World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
sose szedtem torrentel, most úgy akarom.

ha lejött mit csinálok vele ?
JeffDunham
Drágám vegyél fel valami sexy rucit és toborozz a HOAX-ba ha ennyire ráérsz. 😄

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

naja... nekem is, csak kérdés mennyire lesz gyors 😊
azért jobb lett volna külön leszedni kora reggel a peccset 😄

ha engedélyezed a torrent-et akkor gyors, anélkül csiga...
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.09.25. 10:59:43
Count Adyn
Nekem már szedi a launcher

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

igen... már reggel el kellett volna kezdeni szedni....
csak b**szott betenni ide valaki is 😄
Lunki88
Baromi lassan jön az a baj. Bár a launcher még úgysem frissítene szóval mindegy.

Torrent link
Utoljára szerkesztette: Lunki88, 2014.09.25. 10:56:06
Mardel
Nekem tegnap elég érdekes volt.

Sacred Valleyn voltunk bedobott tier 7-be. Elment C 2,3-ra szikla mögé. Kv1-em beforgatva, D-ről jönnek, közte van egy kv1 is ő is beforgatva.

A vége az lett hogy megölt, én semmit nemtudtam pattintani a lövéseiből, viszont amit én lőttem az mind lepattant.

Utolsó 3 sebzés előtt felhasználtam a csapattársam kilőtt tankját fedezékként alig látszódtam persze sréhen volt a tankom, még mindig betalált. Nem arannyal lőtt.

Majd megnézem este a replayt hogy mit lőhetett rajtam amit nemtudtam semmivel sem védeni.

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Vixy28
Akkor addig nem ülök frissítgetve a weboldalt. <#buck> Inkább lazulok egyet köszi az infót. <#vigyor2>

Na ez a baj a WOT-játékosaival. Rájöttem. Íme a videó:
http://444.hu/2014/09/25/ismerkedj-meg-violettel-a-vilag-legugyesebb-gamerkutyajaval/

Ő Az átlag WOt játékos. Sőt, szerintem ügyesebb sokuknál.
Antimat
Általában dél körül már szokott lenni rá esély. Néha hamarabb
Utoljára szerkesztette: Antimat, 2014.09.25. 10:37:57

cyka blyat

Vixy28
Valami tipp, hogy mikor jön vissza a weboldal meg mikor lehet letölteni a frissítést? <#nemtudom>

nekem tegnap volt egy eléggé vicces szitum, kv1-el rongyolok med-ek után és mire utol értem őket páran elhaltak az ellen. TigeP-től akinek majdnem full HP-ja volt. Én meg lesz ami lesz lejtő is volt elindultam a Tiger P felé bízva abban hogy a többiek is jönnek még segíteni(persze nem jöttek). kb 30 méterre mentem a Tiger P irányába( práhuzamosan) mikor egymásra lőttünk. Találtunk mind a ketten, majd a második lövésem is talált és ammo rack, fel is robbant... :-) 1100 hp. Szerencse is kellet hozzá, mert simán csak auto AIM volt benyomva rá.

Mindenkinek 2x azt kívánom, amit ? kívánna nekem.

Vixy28
Ok szuper, akkor várok... 😄

Antimat
Peccs van/lesz, azért nem megy.

cyka blyat

Vixy28
Csak nekem nem elérhető a weboldal? Valamiért frissíteni sem akar.... :/

Azt hitte a War Thunder-ben van ahol le lehet lövöldözni a repülőket. Jó én eddig csak olyat láttam, aki nem tudta milyen szerveren van, de hát van .aki a játékot se tudja. Nem is meglepő csak szomorú.
Kishawer

Si vis pacem, para bellum.

Reggelt. A kliens valakinek már szedi a peccset?

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Mardel
Kv1 😊

Kedvencem az volt, mikor az ellenség kv1-ese beállt elém keresztbe, csak a tornyát forgatta és kb 2 lövésből kigyújtottam. Persze ahhoz is kezdő volt, hogy tűzoltó készüléket vegyen csata előtt.

Végül chaten én voltam számára a csaló..

"Timeo Danaos et dona ferentes."

Az FCM36Pak40-el én pont azt szeretem, ha ötösök közé rak. Éppen a lassúsága miatt. A t3-ban a sok kis gyors vacak cikázik ide-oda, nehezebb őket eltalálni. A kv1 például nem szaladgál és át lehet ütni vele szemből gold nélkül is. Persze célzott lövéssel.

Tono34
Ez annyira tetszik .....

"- devs don’t want to have more fake vehicles"

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Kill lopás addig nem is olyan nagyon zavaró amíg nem arty csinálja,úgy hogy közben téged is agyonlő.Mondjuk én ilyenkor sem szoktam beszólni,max ha túlélem hogy odalő csapattárs arty,akkor visszavánszorgok a bázisra és agyonlövöm.De most nem sikerült túlélni.<#buck>

Ha 8-as 9-es meddel megyek még több ezres sebzésre is csak max 1-2 killt csinálok de inkább egyet sem mert annyira lopkodják a killt a küldetés miatt. 6-os és 7-es tierben viszont jól adja a killeket.
Ha a killekkel vagyok elmaradva akkor 6.-7. ha az xp-vel akkor 8.-9. tierben megyek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Miért nem lepődöm meg. A másik a top tank, 112. Azt hittem bot, mivel 10k csata alatt 44 darab (sóhaj) wn8-at hozott össze a kis drága. A botos teóríát alátámasztotta, hogy beállt A2-be, és onnan a csata végéig el sem mozdult. Na mondom ez tuti bot, de aztán megnéztem közelebbről. Nem. A. Kibaszott. Repülőkre. Lövöldözött.

Antimat
Én se vagyok külömb <#awink>

cyka blyat

Maala
Uh, én is azt hittem, hogy nem tudok játszani, aztán a 2 küldi (4től 10ig tartott) után ledupláztam a TD-imet... elsőre, 2-7 killekkel. Mintha paradicsomból zöld lettem volna hirtelen. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tono34
Alig tudom a killeket összeszedni.... lelövöm a tankokat, majd mikor már alig hp-s kilövik .. v hagyok benne 1-50 hp-t és utána lövik ki...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Meddel mentem volna havy oldalra jól jártam volna. Simán lehozták. Több sebzésem is lett volna. Itt már nem érdemes becsületesnek lenni.
Beszüntetném ezt statrendszert.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.24. 23:47:08
Maala
Úgy érted, hogy a gecik jók egy gecik által kitalált rendszerben. Akkor miért nem találsz ki jobbat, amiben meg te leszel a jobb? Itt meg lehet tenni, kint nem. -.-"

Toxyk: De, 43900-at, vagy mennyit.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 23:38:36

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Mintha hülyék lennének azok, akik hagyják veszni az egyik oldalt, gondolná az ember naivan.

De nem! 20-30 k-s zöld kék játékosok. Simán beáldoznák a csata eredményét, ha arról van szó, csak hogy statjuk ne romoljon.
Én balfasz meg mentem megint megpusztulni. Nem állt még rá az agyam a g*ciségre. Van hová fejlődnöm. Pont mint a való világban. A xarháziak boldogulnak leginkább.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.09.24. 23:27:38
Sziasztok,egy kérdés,aki 55 k xp-ért fejlestette ki a Chaffee-t,az nem kap vissza rá valamennyi xp-t?
Maala
Hogy kell GIF-et csinálni? el akarlak árasztani benneteket IS-7 oneshootokkal.

Maala
Nekem is már csak 7 nap kell, de most Kutatók éjszakája, holnap sem tudok már, szombaton sem, 3 nap kiesik... jövő héten is még 2. 😄 Legalább így izgi lesz a vége.

Én is rágyúrtam egyébként, hogy majd valamelyiket legalább kifarmolom, de előtte való napon eléggé elment a kedvem az egésztől és bele is szartam inkább.

"a fejlesztők egyszerre sok tank hangján akarnak javítani" Most komolyan, mióta készülnek modok, amik megkülönböztetik a tankokat a hangjuk/lövésük alapján. Ezek meg tesztelgetnek, pöcsörészgetnek. És persze szarnak nevezik ezeket a modokat. Szégyen.

Maala
Október 8 reggel 7-ig ez lesz még. 😊 Tudom, mert szinte napra pontosan kiszámoltam. 😄 Vagyis inkább kicentiztem.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.09.24. 22:44:42

Count Adyn
Nekemis abból a 25 millából lett a fél t10-es járműparkom<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ahogy mondod.

Egyébként eszméletlen milyen medrush-ok vannak megint magasabb tierekben, pár hétig pont ezért szüneteltettem a játékot. Egyszerűen nevetséges az egész. Még mindig azokért a fostalicskákért küzdenek? Valamelyik nap már azt hittem, hogy vége van ennek a faszságnak, erre megint itt van a trágyalé.

Antimat
Egyetértek a legtöbb dologgal, az azonban kimaradt, hogy tavaly, amikor minden szarra vágták hozzánk a 100-200-300e krediteket, alapozták meg a legtöbb bosszantó dolgot: sok goldlőszer, sok T10-es gyökér.

cyka blyat

Maala
Ha van kalapja, azért nem jó, ha nincs, azért...

Antimat
Megint egy csomó bullshittel sikerül foglalkozniuk.

cyka blyat

Laza esti szarvihar:

Az elsőt még "megértem", az csak szimplán röhejes, de a másodikba nem talált egy 30. T10-est? Ha ember válogatná össze a tankokat meccsenként, összehívnám az összes haveromat és addig ütnénk a szerencsétlent, amíg mozog. Kb. ilyen szinten van ez is.

Még egy tonna ilyen van, de azokat majd később.
- a "tankolásért" járó XP ötlete egyelőre elvetésre került, de további tesztelés után még visszatér
- 9.4 – remélhetőleg további járműveknek lesz szétválasztva a váltója a motortól
- az öngyilkossági büntetés ötlete a problematikus esetek miatt (véletlen baleseteket öngyilkosságként értékelt a rendszer) egyelőre nem kerül bevezetésre
- a bug, amikor replayből való kilépéskor a korai kilépés miatti büntetésre figyelmeztető üzenet jelenik meg, javítva lesz
- a külön letölthető HD textúra pakk azért nem kötelezően letöltendő tartalom, mert csak már-már feleslegesen kidolgozott textúrákat tartalmaz, amiken a részleteket amúgy is csak a garázsban, közelről lehet észrevenni. Így csak az tölti le, aki szükségét érzi.
- a fejlesztők folyamatosan figyelemmel fogják kísérni a HD-textúrák népszerűségét
- MINDENKINEK lesznek HD-textúrái, a külön letölthető pakkban csak a textúra minősége, és felbontása jobb egy árnyalatnyival

- HD mapok - van egy "integrációs map" (az új tartalmak, domborzatok, fák, vízmegjelenítés, HD-, és új textúrák tesztelésének céljából)- folyamatosak az FPS tesztek, hogy a fejlesztők gyengébb gépeken is megfigyelhessék a teljesítményt , nincs még becsült érkezési ideje a HD mapoknak, de aktívan dolgoznak rajtuk
- jelenleg ez az Abbey map
- a leendő HD modellekről - egyre gyorsabban, és egyre több HD modell fog érkezni a közeljövőben. Idáig bonyolult és időigényes volt az elkészítésük, de ez a folyamat mostantól folyamatosan gyorsulni fog
- grafikai effektek - több fejlesztés is várható a jövőben (tárgyak elpusztítása, hasonlók)
- a páncélzat dinamikus pusztulásának effektje tesztelve volt, de nagyon erőforrásigényes
- a jövőben meg fognak jelenni a tankokról leszakadó alkatrészek/tárgyak
- az éjszakai csatákról: tesztelve volt, és nem élvezetes. Jól néz ki, de nem felhasználóbarát. A fejlesztők nem akarnak csökkentett láthatóságú mapokat készíteni.
- a dinamikus időjárás tesztelés alatt áll, jelenleg a legnagyobb gond vele az erőforrásigény. Nincs várható megjelenési időpont.
- rengeteget dolgoznak a hangeffekteken, több jelenleg is épp felvétel alatt áll, a fejlesztők egyszerre sok tank hangján akarnak javítani. A robbanások, lövések hangjai is fejlesztés és felvétel alatt állnak, illetve a fejlesztők tesztelik őket (hangerő, stb.)
A WOT változott meg és nem előnyére sajnos. Nem vagy patkány, megértelek. Ugyan ez amikor a T3-as FCM pak 40-t tier 5-be teszi. Csiga, nem fordul és a T5-ös tankokra csak meggymag köpködő. Van mit oneshottolniuk. Bármely 3 tier amit össze raknak az alsónak nem más mint a mozgó célpont szerep többségében.
Nem a játékos állomány romlik, hanem a játék. Mint ahogy írtam is, egyszerűen már nincs miért taktikázni. Minek ha boldog boldogtalan bármilyen szögből úgyis belő? A játékos állomány nem lett rosszabb, az összetétel piros, zöld, kék stb, se nem több, se nem kevesebb.
Mellesleg ne kívánd hogy csökkenjen a játékos állomány, ha érdekel mi van ha kevesebb, regel be az amcsi szerverekre. 4-5 perc sokszor mire egy csata elindul. Tegnap elindítottam egy T-3-as csatát... aztán kimentem inni, stb.... 4 perc múlva jöttem vissza és még nem voltam csatában. 😊
Az a baj , hogy a WoT egyre szélesebb körű terjedésével egyre nagyobb a játékos állomány ergo egyre több az idióta is. Meg persze régen az egész foshalmaz is kiegyenlítettebb volt, nem volt olyan mint most pl hogy 7ből 7x tier7-be rakott egy tier5-ös stuggal. Persze az első hat bukta, a 7.-et már le sem játszottam. (tudom patkány vagyok).
Az a baj a játékosállománnyal kezdeni semmit se lehet. Csak romlani fog, és ha ennyire romlik, lassan tényleg nem marad benne túl sok élvezet.
5-ben? Mindenhol. A T10 néz ki úgy most, mint egy éve a T6.

Szintén mai eset, sajnos ma se tudtam átlendülni az ötcsatás határon, egyszerűen nem bírja az idegem:

Zseniális IS-3 top tankunk a csata elején beírja: We can win this with teamwork. Please use teamwork, and we will win!

Majd itt üldögélt békésen puffogtatva az egész meccs alatt.

Ha nem társalgott volna chaten, elintéztem volna egy legyintéssel, hogy ehh, bot. De nem, ez egy élő ember. Nuff said.