418753
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #347036 Persze, mond az acc neved. -
FosTalicskaa #347035 1. Mindenki döntse el magában mennyire pontosak is ezek a pénzügyi visszajelzések.
2. Honnan tudod, ebből a bevételből nekik mennyi a tényleges profit? Könnyen lehet, hogy a 2012-es 287 millióból sokkal többet tudtak zsebre tenni ,mint ebből ajelenlegi 475-ből... -
madmanic #347034 üdv lt platoon valaki? T7.. 3K spot damage erejéig -
Simulacrum #347033 Egyetértek. Nem romlott a játék. Az IM visszahozott engem is játszani, cserébe több az arty, mint az IM előtt volt. Szóval se nem rosszabb, se nem jobb jelenleg számomra. -
yossarianHUN #347032 Oda mindig van. Jeffet tessék keresni, mióta Rivanka nincs itt nem tudom ki tud még meghívót küldeni. -
#347031 Toweliee, lammaer ill. aki még itt lakozik sg-n: a HOAX-ba van felvétel esetleg? :) -
Plata #347030 Én kaptam bannt,de nem azért mert csúnyán viselkedtem vagy mert csúnyát mondtam. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak mert vannak magyar modik,mint a kacsa1 névre keresztelt faxxopó cixxny állat.
Na az őt meg a jó édes,szóval azt elküldeném a halál fászára. -
R3nton #347029 Tegnap volt 2 érdekes csatám. Az egyik T-55-el, az egyik IS-3 mikor kilőtték a városban elkezdett szidni (elég szar játékos volt), hogy ebay acc, stb, ebayen vettem a T-55-t. Pedig közelében nem voltam, nem tudom mi baja volt. Aztán lehoztam a gamet 3800 sebzés azt hiszem. Kérdeztem tőle, hogy akkor milyen e-bay acc?!!! Persze top sebző és XP lettem a csapatban magasan.
Másik Hummelel volt karelia támadás: egész végig nem adta az rng és melléhordott. A végére nagyon szoros maradt, egy tankjuk maradt 2%-on, többször elbasztam. Aztán már az egyik teammate elkezdte szidni a csapatot, hogy mekkora noobok vagyunk, hogy kikapunk, volt még 5 sec. Aztán elengedtem az utolsó lövést, ahogy betöltöttem és akkora ért oda a lövedék, mikor pont lejárt az idő. Mint az akicó filmekben, amikor hatástalanítják a bombát. Nagyon durva volt, de még beadta :D Win :D Clutch Shoot :D
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2015.02.18. 12:50:55 -
#347028 Ha valakit anyázni látok azt instant reportolom is XD tök mindegy hogy kinek szólt és miért. -
yossarianHUN #347027 Dettó. Mondjuk én minden második csatában nyomdafestéket nem tűrően küldöm el a csapatomat (vagy indokolt esetben az ellenséget) az halál f...ülére, egy-két szitkozódási ökölszabályt azért betartva (illető anyját/családját nem emlegetem, rákot kapj és hasonlókat szintén mellőzöm), adott esetben ha csapattárs nagyon kihúzza a gyufát (lököd, lövöldöz, direkt akadályoz) habozás nélkül kituszkolom az ellenséges tűzbe, és lassan 5 éves wotos "karrierem" során soha nem kaptam bant, de chatbant is talán egyszer, úgy fél évvel ezelőtt. Biztos jól csinálok valamit. -
#347026 Annyit még hozzá tennék, hogy ha más accountjával játszom akkor igencsak visszafogom magam :) -
Plata #347025 Hát engem nem tudnak izgatni,najó én hidegvérű vagyok,engem sosem tudnak felcseszni ha ugatnak hozzá akármelyik játékban is,mert szarok rá,
De az ingyen cirkuszt szeretem,és mondhat nekem bármit,jót röhögök,de fel nem basz.
Igazából ha valaki felkapja a vizet és elkezd nekem ugatni,azzal csak jó lehet szórakozni,engem úgysem tud kiakasztani,de én őt pár kedves szóval még jobban. -
#347024 Alig van olyan csata amiben nem "ugatok" :)
Viszont soha nem anyázok.... azért irl is pofán baszok akárkit, szóval elküldök mindenkit mindenhova, de az anyját senkinek nem szidom.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2015.02.18. 12:42:28 -
Toweliee #347023 Nem megbántásképpen, de idáig minden jóslás, amit a játékról szólt megbukott itt az sg-n. -
lammaer #347022 "de továbbra sem tartom jogosnak azt a részét, hogy miért nem chat-ban-t kap az ember ilyenkor."
Pedig van értelme. Aki örjöng a chaten annak a mentális állapota olyan hogy a játékban is örjöngeni fog, TKzik, tolja ki a többieket, megtorolja a sérelmeit a következő meccsen meg egyebek. -
suba53 #347021 Nem hiszem.
A chat aktív használata önmagában nem ok a jelentgetésre.
De ha ott is azt adod elő, hogy te vagy májer, és a többiek meg siemkák, akkor elhiszem, hogy mindenki neked esik.
Ezt a hozzá állást kellene egy kicsit szerényebbre venni, és mindjárt megváltozna a helyzet. -
Pares #347020 Nekem nincs XVM, úgy hogy én mindenkit ugyan úgy kezelek :D -
András77 #347019 Ha nem ugatsz nekik a chat-ben, akkor valószínűleg nem szeded össze a "szükséges" feljelentés mennyiséget. Ha kitolod a gyökeret, akkor kapsz 1 feljelentést, de nem számolja TK-nak, azért is egy aljas módszer, de célravezető.
Az biztos, hogy a chat-beli ugatásra nagyon érzékenyen reagálnak, azzal össze lehet kalapozni hamar a mennyiséget, de továbbra sem tartom jogosnak azt a részét, hogy miért nem chat-ban-t kap az ember ilyenkor.
Engem az megnyugtat, ha elküldöm a k.rva anyjába a sok idiótát és a chat ban nem is érdekelt soha, de most zsinórban két játék ban-t kaptam ezért, ami azért elég durva.
Meg ahogy mondtam, most már nem kell semmi különöset tenned, elég ha nem tetszik a játék stílusod a siemkának, máris riportol, szóval lesz itt még probléma bőven. -
lammaer #347018 Különbözőek vagyunk.. én figyelem és használom az ingame chatet, alapvetően szoktak haznos infók elhangzani és én is szoktam kommunikálni a csapattal. Csak sajon akárcsak real life, hajlamos vagyok ugrani dolgokra, még akkor is amikor igazából semmi közöm nincs hozzá.
Tipikus gyenge pontok:
1000 effes csávó szidja a csapatot hogy mennyi retard
High effes csávó nagyképűsködik
Csesztetnek egy 1-2-3K csatával rendelkező újoncot.
-
lexlutor #347017 az az igazsag, h rajtad kivul en itt nemigen lattam bannal kapcsolatos storykat ide a forumba irni. egy-egy elofordul, de tobb nem.
nekem nincs siemkastatom, es meg egyet sem kaptam.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.02.18. 12:34:08 -
#347016 Érdekes módon engem 30k csata alatt egyszer nem bannoltak feljelentések miatt, pedig simán kitolom a gyökeret az enemy elé ha előtte blokkolt, stb... . Talán magatokban kellene keresni a hibát... -
lexlutor #347015 "hogy arra is ugranak a siemkák, ha chat-ben ugatnak nekik, milyen idióták voltak, " - baromi egyszeru. nem kell beugatni senkinek. -
András77 #347014 Majd lesz hamarosan, ne aggódj, bár ha hasonló siemka stílusban játszol, akkor megúszhatod a riportolást. 20e csata, 10e győzelem az 50% WR, nem mondanám jónak, de ne vedd magadra, nem azért mondtam.
Nem nagyképűségből, nekem jobb és nagyon érzem, ha nem rohanok a barmokkal előre, azonnal ellenem fordul az agresszió, mert valaki más a hibás azért, mert őket kilőtték. Ahogy írtam a chat-et is aktívan használom, de -és ez nagyon fontos- korábban maximum chat-ban-t kaptam, 2 olyan játék ban volt, ahol mindkétszer kicsit sokat irtottam a csapatot, mert már untam a folyamatos 0-3:15 eredményeket és a rengeteg lökdösődö stb idiótát, máskülönben chat-banokat szoktam kapni, abból volt sok.
A chat-ban-t most is jogosnak gondolnám néha, nem is érdekelne, de most már játék ban-t kapok a chat-ben való ugatásért is, na ez az ami nagyon nincs rendben szerintem, de értem az okát, a sok idióta nem tud kategóriát sem kiválasztani. Szóval a megoldás a chat kikapcsolás lesz.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.18. 12:31:12 -
Plata #347013 Engem sosem zavart ha bármit is írnak,nem is angyon írok vissza soha,igaz sokszor észre sem veszem a csetet. -
lammaer #347012 Sztem érdemes lenne feltenned a battle messenger modot Link és bekonfigurálni pár klasszikus szitokszóra.
Nekem sokkal nyugodtabb a játék amióta nem látom az olyan kommunikációt aminek nincs haszna, és az is jó hogy ha nem látom az idegbeteg emberek megnyilvánulásait akkor gyakorlatilag sose kerülök bele értelmetlen vitába.
Hiába noobozik meg retardozik vki, nem látom, igy nem is nem válaszolok, és mivel nem öntök olajat a tűzre ezért kisebb az esélye a jelentgetéseknek is. -
suba53 #347011 Érdekes. Én hétfőn kaptam gartulációt a 20.000. csatám után, majd szintén aznap a 10.000. győzelmem után.
DE. Még nem volt ban-om, pedig már nem vagyok paradicsom.
Vajon miért? Nem is értem. -
András77 #347010 Tévedsz szerintem, a sok idióta bármiért riportolhat, komolyan mondom, bármiért. Most már megtanulták, hogyan kell, de csak 1 kategóriát tudnak kiválasztani, maximum 2-t és még véletlenül sem az odaillőt.
Egy jó játékos sniper helyzetből messze több sebzést kioszt, mint az idióta rush gyerek, akkor belerohan az ellenségbe, utána meg keresi, hogy ki nem segített neki, ki lehet az oka, mert ő aztán nem hibázott.
Teljesen tipikus helyzet, ha az ember nem rohan előre, túléli a sok marhát és próbál a túlerő ellen taktikusabb, sniper helyet keresni, ahonnan van esély esetleg megfordítani a helyzetet. Most már azonnal megy az ugatás a chat-ben, a pozíció bemondása, könyörgés az ellenfélnek, hogy öljön meg és a többi szánalmas dolog, meg természetesen a riportolás.
Abban igazad van teljesen, hogy arra is ugranak a siemkák, ha chat-ben ugatnak nekik, milyen idióták voltak, mert ők aztán nem. Ilyenkor is simán riportolják az embert, de könyörgöm, miért nem a helyes kategóriát választják ki? (ezért gondolkodom a chat kikapcsolásán, legalább ezeket a riportolásokat ne szedjem már össze)
Ez a riportolási rendszer nagyon hamar teljes káosz lesz, ez belátható, ahogy az agyhalottak itt élik ki a frusztrációjukat.
Egy srác bejött az imént és ugatott, hogy neki x ezret kell spotolnia és mutatta, hogy hova fog menni és riportol minket, ha nem segítünk neki teljesíteni a küldetést. Szinte azonnal kilőtték, most hogy riportolt, nem tudom, de elképzelhető.
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.18. 12:25:15 -
lammaer #347009 Nekem sem tetszik sokminden a játékban (pl szerintem túl sok a véletlenszerűség benne, nem szeretem az artikat), ettől még nem tartom rosszabbnak mint volt.
És bár egy dolog mint mondasz, az hogy itt vagy és akkor is tolod a játékot tovább sztem többet ér ezer szónál.
Meg mostmár az se lehet kifogás hogy nincs más.... -
Plata #347008 Nekem lejött valami 9mb frissítés ha jól láttam,az mi a rákot javított? -
suba53 #347007 Én azt tapasztalom, hogy az igazán jó játékosoknak inkább örülnek, és nem jelentgetik őket emiatt.
A jelentgetés oka inkább az szokott lenni, ha ez a "jó" játékos elkezdi fikázni a többieket, vagy bemászik valami jó kis camp helyre és ott dekkolja végig a meccset.
Vagy elkezd teamkillezni általa irritálónak tartott szakaszokat. Ilyenkor ha bekékül, én szemrebbenés nélkül kilövöm, és jelentem az
önbíráskodó "jó" játékosokat. -
#347006 "A playerbase meg olyan amilyen, arról a WG nem tehet."
de az RNG nerfről igen
nehogy azt mondd, hogy eddig túl pontosan lőttek a tankok!
-
András77 #347005 Ebből nagyok komoly problémák lesznek nagyon hamarosan, ezt gondolom. Nekem is besűrűsödött a ban, kb 1 hónap időtartam alatt kaptam 3-t, de szerencsére jól elosztva (gondolom, ahogy összegyűlt a feljelentés), ezért mindig csak 1 napot. Az első esetben jogosnak éreztem, elég sokat tk-ztam, voltam kék is stb, jól van, 1 nap pihi. Az utolsó kettő viszont egyértelműen ilyen bosszú és egyéb agyhalott feljelentgetés miatt volt. Pl nem segítek neki, mert ő előre rohan és körbeveszi egy csomó ellenség és nekem kötelességem lenne őt kimenteni onnan (hogyan?), vagy túlélem a csapatot, akkor biztos kemper vagyok (igaz top sebző, stb és majdnem megmentem a csatát, de az mindegy, riportolnak), véletlenül belelövök mert elém ugrik, de a legszebb az a része, hogy ugatok a csapatnak a chat-ben, ha nagyon hülyék voltak. Ilyenkor miért a sportszerütlen játékot választják ki, amikor van neki külön kategóriája (amire csak chat-ban-t kapna az ember). Ja de a legszebb, amikor hack (=csíterezés szép magyar szóval) miatt akar riportolni, mert úgy lövöm ki, hogy ő nincs spotolva, de előtte volt és tudom, hogy hol van, az mindegy, őt csak csalással lehet kilőni és riportolnia kell.
Régebben volt chat-ban, ha sokat ugattam a csapatnak a chat-ben, de akkor még a siemka idióták nem tudták, hogyan kell riportolni. Most már a sok agyhalott eljutott idáig a fejlődésben, de sajnos még egy lépés hiányzik, nem tudják a kategóriát kiválasztani, ezért a sportszerűtlen játék, bot meg hasonló kategóriákat választ ki, ergó játék ban lesz a vége, akkor is ha chat-ben ugat valaki nekik.
A legszebb, hogy egy szakasz most riportolt egy td-t, mert szerintük nem segített nekik, ennyi. Nem úgy játszol, hogy tetsszen a siemka idiótának, akkor riportol. Hova fog ez a dolog vezetni?
Erősen fontolgatom, hogy kikapcsolom a chat-et teljesen, mert nem tudom megállni, hogy beugassak nekik és legalább a chat ugatásokért ne jelentsenek fel. Az utolsó esetben buktam fél nap prémet és nem örültem neki, mert ott egyértelműen chat ugatás miatt zártak ki a játékból, hiszen semmiféle tk-t nem csináltam már több, mint 1 hete, de chat-ben ugattam keményen (de ilyenkor nem a chat-ből kéne kizárni? a f.szért vannak a feljelentési kategóriák, ha nem tudják kiválasztani?).
Utoljára szerkesztette: András77, 2015.02.18. 12:13:06 -
lammaer #347004 Mert egy játéknál hogyan mérnéd a sikert?
Egyrészt pakolták el a különféle dijakat a game showkon, a játékosok száma folyamatosan nő, most meg degeszre keresik magukat....
Namost értem én hogy a te megelégedettséged kéne legyen a mérce egy játék sikerességének megitélésében, de vhogy még nem jutott el a híred hozzájuk :)
Amúgy szerény véleményem szerint a játék nem lett ROSSZABB mint volt, a fejlődést ugyan én is keveslem kicsit, de nem visszafelé haladnak. Nincsenek nagy áttörések meg forradalmi újítások, de itt van pl a faék egyszerűségű IM, azt milyen jól bejött nekik - ha megnézed nem egy nagy dolog, azt még az itteni megkeseredett veteránok is azt hajtják éjjel nappal. Nem hülyegyerekek ülnek odaát.
A playerbase meg olyan amilyen, arról a WG nem tehet. -
#347003 sajnos tudom én, hogy a pénzről szól az egész :(
pont ezért kéne az a szöges bézbólütő, hogy elég meggyőző legyek :)
az, hogy több profitot termel, az nem azt jelenti, hogy jobb is lett a játék
inkább azt jelenti, hogy pénztermelésre optimalizálták, vagyis ilyen-olyan trükkökkel, praktikákkal finoman a fizetés felé terelgetik a játékosokat, nem pedig azzal foglalkoznak, hogy a játék élvezetesebb legyen
Utoljára szerkesztette: okosszöszi26, 2015.02.18. 12:07:36 -
Simulacrum #347002 Én is szoktam oda menni, de ritkán, nem szeretem, mert minden arty oda figyel mindig, mivel nem lankás ezért onnan könnyebben kiszednek, mint bárhonnan máshonnan ezen a pályán. Azonnal spotolóds, mert ott nincs növényzet. Szóval annyira nem egy életbiztosítás az ottani játék. -
lammaer #347001 Nesze, okuljál.
World of Tanks has made $475m in the past year
Itt pedig a 2012-es adat.
Belorussian publisher of ‘World of Tanks’ posted $287 million revenue in 2012
Nyilvánvalóan ők is úgy érzik rossz irányba halad a fejlesztés.
Mi magyarok mindíg mindent jobban tudunk :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.02.18. 11:59:39 -
#347000 nem vagyok egy agresszív alkat, de ezeknek a WG-s nagykutyáknak olyan szívesen verném véresre a fejét egy szögekkel kivert baseball ütővel, egészen addig, míg bele nem verném abba az okos kis buksijukba, hogy kurvára nem jó irányba fejlesztik a kis játékukat
közben meginterjúvolnám őket arról, hogy mi motiválja őket akkor, amikor az összes játékoskeserítő baromságot beletuszkolják a játékukba, míg a valamirevaló fejlesztések rendre elmaradnak
az a baj, hogy más módszerekkel szerintem nem lehet őket meggyőzni arról, hogy ne basszák már teljesen tönkre ezt a játékot, ami ígéretesnek indult, de egyre nagyobb foshalmazt csinálnak belőle -
Tarathiel2 #346999 Ja hát bocs hogy jobban játszom mint a paradicsomok, akik bosszúból feljelentgetnek, és bizonyos mennyiség után megy az automatikus ban bármiféle vizsgálat nélkül. -
ilovearty #346998 Pearl riveren meg a kis hidon lehet atmenni lightal es ott ugy elbujni hogy eselyuk sincs megtalalni. Folyamatosan idegesiteni kell oket es akkor addig keresnek mig dontetlen nem lesz. Mert ugye azt gondoljak hogyha tizen keresnek a terkep minden pontjan akkor csak megtalalnak es nem kell foglalni .... :) -
#346997 Úgy érted magadnak. Senki sem kényszerít semmire, tessék vállalni a tetteid kovetkezmenyeit.