :D -
R3nton #346323 -10 fok, az speciell nagyon jó. Ki kell szolgálni a tankot. Jó kezekben jó az, tipikus támogató cucc, de OP-nak nem mondanám, ha kisebb lenne a mérete és jól nézne ki nálam tuti buy lenne, így még morfondírozok rajta, de szerintem nem veszem meg. -
#346322 Máshogy fogalmazok. Játék köben láttam, de azt nem hogy ingame is meg lehetne venni goldért. -
markastor84 #346321 Na most már elmennek a ... -ba. Arty spotolva, közelben egy szövetséges se, artyt hagyom h. kilőjék, erre 0 spot dmg. -
Malarki #346320 És tedd hozzá hogy bazi nagy. Ahogy láttam a lövegsüllyedése se túl jó. -
foxbat88fx #346319 én láttam, nagyon vicc az a tank :D
kétszer arty kapta ki full hp-ról, máskor meg én lőttem szarrá őket HE-vel....
30mm az nagyon papír és ekkora tierben a HE-k még a "kicsi" 90mm-ben is jó átütésűek, hát még a nagy kaliberekben....
szépen le lehet vele amortizálni őket.....
menet közben meg nem igazán talál el hála az új peccsnek, csak közvetlen közelről....
vagy ha megáll, de akkor meg halott is azonnal :D -
#346318 Eddig nagyon boldogak voltak az agyszulemeny-tankjaikkal, mi ez a hirtelen fordulat? -
markastor84 #346317 Nekem sem adja egyiket sem LT-15-nél. Bezzeg TD-vel meg igen :S
Utoljára szerkesztette: markastor84, 2015.02.12. 20:22:16