World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
azért jobb lett volna külön leszedni kora reggel a peccset 😄
ha engedélyezed a torrent-et akkor gyors, anélkül csiga...
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.25. 10:59:43
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
csak b**szott betenni ide valaki is 😄
Torrent link
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.25. 10:56:06
Sacred Valleyn voltunk bedobott tier 7-be. Elment C 2,3-ra szikla mögé. Kv1-em beforgatva, D-ről jönnek, közte van egy kv1 is ő is beforgatva.
A vége az lett hogy megölt, én semmit nemtudtam pattintani a lövéseiből, viszont amit én lőttem az mind lepattant.
Utolsó 3 sebzés előtt felhasználtam a csapattársam kilőtt tankját fedezékként alig látszódtam persze sréhen volt a tankom, még mindig betalált. Nem arannyal lőtt.
Majd megnézem este a replayt hogy mit lőhetett rajtam amit nemtudtam semmivel sem védeni.
"Timeo Danaos et dona ferentes."
http://444.hu/2014/09/25/ismerkedj-meg-violettel-a-vilag-legugyesebb-gamerkutyajaval/
Ő Az átlag WOt játékos. Sőt, szerintem ügyesebb sokuknál.
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.25. 10:37:57
cyka blyat
Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.
Si vis pacem, para bellum.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kedvencem az volt, mikor az ellenség kv1-ese beállt elém keresztbe, csak a tornyát forgatta és kb 2 lövésből kigyújtottam. Persze ahhoz is kezdő volt, hogy tűzoltó készüléket vegyen csata előtt.
Végül chaten én voltam számára a csaló..
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"- devs don’t want to have more fake vehicles"
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ha a killekkel vagyok elmaradva akkor 6.-7. ha az xp-vel akkor 8.-9. tierben megyek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miért nem lepődöm meg. A másik a top tank, 112. Azt hittem bot, mivel 10k csata alatt 44 darab (sóhaj) wn8-at hozott össze a kis drága. A botos teóríát alátámasztotta, hogy beállt A2-be, és onnan a csata végéig el sem mozdult. Na mondom ez tuti bot, de aztán megnéztem közelebbről. Nem. A. Kibaszott. Repülőkre. Lövöldözött.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Beszüntetném ezt statrendszert.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.24. 23:47:08
Toxyk: De, 43900-at, vagy mennyit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 23:38:36
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Mintha hülyék lennének azok, akik hagyják veszni az egyik oldalt, gondolná az ember naivan.
De nem! 20-30 k-s zöld kék játékosok. Simán beáldoznák a csata eredményét, ha arról van szó, csak hogy statjuk ne romoljon.
Én balfasz meg mentem megint megpusztulni. Nem állt még rá az agyam a g*ciségre. Van hová fejlődnöm. Pont mint a való világban. A xarháziak boldogulnak leginkább.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.24. 23:27:38
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 22:44:42
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Egyébként eszméletlen milyen medrush-ok vannak megint magasabb tierekben, pár hétig pont ezért szüneteltettem a játékot. Egyszerűen nevetséges az egész. Még mindig azokért a fostalicskákért küzdenek? Valamelyik nap már azt hittem, hogy vége van ennek a faszságnak, erre megint itt van a trágyalé.
cyka blyat

Az elsőt még "megértem", az csak szimplán röhejes, de a másodikba nem talált egy 30. T10-est? Ha ember válogatná össze a tankokat meccsenként, összehívnám az összes haveromat és addig ütnénk a szerencsétlent, amíg mozog. Kb. ilyen szinten van ez is.
- 9.4 – remélhetőleg további járműveknek lesz szétválasztva a váltója a motortól
- az öngyilkossági büntetés ötlete a problematikus esetek miatt (véletlen baleseteket öngyilkosságként értékelt a rendszer) egyelőre nem kerül bevezetésre
- a bug, amikor replayből való kilépéskor a korai kilépés miatti büntetésre figyelmeztető üzenet jelenik meg, javítva lesz
- a külön letölthető HD textúra pakk azért nem kötelezően letöltendő tartalom, mert csak már-már feleslegesen kidolgozott textúrákat tartalmaz, amiken a részleteket amúgy is csak a garázsban, közelről lehet észrevenni. Így csak az tölti le, aki szükségét érzi.
- a fejlesztők folyamatosan figyelemmel fogják kísérni a HD-textúrák népszerűségét
- MINDENKINEK lesznek HD-textúrái, a külön letölthető pakkban csak a textúra minősége, és felbontása jobb egy árnyalatnyival
- HD mapok - van egy "integrációs map" (az új tartalmak, domborzatok, fák, vízmegjelenítés, HD-, és új textúrák tesztelésének céljából)- folyamatosak az FPS tesztek, hogy a fejlesztők gyengébb gépeken is megfigyelhessék a teljesítményt , nincs még becsült érkezési ideje a HD mapoknak, de aktívan dolgoznak rajtuk
- jelenleg ez az Abbey map
- a leendő HD modellekről - egyre gyorsabban, és egyre több HD modell fog érkezni a közeljövőben. Idáig bonyolult és időigényes volt az elkészítésük, de ez a folyamat mostantól folyamatosan gyorsulni fog
- grafikai effektek - több fejlesztés is várható a jövőben (tárgyak elpusztítása, hasonlók)
- a páncélzat dinamikus pusztulásának effektje tesztelve volt, de nagyon erőforrásigényes
- a jövőben meg fognak jelenni a tankokról leszakadó alkatrészek/tárgyak
- az éjszakai csatákról: tesztelve volt, és nem élvezetes. Jól néz ki, de nem felhasználóbarát. A fejlesztők nem akarnak csökkentett láthatóságú mapokat készíteni.
- a dinamikus időjárás tesztelés alatt áll, jelenleg a legnagyobb gond vele az erőforrásigény. Nincs várható megjelenési időpont.
- rengeteget dolgoznak a hangeffekteken, több jelenleg is épp felvétel alatt áll, a fejlesztők egyszerre sok tank hangján akarnak javítani. A robbanások, lövések hangjai is fejlesztés és felvétel alatt állnak, illetve a fejlesztők tesztelik őket (hangerő, stb.)
Mellesleg ne kívánd hogy csökkenjen a játékos állomány, ha érdekel mi van ha kevesebb, regel be az amcsi szerverekre. 4-5 perc sokszor mire egy csata elindul. Tegnap elindítottam egy T-3-as csatát... aztán kimentem inni, stb.... 4 perc múlva jöttem vissza és még nem voltam csatában. 😊
Szintén mai eset, sajnos ma se tudtam átlendülni az ötcsatás határon, egyszerűen nem bírja az idegem:
Zseniális IS-3 top tankunk a csata elején beírja: We can win this with teamwork. Please use teamwork, and we will win!
Majd itt üldögélt békésen puffogtatva az egész meccs alatt.
Ha nem társalgott volna chaten, elintéztem volna egy legyintéssel, hogy ehh, bot. De nem, ez egy élő ember. Nuff said.