418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lucifer001 #346716 Siker :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
toma77 #346715 Imádom ezeket az össze-vissza fordított és értelmezett mission-okat, az ember sokszor bután néz, miért nincs meg. -
R3nton #346714 jaja voltak érdekes pattanók, de lehet erős a tornya hátul is, meg a t-43-nak elég hurka ágyúja van. De tényleg volt sok szerencsés pattanója. -
Pares #346713 Wow, megnéztem, nem rossz tank, és szép teljesítmény a játékostól, de azért jó párszor akkora szerencséje volt, hogy csak néztem, hogy "ezt hogyan?".
Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.02.15. 19:53:51 -
foxbat88fx #346712 hát így elég gáz szerintem :D
megszoktam a "gagyi" hangokat..... ha nem War Thundereznék akkor még fel is tenném a módot :D
de így nem -
Myke28 #346711 De legalább élvezhetőbb a játék még ha a konkurens hangjaival is.
Másik gyöngyszem orosz barátainktól autoaimnál színes erőtér jelenik meg a tank körül ,baró kis feature -
foxbat88fx #346710 pffff War Thunder hangjait nyúlták le :DDDDDD -
Myke28 #346709 Ajánlom minden kedves játékos figyelmébe a srác hang modjait ,a lánctalp egészen megdobja a feelinget mintha tényleg tankot vezetnél -
toma77 #346708 ...és én is -
foxbat88fx #346707 nem rossz ez annyira szerintem....
csak sajna van az a bizonyos gold ammo.... amit az enemy előszeretettel tölt be :( -
R3nton #346706 de szarabbat se nagyon xd -
foxbat88fx #346705 250 gold nem sok érte az tuti :D:D
ennél olcsóbban prém tankot nem veszel.... -
#346704 Te jóságos atya úristen, akkora felüdülés ez után a marder 2 után a marder 3, hogy nem igaz.
Iszonyat mennyire játszhatatlan t3 és attól lejjebb a játék. -
toma77 #346703 Poénból pedig vettem egy Valentine-t, nem is rossz. Egy jó kis periszkóp, egy valag goldammo és egész fun. -
R3nton #346702 T-55 -
#346701 Akkor inkább Matilda, a Valentine II dobogós helyen van a legértelmetlenebb pénzkidobás prémtankra kategóriában :) -
toma77 #346700 Valentien II. és szovjet Matilda között vacilálok. :)
-
#346699 szerintem próbáld ki, amíg ilyen olcsó csinálhatsz 1 accountot amin megveheted és adhatsz neki 1 próbát. -
lexlutor #346698 Neked legyen igazad! -
#346697 Jó az a szovjet matilda! -
lexlutor #346696 az angol hasznalhato. a valentin egy fos. az orosz matilda nincs meg, de avval az agyuval es mozgekonysaggal egy vicc.. -
R3nton #346695 Sztem nem sok embernek van meg. Én csak jót hallottam róla innen-onnan. FTR-en is volt róla szó, állítólag baromi jó. Páncélja szarabb, mint a T-54-nek, de az ágyúja jobban viselkedik. Megéri! Nekem már csak 1 küldi kell, ha meglesz esetleg belátható időn belül a 6000 spotdmg, akkor kipróbálom és írok róla. Az objekt260 is nagyon jónak tűnik, de ahhoz már tényleg kb az összes küldetés brutálisan nehéz. Aztán majd meglátjuk. OBJ-re nem fogok rágörcsölni, bekapcsolom a küldiket és csak játszogatok. -
#346694 Szerintem mind a 2 matilda fun.
A szovjet szerintem jobb a mobilitása miatt, de a Brit sem rossz, csak kb maus sebességű, de az ágyú simán kárpótol.
Szerintem megéri, főleg ennyiért. -
toma77 #346693 Megnéztem, röhögök is.
De csak borravalóra kétszer ennyit dobtam ki a hétvégén, szóval nem vészes, de sokat nem érnek az tény. -
lexlutor #346692 mielott beleugrassz bmelyikbe, alaposan nezd meg az atuteseket es a sebessegeket amiket tudnak!
-
R3nton #346691 Hát a mező közepére nem célszerű kiállni vele, de napokban csináltam vele 8000 felfogott sebzést, és lőttek arannyal is. Akkor annyira mégse csalás, nem??? Azért egy jól páncélozott tank jól használva még mindig jó, és nehéz belőni. -
toma77 #346690 Nem is láttam, hogy bagóért dobálják ezeket a kis vackokat. Lehet, hogy veszek is egyet. -
#346689 T55A-ról mit gondoltok? Jó tank? Megéri killódni a misszióival vagy inkább hagyjam? -
R3nton #346688 Mausról nincs ilyen? -
bekescsaba #346687 Ez egy felodhatatlan vita....
Kár is pazarolni a szót rá.....
Mindenki meg tudja indokolni a maga álláspontját, realizmus vs idealizmus -
#346686 Pont az IS7 egy olyan tank amit majdnem mind1, hogy milyen átütéssel lőnek, mert nem a nyers páncélon múlik az, hogy pattint-e vagy sem. -
#346685 Pz3-al én is ezt csinálnám, mert speicel olyan mínuszos köröket produkál az az ágyú arannyal ahsználva, hogy már a látványától kiver a víz -
#346684 Pont ez lenne a lényeg, ha már 5-600k xp-vel többet kapartál össze egy ágon, akkor had legyen már meg az az érzésed, hogy volt értelme mert legalább nem hugyoznak át szemből a kisebb tankok... Anno szenvedhettünk gold nélkül +3-4 tierrel szemben is, most meg csak nyomni kell egy 2-es gombot és szétkúrhatod szemből a legkeményebb max.2-tierrel nagyobbakat is... -
bekescsaba #346683 Hát persze. Neked még nem volt olyan, hogy nem volt hova menni, volt hova bújni, hanem fel kellett venni a kesztyűt, szemtől szembe.
Ezek szerint ilyenkor két megoldás van. használsz goldot, és legyőzheted. A másik, hogy pattogsz, de erkölcsileg győztes leszel.
Ki mit választ?
-
#346682 Nem semmi kedvcsináló videó az IS7-hez, WG módra. :D
-
#346681 "Nézd az anyja szentségit, megint nincs rajta sapka!" -
Gyuszopapa #346680 A Matilda ellen ott vannak a saját szintje TD-i azok símán átviszik arra valók.Tudod kő-papir -olló.Ha jön a matilda elmenekülsz PZ III 64-el a VK 50-el megy keresel gyengébb ellenfelet. -
#346679 De akkor nem lepődnél meg:D
...biztos ez volt a cél:D -
#346678 próbálkozz a pz3,vk-val mennyire lövöd be a matildát vagy b2,d.w.2 arany lőszer nélkül ezek a tankok egyszerűen haszontalanok.
A játék elsődleges lényege meg a sebzés, mindent az befolyásol.
-
bekescsaba #346677 Ezzel egyetértek.
Amikor Is7-et kell leküzdeni egy KV4-el, az teljesen rendben van az IS7 részéről. Na de ha a Kv4 nem hagyja magát, és pofán lövi golddal, mert máshogy nem bírja, akkor a panasz az égig ér......