418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bekescsaba
    Megvettem ezt a 250 aranyas valentine 2-őt. 65 %-ban aranyat használtam Megnyertem a csatát, arany nélkül nagyon kétséges lett volna. Még kerestem is.

Mi lett volna a követendő magatartás? Simával pattogni, elveszteni a csatát, de büszkén állni a tükör előtt, mert ugye én nem vagyok goldnoob....

Győzelem
    Malinovka
    Valentine II
    Szerzett tapasztalat:5 050 (x3 minden nap az első csatáért) Szerzett kredit 41 076
    Csatában elért Achievement Nagy kaliber, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
  • DasIsFuck
    Igazából csak magaddal cseszel ki.
    Én igenis betöltöm a goldot mikor egy sp-be épp átlőhetetlen type59,is6,is8 proto,t54 proto, kv4 és hasonló tankokal kell farkasszemet néznem.
    Ebbe a játékba már rég nincs egyensúly, t9-es tankok jönnek t8-ra, nincs értelme már itt tartani magadat az arany lőszer tilalomhoz.

Még mindig vannak olyan tankok ahova nem kell, de egyre kevesebb és szerintem ez a jövőben csak csökkenni fog, nem véletlenül.
  • András77
    Engem csapattárs lőtt seggbe arannyal. Kérdeztem, hogy ezt most hogy? Ha hátulról lő csapattársat jó a sima lőszer is arra célra.
  • bekescsaba
    De csak anyagi, és nem morális okok miatt. Sokan itt meg lelkiismereti kérdést csinálnak ebből.

Tanulságos lehet az első boxer lázadás leverése.

Ott is elvből mentek puska nélkül az angoloknak a kínaiak.
  • Gyuszopapa
    4-es szinten szinte minden MED belövi a Matildát,igaz azon a szinten a TD tankok dominálnak jobban.Tehát ha az a kevés egyéb tank nem lenne észre sem venné senki.
  • voivod32
    Az ezer fölött sebző járműveknek általában van valami komoly hátránya, ami elvileg egyensúlyba hozná a dolgokat.(Pl, hosszú töltési idő, vagy pontatlanság, papírpáncélzat, lomhaság, cserébe a másiknak gyengébb a lövege ,de pattintős a páncélzata. Egyik legjobb példa erre a Maus, amelynek lövege még véletlenül sem mondható jónak, cserében erős a páncélja, de meg lehet baszni, mert gold betölt és szemből szarrá lehet lőni, egy light tankkal is. Na ez a csalás. A light tanknak, mednek, nem az lenne a feladata, hogy ilyen monstrumokat sniper nézetből szedjan szét. Ezért van szétkúrva a játék.)
  • patchaou
    Ha átütne ap-val is akkor azért goldnoob, ha pedig csak prémlőszerrel van esélye átütni akkor azért goldnoob.
  • DasIsFuck
    Én csak röhögök a goldnoobozókon.
    Imádom mikor az ilyen papír tankok gold nooboznak, mintha nem vinnék át bármivel, sőt örülnének inkább, hogy nem he-vel lőtte az adott illető.
  • yossarianHUN
    De még mennyire hogy felmerülne, mikor az ötödik csata után csődbe mennék.
  • R3nton
    lel :D Én meg betöltöm a goldot ha kell. Így nézve viszont én azt látom csalásnak, ha egy ágyú 1000 felett sebez, ezért szépen bosszúból betöltöm a goldot és ha kell szemből átütöm a felépítményét :)
  • voivod32
    Erről beszélek. SOHA , nem használok godot, ha nem tudom átütni, akkor keresek más célpontot, de nem csalok. Mert hiába legális, ez azért mégiscsak csalás, olyan , mintha az egyik focicsapat adidas sportcuccban focizna, a másik meg bakancsban, pufajkában. Nem sportszerű.
  • bekescsaba
    Vajaskenyér vagy rántott hús?

Sosem értettem meg azokat, akik a vajaskenyeret választják.
  • DasIsFuck
    110mm-es átütéssel nem csoda.

Igen t-28 is op, mindig is az volt az ágyúja miatt.
  • Gyuszopapa
    Vagyis magasabb szinteken a HT tankok nagy része kuka ha jön egy ilyen goldjancsi mert kell neki a padlizsán.Sajnos elég sok ilyen játékos van,az ilyenekre nem tudok zöldként felnézni.
  • bekescsaba
    Ez igaz. Nem is erre reflektáltam, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy sokak számára ez nem jelent semmit, hogy aranylőszer. Nem érzik degradálónak, csak értetlenül állnak előtte.

Ha most kezdenéd a játékod, felmerülne ez benned, hogy ne használj APCR-t, mert nem úgy van balanszolva az E100 tornya?

Szerintem nem.
  • Gyuszopapa
    Az orosz T-28-al szarrá szedem a Matildát akkor az is OP nem?
  • yossarianHUN
    Ezzel csak az a probléma, hogy borítja a játék egyébként is mégoly labilis egyensúlyát, mivel a tankokat nem a goldhasználatra alapozva balanszolták.
  • Kubukli
    Ja ez olyan mint ha a PokerSt_rs azt mondaná kicsit csalunk,de sebaj, inkább játssz most valami mást, ne holdemet.
  • bekescsaba
    Apropó tier 4.

Su85B....

Ez senkinek sem bántja a szemét? 120 pen 160 damage, az egyik legjobb camo és látótáv ezen a szinten.
  • bekescsaba
    én be fogom tölteni a gold....

5 éve játszom.

Nincsen kedvem, sem idom stock 8-asokkal tier 10-ben kínlódni, tier 6-7-es ágyúkkal. . Állítom, hogy példának okáért ha 350 csata szükséges csak normál lőszer használata mellett ahhoz, hogy egy tier 8-as heavyből tier 9-et csinálj, akkor arannyal használva minimum 10-15 %-al kevessebb csatával megúszhatja az ember.

S nekem a grind az első, szarok én a creditre.

Apropó. Múltkor találkoztam egy 500 -as csatás magyarral. Ellenfél volt, kb 1 hónapja játszik. Szát lőtt arannyal. Írtam neki, hogy szükségtelen volt, mert normállal is átlőtt volna. Persze gold noob.....-al kezdtem a szöveget. Nem értette, hogy mit jelent. beszélgettünk. Ő csak annyit lát a dologból, hogy van 4 fajta lőszer, egyik ennyi, másik amannyi, ez ennyiért ennyit üt át, ez ennyiért meg annyit. Írta, hogy úgy választ lőszert lövés előtt, hogy biztosan sebezzen. Ennyi. Neki 1 hónaposként nem jelentett semmit ez a gold noob szlogen, nem is értette.

S igaza volt.

Lehetséges, hogy sok ilyen játékos van, akik azóta kezdték, hogy már volt credites lőszer is. Ezeket nem mond semmit a gold noobozás, sok, ők értetlenkednek a legjobban ezen.

• DasIsFuck
    Nem a mm miatt volt op, ha jól emlékszem tiert is emeltek rajta.
    Azóta van kb kacat szinten.
  • yossarianHUN
    Nem is olyan vészes ez a kis csotrogány, ha van mellé normális legénység, meg egy több-kevésbé életképes csapat.

Gód nélkül mészárolja az E3-akat. Na jó, csak flankeltem:)
  • lexlutor
    pont olyan op volt mint a mostani matildak , amig be nem jottek a 100pen-es ap agyuk tier4be.
  • lexlutor
    Neked.
    de nem is tudsz semmit arrol a tankrol.
  • DasIsFuck
    Amikor azt be lehetett szerezni még igen más helyzetben volt az a tank.
  • DasIsFuck
    Akkor mindenkinek csak azzal a pár darab op tankal kellene játszania pl t4-en...
    Biztos sokkal jobb lenne, ha matildákon meg op td-ken kívül nem lenne más ott.
  • Gyuszopapa
    Hát jó hülye volt mert az még ingyen se kéne.
  • lexlutor
    erre irta Storm azt a nagyon hasznos valaszt, hogy valtsal szervert... no comment.
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.15. 17:01:10
  • DasIsFuck
    még a goldal is igen kérdéses..90 pen
  • lexlutor
    bocs, hogy nem kerdeztuk meg TŐLED, hogy megis mivel lehet jatszani a jatekban.

esetleg mert penzt adott erte, es szeretne is hasznalni?
  • Kubukli
    Legalább a random működik: 4x egymás után Erlemberg, "támadás" mód, védő oldal.
    És az egységsugarúak is hozzák a tutit: folyamatosan támadnak, de szigorúan egyesével.
    Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.15. 16:59:35
  • Malarki
    Mondom mindenre. T4-ben aki nem kezdő paradicsom az full golddal tolja. Legalább is 10-ből 9 biztos. Pláne ha kék/lila vagy szakaszban vannak.
  • Gyuszopapa
    Minek játszik azzal a szarral főleg zölden.Esetleg egy csak alacsony szinte játszó játékos,azok szoktak mindenre golddal lönni.
  • lexlutor
    en is kivennem a goldammot kerditert lehetosegeta jatekbol, de egy matildara en is siman betoltom a goldot T4ben ulve, amilyen mocsok egy pancelzata van.
  • R3nton
    mondjuk a matildát oldalról, meg hátulról se nagyon ütöd be 55 pennel
  • Gyuszopapa
    Ha nem ütjük át szemből akkor aranyat kel tolni hát persze így egyszerűbb ez a skill.Kíváncsi volnék rá hány játékosnak esne vissza WN8-a ha kivennék a Goldammot az egyik napról a másikra.Az enyém az biztos nem esne mert soha nem használok goldot.Ha átütöm átütöm,ha nem nem inkább akkor odébb állok ha van lehetőségem rá.Nem szégyen a visszavonulás taktikai okokból ha előnyösebb helyzetet tudok magamnak teremteni.
  • lexlutor
    a pzb2nek 55os az ap penje.
    matildara megis mivel kene lonie???
  • Gyuszopapa
    Nem csak T4-ben és nem csak zöld,kék,lila majmok(elnézést a rendesektől).Hanem már sárga,piros játékosok is már nyomják.Jött az IM lett lóvé dögivel=goldhasználat.
  • Malarki
    Az ilyen zöld platoonok meg kék játékosok T4-ben mindenre golddal lőnek.
  • voivod32
    Ez csak egy példa volt. MINDENKI full arannyal tolja, mindegy milyen pennel rendelkezik.