418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#346316 Ahol kill kell, ott burst dmg a legjobb szerintem. -
R3nton #346315 ja vágom, de azért könnyebb egy nagyobb DPM-es cuccal. T54E1 az jó emlékeim szerint. Én wz120on gondolkodom. -
#346314 Pedig ez bármelyik T8-assal teljesíthető.
Mondjuk én tegnap vettem vissza a T54E1-et pont az ilyen gennyes +1-es, de még sebezzél is missionök miatt, ahová már low tier nem jó. -
#346313 Jah, ClanWars térképen már fenn is vannak a bal felső sarokban. :) -
#346312 És azt tudja valaki mi van az xvm-el? -
Angelus1991ster #346311 Ha nagyon jó fejek akarnának lenni, akkor behozhatnák a többféle klánemblémát, amit tetszés szerint váltogathatnánk a tankokon 7-30-örök napos határidőre. -
R3nton #346310 Nekem t-55höz mt15 hiányzik. 2000 sebzés+éld túl+nyerd meg+szedjél ki 2 TD-t ami 1 szinttel nagyobb. Obj416al fogom sztem próbálgatni. M26nak túl szar a DPM-je, pedig kedvelem. Cromwell lenne még, de azzal azért nehezebb 2000-t lőni.
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.12. 19:20:19 -
#346309 Tudom, saját accon kihúztam az sp-t. Küldetések szempontjából viszont med :) Most viszont a t28-as küldikhez a panther m10-et már karcsúnak érzem... értelmes med meg még távol van az accon. -
Malarki #346308 Én láttam ma vagy ötöt, nem valami nagy durranás, olyan FCM feelingje van.
Ha venni akarsz akkor Panther. SP SEMMIKÉNT SE!!!!!! -
#346307 Engem sokat rak P88 tier 10be, az SP nem kerül oda asszem. Én is ezek között vacilláltam, de az átütés és a fürgébbség mellett döntöttem P88 javára. -
R3nton #346306 köviben benne lesz. SP se rossz, csak nem med. Papíron az, de gyakorlatilag heavy, mondjuk annak nem rossz. -
#346305 cdc-t nem láttam ingame :(
A szívem a t34-3 felé húz, de az már nem fér bele :)
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.12. 19:03:16 -
yossarianHUN #346304 Akkor megjelentek a klán missziók? Asszem csilivili egyedi festéseket meg emblémákat lehet szerezni velük. -
#346303 Az már jó lesz, ha nagyon városi a map, akár megpróbálhatsz városharcolni is, hátulról full dmg-et tolja, és gyorsan tölt. :P Hacsak nem CruSP ágyúval van még. -
#346302 Másnak is bejött ez:
"Your clan received a new clan task: First Damage."
? -
R3nton #346301 CDC :P Ha tankot akarsz venni. De ha ez a kettő, akkor sztem panther -
#346300 Kérdés: Panher 8.8-al vagy SP-vel lehet jobban csinálni a küldiket? -
#346299 Még csak a 8asnál tartok. -
Oddball29 #346298 Azok meg rohamozni szoktak már az elejétől. -
#346297 A jóképességűeknek mindegy mikor spotolsz, vagy nem. A jó játékosok meg a végén is élnek, nem csak az elején. -
Oddball29 #346296 Rég eldőlt a csata addigra, aztán még guberálj ezeknek a jóképességűeknek spotsebzést. -
#346295 Hát hihetetlen ez az rng. E100-at akárhogy döntöttem be mindenhol áthugyoztak normál ammoval. -
#346294 A kör elején ez így van. De nem csak a kör elején lehet spotolni. Csak az a bibi, hogy meg is kell érni a végét. :D -
Oddball29 #346293 Úgy spotolni viszont, hogy téged ne lássanak, talán 2 pályán lehet a tízből átlagban. -
#346292 Stugnál én is belefutottam ebbe, de most már figyelek rá, hogy az aznapi pályaadagtól függően csináljam a missiont, és ne a kedvemtől tegyem függővé. :) -
#346291 Ilyenkor de jó is a Conqueror GC. 2 lövésből 4,5k dmg. -.- -
R3nton #346290 Azok a küldik már készen vannak! A medek egyébként a legtöbb pályán feltalálják magukat, ezért szeretek velük játszani. -
#346289 El sem hiszem hogy meglett ez a szar ( a vicc benne az hogy addig hagytam lövetni magam hogy 30hp-ról egy amx-40 megölt)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#346288 - Storm stated earlier that some tier 10 very high pen guns will have their penetration nerfed. This concerns gold ammo as well.
- E-100 has generally worse armor than Maus
- it is not sure, that AMX-13/75 will be buffed in 9.7, the best ETA is “later”
- both Chieftain and Action X (replacing FV4202 and FV215b) will come together in one patch
- VK4502B is getting removed, because it’s basically made up (SS: the armor is and some of its configurations) and WG wants to “move away from made up vehicles”
Akkor E-50M is repül? T28 Proto?
-
#346287 Arti: sebezz 1500-at nehéz tankba ..... csupa "arti pályát" kapok, még véletlenül se tudok annyit, mert v kevés v máshova jobban kell a segítség. -
#346286 cseszhetem ha azzal az adott tank típussal már 200 éve meg csináltam
még mindig a stugos szarnál vagyok elakadva, mert:
h15-öt nem tudom meg csinálni, Conqueror az esélyes, 6k-t kéne sebezni
l15-öt nem tudom meg csinálni mert gyehena pályákat kapok
ezért most szünet, pár napja nem játszok, szerintem a héten nem is fogok, kapják be -
#346285 Spotolni lehetséges, és könnyű is, spotdmg-et összehozni már jóval nehezebb.
De ha elindulunk ezen a vonalon, artyk is sírhatnak, mert csőpályák, medek is, mert csőpályák... Minden pálya más tankoknak kedvez, az egész azon múlik, hogy adott pályára jó tankkal kerülsz-e.
Ha már úgyis "csak ugyanazt az 5 pályát dobja be" a játék, akkor olyan tankokkal menj, ami arra az 5 pályára jó? -
#346284 Szerintem azt, hogy kinél van telepítve XVM (szürke), de a stat modul kikapcsolva, és kinél van aktiválva is az oldalon (sárga).
Aslain szerint is. -
R3nton #346283 Ezeket a lightos küldetéseket nem gondolták át. Ők csinálták ilyenre a játékot, ők változtatták meg a mapokat. Akkor kelljen sebezni és killelni a lightokkal, mert spotolni 2-3 pálya kivételével képtelenség gyakorlatilag. -
#346282 Velem is ugyanez hogy még mindig a konkurens előtt ülnék de jöttek a missziók. Engem azok a missziók idegesítenek amiket a játék befolyásol. -
madmanic #346281 artyt keresnék lt platoonba -
Simulacrum #346280 Magamtól azt gondolom, hogy akinek sárga az full xvm-et használ zászlókkal, stb. A szürke az csak sima xvm, akinél meg nincs jel az nem használ xvm-et egyáltalán.
Engem egyértelműen az új IM missziók hoztak vissza a játékba, fél évig én sem játszottam. Nagyon jó öltetnek tartom, pont megfelelően nehéz, tanít is. Csak egy bajom van vele, hogy beletették a szakaszos dolgokat. Ez nem korrekt. -
#346279 http://aslain.com/index.php?/topic/13-096-aslains-xvm-mod-modpack-installer-wpreview-v423-12-02-2015/ -
viper07 #346278 Hali ! Nem tudja valaki, hogy az XVM zászlók mellett az x az mit jelent. Van akinél narancssárga, van akinél fehér, de a többségnél nincs is x. -
sempike #346277 Ha nézelődsz a neten ebben a témában, akkor láthatod hogy az aimbotok nagyon intelligensen le tudják kezelni az autoaimet.
Egyszer nyomsz egy jobklikket valakire és a löveg követni fogja, ha lemegy róla a spot akkor sebesség és vektor alapján jósol. Ha újra spotolódsz rögtön rád áll a löveg. Ezért van az hogy a 80-al ide oda száguldó, egy pillantra feltünő light lazán rádver egyet hiába változtattál helyet az előző köre óta.