World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Micsoda szöveg !
Dolgozol egy helyen, oda állsz magyarázni a melósokhoz.
Ők vissza kérdeznek, hogy te még is kivagy / mi vagy, van e valami fingod az egész melóhoz, szakképzetséged akármi.
Te azt mondod hogy "Na figyelj, engem nem érdekelnek a statisztikákból szedett idióta magyarázatok. Ezért nem kapod meg a játékos nevem" mármint nem kapjátok meg azt az igazolást, hogy van e valami fingod a melóhoz.
Mit csinálnak a munkások? Elküldenek a picsbe, és nem foglalkoznak azzal hogy mit beszéltél.
Miért jobb neked rejtve maradni... ?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Tehát:
1. Nem játszom x y tankkal csak azért, hogy statot húzzak.
2. Nem szakozom, századozom, klánozom stb.
3. Azzal a járművel játszom amivel éppen kedvem tartja.
4. Még ha sík hülye lennék, akkor is a csaták legalább 40%-nak sikerülnie kéne, ha ki lenne ez a szutyok egyensúlyozva.
Az ilyen nincs-re itt a válasz, tessék:
Tono34 és Gyuszopapa köszönöm a választ.
Amúgy többségében nehéz gépekkel játszom, tank és TD. amikkel az előrerohanó és magukat szétlövető idióták után már nem sok esélyed van.
Tegnap is az a Fjord pályán szinte csak HT tank volt nincs arty na itt lehet beállni sidescrapbe.Be is álltam az F4 szoros jobb oldalába a bal oldalba egy másik ST-I.Mondom ez jó mert ketten kivégzünk mindenkit.Jön az ellen lövöm őket eszetlenül de csak nem fogynak nézem a másik játékost hát az kuka kilőtték.A drágám úgy állt be hogy kidugta a teljes hasát,persze szétlőtték(0-át sebzett) meg utána engem is a túlerő.
Nézem a statját 1500 csatája van ST-I-vel.Ilyen nyomorékot 1500 csata alatt se tudta azt megtanulni hogy mi a járműve gyenge pontja.
Na ezeknek spottolni és ezeket támogatni értelmetlen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Tervezgetem azt is, hogy a 10es + az éppen fejleszteni kívánt tankokon kívül el fogok adni mindent (prémet nem!).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mi az ingame neved?
"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"
Hamarosan jön a behajigálás, kilépés és addig játszom mást verzió így.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Túléled és nyertek kapsz 1000 xp-t. (nem kell sebezned semmit)
Nyersz PLATOONBAN vagy és sebzel 750+-t kapsz 2000-et! (ez esetben nem kell túlélni sem)
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.10.01. 10:12:26
cyka blyat
-győzz
-éld túl
-sebezz 750+-t, és akkor kapod meg a +xp-t
Egyébként bugos a pálya. Azon a részen, ahol csövek között kell átmenni 2 részből van toldva az "alagút", na oda sikerült beragadnom. Bedrifteltem pont a csövek találkozásába, és onnantól már csak várnom kellett, hogy az enemy behúzza a csatát.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Túl kell éld a csatát, akkor kapsz xp és minden mást.
HEAT: IS-2
AP: WZ-120
APCR: Pershing
A célpontok pedig IS-3 oldala (kb. 45 fokos szögből), és E-100 oldala (kb. 90 fokos szögből)
AP T34 vagy IS-7
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.09.30. 22:19:28
Trance&Friends nothing more..
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ez csak egyetlen példa, de bárhová alkalmazható. Csak ennyit a tapasztalatokról. Ilyen egyszerű kis jelekből is meg lehet tudni ki merre van.
Nem csak az a jó, ha a társaknak spottolsz, nem árt azt is tudni, hogy ki figyel téged.