418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#347076 Van egy amx 1375-öm ha megfelel. :D SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!GreenhornPanzer néven megtalálsz. -
madmanic #347075 LT platoon valaki? -
#347074 hálistennek nem így történt, mert épp mással volt elfoglalva
kb. annyit vett észre az egészből, hogy egyszer eltaláltam, az volt az ÖTÖDIK!! lövés amit rálőttem
akkor fogta magát és elhúzott
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.02.18. 15:31:01 -
ladista #347073 Kötelező modokról itt még nem hallottam, én sem használtam, ismerőseim sem és nem éreztem magam hátrányban. Mondjuk ez ízlések és pofonok. Viszont ha visszaolvasol, akkor az egész abból indult ki, hogy azért gg-zett, mert egy, a játéktól független dolog miatt nem tudta elindítani a játékot. Ennél érthetőbben már nem tudom leírni, ha nem érted meg, sajnálom. -
lexlutor #347072 szerintem lassan ossze lehetne hozni egy egesz sg.hu-s dramatagozatos osztalyt :))) -
pZoli81 #347071 Tudja valaki, hogy a WoT generals betatesztjénél menni idő múlva reagálnak vissza, hogy bekerülök-e a zárt bétába vagy sem? -
foxbat88fx #347070 kihagytad a "köszönöm WG, hogy a páncél szart nem ér egy olyan játékban ahol tankokkal kell menni, mert szétcseszted a randomot (is) az ingyen gold ammóval" mondatot :D -
#347069 Aztán az IS3 nagy lomhán rádfordítja a tornyát és célzás nélkül belövi a jagdtigered hasát. Az érzés megfizethetetlen. -
Gege00 #347068 Ha meg már egy érvbe kötsz vele, akkor járjuk már körül a te érvedet is, miszerint a wg-nek semmi köze nincs ahhoz, hogy modokkal nem működik a játékuk. Kezdjük mondjuk ott, hogy egy értelmesebb játékhoz nem kötelező jellegű külön modokat letölteni, ahhoz, hogy egyenlő feltételekkel harcolj az ellenfelek ellen. Remélem azt nem szükséges oldalakon keresztül indokolnom, hogy itt miért is kötelező. Aztán ha már így van a helyzet, akkor a wg egy ici-pici fáradsággal kidobhatna saját modokat, vagy simán beállításként betehetné őket. Hülyeséget se mondok ezzel, mert van már rá példa(térkép nevek, stb.). Ezzel a megoldással a többi modot akár be is tilthatnák szépen. De ott van a másik lehetőség, vegyék ki abszolút a modolási lehetőséget, és akkor a csalók kivételével mindenki egyenlő feltételekkel indulhatna.
Tehát ahogy most állunk: kötelező tartozéka a játéknak 1-2 mod, amik már évek óta ugyanazon az elven épülnek be a játékba, a wg mégse képes egy olyan patch-et kiadni ami ezeket figyelembe veszi.
Tényleg semmi köze nincs ehhez a problémához a wg-nek? -
#347067 hát nem tudom...
vajon örülnöm kéne az olyan fejlesztésnek, ami miatt a JT-vel 4-szer egymás után lepattanóra, meg alá viszi a lövésemet egy IS-3 oldaláról, ami nem is volt tőlem messze?
most lehet mondani, hogy rossz helyre céloztam, de én biz jó helyre céloztam, és mindig ugyanoda csak éppen a jó RNG-nek köszönhetően összevissza lődözött ez a fos
hát akkor köszönöm WG, hogy ekkorát javítottál a játékon
-
lexlutor #347066 en nem banom h mindig probalnak javitani, es esetleg marad vagy lesz benne uj hiba. ez normalis. mashol sem megy mashogy. a bibi az egesszel az, hogy az ilyen javitasoknal az ember megint kutakodhat a modok utan, mert eg es fold a kulonbseg a moddolt es a vanila jatek kozott. -
foxbat88fx #347065 sajna ez a baj, hogy a játékosok nagy részét hülyére veszi, a peccsek kb. semmi újat nem hoznak, a game évek óta alig fejlődött
de nem is kell nekik megerőltetni magukat mert így is kurva jó bevételük van ameddig a sok kis tomato tömi a WG zsebét :D -
ladista #347064 Szerintem inkább az a vicces, hogy itt rengetegen úgy játszanak ezzel a játékkal, hogy naponta fizikai fájdalmat éreznek miatta. Eszem megáll. -
Gege00 #347063 Vicces, hogy egyes embereket mennyire hülyére tud venni a wg, és képesek tapsikolni, hogy naponta javítás, havonta új verzió...Javítanak...hogyne, azért lesz minden egyes javítással 10 új hiba, de tapsoljatok csak mert egyet javítottak...Eszem megáll. -
ladista #347062 Ezt nem vitatom, de itt most nem is ebből indultunk ki. Olyanért rinyál ez az eszes, amihez a wg-nek semmi köze, aztán ultimate érvként bedobja ezt a "úgyis mindent elkúrnak" mondást.
-
lexlutor #347061 miert, en hol irtam hogy baj?
de szerintem ha ugy jon ki soron kivul valami hogy fix, akkor szerintem megis a wg oldalan lettek elbaszva a dolgok eredetileg.
ennyit a sapkarol.
ugyhogy hadd ne kelljen mar gratulalni, h megint felig szarul jott ki a legutobbi patch. hiszen csak felig szar. lehetne teljesen is.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.18. 14:54:51 -
#347060 Nem azért szolok ebbe bele de ha a wg betesz valamit az 100% hogy bugos szar lesz. -
foxbat88fx #347059 nem, teljesen újonnan feltelepített játékkal, módok nélkül is eljátssza, csak akkor nem annyira sűrűn -
ladista #347058 Véleményed szerint az baj, ha észrevesznek egy hibát és idő előtt (nem a rendszeres patchre várva) kijavítják? -
#347057 Szóval nem a modok miatt lép ki a játék magából napi 3x?
Jó tudni -
foxbat88fx #347056 nem, random nyomkodom a billentyűt és csak összeáll valami értelmes mondat.....
bocs, de nem foglalkozom a magadféle hülyékkel aki más problémájával foglalkozik :D és nem is fogom szétírogatni a fórumot emiatt....
ennyit rólad :D sok sikert a 8-as prém tankhoz serbnél :D -
lexlutor #347055 azt azert megkerdeznem, hogy ket rendszeres patch kozott ki kell adni egy javitopatchet akkor megis ki baszta el a dolgokat? -
#347054 Nekem spec a 9.6-peccsel elkezdett melegedni a VGA,és a proci is,most meg mintha,hűtőházban játszanék,7-8 fokkal hűvösebb mind,pedig nem változott semmi nálam,ugyanaz a szoba,ua hőmérséklet,még a gépet se raktam odébb 1centivel se. -
ladista #347053 Te olvasod, amiket itt firkálsz?
1, gg wg wp, mert kiír valami frissítési üzenetet
2, hopp, valamelyik MOD a hibás, nem a kliens
3, azanyját, megint nincs rajta sapka
(inkább legyek wg bérenc, mint egy picsogós, sírós, panaszkodós, debil, hazug picsa) -
lexlutor #347052 nah mar megint egy rinyamegmondo ember? -
foxbat88fx #347051 mindig elbasznak valamit.....
minden egyes peccsben :D most pl. szar a Tiger P modellje is, sok játékosnak esett az FPS, a game magától kilép probléma még mindig fent áll...
és ezeknek semmi köze a módokhoz :D
de ha ennyire wg bérenc vagy akkor menj el hozzá és szopd le :D talán kapsz cserébe egy ingyen 8-as tankot :D:D -
Toweliee #347050 Ment az inv. -
ladista #347049 Most mit basztak el, mondd már meg...a kliens működik, a játék működik, csak valamelyik, általad használt moddal van probléma. Baszki, neked minden mindegy, csak rinyálni tudjál ide, a fórumba? -
#347048 köszi! Ugyanaz, mint itt, Fulcrum11. -
foxbat88fx #347047 hát elég lúzerek, hogy mindig elbasznak valamit.... -
tepi1 #347046 Kacsa1 már régen nem modi. -
ladista #347045 Így van, nem te vagy a balfék, hanem a wg. Nem is értelek, miért fárasztod magad ezzel az értelmetlen játékkal, tehetségedet kamatoztathatnád máshol is. -
foxbat88fx #347044 hát ja... nem tudnak egy értelmes gamet csinálni amit nem kellene még külön 56 móddal megtuningolni, hogy "játszható" legyen :D -
ladista #347043 "gg WG wp" -
#347042 Sikerült mennem egy nagyon jó kis kört és úgy gondoltam, hogy kiérdemeltem vele az ebédet :) -
foxbat88fx #347041 valamelyik mód lesz a bűnös mert üres res_mods mappával meg beenged....
na bakker :( -
#347040 Hali!
Pont kiléptél mikor rád akartam írni
Küldtem 1 kis+t -
foxbat88fx #347039 hát de így még ban-t sem tudok kapni :D -
#347038 Spóroltak neked egy csomó időt. Nem kell játszanod a ban-ig. -
foxbat88fx #347037 nem enged belépni gamebe mert "kérjük frissítsd az alkalmazásodat" LOL :D
akkor mi a k** anyámat töltött le meg telepített ma ez a szar? :D
gg WG wp