World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
"Na figyelj, engem nem érdekelnek a statisztikákból szedett idióta magyarázatok. Ezért nem kapod meg a játékos nevem. "

Micsoda szöveg !

Dolgozol egy helyen, oda állsz magyarázni a melósokhoz.
Ők vissza kérdeznek, hogy te még is kivagy / mi vagy, van e valami fingod az egész melóhoz, szakképzetséged akármi.

Te azt mondod hogy "Na figyelj, engem nem érdekelnek a statisztikákból szedett idióta magyarázatok. Ezért nem kapod meg a játékos nevem" mármint nem kapjátok meg azt az igazolást, hogy van e valami fingod a melóhoz.

Mit csinálnak a munkások? Elküldenek a picsbe, és nem foglalkoznak azzal hogy mit beszéltél.

Miért jobb neked rejtve maradni... ?
23-a lesz a premier imdb szerint.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Na figyelj, engem nem érdekelnek a statisztikákból szedett idióta magyarázatok. Ezért nem kapod meg a játékos nevem.
Tehát:
1. Nem játszom x y tankkal csak azért, hogy statot húzzak.
2. Nem szakozom, századozom, klánozom stb.
3. Azzal a járművel játszom amivel éppen kedvem tartja.
4. Még ha sík hülye lennék, akkor is a csaták legalább 40%-nak sikerülnie kéne, ha ki lenne ez a szutyok egyensúlyozva.

Az ilyen nincs-re itt a válasz, tessék:

Tono34 és Gyuszopapa köszönöm a választ.

Amúgy többségében nehéz gépekkel játszom, tank és TD. amikkel az előrerohanó és magukat szétlövető idióták után már nem sok esélyed van.
rakd felre egy hetre.
Jelenleg itt tengetem az életemet, szóval ha jó az időpont akkor lehet😊
Már rájöttem hogy semmirevaló tankkal nem megyek be csatára.Mert ha nem olyan járművel vagyok ami meghatározó és lehet vele sokat sebezni akkor a nyomorékok elrontják.A hülyéknek hiába spottolsz vagy esetleg támogató tankkal vagy mert nem tudnak játszani.Tehát semmit nem ér a te jelenléted is.
Tegnap is az a Fjord pályán szinte csak HT tank volt nincs arty na itt lehet beállni sidescrapbe.Be is álltam az F4 szoros jobb oldalába a bal oldalba egy másik ST-I.Mondom ez jó mert ketten kivégzünk mindenkit.Jön az ellen lövöm őket eszetlenül de csak nem fogynak nézem a másik játékost hát az kuka kilőtték.A drágám úgy állt be hogy kidugta a teljes hasát,persze szétlőtték(0-át sebzett) meg utána engem is a túlerő.
Nézem a statját 1500 csatája van ST-I-vel.Ilyen nyomorékot 1500 csata alatt se tudta azt megtanulni hogy mi a járműve gyenge pontja.
Na ezeknek spottolni és ezeket támogatni értelmetlen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Tono34
Bukó széria ellen a legjobb az új fun mód. Este olyan jól el voltam vele (szakaszban), semmi idegeskedés, 90%ban győzelem, nem is hiányzott a duplázgatás 😊
Tervezgetem azt is, hogy a 10es + az éppen fejleszteni kívánt tankokon kívül el fogok adni mindent (prémet nem!).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Pestiek és a környékről, érdekel valakit egy össznépi Harag (Fury) premier-mozizás?

Ilyen buko szeria nincs. Ehhez neked is hozza kell tenned a "skilled", hogy 63 csatabol 53 buko ami 15%-os winrate-nek felel meg. Raadasul 63 csatabol.
Mi az ingame neved?

"I believe in aliens. I think it would be way too selfish of us as mankind to believe we are the only lifeforms in the universe"

Kár, hogy szakaszhoz kötik. A másik, ami iszonyat idegesítő, a sok primitív idióta, aki lövi az aranyat orrba-szájba. Az még valamennyire okés és érthető, hogy a játékban használja az aranyat, mert anélkül nem tud sebezni a nyomorék, de egy ilyen fun játékban, ami még annyi tétje sincs, mint a játéknak? A vicc az, hogy még így sem nyernek, hiszen az arany minimális előnyt ad csak vagy leginkább semmilyent.
A vége az lesz nálam is, hogy csak behajigálom a tankokat és kilépek. Aztán majd vagy sikerül vagy nem, mert ennek így semmi értelme. 13 csatából 13 bukott. 1 tankot nem bírtam még leduplázni és már nagyon unom, tegnap is ez volt. A tegnapi vége 50 csatából 40 bukott.
Hamarosan jön a behajigálás, kilépés és addig játszom mást verzió így.
Savaran
2 hónapig elő se vettem a jagde100 at komolyan mondom nem tudom mi van de semmit se lő át vagy nem oda hord ahová kéne a T44 175 ös átütésével jobban elvagyok 10-ek között mint a 300 átütéssel én feladom...eladom a picsába...

Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)

De kell platoon.
Túléled és nyertek kapsz 1000 xp-t. (nem kell sebezned semmit)
Nyersz PLATOONBAN vagy és sebzel 750+-t kapsz 2000-et! (ez esetben nem kell túlélni sem)
Nálam tegnap du visszaállt, azóta 50% körül vagyok, ahogy eddig volt. De már várom mikor kerülök vissza blacklist-re, amikor megint 10% winratem lesz 40-50 csatáig. Egyébként megint tök sokat bénázok, alig van dmg-em, ilyenkor megvan az 50%, amint elkezdek tényleg jó köröket menni, jön a bukószéria, és ott nincs megállás napokig utána, csinálhatok akármit. Pl visszavettem a stuartot, mert nincs kihúzva az a csafi vagy mi, mentem 3 jó kört, top3-ban, mind bukta. 4.-re már csak padlógáz, bele a tömegbe, 1 szem dmg, halál, kilépés, azonnal beadta a duplázót winre.
Utoljára szerkesztette: Rivanka, 2014.10.01. 10:12:26
Antimat
Nem. Olvassák az oroszok ezt a fórumot, és téged _direkte_ kipécéztek maguknak a winchance balancer alkalmazásukkal vagy mivel.

cyka blyat

Master91
nem kell szakasz, tegnap 2x is megkaptam, csak 3 feltétel kell:

-győzz
-éld túl
-sebezz 750+-t, és akkor kapod meg a +xp-t
Antimat
Ja, pont erről linkelt NewHewkas egy replay-t itt nem rég.

cyka blyat

Csak kíváncsiságból. Csak velem csinálja ezt mint ma is, hogy 10 csatából 10 vesztett, vagy ez az új trendi, hogy csak vesztes csaták vannak? Ez valami új orosz toborzási rendszer, hátha így több játékos lesz.?
Tegnap egyik körben brilliáns képességű kollega full golddal lődözött...
Egyébként bugos a pálya. Azon a részen, ahol csövek között kell átmenni 2 részből van toldva az "alagút", na oda sikerült beragadnom. Bedrifteltem pont a csövek találkozásába, és onnantól már csak várnom kellett, hogy az enemy behúzza a csatát.
Sunsetjoy
Jaja, a gyorstipp félreérthető. "Ugyanis nem érdemes meghalni, csak akkor, ha már sebeztél 750-et, mert akkor..." lenne a jó szövege a tippnek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szakaszban kell lenned a 3k xp-s jutalomhoz.
Azért mert megsemmisültél.
Túl kell éld a csatát, akkor kapsz xp és minden mást.
"Ja, és nem érdemes meghalni, csak akkor, ha már sebeztél 750-et. Mert akkor az 3k xp a legénységre, körönként."

Kilőttek, 950-et sebeztem, nyertünk, mégse kaptam semmit.

Te adtad a hangulatvilágítást.
Master91
már csak a mihez tartás végett, egyedül én égtem amúgy is 😄D
Jól van na, a JG E-100 oldal E-100 oldalnak minősül 😄
Master91
persze engem hagyj ki! ( <#bohoc> )
Egyébként következő résztvevők voltak:

HEAT: IS-2
AP: WZ-120
APCR: Pershing

A célpontok pedig IS-3 oldala (kb. 45 fokos szögből), és E-100 oldala (kb. 90 fokos szögből)
Már megcsináltuk. A tanulság: NE lőj HEAT-tel spaced armorra/láncra.
APCR Type 61

AP T34 vagy IS-7

xotyi
17 csata 15 győzelem.. vmi elromlott a wg-nél?<#fejvakaras> Ebből még irdatlan deepthroath lesz előbb-utóbb<#idiota>
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.09.30. 22:19:28

Trance&Friends nothing more..

Maala
Aki keres, az talál nem cső részeket a csőpályákon is.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
ja, fogjuk rá.. 😄
Az M26 goldja (APCR) viszi a 10eseket is, mint állat arra rájöttünk a gyakorlóban 😄
Neharagudj nem tudom hogy melyik pályarészletről beszélsz. De így kihámozva lehet benne valami, de szerintem azt is belátod, hogy a legtöbb pályán nem igazán lehet ezt alkalmazni. Nagyon úgy tűnik teljesen másként használjuk a scout tankokat. Én ha aktív akkor teszek pár tiszteletkört (nagy távolságból találjanak el robogva...). Aztán várom az öngyilkos enemy scoutokat, ha ez megvan és van pár bátor ellen aki egyedül van megeszem, ha ez megven akkor megnézem melyik fronton kéne besegíteni, pl van egy két alacsony életerejű a fronton akkor megtáncoltatom, stb stb nem részletezem. A lényeg az hogy többet szoktam szemelőtt lenni mint nem. (Csak mellékesen kérdezem meg, illetve jegyzem meg, hogy az új cső pályákon kinek derítetek nagy távolságból, talán prohorovka még a legjobb ilyen téren, malinovka már nem az igaz)

Master91
Mester91
Master91 ingame is?
Aki esetleg nézné, még most szóljon, nem fogok ellőni 2x5 HEAT-et, 5600-as lőszerár mellett😄
Master91
nekem jön majd inv? csak ha nem akkor megyek a dolgomra 😄
Ha adsz egy nicket, minden további nélkül😊
Be lehet nézni? Van WZ-120-am. Az 249.

Hogy tényleg jobban nyeli-e a HEAT-et a lánc/rétegelt páncél, vagy ez csak urban legend.
259 az a 250, az már kicsit túl nagy diffi😊 Egyébként nem kell goldozni, csak 250 körüli legyen a pen, és ne HEAT.
Mit teszteltek?

Master91
van conquerorom 250 az átlag pen, APCR a gold, AP az alap (muszáj gódoznom majd? 😄 )
akkor add meg a tiéd...

Tuti? Nem talál ilyen felhasználót.
A lámpa pont arra jó, hogy tudd hol a határ. Pl. 13 90-nek elég nagy látótávja van, ezt megtoldva egy távcsővel jó nagy területet lehet belátni vele. Prohorovkán ez pont arra elég, ha felmész középre az út melletti részen, akkor át lehet látni ki merre mozog. Viszont ért már nem egyszer meglepetés, hogy az ellentől egy darab scout se jött arra, ekkor két lehetőség van. Vagy átment a síneken, vagy oldalt próbál elsunnyogni esetleg egy bokorban dekkol. Ha nincs lámpád, a büdös életben nem tudod meg, hogy melyik verzió lépett életbe. Ha felvillan a lámpa, akkor ott van valamelyik bokorban, de te nem látod(igen, van camo is a játékban). Ha nem villan fel, még lehet arra mozogni nyugodtan.
Ez csak egyetlen példa, de bárhová alkalmazható. Csak ennyit a tapasztalatokról. Ilyen egyszerű kis jelekből is meg lehet tudni ki merre van.
Nem csak az a jó, ha a társaknak spottolsz, nem árt azt is tudni, hogy ki figyel téged.

T34 lenne a legjobb.
Akkor valaki tud hozni 250 pen körüli AP-s vagy APCR-es gépet?