418753
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• haflac
    amikor nagy ritkán csapatok az én kis E-100-asommal a testet ,tornyot,monitort,széket mindent beforgatok,biztosra megyek :)
  • patchaou
    A szépen beforgatott E100 szerintem elég ritka.. a minap egy testét normálisan beforgatott E100 végig engem célzott amíg töltött... aztán persze a wg-t szidta...pedig zöld játékos volt...
  • haflac
    egy szépen beforgatott E-100-at vagy Maust hol lövöd át vele?nagy pennel a hasukat talán,de 250-el még azt sem
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.16. 09:30:59
  • yossarianHUN
    Nekem nem tűnt fel mikor játszottam vele. Egyébként meg akinek 250 pen nem elég, az vessen magára.
  • haflac
    papíron nagy az alfa,gyakorlatban meg 500 alatt lő bőven és nokedli a pen
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2015.02.16. 09:23:20
  • patchaou
    Lecserélni szerintem nem érdemes. Ha az ágyújukat le lehetne cserélni az viszont fasza lenne :) IS-7-ben nekem egyedül az nem tetszik. Egy accon amin küldiket csinálok épp a minap kezdtem IS-7-el játszani valami rettenetes dolgokat képes pattintani ha a hülyék nem látják a testét rendesen. Nyugondtan belemászhatsz szinte bárminek az arcába Te fogsz jól kijönni, viszont egy 200 méteres csiki csukiban főleg pattintani fogsz de yenge pontot eltalálni már nem annyit. Igazi berzerker. IS-4 nek viszont jó pukkantója van, viszont Én csak sidescreep (vagy hogyatökömbe kell leírni) helyzetben tartom életképesnek. Szemből nagyon könnyen beütik. De majd a lilák úgyis megmondják hogy nincs igazam.
    Lecserélni nem cserélnék IS-4-et IS-7-re, de mellette nagyon is jó cucc.
  • yossarianHUN
    Ha a teszt szerveres megfelel. Nekem egyértelműen jobban bejött az IS-7, akárhányszor próbáltam. Gyorsabb, nekem a frontja is jobban bevált (az IS-4 UFP-jét könnyű belőni), és a tornya gyakorlatilag sebezhetetlen, míg az IS-4-nek az ágyú feletti tetőlemez instant overmatch mindennek. Az ágyúja meg mindkettőnek hurka, de az IS-7-nek legalább van alfája.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2015.02.16. 09:18:19
  • lammaer
    Van tapasztalata vkinek IS4 vs IS7 területen? (lehetőleg olyan aki mindkettővel gurult).

Érdemes lehet lecserélni az IS4-emet IS7re?
  • lammaer
    "Ebbe a játékba már rég nincs egyensúly, t9-es tankok jönnek t8-ra"

Durva inbalance van:D
  • patchaou
    Bennem felmerült, hogy nem közvélemény kutatás alapján készült a lista. Talán ezzel szenved mindenki a legtöbbet amíg tovább jut :) Talán az NA szerveren játszók között népszerű lehet a Sahara című Jim Belushi film miatt is :) Ja és saját szintjén egészen jó cucc.
  • Nazarov77
    Azért ezt nem gondoltam volna, World of Tanks Xbox statisztikai adatai nagy képen.

Legnépszerűbb tank: 1. helyezett: M3 Lee :D
  • DasIsFuck
    Mondom próbáld ki a t3-at és megtudod milyen agyrémről beszélek(mondjuk 50%.os legénység is közrejátszott nálam)
    A pályák nagy része abszolút játszhatatlan ezen a szinten.
    Azt hinnéd itt gyorsan lezajlanak a csaták, de nem!!
    majdnem minden csata tart minimum 10 percig, mert mindenki csak kempel a játélkosok nagy része nem ismeri a pályákat, nincs normális kilőhető hp mennyiség és ami van is legtöbb esetbe addigra elfogy mire becélzod.
    Tehát nincs sebzés, azt a 10k xp-t kíméletlen kín elérni ami a 4.-es tankra kell.
    Arról nem is beszélve, hogy bekerülhetsz az apokalipszis pályára(Mittengard), ami leglaább tényleg gyorsan lezajlik, de hgy pl egy marrder 2 mennyire hasznontalan életképtelen szar ott...
    Vagy Provincia...szavak nincsennek rá.
    De cempinovka se jobb ezen a szinten, kb ugyan az a kemperfesztivál és az esetek nagy százalékába végigmegy a csata emiatt...
    T1-T3-ra legalizálni kellene a botokat...
  • Kubukli
    28%? Megint 40 alatt? Ma kb, tizedszer?
    Akkor csináljuk meg a HT-12-t, hagy döngessék a KV-1-et!
    10 percig lövettem magam és 80 HP híján nem lett meg.

Utoljára szerkesztette: Kubukli, 2015.02.15. 23:41:45
  • toma77
    Én meg folyamatosan.
  • Kubukli
    Érdekes én 30%-nál kisebb nyerési esélyt csak T8-tól fölfele látok.
  • haflac
    Nem csinálok egy küldetést sem.
  • Maala
    Ne félj, majd ha MT-15öt csinálnád, akkor nem lesz egy sem. :)
  • haflac
    30 tankból 12 csak td.Még nerfet nekik!
  • Maala
    Sose állj meg.

Easy 10k.
  • Kubukli
    Most hívtak szakaszba Polak Hussars-ok.
    Köszöntem, kihagytam.
  • toma77
    Magyarul ki lettél tüntetve.
  • yossarianHUN
    Görgess le az aljáig.
  • Toweliee
    Igen.
  • Tauri
    A Tortoise csövére került egy fehér festés. Pontosabban a cső közepén lévő illesztés és a cső vége közé félúton Olyan mint ha fehér szigetelőszalaggal körbe tekerték volna. Valaki tudja hogy ez miért lett ott?
  • Kubukli
    Tényleg? Taníts mester!
    :)
  • haflac
    A játék készítőknél a random mást jelent.
  • Maala
    Válts szervert.
  • Kubukli
    Újabb 4 csata ezzel a qrva Hummellel: 2x Erlenberg, 2x Himmelsdorf.
    Sajátos egy random...
  • Kubukli
    Ritkán használok arty-t, de az legalább gyanús, hogy csak városi pályára rak vele.
  • Maala
    Ugye tisztában vagy vele, hogy csak az adott csatában részt vevő emberek tudnak téged jelenteni?
  • foxbat88fx
    NDK változatú :D
  • Simulacrum
    Persze, én már hamarabb elcsesztem volna, szóval abszolút érthető, hogy nem tudott már teljesen koncentrálni.
  • Sunsetjoy
    Melyik szavammal írtam élethűséget? :)
  • Pares
    Ja, ott én is azt néztem, miért nem ment rá, nekem ilyen szituba meddel automatikusan ez lett volna a reakcióm. Ráadásul az E75-nek a tornya is elég lassan forog, úgyhogy simán meg tudta volna kerülni. De néhány másodperc volt hátra, és nyilván elég ideges volt már ekkor a srác, nem tudott hideg fejjel gondolkodni, én se tudtam volna...
  • foxbat88fx
    azért ne keverjük össze a wot-ot az "élethűséggel" :D:D
    az két külön fogalom!!!
  • Sunsetjoy
    Jaja, hogy igazán érteni lehessen, keletnémet (NDK) változatú T55. És ezért német.
  • R3nton
    igen! NDK-s német tankként van benne a játéban. Úgy, mint a WT-ben is benne vannak az NDK-s Migek a német treeben.
    Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.15. 20:25:46
  • foxbat88fx
    T-55A német tank :D
  • Simulacrum
    Cserében a végét ennél jobban nem ronthatta el. 13-14 másodpercig tölt az E-75, mikor előtte magát simán rá kellett volna menni és ennyi. Azt nem értem az ilyen szituációkban vajon miért nem foglalnak? Látom, hogy vadászik az ellen artykra, akkor beállunk, foglalunk és nyerünk.
    Utoljára szerkesztette: Simulacrum, 2015.02.15. 20:25:37
  • bekescsaba
    A t55A-ba német legénység megy????

Csoki van neki betéve.